Rakovina je už od roku 1960 bežne vyvolávaná prostredníctvom vakcín


Rakovina je už od roku 1960 bežne vyvolávaná prostredníctvom vakcín

(S.D. Wells, Natural News) Ach, ten zákerný rakovinový priemyselný komplex. Neverte mu ani slovo, čo hovorí. Vakcíny sú od samého začiatku špinavé, sfalšované a kontaminované.

Nemôžete ani len vysloviť slovo „vakcíny“ bez toho, aby nejaký fanatický zástanca očkovania nezmienil meno Jonas Salk a ten jeho údajný „lekársky triumf“.

Stop Candida

V skutočnosti šlo o vysoko nekontrolovaný experiment s vakcínou proti detskej obrne počas ktorého v 50. a 60. rokoch minulého storočia vystavil takmer 100 miliónov Američanov a ďalšie stámilióny v Európe opičiemu vírusu SV40 (Simian vírus 40), ktorý môže spôsobiť u ľudí rakovinu.

Ak ste si mysleli, že mRNA vakcína proti covidu bola prvou vakcínou, ktorá spôsobila rakovinu u ľudí, tak ste sa mýlili. Pozrite sa bližšie na to, čo Dr. Salk reálne urobil, keď vyvinul svoju takzvanú „vakcínu“.

Namiesto použitia ľudských tkanív na pestovanie vírusu detskej obrny použil obličky z opice makaka rhesus. Potom Dr. Salk použil formaldehyd na utlmenie vírusu, respektíve jeho „deaktiváciu“.

Po testoch v teréne, kde pol tucta detí skončilo s ochrnutými rukami kvôli vakcíne, ju vyhlásil za „bezpečnú a účinnú“. Znie to povedome?

A hádajte, čo? Vírus SV40 doslova v tele katapultuje turbo rakovinu. Robí presne to isté, čo sa teraz deje ľuďom, ktorí dostali „vakcíny“ na produkciu hrotového proteínu koronavírusu.

Každá dávka covidovej mRNA „vakcíny“ obsahuje milióny, ak nie miliardy, kópií zosilňovača vírusu SV40, ktoré boli nájdené pri analýze vakcíny od Pfizeru.

Tieto kontaminanty, podobne ako v prípade vakcíny proti detskej obrne, spúšťajú rast rakovinových buniek vrátane rýchlo rastúcich nádorov (turbo rakovina) a šíria ich s konečným cieľom eliminovať hostiteľa, teda človeka, ktorý dostal vakcínu (a myslel si, že je na vybudovanie jeho imunity, nie na jej zničenie).

Od opičieho vírusu SV40 vo vakcíne proti poliomyelitíde (detskej obrne) až po hrotové proteíny v mRNA „vakcínach“, nie je vakcínou vyvolaná rakovina pre zákerný medicínsky priemyselný komplex ničím novým

Už 70 rokov a postupne stále viac vyrába medicínsky priemyselný komplex vakcíny spôsobujúce rakovinu a potom ich používa ako biologické zbrane hromadného ničenia na stámiliónoch nevinných ľudí, pričom všetky tieto zbrane maskuje ako „liek“.

Stále to robia. Kto kaźdý o tom vie? Zdravotnícke úrady väčšiny krajín to vedia.

Napríklad Health Canada (obdoba náško ŠÚKL a ÚVZ) potvrdila prítomnosť kontaminácie DNA v covidových mRNA „vakcínach“ od spoločnosti Pfizer.

V skutočnosti boli podľa Janci Lindsayovej PhD, riaditeľky toxikológie a molekulárnej biológie pre toxikologické podporné služby, identifikované viaceré sekvencie opičieho vírusu SV40, vrátane podporovača a zosilňovača SV40. Nie ste si istý reputáciou Dr. Lindsayovej? Preverte si ju.

Liečba osteoporózy

Dr. Lindsayová má bohaté skúsenosti – viac ako 30 rokov vedeckej práce – vo farmakológii toxických látok a bunkových účinkoch toxínov, ktoré poškodzujú ľudské zdravie.

Health Canada potvrdila prítomnosť tejto kontaminácie vo fľaštičkách „vakcín“ Pfizer, ale nikdy túto informáciu nezverejnila (ako sa to vyžaduje v Kanade a USA). Podľa federálneho zákona USA prijatého v roku 1961 je použitie opičieho vírusu SV40 spôsobujúceho rakovinu vo vakcínach nelegálne.

Inými slovami, očkovací priemysel zámerne a nezákonne používa vírusové časti alebo fragmenty (napríklad hrotové proteíny a vírus SV40) ako látky podporujúce rakovinu, ktoré sa priamo pripisujú rozvoju rakoviny u ľudí.

V jednej dávke vakcíny existujú miliardy kópií týchto vírusových fragmentov. Výsledkom sú chronické zápaly, autoimunitné poruchy a turbo rakoviny. Niet divu, že sa to deje miliónom zaočkovaných ľudí.

História sa opakuje: Rakovina vyvolaná mRNA „vakcínami“ nie je nič nové, ak sa vrátite do obdobia, keď vakcína proti detskej obrne infikovala milióny ľudí vírusom SV40

Opičí vírus SV40 je známy živočíšny karcinogén, ktorý si „náhodou našiel cestu“ do vakcín proti detskej obrne. Vakcíny tak boli skonštruované zámerne. To je pre väčšinu ľudí veľmi ťažké pochopiť.

V roku 1961 bol prijatý americký federálny zákon, ktorý zakazuje vakcíny obsahujúce vírus SV40. Prečo by inak poukazovali práve na SV40 medzi všetkými ostatnými vírusmi, baktériami a kontaminantmi?

Teraz ho znova používajú pri výrobe „vakcín“ proti covidu a nikto nekričí, teda okrem hŕstky informátorov, vedcov a novinárov, ktorí sú potom špinení a umlčiavaní. História sa opakuje. Sledujte skákajúcu loptu.

Vedeli ste, že analóg hrotového proteínu vírusu SARS-CoV-2 vyprodukovaný v tele na základe vakcínovej mRNA významne bráni oprave poškodení DNA a že oprava je nevyhnutná na prevenciu rakoviny?

Hrotový proteín sa usádza v bunkovom jadre, kde potláča gén p53, známy aj ako strážca genómu, čím blokuje opravu DNA. Máte rakovinu prsníka alebo vaječníkov? Teraz poznáte najpravdepodobnejšieho vinníka.

Pokiaľ ide o turbo rakovinu, výskumníci zistili, že hrotový proteín zhoršuje rekombináciu VDJ, čo je komplexný genetický proces adaptívneho imunitného systému, ktorý vytvára receptory T-buniek a protilátky, ktoré dokážu rozpoznať a bojovať proti širokému spektru patogénov.

Môžete sa staviť, že váš drahý Bill „Depopulačný“ Gates o tom všetkom dokonale vie.

Na stránke Vaccines.news nájdete aktualizácie o takzvaných „vakcínach“, ktoré spôsobujú rakovinu a syndróm „dlhej vakcíny“ (dlhého covidu).

Prírodná liečba osteoartritídy

Autor: S.D. Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Marek Košice

    Dostali sme telo. ALE NIE OD BOHA. Dostali sme ho od Satana. Telá sú plné túžob od narodenia po smrť. V plodnom období sú plné aj sexuálnych túžob. Sexuálne túžby idú ruka v ruke (aspoň teda u ľudí, ktorí nemajú MEGAEGO a nemyslia si, že sú krásni aj bez toho aby aspoň trošku športovali a zdravo jedli) s kultúrou tela. TERAZ TU MÁME LETO. Je riadny „paradox“, že práve v lete ako období roka v ktorom nosíme najmenej oblečenia a môžeme buď najviac zaujať alebo najviac odradiť, sa cvičí z celého roka NAJŤAŽŠIE… A v období keď sa cvičí najľahšie (zapotíme sa len málo aj pri veľkých výkonoch, pretože nie je horúco), tak sa nemáme ani komu ukázať, pokiaľ nechodíme na diskotéku a tam si neoblečieme tričko. PREČO je to tak? LEBO KKTOVI STVORITEĽOVI ZEME A TIEL TO VYHOVUJE…… Chceme cvičiť doma a šetriť čas (peniaze ani veľmi nie, niektorí máme nástroje na posilňovanie aj za vyše tisíc Eur), ale potrebuje klimatizáciu, aby sme sa pri intenzívnejšom cvičení (ktoré ako jediné slúži na svalovú hypertrofiu) príliš neprehriali….V LETE, v čase, keď je z celého roka najdôležitejšie dobre vyzerať. KTO NECHCE DOBRE VYZERAŤ? PARADOXNE (paradoxne z pohľadu „neprebudených“) TEN, ktorý má NAJVäČŠIE EGO… Taký človek sa riadi NAJEGOISTICKEJŠÍM HESLOM typu „Som dokonalý taký aký som.“….. A hlúpe ovce naleteli, že takéto zmýšľanie je výsledkom „duchovného rastu“…… „Som dokonalý taký aký som….Nevyšportovaný, rozkysnutý/mľandravý, stravujúci sa bez dôrazu na zdravé potraviny….a teda v strednom veku HNUSNÝ A SMRADĽAVÝ, NEPRÍŤAŽLIVÝ……..ALE!…Som dokonalý taký aký som, to že som taký ako som opísal, JE DOKONALÉ…LEBO SOM TO JA….“….. Prípad PRE PSYCHIATRA, a niektorí to nazývate „prejavom duchovného rastu“…..
    TELO JE OD SATANA, ale to neznamená, že keď sa oň nebudete starať, tak Satanovi „vytriete zrak, zmaríte plány“… Satan to má PODCHYTENÉ z oboch strán. KÝM STE V TELE, STE V JEHO ZAJATÍ. Akurát záleží na vás, či v jeho zajatí budete trpieť „na modro“, „na červeno“, „na zeleno“ alebo „na žlto“…a teda iným spôsobom a inou intenzitou. Ak necvičíte a nestravujete sa zdravo, trpíte (ak nie ste zdrogovaní) tým, ŽE STE OSTRASNÍ A ROBIŤ VÁM ORÁL JE „ZA TREST“, LEBO SA Z VÁS DVÍHA ŽALÚDOK aj sebe samým…. Ak pravidelne cvičíte a zdravo sa stravujete, tak vás S*RIE, koľko času to zaberá, a že tá námaha sa zvyšuje práve v období roka, v ktorom vás je konečne vidieť v plavkách alebo v kraťasoch a tričku, kratšej sukni a „tope“… AK CHCETE ZDRAVO JESŤ, musíte na prípravu jedla venovať viac času, viac úsilia (napr. klíčenie a potom varenie strukovín, zabepečenie si kvalitných vajec, mäsa, masla, atď…a prachy na to vynaložené)…AK CHCETE ZDRAVO CVIČIŤ, musíte cvičiť vo všetkých rovinách pohybu, v rôznych uhloch tých rovín, s rôznymi záťažami a s rôznymi váhami…
    DOSTALI SME TELO OD TOHO TYRANSKÉHO SATANA, aby sme buď umreli (alebo desiatky rokov umierali) s telom otrasným, nepríťažlivým ani pre supy, alebo aby sme ho KULTIVOVALI ako do estetiky, tak do funkčnosti. Jedno je bez námahy no vytvára HNUSNÚ OSOBNOSŤ (každý kto kašle na pohyb a zdravú stravu je vo svojej podstate MRZÁK), druhé je s námahou a vytvára pekné a zdravé umelecké dielo. V OBOCH PRÍPADOCH by však bolo lepšie, keby telo skrátka NEEXISTOVALO. Pretože telo = PROBLÉMY…Problémy s tým, že čím sme starší, tým sme menej príťažliví pre okolie (a pre seba samých)… Čím sme starší, tým sme menej výkonný, máme horšie držanie tela, menej a menej pôvabu, menej telesnej vône (ktorá sa mení na určitý zápach, u niekoho to začína pomerne skoro, u niekoho až vo veku po 60-tke). Keď sme mladí a sprostí (dospievanie), KVôLI SEXU porobíme mnoho hlúpostí, od promiskuity či prostitúcie po tehotenstvo (skoré, s nevhodným partnerom)…. TO BY TAK NEVADILO, keby to telo nebolo treba živiť (bez ohľadu na pôvod a hodnotu potravín), šatiť, dať mu strechu nad hlavou, lekársku starostlivosť (ak sa my sami odmietame dostatočne venovať telu)….A TREBA SA MNOŽIŤ (tvrdia aspoň tí, čo sú v zajatí zvieracieho rozmnožovacieho pudu)….. Starať o deti a pokaziť si tým ten najkrajší vek, aby sa potom deti starali o nás starých (keď už starí sme, alebo sa nimi časom staneme) a zdiskomfortniť si tak pár rokov života v strednom veku……A VŠETCI ZA TO DOSTANEME KRÁSNY DAR V PODOBE STAROBY……….S PORUCHAMI PAMäTI (stačí krátkodobej), so všetkými „stareckými neduhmi“…….. ……….A NIEKTORÍ TUPCI STÁLE POVAŽUJÚ ŽIVOT NA ZEMI V TELE ZA VEĽKÝ DAR OD DOBROTIVÉHO BOHA STVORITEĽA………. Pýtam sa : PREČO JE TAK ŤAžKÉ POCHOPIŤ, že Zem a telo stvoril SATAN, a DOKONALÚ DUŠU (lebo LEN DUŠA je dokonalá, všetko hmotné je NEDOKONALÉ z dôvodu rozkladu, nutnej starostlivosti, nutného otročenia) stvoril BOH? …… Pretože v poondiatej knihe menom „BIBLIA“ sa píše, ŽE SATAN NEVIE TVORIŤ?????? Nikto z vás nie je DOSTATOČNE ROZUMNÝ NA TO, ABY SA DOVTÍPIL, že táto informácia (že „Satan nevie tvoriť“) JE ZAKRÝVACÍ MANÉVER, KTORÝ SLÚŽI NA ZAKRYTIE TOHO, ŽE ZEM A TELO (okrem duše, ktorá bola do tela stiahnutá) STVORIL SATAN??? …………………….Pýtam sa absolútne UDIVENE, že……………ČO JE NA TOM TAK ŤAŽKÉ POCHOPIŤ??? Ako je možné, že sa na tento fakt neviete „nacítiť“, že to jednoducho NEVIETE???…

    • Už si konečne prečítaj železničný program vlakov. Dokedy to tu chceš zasierať?

    • holistický prístup

      Marečku,

      toľko hovadín na jednom mieste … prekonávaš sa – Ty dielo SATANA – sám sa tak predstavuješ – kto chce kam, pomôže si sám.

    • Israismael

      Takže Marek tela ľudí na zemi môžu za všetko ? A nie náhodou rozum, ktorý by chcel a túžil po všetkom čo sa mu zaziada ? Ale aj za rozumom stojí ešte túžba ..ale opäť to nie je telo…. ale duch človeka …Telo by sa bez ducha ani len nepohlo ,ani na sekundu by nemohlo existovať bez ľudského ducha ..Žiaden Čert ani diabol ho nestvoril,ale má to spojitosť s božím absolútnym prírodným a vesmírnym zákonom ako sa to všetko stalo s človekom a s jeho telom ..To by sme všetci ľudia na tejto zemi museli byť diablovymi nevestami a ženíchmileby mal čo do vienka s tvorbou našich tiel …Veď už .uvažuj normálne!!! ..Nemohli vytvoriť človeka dve protichodné energie ..Ved už nejaký zákon máš aj v pozemskom ,že sa protichodné energie nesmú bit..

      • Israismael

        *oprava : malo byť vo vete správne takto : To by sme všetci ľudia na tejto zemi museli byť diablovymi nevestami a ženíchmi….* keby mal čo do činnenia(marekom spomínaný satan ) s tvorenim,tvorbou našich tiel

        • Israismael

          A ešte sa ťa spýtam niečo MzK ..Chápem že nepoznáš STVORENIE od samého vrchu až po spodok ešte nižšie smerom od našej Zemi ,čo je D2 …Samozrejme že mi povieš že to ani ja nemôžem vedieť keď som to nemohol prehliadať očami od vrchu po spodok(nie som Boh ) ..Ale že ja mám živú informáciu ,nie mŕtvu a false od niekoho kto to mohol prehliadať a vedieť o tom ,že ako idú všetky svety od Božskej sféry až po D2 tomu by si nemohol uverit ani za pána Jána … Apriori ty veríš aj v dušu , no predsa len si človek ktorý potrebuje rukolapne dôkazy…ale že hovoríš o neviditeľnej duši to ti už nevadí nejak,aj keď podľa tvojich zmyslov ju aj tak nevies hmotne ,,ohmatať“ ..ale ona samozrejme je a existuje a to hovorím ja (ale aj ty) …
          Teraz tá otázka ..ale ešte raz keďže stavbu stvorenia nepoznáš ,veľkú nádej nemám že ju zodpovies ..
          Boh tvorí všetko duchovné aj bytostne ..Ty si myslíš že duchovno -bytostne nemá tela v tých rajskych záhradách hore? Aj duch má jemné telo ale nie hmotné ale duchovné …Aj tam by tvoril tela satan podľa teba ? Takže v BOŽOM systéme tvorí bytostny zahal cizev,telo Boh ,v DUCHOVNOM systéme tiež jeden jediný Boh ,duch Boží ,duch Svätý ,takisto aj vo Valahale ,Olympe tvorí tela Boh Stvoriteľ a nakoniec aj dole v HMOTNOM svete u nás len a len Boh …ta otázka znie teda : tvorí sAtan tela naozaj na Zemi ? Ak BOH TVORI VSADE VO VESMIRE ,KAZDOM SVETE a OBLASTI ?

          • Otazka znie – kto vytvára prázdny priestor na tvorbu toho nového hmotného. Lebo najprv priestor, potom myšlienka-idea a potom vyplnenie.

    • Marek, teraz kvízová otázka – je pravda to čo z jedného filmu prijalo nemálo ľudí , že „telo má ísť do hrobu zhuntované“? Mal v tom filme „Vesničko má středisková“ Rudolf Hrušínský pravdu alebo nie?

    • Anthony Morava

      Marku , Tělo člověka stvořil Bůh, páč je Stvořitel, skrze hřích ho Satan, již v zahradě Eden, zpotvořil, Satan=Zpotvořitel.
      Kdybyste lépe četl Písmo, věděl byste to…

  2. Ahoj Marek
    Moc tu nepíšem, dnes v určitých častiach súhlasím.
    Koruna stromu života sa musí uzavrieť ale na to musí človek dozrieť. Stačí metóda muž a žena budú mať len jedno dieťa!!!

  3. + .. „V Německu máme ministra zemědělství, který nám říká, že bychom měli jíst jen 10 gramů masa denně…“

    https://www.ac24.cz/wp-content/uploads/2024/06/31b5f864f7e0ff238805d3154b341672_out_6956400606_8415.mp4

    – „Když vám politici začnou říkat, co smíte a co nesmíte jíst, překročili jsme hranici. Nemůžete mi říkat, jak mám nastavit termostat, nemůžete mi říkat, co smím řídit a kdy a hlavně mi sakra neříkej, co můžu jíst, k čertu s vámi.“ …

    = Tohle berte jako “dodatek”, jak jsem nejen zde nedávno informoval o tom, že spojené státy a 12 zemí – VČETNĚ ČR! – podepsalo dohodu, která v praxi zničí zemědělství na celém světě a přinese celosvětový hladomor a hladovění.. Psalo se o tom i na AE, kdy chtějí kvůli green deal podvodu, klimatického podvodu, podvodu s ptačí/kraví “chřipkou” nahrazovat maso atp. Žrát hmyz – však co myslíte, co bude v těch super protein “jídlech” které se valí v obchodech ze všech stran všude, už na to pomalu ty ofce co ohli hřbety na spásné ko*kovid opichy.učí…

  4. Som zvedavý co príde skôr či ten hladomor ci 3.svetová vojna ci nová plandémia ci veľký reset a NWO alebo príde zlatý vek o ktorom hovoria poslovia budúcnosti na SVCS že GESARA príde s medbeds a odtajni sa ďalších 6000patentov vie mi niekto povedať co príde skôr?

    • si realista?
      len pre zábavu, skús urobiť pravdepodobnostný rebríček – čo je najviac pravdepodobné, čo o trochu menej, menej a menej
      aspoň uvidíš sám svoje myslenie a možno podvedomie

    • „Rusko a Spojené štáty sú najväčšími jadrovými mocnosťami, ktoré vlastnia takmer 90 percent všetkých jadrových zbraní sveta, uvádza Štokholmský medzinárodný ústav pre výskum mieru (SIPRI). Ústav zároveň dodal, že v januári bolo celosvetovo na skladoch pripravených na možné použitie 9585 jadrových hlavíc z odhadovaného celkového počtu 12.121.“
      https://www.cas.sk/clanok/2939797/z-ruska-prichadzaju-desive-spravy-toto-su-ich-plany-ide-o-jadrove-zbrane/
      —————–
      S jadrovou vojnou príde všetka skaza naraz. Teraz inak – Openheimer – „nevinný žid“, psychotik a psychopat a schizofrenik údajne dostal plán – cez channeling
      https://www.exopolitika.cz/maria-orsic-zena-ktera-zorganizovala-a-nechala-postavit-prvni-letaci-talir-na-zemi-v-novodobych-dejinach-spolecnosti-vril-a-thule-1-2/5409
      na výrobu atómovej bomby spolu s Einsteinom, takže žiadni „Nemci“ nezačali vyvíjať jadrové zbrane – podstatou emigrácie týchto dvoch do USA bol export mimozemskej technológie na zničenie sveta temnými silami. Detto recyklácia

      https://www.interez.sk › manzelia-rosenbergerovci-sovietsky-zvaz-vdaka-nim-postavil-atomovu-bombu-za-zradu-usa-boli-popraveni
      Rosenbergerovci: Špióni, ktorí dali Sovietom atómovú bombu | interez.sk
      Obvinil svoju sestru a Juliusa Rosenberga z prezradenia tajomstva výroby atómovej zbrane Sovietskemu zväzu. FBI získala to, čo potrebovala. Zradcov amerického národa, ktorí najväčšie tajomstvo krajiny odovzdali novému úhlavnému nepriateľovi.
      —————-
      A úplne náhodou všetko židáci – Gójim – povraždite sa medzi sebou!

      https://extraslovensko.sk/spravy/texty-aldebaran-maria-orsic-cislo-3333/
      —————-
      Znovu opakujem – existujú aj okultné dôvody na vyvolanie WW3 – jednak ako boj o nosič Života – Zem, jednak o vyvolanie obrovského utrpenia ako energie, ktorou sa živia Temní.
      Gesara/Nesara, zlatý vek, poslovia budúcnosti – to sú stále mesianistické /“pastierske“/ židobiblické, marxistické, komunistické koncepty – vízie „svetlej budúcnosti“ – luciferianizmus „svetlonošov“. Odbočím – rakovina ako nespracovaný konflikt – treba tieto negatíva spracovať – a bude vojna – tak bude vojna! Veď na to sme ako rasa stavaní! Budeme riešiť! Inak nás zabije samotný strach z vojny – a drogy a alkohol. To, čo zabíja človeka je tzv. abstrakt. V konkrétnej situácii sa ukazuje ľudský génius. Verím Bohu a verím v Človeka. Tých 6 tisíc patentov zhabali illumináti. Poslovia budúcnosti tvrdia, že bola vykonaná eliminácia 13 illuminátskych rodín /= stovky tisíc/. Asi tak, ako s Ficom – fejk. Aj s nádejou sa dá – asi najviac – manipulovať. Kde sú všetci?

    • Israismael

      Je to tak že najskôr sa musí prečistiť úplne celá Zem …Musí sa prečistiť globálnymi udalosťami veľkého rozmeru ,aby sa tým odstránilo všetko škodlivé čo existuje na tejto Zemi ,teda vcetne stavieb ,organizácií ,všetko čo bolo nesprávne vybudované ľudskými rukami a umom ,čo sa nezachvieva správne v božej vôli , a hlavne mnohých ľudí ,ktorí nemajú čo robit na tejto planéte a to kvôli temným usposobeniam..Čiže to už potom bude jedno čo príde skôr ..Ci príde skôr hladomor ,či mor ,vírus ,či vojna veľkého rozsahu ,alebo Veľký reset Schwaba a pod..Určite to posledné čo príde ,až sa teda Zem úplne vyčisti ,tak to bude ten avizovaný Zlatý vek alebo tzv Tisícročná ríša mieru pod vedením najvyšších Prastvotenych ,ktorí sa majú striedať každých 200 rokov ako vodcovia na Zemi (budú to štyria najvyššie vyvinutí prastvoteni )..Jeden je už na zemi ,narodil sa ..Začiatok milénia po Očiste začne budovať sám Syn Boží ( nevedno či z oblakov alebo noha vyslanca Božieho vkročí priamo na Zem, v tomto je to kúsok nejasné ) ..Nejdem teraz mýliť ľudí či to bude Ježiš a či Imanuel Duch svätý(obaja patria nerozlučne k Otcovi a k trojici ) …Aj to sa človek dozvie v pravý čas…
      Udalosti sú však v procese ,a Očista pred vrcholom a teda aj Nový zlatý vek,nové tisícročne milenium sa blíži míľovými krokmi…

    • Anthony Morava

      4 jazdci apokalypsy vybijí 4 lidstva, válka, nemoc, hlad a šelmy
      )říše-impéria EU, USA, NATO,..)

  5. františek

    Zaujímavé,velmi zaujímavé články.Spomente si Vy-pisatelia vysokoodborných myšlienok o satanovi a Bohu na spôsob života Vašich predkov–jedmoduchosť,úprimnosť,pravdivosť,láska a pod.Dnes sa tieto cnosti z ľudí úplne vytratili a nahradila ich-chamtivosť,zákernosť,zloba,klamstvo,nadradenosť,honba za majetkom a pod.Dodržiavali Božie zákony a prikázania,Nepotrebovali k životu všetky moderné prostriedky,ktoré dnes ohlupujú ľudí a zaslepujú im mozgy.Nechcem tu strašiť,ale zánik ľudstva už nie je tak ďaleko,ak si uvedomíme,čo sa dnes deje vo svete-vojny,nenávisť medzi národmi a náboženstvami a dokonca aj medzi členmi rodiny pre rozdielné názory.S obavami sa pozerám do budúcnosti len preto,že na skutky dospelých doplatia hlavne deti a mladí.Možno Boh urobí poriadok a ľudstvo skončí tam,kde začalo….

    • jen jestli nevidíte to dřívější dění ve světě i doma růžově.Myslím,že stav lidí chytrých a blbých, bohabojných a svévolných,války a nesváry- byly úplně stejně hojné,jen se vzůstajícím „zalidňováním“ kontinentů se příliš proplétá a info šumy všech možných kanálů tu hordu lidstava matou a zavádějí

      • Je to nejako tak ako píšete ale je tu ešte jedna „nuansa“ – a to, že čím ideme do minulosti tým ľahšie sa dalo v spoločnosti rozlíšiť dobro od zla – presnejšie Pravda od všetkého falošného. Aj ľudia boli kedysi dávno otvorenejší povedzme k priamej pravdivej reči, lahšie sa dali Pravdou zmeniť ako dnes. Na druhej strane však vzhľadom na to ako spoločnosť fungovala mohli vo svojich vnútorných omyloch zotrvávať desaťročia bez toho aby si svoje hriechy uvedomili. Dnes je zasa výhodou ale aj nevýhodou rýchly obeh informácií, ktorý mení technogické prostredie a dáva inteligentným individualistom možnosť utiecť pred požiadavkou zo Svetla zmeniť sa – polepšiť sa vnútorne. Jednoducho sú schopní naskočiť na vlak ktorý práve vyráža. Na druhej strane zas dnešný rýchly obeh informácií dáva možnosť uvidieť svoje ale aj cudzie chyby a začať hľadať príčinu svojich ťažkostí.. Dnes sú nároky na napravenie ľudí vyššie a aj životné okolnosti na samotného človeka viac tlačia a on sa musí VNÚTRI rozhodovať.
        No je to tak 50 na 50 s tými ľuďmi v minulosti a dnes.
        Ďalšia vec je akú mali ľudia predstavu o Bohu v minulosti a v posledných sto rokoch. Nám sa zdá, že im svetská cirkev do ktorej sa infiltrovali temnoty vymyla mozgy a verili cirkevným bludom – a veru, že to tak môže z dnešného pohľadu aj vyzerať lenže to čo cítili v duchu (nie čo pociťovali v duši – rozume) ich silnejšie spájalo z Bohom ako nás dnes. Išlo nie o kvalitu predstavy o Bohu ale o kvalitu citu – „spojenia“ s Bohom a duchovými úrovňami. Vnútri boli viac detskí aj keď mnohí boli zločinci. Neuvedomovali si účinky Božích Zákonov pretože ich temnoty v cirkvách o ne (informačne) pripravili aby sa ľudia z nevedomosti do svojich vín čo najviac zamotávali. Vtedy sa človek ľahšie obrátil k dobru a oľutoval než dnes – predstavme si zločincov dnes – sú schopní sa vnútorne zmeniť? Len veľmi ťažko. A vtedy to išlo, pretože neboli toľko zaviazaní rozumom a prostredím ako sú ľudia dnes. Jednu z výnimiek tvorili učení, študovaní ľudia – tí sa ťažšie mohli vnútorne zmeniť keďže ich život bol založený prevažne na práci rozumu.

        • Mal som priateľku – otvorenú židovku – vtedy mi to nevadilo – nechápal som dôležitosť – „Ty si tak úprimný, že si až sprostý!“: Tá banda židovská považuje lož za svoje životné prostredie! Oni tú lož vytvárajú – tak ako plesne si vytvoria svoje vlhké prostredie!

          • Tak jak si každá elita kope svoj hrob tak aj každého chytrolína dostihne jeho chytrosť. Môže to trvať dlho ale raz to príde (ak sa nespamätá) no a potom to je pre neho katastrofa.. a potom obviňuje všetkých naokolo..

          • Záleží na tom čo človek chce na Zemi dosiahnuť. Niekto chce na Zemi poznať a pochopiť prečo vôbec existuje a poznať najhlbšie tajomstvá Života – Existencie a niekto chce len zachovať svoju existenciu na nej a skúmať čo ho obklopuje – a to zasa len v tom zmysle aby poznal čo ho zvonka na prežití ohrozuje. Každý to má inak a preto aj vytvára iné vzťahy než iný – a tiež je to o tom ako kto vidí človeka ako bytosť a čo v ňom podporuje a čo mu je ukradnuté.

  6. 1/ Má prezident Srbska Vučič (ako nečlen EÚ a NATO) nejaké konkrétne informácie z opačnej strany konfliktu (Moskva), keďže opäť (po cca 4 dňoch) mediálne avizuje nevyhnutnosť zo strany štátu Srbsko – pripraviť sa na európsky vojenský konflikt?!

    “Nehovorím o tretej svetovej vojne, ale o vážnej konfrontácii….. Som presvedčený, že od nej nie sme ďaleko. Nie dlhšie ako tri alebo štyri mesiace. A existuje riziko, že k nej dôjde skôr,” povedal Vučič.

    Odkaz:
    https://www.hlavnespravy.sk/vucic-dal-pokyn-pripravit-sa-na-vojnu/3538776

    2/ A na Slovensku – ticho po pěšine. Vlastne – u nás ani nie je o Čom. Kali v NR SR odprezentoval, že – vojensky – je štát SR po vládach r. 2020-2023 celkom impotentný, vydaný – napospas NATO. A keď i niečo vojenské doma – vyrobíme, tak to ihneď z titulu „vyššej moci“ putuje na UA (napr. húfnice Zuzany). Posledné (dnešné) spravodajské info je, že v Prešove ide UK vyrábať pre UA – drony.

    Dôležité ovšem je, že sme „samostatná a suverénna“ republika v rámci zahraničných vzťahov a vláda sa „dištancuje“ od vojny na UA.
    Neviem, či len ja mám ten pocit, ako-keby sa celá vláda SR – bez Fica – pos*ala. Blanár bol na „cestách“ s vyjadrením hlbokej podpory Moldavska i Ukrajiny do Satan-EÚ. On dokáže povedať, že v akých hraniciach tú UA tak podporuje? Zaujímavé – aké drísty!

    3/ Dôležité je, aby Slováci stihli ešte dovolenečky pri mori, Nemci, alebo Frantíci, ev. iní z KoZa vyhrali ME vo futbale (Pozn.: keď hrali zápas Frantíci s Holanďanmi, tak som si myslela, že je to prenos z Afrických futbalových majstrovstiev: Nigéria vs. Mali. Človek nechápe, akú deštrukciu dokázali žido-sionisti s Európou za posledných 25 rokov – zrealizovať!!)
    OH Paríž – júl/august 2024 vyzerajú, že budú plné „občianskych“ pouličných nepokojov, vzhľadom k tomu, že i Polícia SR sľúbila výpomoc (sic!).

    4/Ale Hra pokračuje, ľudia sa bavia, ešte aj na chleba zatiaľ majú, pričom Satan (pozn. napriek tomu, že NEVIE TVORIŤ, ale zas je výborný manažér, ktorý ZATIAĽ stále riadi celý KoZa) vr. jeho poslušných faši-liberálnych detí, ktoré sa tvrdo – v zmysle pokynov svojho „šéfa“ – pripravujú na vojenskú provokáciu – zrejme raketami do hĺbky ruského územia, alebo vymyslia nejaký vojenský false flag, aby tá Európa – podľa USA-možností, bola skutočne tou fatálnou DEŠTRUKCIOU i reálne – NAPLNENÁ!

    A nikto z Človekov, žiaľ – NEMÁ nato, aby to faši-NATO – ZASTAVIL!

    P.S: Tak, len taká kratučká úvaha bez toho, že by mi to zdvíhalo tlak. Proste – v tom hrnci si nás už pekne – predvárajú..

    Vďaka za pochopenie!

    • Žabka – vieš o tom – tak si vyskoč!

    • Ajša, NATO pôjde do hája a koza s tým už ráta – a preto budú podpisovať a uzatvárať dohody a zmluvy (hlavne medzi sebou) jak teplí bratia.
      Aj tak im to nepomôže, Rusko ich ekonomiku varí ako žabu…a to aj s tým, že tam majú piatu kolónu pracujúcu pre Západ a Čínu. Nech robia čo chcú prestávočka zo strany Ruska nebude. Inak je dosť zabednencov, ktorí Ruský odpor voči cudzím agresorom vkladajú rôzne ale nikdy tak, že ten odpor voči agresi západu ide priamo z čistoty cítenia – charakteru obyvateľstva RF, stále za tým vidia akési riadenie, ktoré ich balamutí a núti ísť do boja akokeby nevedeli čo je správne v takej chvíli urobiť. Ruských dobrovoľníkov je viac ako armáda potrebuje, sami chcú ísť do hrdinského boja proti zlu, ktoré ich vlasť ohrozuje nech je ukryté kdekoľvek a v komkoľvek. Sú to hrdinovia už tým akí sú a nie až keď dosiahnu hrdinských činov.

      • Achnaton,

        1/ Vučič možno narážal na to, že faši-NATO plánuje zriadiť vojenské základne v Polsku, Rumunsku so štartom F-16 (Pozn.: Orbán tvrdil, že i na Slovensku, asi v Kuchyni). A Vučič má zrejme obavy, či nie i z Kosova – ponad Srbsko..

        2/ A ak by vyštartovali zo štátov NATO na UA proti Rusku, tak pre RF sú tie letiská – legitímne ciele.

        3/ Ešte stále si myslím, že takýto „druh“ ruského bombardovania, by sa týkal len vojenských cieľov, ergo nie civilných (viď ŠVO na UA).

        4/ Otázkou zostáva, či by nás – civilov – skôr nevybomardovalo NATO-USA (viď záver II.WW v BA, Plzeň, Juhoslávia r. 1994 etc..) z titulu plánovanej depopulácie, hlavne ďalších Slovanov a následne – „bielych“ európanov..

        5/ To, že v tej konečnej fáze pôjde NATO s KoZa vojensky i ekonomicky – do „kytek“, je mi jasné, ale ešte predtým – za akú CENU?! Ak bude mať padnúť, tak z titulu negatívnej energie, z ktorej satanisti žijú, budú chcieť vziať so sebou MAXIMUM ľudských obetí i materiálnych škôd.

        6/Jadro – nejadro? O tom nechcem radšej ani písať!

        • Ajša, to ako to dopadne – či bude jadro alebo nie tak to záleží na tom ako budú žiť ľudia a aj na tom ako zvládnu to čo sa im vracia bud zo súčasného ich života alebo z tých ich minulých.
          Ľudia dopustili aby im temní zastreli oči – aby nechápali ako pôsobia ich činy na Božie Zákony. Nechápu za čo sa im vracia to či ono a preto veľmi často robia tie isté chyby a tie sa im po čase od života vracajú.
          Inak Ajša tá karma nefunguje tak že keď niekto ukradne fľašu vína v obchode tak mu po čase tiež niekto ukradne fľašu vína alebo tri. To absolútne nie. Jeho činy sa mu vrátia inak – v inej podobe a za iných okolností ale tak aby sa rovnala činu – „trestu“ ktorý bol niekým vykonaný z rovnakých pohnútok ako ho vykonal kedysi aj on sám.
          Kolektívna negatívna karma ľudstva sa rozloží až vo vojnách, katastrofách a pod. ale ak sa človek ani vtedy neorebudí alebo znáša karmu z odporom tak sa nejedná o odpykanie karmy ale vytvára si novú, temnú.

        • Dovolím si doplniť svoj koment vyššie z 24/06/2024 at 1:51- v bode – Ad/4 – BOMBARDOVANIE CIVILISTOV AMERIČANMI, vzhľadom na enormne-agresívnu hektiku posledných hodín.

          1/ Na to sa skutočne zmôže len ten americko-fašistický démon, ktorý včera (23.6. 2024 o 12:15 hod.), keď sa Rusi – civilisti (rodiny) rekreovali v Krymskom prímorskom Sevastopole, tak „z ničoho-nič“ začali Amíci z UA po nich páliť piatimi americkými operačno-taktickými raketami ATACMS s kazetovými hlavicami. Ruská protivzdušná obrana zachytila štyri strely. Fragmentačná hlavica piatej rakety explodovala vo vzduchu.

          2/ Zomreli štyria ľudia: dve deti a dvaja dospelí. Podľa najnovších údajov riaditeľa sevastopoľského MZ – Vitalija Denisova bolo zranených 153 ľudí, 79 hospitalizovaných, vrátane 27 detí.

          Odkaz: „Ide do tuhého! Kremeľ varoval Spojené štáty!“

          https://www.hlavnydennik.sk/2024/06/24/ide-do-tuheho-kremel-varoval-spojene-staty

          3/ V inom článku je ďalšia teroristická katastrofa v RF – Dagestan na Kaukaze, keď profi-zabijaci začali strieľať do civilistov v Synagoge i v Pravoslávnom chráme.
          „Incident“ si vyžiadal životy najmenej 20 ľudí a 46 zranených. Páchateľov zadržali.

          https://www.cas.sk/clanok/2940111/novinky-o-brutalnom-utoku-v-ruskom-dagestane-sokujuce-spravanie-putina-to-mysli-vazne/

          4/ A tam smerovala, moja otázka – za akú obrovskú KRVAVÚ CENU, bude nakoniec porazený USA-Satan s jeho výkonnými pro-západnými “mopslíkmi“, pričom situácia sa vyostruje každým dňom stále do väčšej USA-zabíjackej agresie a to sa nezačal písať v rámci „veľkej“ vojny ešte ani „Prológ“.

          Vďaka za pochopenie!

  7. Keď do lode tečie cez nejakú veľkú dieru a ohrozuje celú loď a posádku tak treba najprv tam na miesto poškodenia sústrediť silu a zdroje. Západ tie zdroje tlačil hlavne na okrajinu, Putin západ previezol – nešiel do boja podľa plánu západu – nespadol do pasce „mnoho ročného obijstranného vyčerpávania“ a aj napriek maximálnej zrade v Rusku je Západ na okrajine v bezvýchodnej situácii. Takže teraz každopádne Západ potrebuje prestávku lebo tú dieru na svojej lodi – Okrajine neucpe. A takých dier cez ktoré západu tečie do lode vzniká mnoho – už na celej Zemi začínajú odmietať diktát Západu viaceré štáty. USA a západ ide ku dnu a treba tie otrasy ustáť. Isteže sa to celé dá vidieť aj cez prizmu Židovského riadenia a to potom to dianie – jeho príčinu možno vidieť zasa inak ale tu už sme na Zemi na tom tak, že čím ďalej viac sa to týka každého človeka ako sa k tomu postaví ako človek a nie ako analytik a bude sa ho to týkať viac a viac – to čo ho dennodenne stretáva. A je to nie preto že len Židovstvo sťahuje ľudstvu slučku ale hlavne preto, že celé dianie na Zemi je pod neustále zvyšujúcim sa tlakom Svetla, ktoré núti všetko existujúce do pohybu aby sa prejavilo . Dá sa povedať, že jak ľudstvo tak aj elity a aj tie židovské a aj tá najvyššia – nadžidovská sú v jednom ohromnom „kotli – hrnci“ kde to ako každý jedinec dopadne závisí od toho či sa vpraví do Zákonov, ktoré panujú v tom „kotli“ . No a pod ním sa prikladá viac a viac aby sa všetko prejavilo.
    Lenže keď človek nevidí príčinu negatívneho diania na Zemi hlbšie/ďalej než u Židovstva tak je samozrejmé, že nenájde riešenie a nevidí cestu z toho čo sa deje na Zemi.
    USA čaká s najväčšou pravdepodobnosťou doba, ktorá tam nikdy nebola… vedie to tam k občianskej vojne ale že k totálnej.
    Aj v Európe niesú všetci západní istí či sa majú vrhnúť smrtonosného boja proti Rusku keď vidia, že USA sú v rozklade, tiež čakajú čo bude ďalej. Nieje tam každý sebevrah aj keď sú to zloduchovia – proste nastáva doba kedy sa každý bude musieť zachrániť ako sa dá a to aj pokope riadenie zhora od vyšších a vyšších štruktúr. Západ to niesú len klany s jedným názorom, vrie to tam a hľadajú riešenia jak z ich situácie do ktorej sa dostali von ale času veľa nemajú.

Pridajte komentár

*