Vtáčia chrípka sa náhle zmenila na kravskú chrípku a mliečne farmy začali vybíjať dojnice, čo zničí dodávky potravín


Vtáčia chrípka sa náhle zmenila na kravskú chrípku a mliečne farmy začali vybíjať dojnice, čo zničí dodávky potravín

(Lance D. Johnson, Natural News) Nie je to tak dávno, čo Medzivládny panel OSN pre zmenu klímy (IPCC) vyhlásil, že kravské prdy a grganie výrazne prispievajú ku „globálnemu otepľovaniu“.

V roku 2006 IPCC vyzval všetky štáty, aby znížili emisie metánu z poľnohospodárstva, najmä z kráv. Dnes globalisti investujú do startupov, ktoré geneticky upravujú kravy spôsobom, aby už neprodukovali metán.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Globálny plán na kontrolu zásob potravín a vyhubenie kráv je známy už takmer dve desaťročia. Teraz sa vtáčia chrípka náhle stáva problémom u kráv a mliečne farmy rýchlo vybíjajú stáda kvôli pozitívnym testom kráv na toto infekčné ochorenie.

Rovnako ako počas krízy Covidu-19 sa pravdepodobne nebude skúmať, či za prechod nákazy z vtákov na cicavce nie je zodpovedný výskum pridávania funkcií vírusom, ani sa nebudú vyšetrovať pochybné súpravy PCR testov, ktoré poháňajú počty „pozitívnych prípadov“ a falošnú pandémiu vedúcu k masovému utrácaniu zdravých zvierat.

USDA (Americké ministerstvo poľnohospodárstva) už bolo raz prichytené pri využívaní grantu vo výške 1 milión dolárov v rámci ktorého spolupracovalo s Čínskou akadémiou vied na „vysoko patogénnom víruse vtáčej chrípky“.

Globálny plán na kontrolu dodávok potravín zintenzívnila americká vláda počas Obamových rokov

Čoskoro potom, ako sa kravy údajne stali hrozbou pre planétu, sa americký Úrad pre správu pôdy (BLM) začal zameriavať na ranče s dobytkom v západných oblastiach Spojených štátoch.

Po celé desaťročia farmári spravovali verejné pozemky, na ktorých pásli svoj dobytok, čo predstavovalo udržateľný zdroj potravy pre milióny ľudí.

Keď sa však globalisti zmocnili falošného naratívu o zmene klímy spôsobenej človekom a oxidom uhličitým, vláda USA začala považovať aj dobytok za hrozbu pre planétu. Konkrétne sa zistilo, že hovädzí dobytok vraj vypúšťa príliš veľa metánu a narúša „uhlíkovú nádrž rozrývaním pôdy a vegetácie“.

Americký Úrad pre správu pôdy začal účtovať farmárom prehnané poplatky a lízingové platby za využívanie pôdy, pričom nútil farmárov, aby prijali nové spôsoby využívania pôdy.

V roku 2014, počas Obamových rokov v Bielom dome, sa úrad dokonca uchýlil k ozbrojenému stretu s farmármi, aby ich prinútil dodržiavať plán OSN o „udržateľnosti“ zmeny klímy.

Americké ministerstvo poľnohospodárstva bolo počas tejto doby tiež zmilitarizované, s rastúcimi nájazdmi na výrobcov mäsa a družstvá komunity Amišov (ľudí praktizujúcich tradičný spôsob života bez technológií).

Proti vôli týchto rodín vládni agenti zabavili obrovské množstvá mäsa a iných prírodných potravín, za ktoré Amiši vyprodukovali, a to všetko v mene ochrany verejnosti.

Globálny plán na utratenie celých populácií zvierat vstupuje do novej fázy

Teraz, takmer dve desaťročia po tom, čo sa OSN zamerala na redukciu populácie kráv, vraj existuje „nový kmeň“ vtáčej chrípky, ktorý náhle začal napádať kravy!

Mnohé z týchto údajne chorých kráv nikto nelieči a nemajú možnosť sa uzdraviť. Namiesto toho sa dojnice, ktoré počas „ochorenia“ neprodukujú dostatok mlieka, usmrtia.

Prírodná liečba osteoartritídy

Okrem toho sa zdokonaľuje úplne nový testovací systém, ktorý prináša pozitívne výsledky PCR testov. Tie poháňajú novú falošnú pandémiu, čo vedie farmárov a vládnych úradníkov k vybíjaniu zdravých alebo mierne chorých kráv kvôli „veľkej opatrnosti“.

Stádam kráv nie je umožnené dosiahnuť prirodzenú kolektívnu imunitu voči najnovším patogénnym kmeňom. Namiesto toho nové systémy PCR testov majú za následok nesprávne diagnózy a falošnú pandémiu, čo umožnuje hromadné zabíjanie kráv.

Táto sabotáž zásobovania potravinami sa už dávnejšie vo veľkom robí na hydinových farmách, teraz to prešlo aj na mliečne farmy.

Tu sú najnovšie správy o populáciách kráv napadnutých vírusom, ktorý na ne náhle preskočil z vtákov

1. V Južnej Dakote zabila farma s počtom 1700 kráv tucet kráv, ktoré náhle ochoreli a nemohli sa zotaviť. Farma potom usmrtila ďalších dvanásť kráv, ktoré dostali sekundárne infekcie. Namiesto toho, aby farma ošetrila kravy a nechala ich, aby sa zotavili, ich všetky utratila.

Russ Daly, profesor a veterinár na Štátnej univerzite v Južnej Dakote, povedal, že tráviace problémy a zápal pľúc u niektorých kráv môžu byť reťazovou reakciou vtáčej chrípky a naznačujú jej prítomnosť v stáde.

Rovnako ako počas hystérie Covidu-19 to znamená, že akýkoľvek príznak choroby môže byť klasifikovaný ako vtáčia chrípka, v dôsledku ktorej budú desiatky kráv podrobené eutanázii.

2. V Michigane farma zistila približne 200 infikovaných kráv a najmenej 10% stáda usmrtila.

3. V Colorade oznámila mliečna farma početné infekcie vtáčou chrípkou u svojich kráv. Keď kravy nedokázali obnoviť predošlú úroveň produkcie mlieka počas procesu zotavovania, všetky boli utratené.

4. V Ohiu sa kravy, ktoré sa zotavili po pozitívnom testovaní na vtáčiu chrípku, nakoniec nakazili inými infekciami a v dôsledku toho uhynuli. Podľa ministerstva poľnohospodárstva Ohia sú podobné prípady teraz trendom v celom štáte.

5. V Texase komisia pre zdravie zvierat aktuálne overuje, či kravy v mliekarenských prevádzkach s pozitívnym testom na vtáčiu chrípku umierajú na sekundárne infekcie.

6. Štátna veterinárna lekárka v Novom Mexiku Samantha Uhrigová poznamenala, že farmári spočiatku zabíjali kravy kvôli zníženej produkcii mlieka, kým sa nepotvrdilo, že dobytok infikovala vtáčia chrípka. Farmári však prestali zvieratá utrácať po tom, čo sa dozvedeli, že väčšina kráv sa postupne zotavila.

Záver

Podľa pravidiel Amerického ministerstva poľnohospodárstva, keď je krava pozitívna na vtáčiu chrípku, nie je dovolené prepravovať celé stádo medzi štátmi.

To je však problém, pretože americké mliečne farmy sú navrhnuté tak, aby neustále presúvali zvieratá. Ak sa pohyb zastaví, mliečnym farmám dôjde priestor, čo núti farmárov utratiť aj zdravé zvieratá.

Americké ministerstvo poľnohospodárstva v súčasnosti rozširuje testovacie kapacity pre dojnice, čo nevyhnutne prinesie viac pozitívnych výsledky testov. To spôsobí ďalšie falošné pandémie a ďalšie narušenie prepravy kráv medzi štátmi, čo povedie k ešte väčšiemu vybíjaniu dojníc po celých Spojených štátoch.

Prírodná liečba osteoartritídy

Autor: Lance D. Johnson, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. PCR testy a donekonečna!

  2. … keď tak premýšľam o tých medveďoch… nerozvážajú ich trebárs aj tajne do lesov kde sa doteraz dlho nevyskytovali? Nedávno bolo na infovojne aj TV, že v lesoch nekde pri Skalici videli malého medveďa. Tam podľa mapy niesu nejaké hory, je tam skôr rovina a na Myjave, je to tam len troška zvlnené, také nič moc kopce. Na celých kopaniciach je len taká nič moc pahorkatina. No neviem, v tomto sa nebudem hádať ale podľa terénnej mapy neviem kadiaľ by sa tam ten medveď dostal, putoval z Beskýd? Vôbec by som sa nedivil, že ho tam aktivisti „vysadili“.a hneď to šupli do TV atď. A ako poznám poľovníkov a lesakov tak to sú vo veľkej miere skorupmovaní a zapredaní ľudia. Chvíľu som pracoval u lesákov a nebolo to u nich o ničom inom ako korupcii a výhodách..ako by im tie lesy patrili… sú často to také nenažrané, často arogantné osoby.

    • Som Skaličan,a toto je iba fáma niektorých hajzlov na strašenie ludí.Žiadny medveď sa v okolí Skalice nevyskytol ani neukázal,ani fotopasce nič neukázali,ani lesáci či polovníci nič nepotvrdili.Netreba všetkému hneď veriť.

      • Vďaka za info.. Inak som sa bavil s jedným školeným libtardom a ten na tú tému povedal, že „to je nič, veď taký malý maco nikomu neublíži“. Nepovedal čo si naozaj myslí ale to čo má za „úlohu“ šíriť, h.ajzel jeden. Do frasa, jak sú ti niektorí libtardi zvrhlí – od nich sa človek nedozvie čo si myslia ale hneď mu tlačia do hlavy nejakú obludnosť z nejakej agendy.
        Zabiť to je málo.

    • 100% suhlas

    • Premyslas 👍…..nebudem menovat kde teren okolia podobny ako si opisal a kde medvede nikdy neboli ( a teraz uz su ) ….. na fotopasci polovnickeho zdruzenia zachytene video ako v noci zastavila dodavka otvorili dvere šup medveda von …a uz ich nebolo 🤷‍♂️

  3. Niet sa co cudovat, ked polovnikmi su najcastejsie fizli alebo lekari, a prvi menovani su zas prepojeni s novinarskymi prostitutkami

  4. Podľa reakcií politikov, najmä bývalých vládnych z obdobia plandémie krásne vidno, ktorí sú na výplatných páskach WHO, farmaceutickej mafii a pod. KDH vždy kopalo za farmamafiu, to už nikoho neprekvapuje (vždy ich zaujímal najviac rezort zdravotníctva!), ale klub mafiánskych kolaborantov sa značne rozrástol ! A teraz kvičia, lebo sa začalo niečo prešetrovať !!!
    https://www.hlavnespravy.sk/stofko-buduci-tyzden-ma-o-zdravotnych-predpisoch-rokovat-pandemicka-skupina/3533726

  5. A ešte jeden článok, ktorý sa presne dotýka vyššie uvedeného !
    https://cz24.news/13-zemi-podepsalo-dohodu-o-vyvolani-globalniho-hladomoru-znicenim-zasob-potravin/ a podpísali aj Česi ! A ich poľnohospodári a ľudia sedia ticho ako voš pod chrastou?! Pud sebazáchovy už zrejme žiadny…

  6. svatoslav butora

    Zlomyselný útok na zvieratá a kravy je útok na človeka. Atmosféra Zeme je živý organizmus, ktorý eliminuje emisie vznikajúce zo životných procesov na povrchu Zeme. Vo vzdialenosti do 15 až 50 metrov od zdroja vzniku výronu metánu (platí to aj pre úniky metánu vznikajúce pri ťažbe plynu) sa nachádzajú len zlomky rozložených komplementov metánu, ktoré sú vplyvom UV žiarenia a oxidačných procesov rozložené na nemerateľné objemy.
    Sparchantelá OSN a WEF s nevedeckými manipulátormi pracuje na znehodnotení životných procesov. Mali by byť títo dementi zrušení, aby neotravovali svet ľudí mediálnymi nacistickými emisiami z ich huby.

  7. čo si myslíte o africkom more ošípaných?
    dá sa to do jedného vreca hodiť k uvedeným „chorobám“?

    • Už sa iba dokolečka-dokola trápne opakujú; ich zdementnené sadistické mozgy sotva ešte niečo nové a uveriteľné vymyslia. Nepotrvá dlho a utopia sa vo vlastných s*ačkách. Dobre im tak! Už to vydržíme.

  8. Těchto lidí,kteří toto řídí,nařizují atd.,je třeba se rychle zbavit! Tito psychopati se nikdy nezastaví !!!

  9. Ko*kovid, stejně jako ptačí (kravská..) chřipka ALE neexistuje (podle toho, na co se tento týden zaměřují v msm). Je to (další) „bioinženýrská“ povinná vakcína proti „ptačí chřipce“, která se blíží a které se opravdu musíme bát!!

    Klíčové je, že většina lidí, které znám, plně věřila, že je spásná „fuckcína“pomůže a vrátí se do normálu.

    Tyhle „očkování a posilující vakcíny“ daly všem lidem okolo „dlouhý kovid“. David Icke v letech 2020 a 2021 navštívil HODNĚ přednáškových akcí a objal a políbil stovky lidí. Řekl: „Tak kde je tedy ten blikající virus?“.

    • Žiadny dlhý covid podľa odborníkov neexistuje! To sú len následky „vakcín“ ktoré do nekonečna vyrábajú podľa chute spike proteiny a postupne likvidujú každého zaočkovaného týmto svinstvom človeka!

    • Nie spásna mRNA vakcína, ale ŠVO na Ukrajine nám pomohla okamžite sa vrátiť do normálu. Ale zainteresovaným to pomohlo zistiť, ako ďaleko môžu pri vakcinácii zájsť a to prakticky bez odporu obyvateľstva. O astronomických ziskoch už ani nehovorím.

  10. Ešte by mali „vedci-klimatickí alarmisti“ eliminovať metán, nachádzajúci sa pod oceánskym dnom. Za jeho množstvo kravy ani iné zvieratá žijúce na Zemi nemajú žiadny vplyv. Mudrlanti už bijú na poplach, že globálne otepľovanie rapídne urýchli uvoľňovanie metánu z morského dna. Žeby práve toto bolo príčinou vyhynutia dinosaurov a nie dopad asteroidu v oblasti Mexického zálivu, resp. polostrova Yucatán? (sarkazmus). A ešte by mali zamedziť znižovaniu a zvyšovaniu hladiny oceánov, ktoré je tu už miliardy rokov. Človek až žasne, aké magoriny sú dnes propagované a vydávané za seriózne a vedecky potvrdené.

    • Ked krava sa zivi len travou, tak jasne ze sa „elitam“ nepaci aby sme konzumovali to mäso, zaujimave, ze bravcovinu ponukaju vsade, asi im vyhovuje, ze sa taky konzument casom meni fyzicky a duchovne na toto primitivne zvieratko

    • Bezhraničnými magorinami je prešpikovaná už stará biblia „boha“ Sionu, takže prekvapiť nás už nemajú čím.

  11. holistický prístup

    Nie sme chorí, sme trávení! – to sa dotýka aj zvierat, rastlín, vzduchu, pôdy, vody, … – tzv. „choroby“ sú znakom OTRÁV!!! – a vieme, kto sú tí TRAVIČI. Ide už o trávenie na tvrdo! – vpichovaním RÔZNYCH cielených JEDOV do organizmov tiel, ktoré pomenovali TRAVIČI VAKCÍNAMI!!! Ide o TRÁVENIE nielen hmotných tiel, ale aj jemnohmotných tiel – ak do organizmu človeka vpichujú časti tiel, ktoré nie sú človečie, tak … to sa deje od čias tzv. „očkovania“ – obchádzajú sa tým všetky prirodzené bariéry!

  12. Big Tech koalice spolupracuje s WEF a prosazuje standardy globální digitální bezpečnosti

    https://aktax.cz/big-tech-koalice-spolupracuje-s-wef-a-prosazuje-standardy-globalni-digitalni-bezpecnosti/

  13. EU nařídila Polsku poskytovat migrantům stejné sociální dávky jako Německo

    https://aktax.cz/eu-naridila-polsku-poskytovat-migrantum-stejne-socialni-davky-jako-nemecko/

  14. holistický prístup

    A je to tu:

    „P-rezident SR Peter Pellegrini na sociálnej sieti pripomenul, že 6. marec je pamätným dňom SR – Dňom obetí pandémie COVID-19. Zdôraznil zároveň, že tak k tomu i pristupuje „Tohto roku som si ho ako prezident ešte uctiť nestihol, ale na budúci rok tak určite urobím,“…

    V tomto duchu aj chazarka „Dolinková“ …

    Je to ako so všetkými tými „pamätnými dňami“ a rôznymi „sviatkami“ – egregory, ktorých úlohou je strašiť, držať oddelené mozgové hemisféry, znižovať vibrácie, … a veriť zločinnému syndikátu a jeho OTROKOM – znemožniť výstup z HRY.

  15. Naposledy som si vypočul jeho hysterický hlas – nie je dôležité očom, ale že hysterický hlas. Môže spriadať o Bohu – ale je to slobodomurársky sračkár.

  16. V minulom režime sme na dejepise povinne museli trepať, že sme sa vyvinuli z opice. Za otázku, prečo sa nevyvíja človek z opice dodnes, hrozila úprimnému spolužiakovi (jednotkárovi) znížená známka zo správania; potom sa to (po rozhovore jeho rodičov s triednou učiteľkou) nejako utriaslo…
    V súčasnosti sa deťom vlieva do hláv, že nás stvoril Boh, no nikto nevysvetľuje, kto to ten „Boh“ (Sionu!) v skutočnosti je a prečo vraždí „od Adama“ až dodnes – a ešte sa vyhráža „posledeným súdom“ namiesto toho, aby „svojim deťom“ odzačiatku hovoril Pravdu.
    Ešte že sme konečne (dúfam že už všetci) pochopili, kto sú sionisti a čo za boha sionu ich, aj celú Zem riadi.
    Lož nad Pravdou nemá šancu definitívne vyhrať, pretože Pravda má logiku, zatiaľ čo v Lži logika na celej čiare absentuje. Víťazstvo máme na dosah ruky – už len ten nápor odhalených zločincov treba nejako vydržať.

  17. Čo sa týka prezidenta, ministrov…aj oni sú len bábkami v rukách cudzej nadvlády a musia hovoriť to, čo majú nariadené „zhora“ (sme vo vojne).
    V súčasnosti na Zemi prebieha a vrcholí zápas medzi Dobrom a Zlom. Netušíme, koľko obetí už má a ešte bude mať na svedomí tento posledný celosvetový Boj, no verím v konečné víťazstvo Pravdy a Lásky.

Pridajte komentár

*