Poľská vláda bola upovedomená, že spáchala zločin pokusu o legalizáciu genocídy


Poľská vláda bola upovedomená, že spáchala zločin pokusu o legalizáciu genocídy

(Rhoda Wilson, Expose News) Dňa 1. októbra 2022 Dr. Diana Wojtkowiaková odovzdala oznámenie desiatim predstaviteľom poľskej vlády, vrátane generálneho prokurátora a predsedu Rady ministrov, ktorý zverejnila aj ako otvorený list všetkým poľským občanom.

Vo svojom ozname vládnych predstaviteľov upovedomila o ich pokuse legalizovať zločin genocídy voči poľským občanom. Pokus sa podľa nej má realizovať prostredníctvom návrhu nového zákona, ktorý ide schvaľovať parlament.

Liečba osteoporózy

Kto je Dr. Diana Wojtkowiaková a čo obsahuje jej list vláde

Doktorka Diana Wojtkowiaková má magisterský titul z chémie a doktorát z molekulárnej biológie. Dvadsať rokov viedla výskum v oblasti molekulárnej biológie a biotechnológie.

Podrobnejšiu biografiu si môžete prečítať v liste pre portál The Exposé, ktorý bol pred časom uverejnený k jej výskumu torzných polí.

V preambule jej otvoreného listu sa uvádza:

„Už to nie sú telekomunikačné spoločnosti so svojimi 5G sieťami, ani farmaceutický kartel, ale „naša“ vláda, ktorá rázne preberá štafetu vyľudňovania poľského národa, ktorý vláda vníma ako svojho nepriateľa.

Pripravuje sa zákon „UD-432“ o ochrane obyvateľstva a živelných pohromách, ktorý počas vládou vyhlásenom stave živelnej pohromy nariaďuje neobmedzené lekárske úkony pod hrozbou trestu odňatia slobody a možnosťou straty osobného majetku bez náhrady.

Nižšie je uvedené moje obvinenie voči osobám zodpovedným za predmetný zákon, ktoré som poslala na desať vládnych adries, z ktorých mi prišlo potvrdenie o doručení.“

Podpredseda vlády Jarosław Kaczyński, minister vnútra Mariusz Kamiński a námestník ministra vnútra Maciej Wąsik predstavili 14. júna 2022 podrobnosti návrhu zákona o civilnej ochrane a stave prírodnej katastrofy.

„Nové postupy sú vytvorené tak, aby štát mohol v kríze rozhodnúť rázne, efektívne a nebyrokraticky. Cieľom je čo najrýchlejšie poskytnúť ochranu a pomoc obetiam rôznych mimoriadnych situácií,“ povedal minister Kamiński.

V dokumente uverejnenom 30. októbra 2022 v časopise European Studies Journal sa zistilo, že návrh zákona obsahuje množstvo významných právnych problémov:

„Žiaľ, treba konštatovať, že návrh zákona o civilnej ochrane a stave živelných pohrôm, ktorý predložilo Ministerstvo vnútra a správy Poľska, nespĺňa základné legislatívne normy a časť navrhovaných riešení je nezlučiteľná s Ústavou Poľskej republiky.“ (Zdroj: Ireneusz T. Dziubek & Tatiana Manasterska, 2022. “Návrh zákona o civilnej ochrane a stave prírodných katastrof ako prolegomén k novému pohľadu na krízový manažment,” European Research Studies Journal, European Research Studies Journal, roč. 0 (špeciál 3), strany 245-255.)

Dr. Wojtwiaková vo svojom liste ohľadne nového zákona poukazuje na to, že navrhovaný zákon o civilnej ochrane a stave prírodnej katastrofy, UD-432, počíta s presadzovaním bližšie nešpecifikovaných očkovaní a lekárskych úkonov pod hrozbou pokuty a uväznenia.

„Na rozdiel od svojho názvu zákon nechráni obyvateľstvo, ale je nástrojom zotročovania a zabíjania. Je súčasťou série zákonov zavedených v posledných rokoch, ktoré prispôsobujú poľskú legislatívu požiadavkám globalistických organizácii,“ uvádza Dr. Wojtwiaková.

Návrh nového zákona ignoruje škody spôsobené počas pandémie

Kým sa pripravuje nový zákon, škody spôsobené pandemickými obmedzeniami a očkovaním proti covidu sa ignorujú. Dr. Wojtkowiaková napísala, že rovnako ako narástli necovidové úmrtia od začiatku „pandémie“, rovnako rástol aj počet úmrtí po každej očkovacej vlne.

„Obmedzením liečenia chronických chorých pacientov a používaním liečebných postupov, ktoré zhoršujú zdravie, poľské zdravotníctvo zabilo počas pandémie Covid-19 odhadom viac ako 200 000 poľských občanov.“

Podľa Dr. Wojtkowiakovej je to však iba začiatok.

„Ak bude zákon UD-432 prijatý, legalizuje povinné vstrekovanie čohokoľvek toxického pre všetkých občanov. Ide o procedúru plánovanú globalistickými skupinami, konkrétne nemeckými organizáciami, ktoré kontrolujú im podriadenú poľskú vládu a parlament.“

Zbohom vysoký krvný tlak

Ďalej poznamenala, že všetky zložky covidových vakcín stále nie sú známe. Neexistujú žiadne poľské inštitúcie ani inštitúcie Európskej únie, ktoré by analyzovali obsah vakcíny.

„Testy vykonáva výrobca, ktorý je zároveň sudcom vo svojom vlastnom prípade, čo znamená úplné a bezohľadné bezprávie.

Farmaceutický kartel je realizátorom plánov globalistov. Sú jednou zo skupín bojujúcich o budúcu moc nad svetom. Od 50. rokov 20. storočia nie sú farmaceutické produkty určené na liečbu ľudí, ale na to, aby u ľudí vytvorili závislosť na karteli, ktorý sa obohacuje o veľkú časť našich domácich rozpočtov.

Nejde však ani tak o zisk, ako skôr o moc, ktorá poháňa činy psychopatov, z ktorých sa regrutujú globalisti.“

Cudzorodé látky sú dnes obsiahnuté už v mnohých liekoch

Dr. Wojtkowiaková spomenula tiež informácie, ktoré možno nájsť na internete a ktoré ukazujú rôzne „podivné látky a predmety nachádzajúce sa vo vakcínach a injekčných liekoch“. Sama testovala vakcíny, infúzne tekutiny, inzulín aj injekčný heparín.

Ako uvádza:

„Môj blízky človek dostal injekciu práve s týmto heparínom obsahujúcim grafén, utrpel rozsiahlu zápalovú reakciu a následne ho postihlo zapálené, boľavé brucho.

Študovala som vakcíny obsahujúce grafén, železo, meď a ortuť, ktoré by tam nemali byť, keďže sa berú údajne dobrovoľne, pričom každý vie, že ide o lekársky experiment. Vysoko toxický grafén obsahujú aj lieky na nemocničnú a domácu liečbu.

Tu je obludná štatistika: z ôsmich liečivých prípravkov, ktoré som študovala, sedem obsahovalo grafén.“

Ale to je len špička ľadovca, dodala s tým, že nie je jej povinnosťou testovať tieto produkty.

„Národný inštitút pre liečivá, Registračný úrad pre lieky (URPL), Úrad pre kontrolu chorôb (Sanepid) a ďalšie poľské inštitúcie so sofistikovaným aparátom a financované hromadou peňazí by mali skúmať zloženie liekov,“ napísala Dr. Wojtkowiaková.

Všimla si, že po injekčnom vstreknutí sa grafén v tele rýchlo hromadí a spôsobuje poškodenie pľúc, pečene a obličiek. Aktivujú sa tiež priónom podobné proteíny a ochorenia, ktoré zhoršujú priebeh existujúcich chorôb a urýchľujú nástup smrti, najmä u starších ľudí.

„Takže zomierajú na svoje už existujúce choroby alebo na neočakávané upchatia ciev spôsobené amyloidnými vláknami tvorenými aktivovanými priónovými proteínmi. Asi tucet ľudí v mojej širšej rodine a v rodinách mojich priateľov zomrelo kvôli vakcíne.

Niet pochýb o tom, že zákon UD-432 slúži na legalizáciu zločinu genocídy spáchanej vládou Poľskej republiky na jej vlastných občanoch za účasti farmaceutického kartelu.“

Záver

Doktorka Wojtkowiaková poukázala na to, že ignorancia nie je obrana, pretože vládu teraz upozornila na „smrteľné účinky používania pseudoliekov vyrobených globálnym farmaceutickým kartelom“.

Okrem toho napísala, že „v Poľsku nevedomie, že bol porušený zákon, neoslobodzuje žalovaného od trestu. Ani poslanecká imunita poslancov parlamentu nechráni pred zločinom genocídy“.

„Vyzývam, aby sme hľadali autorov tohto zákona, pokiaľ ide o ich prepojenie so zahraničnými firmami a spravodajskými službami, a aby sme ich brali na trestnoprávnu zodpovednosť za pokus o útok na občianske práva, najlepšie ešte pred tým, ako bude prijatý zákon.“

Úplné znenie listu Dr. Wojtkowiakovej si môžete prečítať TU (anglický preklad od Piotra Beina) alebo originál v poľštine TU.

Liečba osteoporózy

Autor: Rhoda Wilson, Zdroj: expose-news.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Doporučujem poľskému národu a vláde zložiť karty a zvolať smerom ku Stredozemi: Rusko, zachráň nás!

    • Polsko ovladaju potomkovia nacistov. Tusk, Duda… divadielko o boji vlady s opoziciou je proste hnoj. Nikde v Strednej a Vychodnej Europe nema tak silnu poziciu farmabiznis ako prave v Polsku. Staci na chvilku zapnut akykolvek polsky tv kanal, kolko je tam non stop reklam liekov! Takze sa uz nicomu necudujem!!! Poliaci sa tiez uz prebudzaju, ale je tam masivna propaganda a 10x silnejsia cenzura ako i nas. Verte mi.

    • Poliak je pod nadvládou aškenázi! Kedysi Poliak chránil Európu pred nájazdmi Turka a Tatára – dnes ho ovládol Chazar! Ovládol jeho myslenie, takže ak dnes hovorím, že Poliak je najväčší vojnový štváč, tak je to preto, že Poliak má mozog prelezený aškenázi! To je špeciálny judaizmus – transformovaný do každého národa zvlášť! U Poliakov sa to podarilo perfektne!

    • Ked som nedavno navstivil Polsko som zistil uzasnu nenávisť obycajnych poliakov, voci Rusom,i ked to boli Banderovci ,co zabili vyse 150 tisic,hoznymi sposobmi,

      • John. Navštívil si asi výcvikové stedisko aškenázi! „Poliaci“ poslali na Rusko alternatívu „ukrajinského“ AZOVU – 3 tisíc mužov. Chazari. Jebať do nich!

    • Marek Košice

      „Rusko, zachráň nás!“ ??? 😀 😀 😀 😀 😀 …Achnaton, nezobudil/a si sa náhodou z ročného spánku? … Rusko v tom ide s globalistami… Ale ako vidím, ty si zbabelo pred tým zakrývaš oči, pretože je vylúčené, aby sa k tebe tieto informácie, AJ S DôKAZMI, nedostali. Akurát si ich „vhodil/a“ zo svojho „obrazu sveta“, pretože RUSKO JE TVOJ TATKO…..ktorého si si za tatka sám určil/a….. Takže urobíš všetko pre to, aby si nevidel/a pravdu…. hovorí sa tomu silné SAMOOJ*BÁVANIE….

      • Rusko nieje len štát ale je to v prvom rade CIVILIZÁCIA. Je vybudovaná a funguje na inej koncepcii Globalizácie než na tej koncepcii elitársko – otrokárskej – proti ľudskej – satanistickej na ktorej funguje „západ“. Teraz sa tieto dve koncepcie stretli a nemôže nastať stav, že zostanú na Zemi spolu ako doteraz. Zostane len jedna a taký bude budúci svet. A to aký bude sa teraz rieši na Okrajine, ktorú ako protiruský projekt Globalisti spustili už pred 900 rokmi.
        Konflikt môže trvať krátko alebo aj dlho. A nezáleží to len na jadrovom arzenále veľmocí ale aj od každého jedného človeka na planéte aký vnútorný postoj zaujme k tomuto konfliktu. Takže to môže byť buď ľudský svet, ktorý nakoniec zvíťazí alebo fašistický celosvetový koncentrák. A neutešuj sa, že sa toho ani nemusíš dožiť, onedlho si tu na Zemi inkarnovaný späť a budeš zažívať dôsledky svojich omylov nielen hmotných činov ale aj dôsledky svojich názorov, myšlienok a postojov.
        Ak sa bavíme o zapadných praktikách nwo zavadzaných v Rusku tak to majú na svedomí kolaboranti v štátnej správe Ruska pracujúci pre Západ a nie ruskí vlastenci.
        Je ich tam more, tých zradcov – Benderovcov. Tak ako v každej krajine tak aj na Slovensku. Od členov vlády až dole k starostom či v dozorných radách podnikov. Niektorí pracujú dokonca ako robotníci – donášaju, osočujú, monitorujú prostredie, kontrolujú a hlavne vytvárajú informačné pole, ktoré nedovoľuje nezmanipulovaným kolegom prejavovať prirodzene svoje pocity, názory.
        A nejde len o vec názoru jednotlivca na dianie vo svete, je to celé organizované, sú si vedomí toho ako sa veci majú ale vnútorne sa prikláňajú ku zlu a aj z toho profitujú. Poznám takých.
        Kedysi sa hovorievalo: „buď si taký hlupák alebo si najatý, tretia možnosť nieje.
        Buď je človek hlupák-uzitočný idiot keď nevidí kto bojuje za aké ciele alebo vedome kolaboruje so zlom. To druhé je 100x horšie.

        • Israismael

          Tento tvoj komentár Achnaton, úplne spravne ukazuje co sa dnes deje vo svete… Covid a tiež táto americko -ruska vojna na území Ukrajiny ,,poslúžili” mnohým ľuďom na to, aby sa prebrali a zachránili svoje duše pred prichádzajúcim dňom súdu ,ktorý nemá nič spoločné s pozemskym sudenim.. ale prichádza to od Boha ..kto sa skutočne prebral v duchu spoznal to čo spoznať mal.Spoznal to ako svet beží a že sa čistí od temna ľudskych netvorov a ich absolútne skazenych energií,ktoré vysielajú do sveta .spoznal tých ľudí, ktorí ničia svet, ktorí sú totálne temni ľudia, ktorých pred covidom, vakcínami a vojnou nespoznával a,, nevidel „ich . Spoznáva to kde je ohnisko temna, spoznal cez túto vojnu ktoré krajiny patrí na jednu alebo na druhú stranu.. Rozdelenie ľudí prísť muselo.. Na prebudenych a na tých čo stále spia.. Kto to však spoznal a spozoroval správne všetky tie deje a uvedomil sa co sa deje vo svete, bude mať podiel na tisícročnej Ríši mieru,ktorá bude harmoniou bez temna taky človek totiž mení svoj postoj nedal sa oklamať a zmení sa aj vnútorné.. .ostatní nechapajuci nech spia ďalej .to bude ich údel na konci sveta,ktorý čoskoro skončí v takej podobe ako ho poznáme..
          A ak je niekomu na zvracanie len čo počuje ci vidí slovo Boh, tak je to skrupula bez ducha nič viac a nič menej.. Mame veľmi krátky čas ako ľudstvo aby sa zmenil koncept žitia na tejto Zemi. A tu nejde o koncept politický ci globálna zmena zriadenia z nejakého liberálno kapitalistickeho systému na technokraciu a pod, ale o koncept človeka ako takého, o koncept jeho budúceho zitia .. 80% ľudí je v ohrození ze neprejde školou života v deň D, ktorý sa veľmi rýchlo približuje.. Preto sú v ohrození lebo až taka veľká masa ľudí smeruje k temnotam a k celkovému zničeniu.. Nemyslím tým k zničeniu života na Zemi ale o oveľa závažnejší problém pre jednotlivca ako takého , keď bude zničená jeho duša duch navzdy, lebo nestihol sa vyvinúť správne za tých mnoho inkarnacii a životov.. To bude spôsobené zásahom z hora a potom konečne človek zbadá kto je nad ním a kto je jeho Pan.. Skončí veľmi rýchlo výsmech a príde to ako blesk z jasného neba… Je to všetko veľmi veľmi blízko

          • 100% si to vystihol ! Tu je bonus k tomu, ako prázdni novinári slúžia zlu !
            https://zvedavec.news/vezkratce/19205/

          • Apokalypsa sveta je stanovená pevnymi dátumami aj v antických pamiatkach a chrámoch-v ich rozmeroch, symboloch,farbách a astronomickom zoradení hlavnej osi… Žijeme podľa cyklov vesmíru a našej galaxie, atď. Končí sa Kali-yuga= Ohňový vek v roku 2025,po 5127 rokoch od 3102 pnl…Mayský kalendar začal v 3113 a skončil v 2012/13 po 5,125 rokoch…Teraz zostupuje na svet Bolon Yokte Ku,20 rokov po 2012, vid Monument 6,Tortuguero( Mučiaca vojna)…Ja viem čo a kto je Bolon Yokte Ku…
            V roku 2028 končí Aztécke rátanie 52 ročných cyklov Zakladania Nových Ohňov…Aztécke bolo prerušené Dobyvateľmi….Mayské končí v 2032, 99.cyklom a začiatok 100.cyklu je smrteľný !!! V roku 2032 je datovaný aj Novus Ordo Seclorum na Dolárovke a USA štatnom znaku, ako aj ich galaktickej zástave…Mimo iné aj v USA kalendári mrakodrapov, ako aj oficiálnej Databáze z 11.septembra,2001( 9/11)… Rok 2033 je Veľkým Jubilejným rokom Krista, ako Jeho 2.Príchod…Tento rok je rokom 5,793A.M.= Anno Magnus= Veľký rok, zakódovaný vo výške Cheopsovej pyramídy, ako 5,793 “ prorockých“ palcov, teda rok 2033! Vid tento rok aj v Posvätnej hore Athos, 2033 metrov nad morom…Atď., je ich viac…Židovský kalendár končí v 25,793 Anno Magnus…Takže, peklo začne v 2025, až po 2033! 7 rokov veku antikrista a satana!
            Viď You Tube: Stanoveno Datum Spudního Dne-Tajná sprava…Stojí to zato, hoci ich vypočet rokov je 2028 až 2036 !

          • Iná verzia dejín:

            Kali Juga je obdobie 666 rokov ničenia pôvodných obyvateľov Zeme, nás.

            Bola rozdelená do 4 častí po 166 rokoch vojnami s potopami: Apokalypsa, Armagedon, Rozpad Rýma, Potopa sveta.

            Vojny ukončili 4 obdobia: Zlatý vek Antiky, Jednotný svet (megalitická civilizácia), Znovuzrodenie (neskorá Antika), Medzipotopná civilizácia, Náš vek.

          • hľadač pravdy

            XXL,

            ,,…lebo nestihol sa vyvinúť správne za tých mnoho inkarnacii a životov..“(Israismael, 18/11/2022 at 15:59)

            ,,100% si to vystihol !“ (XXL, 18/11/2022 at 16:46)
            ———————————————————————————————–
            XXL,

            => čo má čo kresťanstvo spoločné s reinkarnáciou??? Nemáš to ,,trochu“ dopletené?

        • Achnatone , teraz je ten cas ked ludstvu ponuka moznost volby,ci sa neda zotrocit a zabit globalistami, ktory su odhodlany nevzdat svoj zvrateny plan, aj keby mali padnut do posledneho,. Nas Slovanov nenavidia najviac ,pretoze strazime Atlantidu a jej najvacsie poklady.Neni v Atlantiku ,ked poskladate vsetky kontinenty spravne ,najdete odpovede na vsetky otazky. Tetraeder, opklopeny vodou, v strede centralna sachta,geoda,ktorou sa vhanala voda pod zemsky plast, hydrotermalna tazba drahych kovov,aj ineho materialu, jednoducha metoda. Takto sa geoda zvacsovala s hlbkou,ale aj protonove cislo v jadre atomu. Zial voda sa dostala na material s protonovym cislom viac ako 1000,ktory bol extremne nestabilny v novovzniknutych podmienkach.Tak ju roztrhlo do dnesnej podoby. riadna supa . Iridium je voditko, vznika pri vybuchu supernovy,a nie pri dopade asteroidu. Ak najdete tri najstarsie vulkany tvoriace rovnostranny trojuholnik, pochopite Atlantidu. zaklady ostali aj s pokladmi. Co myslite,co je pod Banskou Bystricou?hlbocina ,chodby katakomby bez konca. Globalisti chcu poklady pre seba, ale tie poklady patria celemu ludstvu .Aby uzkonecn e dospelo a vstupilo do noveho zlateho veku. Jediny kto to brzdi su globalisti Ak chceme zajtra letiet ku hviezdam je nutne aby ludstvo a planeta fungovali ako jeden dokonaly organizmus. Preto je nutne odstranit patogeny teda globalistov. Maju nas len ako rukojemnikou,ktorych aj tak vyvrazdia. Nejecte tabletky, chodte racej do prirody,budete zdravy. Specialna vojenska operacia je jedina najlepsia vec ktora sa tu kedy udiala. Inak to nejde. No nemam potrebu klamat a pisat chujoviny. Rusko nam ide na pomoc. Ani netusite kolko zivotou zachranili acomu vsetkemu zabranili. Prosim verte rusom, oni vam nedavaju nezmyselne zakony.

          • Neexistuje žiadny prvok s protónovým číslom 1000. Všetky prvky nad uránom, ktorý má protónové číslo 92, sú nestabilné, rádioaktívne a bežne v prírode sa nevyskytujú. Existujú len ako umelo syntetizované prvky, väčšinou v nukleárnych reaktoroch. No po číslo 1000 sa ešte nikto nikdy nedostal.

        • achnaton-perfektne, nieco k pozreniu https://creativesociety.com/sk

          • Nechceme vám kaziť nadšenie, no tá iniciatíva vykazuje znaky sekty, na ktorej vrchole sedí vševediaci guru, podľa ktorého sa má všetko riadiť. Navyše ten guru je moslimskej viery a v jeho „tvorivej spoločnosti“ presadzuje dosť tvrdé tresty pre tých, ktorí by sa chceli od jeho dogiem odchýliť. Napríklad označuje za „nečloveka“ toho, kto by počas pandémie odmietal nosiť rúška.

            Celkom zaujímavá analýza tu: https://otevrisvoumysl.cz/tvoriva-spolecnost-creative-society-a-allatra-cesta-nebo-slepa-ulicka/

          • zatial nikto

            Jeden z titulkov na uvodnej strane tejto stranky:

            Medzinárodnému projektu Tvorivá spoločnosť
            bolo udelené apoštolské požehnanie od Jeho Svätosti pápeža Františka

            -tak tymto sa hned odhalili a nie je treba pochybovat komu sluzia-teda globalnej kabale

          • zatial nikto

            Navyse videl som video v ktorom hovoril isty clen tejto spolocnosti(Creative Society)-ukrajinec s dalsou ukrajinkou,ktora ked mrkla okom,malo to efekt hada.Neviem ci to bolo skutocne alebo animovany pc efekt,ale keby to aj bol len efekt tak taktiez propagovali Reptilianov ako dobrosrdecnych mierumilovnych mimozemstanov.
            Ta reptilianka sa da najst na youtube ako Zhanna Allatra.

  2. Miesto kecov v článku mohol byť zoznam tabletiek obsahujúcich grafén.

  3. KOVIDBARÓN!

    ,,,,vždy rozhoduje počet-čím večší národ,tým večší humus,,,,na vine je tomu proces zamestnávania ako dobrovolne prijatá nesloboda a prejav slabosti národa k zotročeniu,,,,a vy si všetci myslíte,že podstrčenou prácou ste si niečo akože poctivo a vlastným pričinením vyslúžili k dobrému pocitu a cez ich banky??,,,,ani jedno euro zarobené cez nich nieje v skutočnosti vaše-vy ste povinný pre nich pracovať a to že vám zatiaľ niečo platia je iba lákadlo pre tých,ktorí im ešte neslúžia ako otroci-ak ale už budú,potom sa platiť prestane,,,,keď vás raz systém zamestná a živý-tak vás už aj vlastní a vy s tým nevedomky súhlasíte,,,,to vám ešte stále nedochádza,že kto-čo tu určuje zákony a aké zákony a pravidlá a čo všetko tu oni smú-či dokonca poslušne musia k poslušnosti kultu oltára temnoty a že kto-čo sú to tie podnikateľsko-polisticko populistické vlády zaslepenýchhorenosov vysmiatých a vyparádených v každom okamihu keď sa na nich niekto díva a že oni už ani len netušia,že tu žujú aj chudobní ľudia a čo to vlastne tá chudoba je a to chudobní a stále okrádané a zadlžované iba vďaka takýmto vykorisťovateľom,,,,a to ktorý že to ten onen boh vás má akože pred nimi ochraňovať-hádam nie ten démon saturnus,ktorý je práve tomuto všetkému na vine a ako otec všetkého zla tu v tomto priestore a čase,lebo práve on-to ono tak chce,aby takto vodcovia konali,,,,ľudstvo sa dá oslobodiť vymaniť s pod ich nadvlády iba koncom,ukončením celku,,,,chudoba oslobodzuje myseľ i ducha,,,,nežiť-nebyť je sloboda a bezpečie,,,,

  4. Aspoň krásne vidno, že v Poľsku vládnu tiež satanisti!

  5. kvakcína je sloboda

    ale to nie je iba vláda, ale celý parlament – a takýto list by mal dostať každý poslanec, nech vedia, že vieme, čo činia a že príde spravodlivá odplata;
    prvým krokom bude obnova trestu smrti!!

  6. Jednoduchá

    …mnohé zákony pre ľudí sú vlastne PROTI ľuďom….veľmi smutné…

    • Presne vystihnuté; robia zákony výhodné pre seba samých a NA OSTATNÝCH zvysoka kašľú…teda v tom lepšom prípade.

  7. Marek Košice

    ************ANTIPERSPIRANTY (hliník)*************
    Mimo tému, ale zaujíma ma jedna vec…
    Ľudia, ako riešite potenie sa v zimnom období? Dajme tomu, že idete pešo do obchodu, cesta trvá 10 minút. V obchode je prekúrené (napr. potraviny Fresh), dať si dole bundu a mať ju v ruke je dosť na p*ču… No či chceme alebo nie, keď nechodíme „rýchlosťou slimáka“ cestou do obchodu, tak po príchode do obchodu sú rozdiely v teplotách prostredia enormné, a keďže je človek oblečený v bunde (jej rozopnutie takmer NEPOMôŽE), človek sa začne potiť. Rovnako sa tak deje vtedy, keď človek vojde v zimnej bunde do autobusu. Hlavne, ak predtým absolvoval pár minút chôdze (znova opakujem, nie „slimačieho tempa“, ktoré je vlastné možno dôchodcom 70+, ale nie mladším ľuďom). Ak je v autobuse „plnka“, tak ani nie je možnosť dať si dole bundu… U nás v KE sa v autobusoch kúri už, k*rva, MESIAC…. Aspoň v tých autobusoch, v ktorých sa ja vyskytujem (chodievam nimi len poobede)…… SRANDA JE, ŽE VäČŠINA ĽUDÍ MÁ TENTO „POTIACI SA PROBLÉM“ V P***….Prečo??? PRETOŽE POUŽÍVAJÚ ANTIPERSPIRANTY (hliník) MIESTO DEODORANTOV… Niektoré ženy (ale aj nízke percento mužov) používajú dokonca nejaké deokrémy či deopúdre NA CELÉ TELO…… My muži máme chĺpky aj na celej prednej časti trupu, a aj keď si ich muž skráti na 3-5mm, stále tam sú…a podporujú potenie. Žena toto riešiť nemusí, vyholí si podpazušie + „dolnú oblasť“, dá si antiperspirant (myslím, že ženy antiperspirant používajú ČASTEJŠIE než muži), a nepotí sa toľko….
    AKO STE TOTO RIEŠILI PRED 30 A VIAC ROKMI??? Nepoznali ste také, že ste si dali v zimnom období viac-menej rezkú prechádzku, vzápätí ste šli do obchodu/autobusu a začali ste sa (dodatočne) potiť?… Napríklad úplne premočené tričko v oblasti podpzaušia a jeho širšieho okolia + trochu potu na chrbte a prednej časti trupu (alebo takmer celé prepotené tričko – v závislosti na odvetrávaní bundy, rozdielu v teplotách a intenzite chôdze)?
    Pripadám si „ako z inej planéty“, keď toto riešim…. Je to totálny DISKOMFORT… Nemôžem ísť ani na rezkejšiu prechádzku pred tým, než idem na nákup do supermarketu, pretože potom keď z neho vyjdem (budnu si v ňom rozopnem), tak sa spotím, pot vychladne, vonku je zima, a……….človek si takto len škodí……
    ALE ODMIETAM používať antiperspirant (používam len prírodný deodorant)……. Mám však dojem, že 98-99% ľudí, ktorí používajú „niečo pod pazuchu“, používa práve ANTIPERSPIRANT….. Myslím, že 98% ľudí niečo „pod pazuchu“ používa…. Z tých 98% ďalších 98% (vo výsledku celkovo 97% dospelých slovákov napríklad? Mimo cigánov…) používa ANTIPERSPIRANT….. TAKŽE 97% DOSPELÝCH SLOVÁKOV JE ZAMORENÝCH HLINÍKOM???…… 97% je TOTÁLNA VäČŠINA………..a pre ňu som napríklad ja so svojim „problémom“ (že mi vadí PRIRODZENÉ potenie sa pri veľkých zmenách teploty V SPOJITOSTI so zhoršeným odvetrávaním pokožky tela – pretože oblečenie s vrstvami…) POŠUK, ktorý „by nemal riešiť také kktiny, a mal by začať používať ANTIPERSPIRANT“…
    AKO TAKÉ VECI RIEŠITE VY, KTORÍ POUŽÍVATE DEODORANT A NIE ANTIPERSPIRANT??? Pýtam sa hlavne MUŽOV, pretože ženy nemajú chĺpky na trupe. Mimo to sa mi zdá, že keď človek pravidelne športuje, tak telo si akoby osvojí „reflex potenia sa“ pri aktivitách, pri ktorých sa telo zahreje. V KNIHÁCH O ZRDAVÍ SA PÍŠE O PROSPEŠNOSTI „POTNÝCH KÚR“, A ŽE KEĎ SA ČLOVEK POTÍ LEN MINIMÁLNE (neumožní si potiť sa), TAK SI ŠKODÍ, lebo zo seba nedostáva von toxíny aj cestou cez pokožku formou potu….. NA DRUHEJ STRANE ľudia, ktorí sa nepotia takmer vôbec ani pri športe, SI MYSLIA, že oni sú tí ZDRAVÍ, a tí čo sa potia, sú chorí, a „preto sa potia“…… NIE JE NÁHODOU TERMOREGULÁCIA TELA o tom, že telo aby regulovalo svoju teplotu (a tým predišlo prehriatu) sa musí POTIŤ? …..

    • Vyrobte si doma prírodný antiperspirant:
      https://www.badatel.net/recept-na-prirodny-deodorant-probiotikami-co-naozaj-funguje/

      Alebo si kúpte len deodorant, nie antiperspirant. Účinok netrvá tak dlho ako pri antiperspirante, ale lepšie ako nič.

      P.S. Maroš povie, že to je celé zle, že ľudia si kedysi nesmrdeli a podľa prirodzeného pachu druhých ľudí sa dokázali lepšie orientovať medzi ľuďmi a hľadať si kompatibilného partnera (partnerku).

      • Marek Košice

        Redakcia : V príspevku píšem, že používam prírodný deodorant (konkrétne LAVERA – BASIS SENSITIVE… v „spreji“).
        Sorry, ale NIČ OLEJOVÉ si do podpažia dávať nebudem. A už vôbec nie kokosový olej, ktorý brutálne páchne, keď sa spojí s potom…. A to dokonca aj na tvári, nie len na tele. Nezabudnem na to, ako som mal pred časom rande s jednou slečnou, a keď som jej dával pusy, páchla jej tvár….PRESNE TAK, ako som si ja páchol, keď som sa natieral kokosovým olejom a prešlo pár hodín…
        Ten vami odporúčaný „doma vyrobený prírodný antiperspirant“ je až príliš „exotický“… Takže si mán nakúpiť veci za možno 20€, aby som si ho mohol vyrobiť (a aj tak to bude zaj*bávať oblečenie masnotou!)….Ehmm… Ďakujem. 🙂 …
        Nestačilo by rozpustiť probiotické tobolky v klasickom „vodovom“ prírodnom deodorante?

        • Najjednoduchší deodorant sú prekrojené citróny alebo limetky.

        • Objektívne

          Aj vo filme „Svet podľa Prota“ je človek, ktorý si všíma pachy a sťažuje sa na to, že každý je cítiť.

        • Pri správnom výbere, skombinovaní aj vhodnom postupe pri príprave potravín sa človek po ich konzumácii nepotí. Pri nejakom nadmieru enormnom výkone (alebo v uzavretom priestore s nedostatkom kyslíka a pod.) sa kvapky vlastného potu predsa len možno vykotúľajú – no mali by byť bez zápachu (podobne ako je to u voľne žijúcich zvierat).
          Chorí, chronicky sa potiaci ľudia by mali používať len vône na prírodnej báze – s ohľadom na vlastné zdravie aj na iných. Lenže výroba neobťažujúcich a neškodných či dokonca prospešných vôní nie je (ani nikdy nebola) cieľom ani záujmom našej prehnitej spoločnosti.
          Neagresívne „deodoranty“ na prírodnej báze je možné kúpiť v bio predajniach a sú nehorázne drahé.
          Antiperspiranty sa cielene vyrábajú aj slúžia na otrávenie ovzdušia.

      • Marek Košice

        Čo sa týka toho čo by povedal Maroš, tak…… Dnes to NEFUNGUJE…. Navyše je to NEPRIRODZENÉ, pretože človek nosí oblečenie, a keď sa potí do oblečenia, oblečenie TUCHNE, a práve to je megazápach – oblečenie zatuchnuté od zažratého potu bez deodorantu….. Kedysi sa navyše nechodievalo autobusom….. Neviem si ani len predstaviť cestovať v autobuse a vnímať desiatky intenzívnych telesných pachov… A to som typ muža, ktorý má najradšej sex so ženou, ktorá nepoužije deodorant a ideálne, aby mala všade chĺpky… To je JEDNA VEC. Druhá vec je nedobrovoľne „pachať“ telesné pachy ľudí, ktorých telesné pachy ma (neviem či nájdem vhodné slovo…) NEZAUJÍMAJÚ, až obťažujú. Kto má záujem cítiť telesný pach nejakej starej zatoxikovanej ženy alebo muža?….VĎAKA BOHU ZA DEODORANTY A ŽILETKY/STRIHAČE…… Stolica zdravého človeka totiž páchne menej nepríjemne, než pot chorého človeka…
        Najhoršie sú na tom ľudia, ktorí pravidelne konzumujú cesnak. Bijú sa do hrude za to, ako si prospievajú, a že ich nezaujíma, že potom majú divný telesný pach….AKO KEBY BOL CESNAK NENAHRADITEĽNÝ… 😀 😀 😀 ……. V minulosti som mal rande so ženou, ktorá páchla…… Po rande som sa jej opýtal (cez správu/sms), či náhodou nekonzumuje pravidelne cesnak. Odpísala, že áno, ale že v ten deň ho nejedla, takže „Z úst mi ho nemohlho byť cítiť….“… No veru, z úst nebolo….ale jej POT bol cesnakom nasiaknutý……

      • P.S. – správne – a?!
        Som rád, že ste si to takto zapamätali. Náš vzťahový problém je sociálno-vzťahová nekompatibilita – nie pach. Pach je indikátor správnej biologickej kompatibility – nie sociálnej – tá je nastavená sociálnym inžinierstvom. Ovládačom. Židácky darwinizmus – rozdeľ a panuj – aj dezodorantom! Áno!

        • Židáci sa poznajú podľa pachu je to nenapodobitelná pižma tu nezakryje žiadny deodorant ktorý vylučujú z tela je to ich identita uff

          • No – pokiaľ to budeš odvodzovať od ich prevládajpcej stravy – zájazd milánskych Talianov – ich sranie – cítiť v hoteli týžden, detto izraelcov, špeci sú „kimčovia“ zo Severnej Koreí – ich kysnutá zelenina – v bojových podmienkach tým vyslovene páchnu potom. Ale jednotlivo by som nepovedal. Lebo žid je sekta – nie národnosť- rasa, a tým pádom niečo pachovo determinované.

          • Povedz mi čo do seba cpeš ja ti poviem čo cez póry vylučuješ@

          • Božena – presne tak. Bábatká voňajú mliekom, ovocinári ovocím, mäsožravci mäsom. Ale ľudia necítia svoj pach, takže im iní páchnu. Cigánom smrdia bieli, černochom všetci.

    • To je sranda, ja som dnes v košickom Klase zažila väčši chlad, ako vonku

    • Marek – ty sa potíš od strachu! Zadefinuj svoj strach a prestaň potiť kokotiny! Toto som prebral s X-ľuďmi – musíme spracovať tieto vládne-mediálne strašpytle!

    • Ľudia ktorý používajú antiperspiranty sa neskôr bez použitia antipertspirantu potia niekoľko násobne viac ako je prirodzené, telo si na to zvykne ako na kvantum iných chemikálii a trvá nejakú dobu, kým sa očistí a prestane prehnane potiť. Podľa mňa teda prírodný dezodorant kľudne aj z drogérie úplne stačí. Pokiaľ máš normálnu váhu, si zdravý a umývaš sa, nevidím na občasnom spotení sa v zimnej bunde dáky veľký problém.

    • Marek Košice

      Ďakujem za odkaz, pozrel som si to s mamkou, vošli jej slzy do očí. 🙂 David je môj obľúbenec.

    • Keď prišli po komunistov, mlčal som, lebo som nebol komunistom.
      Keď prišli po sociálnych demokratov, mlčal som, lebo som nebol sociálnym demokratom.
      Keď prišli po odborárov, mlčal som, lebo som nebol odborárom.
      Potom prišli po mňa, zrazu nebolo nikoho, kto by sa ma zastal.

      Túto báseň napísal pastor Martin Niemöller v roku 1946 – alebo sa to aspoň tak traduje. Hovorí o tom, že proti zlu sa treba postaviť bez ohľadu na to, koho sa týka. Jej zmysel je v tom, že sloboda je nedeliteľná a nemôže byť obmedzovaná štátnou mocou. Je to cesta do pekla.

      https://medzicas.sk/ked-prisli-po-mna-nebolo-nikoho-kto-by-sa-ma-zastal/

      • Túto „humanistickú“ špinu rozširujú židia – je to súčasť ich agendy „humanizmus a tolerancia“ – takto fungujú náborari AZOVU! Jebe ti? Zachráň jedineho žida – zachrániš celý ich svet! Kurva už sa naučte čítať medzi ICH riadkami!

  8. Jednoduchá

    ….D.Icke hovoril ,,z duše do duše“, preto ho takto ,,odstavili“-je ozaj LEVOM, kiežby takých bolo čo najviac!…koľko ľudí v skutočnosti vie, o čo tu vlastne ide?nech by sme sa čoraz viac a viac prebúdzali…..
    …..k tomu poteniu len toľko, je logické, že ak som naobliekaná na urč.počasie, teda to chladnejšie na vonku, potom mi bude teplo, / a to sa nemusím ani potiť/ vo vykúr.buse či vlaku…tak logicky sa aspoň rozopnem, ak mám miesto si kabát rovno vyzlečiem, aj v obchode …a drogéria na samé telo je vždy veľmi riskantná …….

  9. …veľmi výstižná báseň Bluesman…

  10. …veľmi výstižná báseň Bluesman….

Pridajte komentár

*