WHO nariadila vládam, aby zabezpečili stovky miliónov dávok vakcín Billa Gatesa proti vtáčej chrípke


WHO nariadila vládam, aby zabezpečili stovky miliónov dávok vakcín Billa Gatesa proti vtáčej chrípke

(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) nariadila západným vládam, aby „zabezpečili“ stovky miliónov „preventívnych“ dávok vakcíny proti vtáčej chrípke vyrobených spoločnosťou prepojenou s Billom Gatesom.

Po oznámení WHO dostala Európska únia konkrétne príkaz „zabezpečiť“ prvých 40 miliónov dávok vakcíny proti vtáčej chrípke pre 15 členských krajín.

Zbohom vysoký krvný tlak

Tieto očkovacie dávky sú chápané ako „preventívna“ vakcína proti vtáčej chrípke, pričom prvé zásielky smerujú do Fínska, oznámili v pondelok úradníci.

Vakcínu vyrába biotechnologická spoločnosť CSL Seqirus napojená na Billa Gatesa, ktorá sa chváli, že vakcína je nevyhnutná pre „prípravu na pandémiu“, pričom sa pochválila ocenením vlády USA v reakcii na vtáčiu chrípku.

Podľa úradníkov sú „preventívne“ dávky určené pre tých, ktorí sú najviac ohrození rizikom vystavenia sa vírusu, ako sú pracovníci na hydinových farmách a veterinári. Kanada a Británia sú momentálne taktiež v procese zabezpečenia stoviek miliónov dávok tejto „preventívnej vakcíny“.

„Pokiaľ ide o vtáčiu chrípku, neustále a aktívne monitorujeme situáciu… a zajtra spolu s našimi členskými štátmi zabezpečíme prístup k viac ako 40 miliónom dávok vakcíny proti vtáčej chrípke, aby sme ochránili tých, ktorí sú najviac ohrození. Dodávky do krajín, ktoré ju okamžite potrebujú, sú už na ceste,“ povedala komisárka EÚ pre zdravie Stella Kyriakidesová.

Agentúra Reuters informuje:

„Vírus H5N1 sa rozšíril vo väčšine štátov USA. Postihuje predovšetkým hydinu a v posledných mesiacoch viac ako 80 mliečnych fariem.

Prírodná liečba osteoartritídy

Doteraz neboli potvrdené žiadne prenosy z človeka na človeka, hoci traja ľudia v USA boli od 1. apríla 2024 infikovaní po vystavení nakazenému dobytku.“

Podľa Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC) nie sú začiatkom júna v EÚ zatiaľ žiadne aktívne prípady u ľudí ani u hovädzieho dobytka.

„Prenos na ľudí zostáva zriedkavou udalosťou a doteraz nebol pozorovaný žiadny trvalý prenos medzi ľuďmi,“ uviedlo ECDC vo svojej týždennej správe pre obdobie 1. až 7. júna 2024.

„Riziko prenosu zoonotickej chrípky na širokú verejnosť v krajinách EÚ/EHP sa považuje za nízke.“

Komisia prostredníctvom mechanizmu HERA už zabezpečila 111 miliónov dávok očkovacích látok proti pandemickej chrípke od spoločností GSK a Seqirus, ktoré je možné prispôsobiť akémukoľvek prevládajúcemu chrípkovému kmeňu.

Záver

Ak EÚ už nakúpila 40 miliónov dávok, je takmer isté, že plánujú znova spustiť ďalšiu hystériu s falošnou pandémiou. Predpokladáme, že cirkus začne niekedy na jeseň, zrejme po amerických prezidentských voľbách 6. novembra.

Preto buďte bdelí, nedajte sa opäť oklamať a ignorujte strašenie mainstreamovými médiámi a zdravotníckymi úradmi. A pamätajte – najúčinnejší spôsob, ako poraziť tyraniu, je nespolupracovať s ňou. Inými slovami, nedodržiavajte ich nariadenia a žite si svoj život ako obvykle.

Stop Candida

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. A co ak sa naplni toto:
    https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/srbsky-prezident-vucic-za-3-4-mesice-budeme-mit-rozsirenou-valku-delejte-si-zasoby-video/ ???
    Tie svoje rady nech tito zlocinci strcia niekam poriadne hlboko! Debily!

    • Miroslav Čižmár

      Vučič preháňa. Nebude to skôr, než rusi obsadia ľavý breh Dnepra.

      • Denacifikáciu nielen okrajiny a desatanizáciu každého m2 na Zemi treba teraz dokončiť, teraz je to už o inom ako za 2 svetovej. Treba to dokončiť a nastoliť všade na Zemi neúprosný ale spravodlivý svetový poriadok aby fašizmus/satanizmus/okultizmus/parazitzmus časom u obyvateľstva kdekoľvek na Zemi mohol vyhniť /vyschnúť.
        Ak by dnes k tomu náhle prišlo – ak by na Zemi bola kvôli záchrane ľudskosti nastolená skutočná neúprosná Spravodlivosť tak by veľa tých čo dnes reptajú na dnešný svetový poriadok – chceli by sa do toho v čom dnes žijeme vrátiť a to všetkými dvadsiatimi.
        Je smutné vidieť ako ľudia, ktorí vraj chcú uniknúť z temnoty dnešného sveta horlivo zadúšajú každý plamienok Svetla.

      • O WW3 rozhodne MMF – „Otázka nie je či WW3 bude, ale kedy bude!“

        Inak – čím viac pozerám Poslov budúcnosti – Zlatý vek – tým vic zavádzania. Akože niekto zoberie Rotschieldovcom peniaze a rozdá ich ľuďom. Utopický komunizmus je slabý odvar. Akože zdroj info, ale zároveň zavádzanie. Ing.Tichý bol v minulosti údajne komunista, takže je riadne indoktrinovaný. Myslím, že je to projekt Cabal, ktorý zneužíva „lepšie existenčné časy za „socíku“. Zmanipulované zmanterializované obyvateľstvo má pracovať na svojom vzostupe. ???

        https://www.podtatransky-kurier.sk/za-zrkadlom/galakticka-federacia-vyzyva-k-akcii

  2. „najúčinnejší spôsob, ako poraziť tyraniu, je nespolupracovať s ňou. Inými slovami, nedodržiavajte ich nariadenia a žite si svoj život ako obvykle.“

    Štát je organizované násilie! Ako obvykle. A loviť ťa budú spoluobčania.

    2024-06-03 – Nela Lisková: Příběh “Putinovy děvky“. Zákulisí vzniku knihy, křest a šňůra setkání po republice
    https://www.svobodny-vysilac.cz/2024-06-03-nela-liskova-pribeh-putinovy-devky-zakulisi-vzniku-knihy-krest-a-snura-setkani-po-republice/

  3. Debill gejc nech si pichne z každej svojej šmakuládky po 5 kusov a nech mi dá pokoj.

    • Veď oni to povedali úplne zrozumiteľne : vakcína je nevyhnutná pre „prípravu na pandémiu“.
      Pre pochopenie textu to značí: bez vakcíny by nebola možná žiadna pandémia.
      Takže kopec oviec si to dá nastreliť a stanú sa roznášačmi a štartérmi pandémie.

  4. Len niekolko uvah…
    Nuz ano, skusaju zase a prvych chcu zastepit chovatelov hydiny a pod. Netuzia nahodou aj o hladomore? Predstavte si, ze by tieto mnamky zabili ci neumoznili uz viac pracovat chovatelom, polnohospodarom a pod. Kto tu pracu rychlo za nich odviedol? Co by to sposobilo?
    Dalsia vec je ta, ze usa vyraba uz len zbrane, ktore po konflikte na Ukrajine uz nikto nechce a biologicke zbrane, inak nazyvane lieky a vakciny… a dolar je na ceste do kosa… bojuju s casom a zmykaju posledne pomarance.

    • A posledna uvaha. Nevypustia ziadny novy virus. Oni len aktivuju u ockovanych spiacu chorobu 5G sietou. To je vsetko. A to ockovanie? Nuz jednoducha odpoved. Ked opadal zaujem o covid ockovanie, eu komisarka pre zdravie konstatovala, ze 100 milionov nezaockovanych v EU je privela! A na druhej strane su tu staty napr. Afriky, kde sa im otravit mRNA svinstvom populaciu nepodarilo. Kolko ze Lajnova objednala tych mnamiek? 100 milionov neockovanych Europanov mRNA zbranou je privela…

  5. + Doplním o další “západní hodnoty” v akci, kdy za posledních 15 let se v USA oženilo více než 200 tisíc dětí! Viz článek (odkaz zkopírujte a vložte v prohlížeči):

    independent.co.uk/news/world/americas/200-000-children-married-us-15-years-child-marriage-child-brides-new-jersey-chris-christie-a7830266.html

    SHRNUTÍ:
    “Tři desetileté dívky a jeden jedenáctiletý chlapec patřili mezi nejmladší, kteří se vdávali” na základě právních mezer, jež za určitých okolností umožňují uzavírat manželství nezletilým. Skutečný počet je mnohem vyšší, protože 10 států neposkytlo žádné nebo neúplné statistiky.
    = POTŘEBUJE TOHLE KOMENTÁŘ? POSVĚCENÁ PEDOFILIE V AKCI A ZA BÍLÉHO DNE, BEZ ODPORU? TO UŽ LIDEM ÚPLNĚ MRD*Á V HLAVĚ? A KDO JSOU “TI” RODIČE TĚCHTO DĚTÍ?! KUR*VA V DESETI LETECH SI MAJÍ HRÁT DĚTI SPOLU S DALŠÍMI DĚTMI VENKU, NA HŘIŠTÍCH, JEZDIT NA KOLE, LÉZT PO STROMECH ATP. !!

    + Po Kanadě i Británie by mohla být další zemí, která legalizuje asistovanou sebevraždu.. A mezitím, Kanada rozšíří kritéria pro asistovanou sebevraždu, více info, zde (odkaz zkopírujte a vložte v prohlížeči):
    forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?p=902#p902

    =PSYCHOPATI=

    • Marek Kosice

      CZkotas, Satan sa tesi ze trpis tym co sa vo svete deje…. Nedavaj mu zrat….tym ho len posilnujes. Nespajaj to co sa deje so ziadnou negativnou emociou. To je rada.

    • …progresivec v tom nevidí problém aj keď sám bez sebaklamania chápe, že to je obludné ale agenda je agenda a sám samého presviedčať o opaku toho o čom je človek sám presvedčený – to dokáže len liberál /progresivec – on dokáže bojovať proti iným a aj proti sebe a keď mu človek protirečí tak vnútorne nestojí na strane toho ako veci naozaj vidí ale na strane toho ako to „má“ chápať. Progresivci sú v tom niečo jak schizofrenici a to každý z nich – až sa taký bežný trúd sám presvedčí o liberálnych „hodnotách “ – až si to sám natlčie do hlavy tak už sa nad ním zavrie akekolvek Svetlo a už je z neho Banderovec a tiež Benderovec – prerobený tĺk na fašistu.
      V nestráženej chvíli – keď ho človek vytrhne z jeho liberálneho tranzu tak než zistí, že sa preladil do normálu tak vie mat normálny úsudok ale hneď sa z toho preberie a šupne sa na tie liberálne koľaje – a ide ako robot.
      Liberál odpovie čo si naozaj myslí len občas a väčšinou odpovie a jedná tak jak by po ňom chceli jeho vzory….alebo skôr mediálne či politické liberálne ikony.

  6. Zvířecí patogen ale stačí naroubovat tzv. furinovým štěpem na lidskou bílkovinu, kterou ACE2 receptor buňky už pustí dovnitř a je tady zázrak který svět neviděl.

    • 🔺 Klub černých očí Vril. Jak reptiliáni přebírají mozek. CZ titulky

      ☣👹🐲👹☣The Truth about Reptilians (Documentary 2024)
      https://odysee.com/@januszkowalskii1979:e/Reptilians-(Documentary-2024):f

    • Marek Kosice

      No, uz mam dost…. Davam si pauzu, caute… 🤠

      • …a poupratovať po sebe nič?
        Mali sme vo vzdialenej rodine starú energickú pani, ktorá keď prišla na návštevu ku svojej rodine tak narobila samé rozbroje a do všetkého a každého rýpala a keď po tom odchádzala tak sa vždy lúčila s nádherným úsmevom a z dobrým pocitom, že ako sú všetci šťastní
        – jej išlo len o ňu samotnú – čerpala tak z iných energiu. Keď sa zavreli dvere – keď odišla tak všetci doma odkvacli a museli sa zregenerovať.
        Trocha mi ju pripomínaš.

        • Miroslav Čižmár

          Achnaton, ešte sa vrátim k vesmíru. Myslím si, že prostredie, ktoré vnímame zrakom, je 4D časopriestor, pretože zrakom vidíme pohyb telies v priestore za určitý čas. Sluchom však nevnímame pohyb, ani čas. Sluchom vnímame 4D priestor, ktorý neobsahuje rozmer času. V 4D priestore neexistuje pohyb, vsetky udalosti sa dejú súčasne v kvantových superpozíciách.

          • Takto to zhrnúť by bolo bolo príliš jednoduché. Ja opravdu neviem čo je to tá kvantová superpozicia – týmto skôr narážam na to, že je náhradné vysvetlenie ci skôr záver aby sa tí, ktorí ho vytvorili vyhli pred nimi oklamnými ľuďmi jasnému vysvetleniu fungovania Stvorenia, konkrétne jeho „hmotnej“ časti Vesmíru pretože v skutočnosti nehľadajú pravdu – Im stačí pred nami držať ten pre nás príliš komplikovaný a nepreniknutelny obraz – hrajú o čas. A chcem ešte povedať, že človek má viac hmotných telesných stránok utkaných zo všetkých úrovní vesmíru, ktoré sú co sa týka hutnosti nesmierne rozdielne napriek tomu, že sa jedná len o hmotu. Jadrom je však duch, ktorý z hmotou Vesmíru nemá absolútne nič spoločné.
            Neexistuje žiadne jedna D až 1024 D a pod. – to sú nešikovné pojmy šikovných podvodníkov.
            Človek – Duch vo vesmíre sa svojím duchovným pohybom alebo v akomkoľvek stave (napríklad v stagnácii) neustále a permanentne pohybuje – teda pôsobí na hmotu vesmíru ale len skrze Nezničitelné Večné Zákony (a tiež len vrámci ich pôsobenia). Sám človek – duch by toho nikdy nebol schopný bez toho ak nebol plne závislý a začlenený do ich pôsobenia. A keďže Večné Zákony sú absolútne nezávislé od vôle človeka – ducha tak sa ľudskému duchu dostáva len toho čo si zaslúži. A to v každom okamihu svojho bytia – svojim vnútorným rozhodnutím hýbe takými silami – mechanizmami Večných Zákonov , že ho ony tie sily v okamihu dostávajú do prostredia kam sa vnútorne pohol ako duch. Lenže toto mu nieje hneď pozemsky viditeľné ale to môže len vycitovať.
            Pohybom svojho ducha resp. svojim vnútorným hnutím ho Večné Zákony v okamihu prenesú neuveriteľné vzdialenosti, preklenie úrovne – svety a ukotví sa tam ale len duchom. A takýto pohyb, ktorý ľudský duch absolvuje – ci už v dobrom ci v zlom sa deje neustále.
            Ale sám sa neukotvuje v rôznych úrovniach ale ukotvujú ho v nich nitky tzv. Bytostných, ktorí ich pradú z určitej látky od neho samého až k cieľu jeho vnútorného hnutia.

          • Miroslav Čižmár

            Napísal som to zjednodušene, aby som sa vyhol zložitým definíciám. V podstate si myslím, že zrakom vnímame iné prostredie než sluchom. Pomocou mikroskopu dokážeme vidieť bunky, zložitejším mikroskopom aj atómy, ale nedokážeme vidieť kvantové častice. Tam platí iná fyzika, lebo je to iné prostredie. Nie je to už 4D časopriestor, ale 4D priestor. Objekty sa v ňom nepohybujú, ale vznikajú a zanikajú.

          • Hlavne si treba uvedomiť, že čas nikam neplynie ale stojí. To za prvé a za druhé si nemyslím, že zrakom vnímame iné prostredie než skuchom – skôr to vidím opačne a to tak, že to isté prostredie vnímame rôzne – vnímame ho rôznymi zmyslami – cez ne. Ale tu ide len o telesné zmysly ale máme ešte jemno hmotné telá a tie majú tiež svoje zmysly – a cez ne vnímame – jemno hmotné prostredie.. ale toto všetko je len hmota. Naše jadro – duch v týchto telách dokáže vnímať deje v oboch prostrediach aj keď je v tele na Zemi. Avšak dôležité aby „videl“ – cítil duchovné deje v hmote – tele, ktoré už hmotný pôvod nemajú – nepochádzajú z Vesmíru.
            Pretoze sú dnes ľudia rôzne vyvinutí tak je to rôzne jak kto vníma svet (všetky jeho vrstvy) ale v zásade platí, že hmotné zmysly môžu vnímať len hmotné, jemnohmotné zmysly môžu vnímať len jemno hmotné a duch môže vnímať duchovné deje. Dnes väčšina ľudí na Zemi žije hmotne a ani netuší že má nejakú dušu a ducha. Niektorí sú na tom „lepšie“ a vnímajú aj veci záhrobné, astralne, jemno hmotné ale stále sa hrabú len v hmote a to šikovne ci nešikovne.
            To robí aj Globálny Prediktor, ktorý z časti pôsobí aj v týchto jemnejších hmotných úrovniach. Ale na dianie v duchovne – v nehmotných duchovných svetoch nemá absolútne ziadny dosah / plyv – rovnako ako akákoľvek nedokonalosť ci zlo vo Vesmire.
            Skrátka ľudska bytosť má viac tiel (ako matrioska) , ktoré každé z nich má svoje zmysly a môže vnímať len prostredie, ktoré je z rovnakej látky/hustoty. Keď je človek na Zemi v tele tak môže vnimat v podstate všetko dianie cez všetky jeho telá ale musí ich aktivizovat príslušnou činnostou ale pozor, musí to byť výlučne v záujme a v službách jadra – ducha – citu – len ten vidí cestu ku Svetlu. Človek predsa nemôže žiť len pre potreby tela ci rozumu/intelektu ale len pre potreby ducha, ktorému to nižšie musí slúžiť a nie mu panovať ako sa deje dnes na Zemi.

          • Miroslav Čižmár

            Keď sa dívame ma vzialenú hviezdu, vidíme ju v minulosti. Zrakom vnímame nie len tri rozmery priestoru, ale aj rozmer času. Sluchom vnímame len priestor, a to v štyroch rozmeroch.
            Duch Boží je ako vietor. Nevidíš odkiaľ ide a kam, ale počuješ jeho hlas.

          • Miroslav Čižmár

            Zrakom vnímame objekty. Sluchom vnímame vlny. Kvantové prostredie má vlnovú povahu. Nie je to časopriestor, ale 4D priestor. Nedokážeme ho vnímať ako čas a priestor súčasne.

      • Miroslav Čižmár

        Ťuťmák odchádza. Nemá argumenty, minuli sa mu nálepky.

        • Bodaj by zo všetkých vychcaných a inteligentných šmejdov, ktorí sa dokážu vyhnúť jak dobrým tak aj zlým aby s nimi nič nemali, aby si v maximálnej miere žili len tak jak sa im samým zachce – bodaj by sa premenili na takých ako je MzK!
          MzK je ešte tvárny ale tí bystrí a pohotoví hadi, ktorí vidia do všetkých špekulácií – tí sa vždy budú snažiť aby sa nemuseli prispôsobiť jak zlým tak ani tým dobrým, ktorí by iných chceli viesť ku Svetlu.

  7. „Preventívne dávky sú určené tým, ktorí sú najviac ohrození rizikom“. Scenár sa nemení: najprv opichajú „najviac ohrozených“, čím vyvolajú „pandémiu“ a potom sa pokúsia dostať to aj do ostatných. Iba mimochodom, započul som, že kravám, ktoré vraj dostali vtáčiu chrípku už rastú krídla. A tým ktorým ešte nerastú, ich majú operatívne primontovať.

  8. NWO-reality

    Ta jeho debilní smlouva neprošla, tak co chce komu nařizovat.

  9. Mňa by skôr zaujímalo, čo urobia Rusi po tomto: https://www.hlavnespravy.sk/usa-uvalili-sankcie-na-moskovsku-burzu-zavazne-sankcie-pre-rusku-ekonomiku/3525508 a Amicí po vypovedaní petrodolára Saudmi… ;o)

  10. …súkromná, skorumpovaná so všetkými znakmi terorizmu > organizácia – nemá suverénnej vláde čo prikazovať . S teroristami vláda nesmie vyjednávať, v opačnom prípade je to jej koniec a začiatok anarchie !

  11. Fentanyl dorazil do Polska, šokující video zachycuje jeho devastující účinky

    https://aktax.cz/fentanyl-dorazil-do-polska-sokujici-video-zachycuje-jeho-devastujici-ucinky/

  12. Maďarsko protestuje proti masivnímu extra clu EU na Čínské elektromobily

    https://aktax.cz/madarsko-protestuje-proti-masivnimu-extra-clu-eu-na-cinske-elektromobily/

  13. Ja len že z inenoviny.sk zmizol článok o Kaliňákovom obchodovaní so zbraňami, ale internet si pamätá.

    https://e.dennikn.sk › minuta › 3717750
    Minister obrany Robert Kaliňák zrejme získa silné postavenie v …
    7. 12. 2023„Zjednodušene povedané, v obchode so zbraňami sa bez Kaliňákovho súhlasu ani lístok na strome nepohne. Je to o to nebezpečnejšie, že Robert Kaliňák je v obrovskom konflikte záujmov, keďže on sám podniká v biznise so zbraňami,“ uviedla Remišová.

  14. Okolo vlády Petra Fialy se hromadí mrtvoly! Šéf Fialovy kampeličky je po smrti, stejně jako čtveřice svědků z předchozí kauzy Dozimetr! Chobotnice mafiánů, okolo nichž umírají lidé, svědci a bílí koně jako na běžícím pásu! Zmrazený zbytek peněz zmizel z kampeličky hned poté, co jej státní zastupitelství uvolnilo! Odvezl dceru do školy a potom spáchal sebevraždu? Palermo ve Strakovce?
    https://aeronet.news/okolo-vlady-petra-fialy-se-hromadi-mrtvoly-sef-fialovy-kampelicky-je-po-smrti-stejne-jako-ctverice-svedku-z-predchozi-kauzy-dozimetr-chobotnice-mafianu-okolo-nichz-umiraji-lide-svedci-a-bili-kone/

    Saúdská Arábie po 50 letech vypověděla smlouvu s USA o petrodolaru! Rijád začne prodávat ropu za koš mezinárodních měn bez dolarové exkluzivity a navíc začne prodávat ropu za digitální CBDC měny! Tak už je jasné, proč Moskevská burza ukončila obchodování s dolarem! Koordinovaný útok na petrodolar ve spolupráci s globalisty a nástup digitálních měn do mezinárodních obchodů nejen s ropou!
    https://aeronet.news/saudska-arabie-po-50-letech-vypovedela-smlouvu-s-usa-o-petrodolaru-rijad-zacne-prodavat-ropu-za-kos-mezinarodnich-men-bez-dolarove-exkluzivity-a-navic-zacne-prodavat-ropu-za-digitalni-cbdc-meny/
    —————-
    „Nerozumiem“ výrazu v množnom čísle – prodávat ropu za digitální CBDC měny. ???
    Čiže v BRICS ostanú „národné“ meny, ale multipolárny „svetoobčan“ bude fičať na nejakom univerzálnom mixe CBDC? Akože stred koša? Čiže v Rusku problém držať juany a v Číne problém držať ruble. Za každú cudziu menu bol v 90-tych rokoch „trest“ – peniaze sú tovar, ktorý sa môže trestať. Takže zase židovina s multipolárnym svetom.

  15. A toto budú spôsobovať pripravené jedy „proti vtáčej chrípke“:
    https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/vakciny-proti-ptaci-chripce-h1n1-s-alarmujicimi-bezpecnostnimi-signaly/ !!!
    PRETO CHRANTE SVOJE DETI LEBO BUDU NEPLODNE !!!
    CHRANTE ZVIERATA INAK BUDE HLADOMOR !

Pridajte komentár

*