Americká vláda buduje tajné koncentračné tábory pre neposlušných občanov vo všetkých 50 štátoch USA


(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Informátor, ktorý pracoval pre americké ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb, odhalil, že vláda USA v spolupráci so Svetovým ekonomickým fórom (WEF) buduje vo všetkých 50 amerických štátoch tajné väzenské zariadenia schopné internovať milióny ľudí.

Podľa informátorov sa tieto väzenské zariadenia nachádzajú v riedko osídlených a kontrolovaných lokalitách. Použiť sa majú pre tých, ktorí odmietnu dodržiavať nadchádzajúce vládne nariadenia týkajúce sa dlhodobých lockdownov a nových vakcín proti novej falošnej pandémii.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Boli ste vopred varovaní. Je čas pripraviť sa na to, čo príde!

Tieto rozsiahle detenčné zariadenia, ktoré americká vláda tajne stavia mimo dohľadu verejnosti vo všetkých 50 štátoch, však nie sú určené na ubytovanie nelegálnych prisťahovalcov.

Účel je oveľa zlovestnejší.

Christie Hutchersoová z organizácie Women Fighting For America (Ženy bojujúce za Ameriku) odhaľuje pravdu. Hutchersonová je niekto, koho by sme mali veľmi pozorne počúvať.

Viac vysvetľuje aj bývalý dozorca colnej a hraničnej ochrany J.J. Carrell v nasledujúcom videu v čase od 2:04 minúty (v angličtine):

Ako vieme, že sa tieto koncentračné tábory nestavajú pre desiatky miliónov ilegálnych prisťahovalcov, ktorí prešli do USA počas Bidenovej vlády presadzujúcej voči nelegálnym imigrantom politiku otvorenej hranice?

Pretože títo nelegálni cudzinci boli absorbovaní do komunít, rozmiestnení po celej krajine, dostali bezplatné bývanie, bezplatné zdravotné poistenie a v mnohých prípadoch debetné karty nabité hotovosťou.

Vláda týmto mladým mužom vo vojenskom veku doslova rozprestrela červený koberec. Mnohí z nich do USA dokonca priviezla Bidenova administratíva tajnými nočnými letmi.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Neprišli však do USA preto, aby sa chvíľu zadržali a potom vrátili domov. Ale o tom neskôr.

Ako vysvetľuje J.J. Carrell, pod Bidenovou správou sú postavené detenčné zariadenia po celej krajine prázdne.

Počas americkej revolúcie (rok 1776) stačilo iba 3% populácie, aby povstali proti Britom a zvrhli systém. Vojny sa vedú a vyhrávajú v malom počte, pretože väčšina obyvateľstva sa odmieta zapojiť.

Pamätajte si číslo 3%, keď budete uvažovať o 40 miliónov ilegálnych migrantov vo vojenskom veku, ktorí prekročili otvorenú hranicu počas Bidenovho prezidentovania. 40 miliónov je takmer 15% aktuálnej populácie Spojených štátov amerických.

Koľko z týchto 40 miliónov vojakov OSN čaká na rozkaz pre mobilizáciu? Počkajte, kým uvidíte dôkazy. (Poznánka: Presne o tejto hrozbe rozprával aj známy moderátor Tucker Carlson počas jedného zo svojich interview).

Spoluprácou so Svetovým ekonomickým fórom Klausa Schwaba predala globalistická Bidenova administratíva svoju dušu Novému svetovému poriadku a je odhodlaná aj naďalej o všetkom klamať ľuďom priamo do očí.

Podľa tlačovej tajomníčky Bieleho domu Karine Jean Pierreovej sú nespočetné videá, na ktorých Joe Biden vyzerá stratene a zmätene, zmanipulované „deepfake“, ktoré vytvorili jeho politickí oponenti.

Podľa Bieleho domu by ste nemali veriť tomu, čo vidíte na vlastné dve oči. George Orwell sa musí v hrobe obraciať.

Nanešťastie pre elitu vieme, o čo sa snažia a ideme po nich. Nebudú mať všetko po svojom!

Zatiaľ čo čakáme na dlho sľubovanú chorobu X, respektíve nový lockdown kvôli vtáčej chrípke, správa od Jima Fergusona vysvetľuje, ako globalistická elita plánuje zvnútra napadnúť USA s vojakmi OSN pripravenými a čakajúcimi na rozkazy pre mobilizáciu.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Trochu logiky!
    1/ Žiadna vláda, ktorá si zakladá na ústave a bla bla bla – nebude budovať koncentračné tábory v 50 štátoch – ktoré majú svoje samostatné ústavné právomoci – oddelené od federálnej právomoci!
    2/ Nikto nebude živiť milióny takýchto väzňov!
    3/ Teoreticky – mohlo by dôjsť k internácii marginalizovanej skupiny – napr. Japoncov v USA /v Európe židov, komunistov/ a k ich ďalšej exploatáciii – ich práce napr.
    4/ To by mohol byť záujem nejakých fašikorporácií – zjednoduším – viem si predstaviť urobiť z Volkswagenu koncentračný tábor – ale to by bolo také politikum, ktoré by žiadna SK vláda jednoducho NEPREŽILA!!!

    FEMMA a femma rakvy – načo, keď ťa mám v pláne stekutiť?

    VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity
    https://www.infovojna.bz/article/video-vyjadrenie-dr-richarda-m-fleminga
    ——————
    Tam je rozobraná problematika ústavnosti jednotlivých štátov USA, a hovadina okolo tzv. ferederácie a „totálnych právomociach prezidenta“ USA! To tak nie je!

    • JUDr. Harabin: MAL BY DOSTAŤ NOBELOVU CENU – KOTLÁROVI SA TREBA POĎAKOVAŤ, ŽE HOVORÍ PRAVDU!!!
      https://cz24.news/judr-harabin-mal-by-dostat-nobelovu-cenu-kotlarovi-sa-treba-podakovat-ze-hovori-pravdu-video-sk-5-min/

      Dr. Martin vypustil tvrdá fakta: KORONAVIRUS JE VE HŘE JAKO BIOLOGICKÁ ZBRAŇ OD ROKU 1966 A OD ROKU 2002 JE TO ČLOVĚKEM MODIFIKOVANÝ PATOGEN
      https://cz24.news/dr-martin-vypustil-tvrda-fakta-koronavirus-je-ve-hre-jako-biologicka-zbran-od-roku-1966-a-od-roku-2002-je-to-clovekem-modifikovany-patogen/

    • JUDr. Harabin: MAL BY DOSTAŤ NOBELOVU CENU – KOTLÁROVI SA TREBA POĎAKOVAŤ, ŽE HOVORÍ PRAVDU!!!
      https://cz24.news/judr-harabin-mal-by-dostat-nobelovu-cenu-kotlarovi-sa-treba-podakovat-ze-hovori-pravdu-video-sk-5-min/

      Dr. Martin vypustil tvrdá fakta: KORONAVIRUS JE VE HŘE JAKO BIOLOGICKÁ ZBRAŇ OD ROKU 1966 A OD ROKU 2002 JE TO ČLOVĚKEM MODIFIKOVANÝ PATOGEN
      https://cz24.news/dr-martin-vypustil-tvrda-fakta-koronavirus-je-ve-hre-jako-biologicka-zbran-od-roku-1966-a-od-roku-2002-je-to-clovekem-modifikovany-patogen/

      • Marek Kosice

        Vlado, naco mame klikat na tieto dristy „riadenej alternativy“, ktore si ssm postol?
        Ved je jasne, ze su to dristy…
        1. Harabin ke p*cus, ktory pred volbami na prezidenta zajtracoval Pellegriniho a hovoril o tom ze ustava mu zakazuje kandidovat + o tom, ze v skutocnosti Pellegrini nie je pronarodnym kandidatom, ALE POCAS INAUGIRACIE PELLEGRINIHO sa s nim usmieval fotografovi do objektivu….JEDEN PODVODNY HAJZEL HARABIN, ROVNAKY AKO OSTATNI….

        2. VIRUS NEEXISTUJE….Existuju toxiny, bakterie (tie su produktom TELA, nepochadzaju „zvonka“), ale ZIADNE VIRUSY…

        TAK O COM TOCIS, VLADIK?

        • Nešťastník, ty nemáš slobodnú vôľu? Nikto ti nič nekáže, nemusíš na nick Vladimír ani reagovať. Najviac drístov na túto stránku dávaš ty! Volil si Harabina tak o čom teraz točíš?!
          Dr. Martin hovorí o patentoch na jedy.

    • Nostrodamus

      Štátne ústavy v USraeli sú podriadené Federálnej ústave, tak ako aj jednotlivé štatne vlady! Žil som tam 22 rokov, tak nepoucuj! No dnes tam zakonnost nie je dodržiavana, a to nikde! Sme v kratkom veku satana, a poznat to v celom svete..Vučič to uz poradil co máš robiť! Lebo do par rokov sa budeš topiť v závere Kali-jugy, ako babylonske tehly v Mohenjo-daro po nuklearnych úderoch! A tie prídu do roka a do dňa…

      • „Současné znalosti o průběhu navrhování a konstrukce Ústavy Spojených států amerických jsou tak většinou založeny na denících amerického politika Jamese Madisona, který si o průběhu Filadelfského ústavního konventu vedl úplné záznamy.[25]“
        „Tzv. Virginský plán navrhoval jako neoficiální agendu konventu zejména James Madison, který je pro svůj významný přínos nazýván „Otcem ústavy“.[25] Tento plán upřednostňoval zájmy větších států, a obsahoval mimo jiné následující ustanovení:

        Dvoukomorový zákonodárný orgán, tvořený Sněmovnou s volenými zástupci a Senátem, sestávajícím ze starších vůdců jmenovaných volenými zákonodárci; jednotlivé státy by byly v obou komorách zastoupeny úměrně počtu svých obyvatel;
        Orgán výkonné moci, jehož představitelé by byli jmenováni zákonodárci;
        Soudci, kterým by byla garantována doživotní služba a blíže neurčené pravomoci;
        Celonárodní zákonodárný orgán by mohl vetovat zákony států.[26][27]

        Alternativní návrh, známý jako Newjerseyský plán Williama Pattersona, vycházel vstříc menším státům a obsahoval zejména následující ustanovení:

        Jednokomorový národní orgán zákonodárné moci, do něhož by každý stát vysílal rovný počet zastupitelů;
        Orgán výkonné moci, jeho představitelé by byli jmenováni zákonodárci;
        Soudci jmenovaní představiteli výkonné moci.[26][28]

        Tento plán také počítal pouze s přijetím nezbytných dodatků ke Článkům Konfederace místo sepsání zcela nového dokumentu.[29]

        Průlom v jednáních nastal díky Rogeru Shermanovi, politikovi z Connecticutu, který navrhl tzv. Connecticutský kompromis, podle nějž Sněmovna zastupovala obyvatelstvo a Senát státy.[30]
        Dělení moci

        Ústavní konvent vytvořil přijetím Ústavy dosud nevyzkoušenou formu vlády. Veškeré předchozí vládní systémy obsahovaly buď centralizovanou vládu anebo konfederaci suverénních států. Americký systém sdílení moci byl v té době unikátní. Jejím zdrojem byly jednotlivé státy a veškeré změny systému záležely také na nich, ovšem federální vláda měla celonárodní dosah.[31]“
        „Kromě tohoto rozšíření moci Kongresu Ústava také federální moc, stejně jako moc států, v některých ohledech omezovala. Některá omezení federální vlády se týkala majetkových práv, jako vlastnictví otroků, daní či vyvlastňování, jiná měla chránit některé svobody, jako například zákaz právní retroaktivity nebo podmiňování výkonu veřejné funkce náboženským vyznáním.[39] Pro státy zase platil kromě výše uvedeného zákazu uvalování daní na dovoz také např. zákaz uzavírat smlouvy a spojenectví se zahraničními mocnostmi i mezi sebou navzájem. Tato omezení státní moci představovala pro vládu nový a kvalitativně odlišný typ závazku. V dosavadních ústavách jednotlivých států lid nepředával vládě přesně vyjmenované pravomoci. Místo toho zvolení zástupci lidu měli všechna práva a pravomoci, která nebyla výslovně vyhrazena samotným lidem.[40]“
        „Delegáti Filadelfského konventu se pokusili řešit také otázku otrokářství, ta však byla příliš kontroverzní na to, aby uspěli. Původní Články Konfederace neumožňovaly otrokářský systém zrušit, ale Konvent hodlal umožnit jeho regulaci a konečné vymýcení.[43] Nakonec i zde byla zvolena cesta kompromisu. Cenou za udržení souhlasu Georgie a Jižní Karolíny s Ústavou však bylo zahrnutí čtyř ustanovení, která umožňovala, že otroctví bude pokračovat ještě nejméně dalších 20 let.[44]“
        https://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9Astava_Spojen%C3%BDch_st%C3%A1t%C5%AF_americk%C3%BDch
        ——————
        Takto – nemám chuť sa v tom vŕtať, pretože tzv. Ústava USA pre mňa nie je svätý grál. Je to zlepenec vznikajúci podľa politických, finančných požiadaviek, ktorý nakoniec ovládli židia pomocou peňazí. Dnes by nemohla existovať tzv. politika delových člnov USA bez židovských tlačiarní peňazí, čo je vecou politickej dohody o akceptácii nejakých zmeniek. Čiže – daj si dohromady ústavu a peniaze – a máš problém! Kto vymyslel hovadinu = ilúziu, že moc pochádza z ľudu? Lebo v slovenskej ústave č.185/1939 moc pochádza od Boha – čo smeruje k prirodzenému a zvykovému právu občiny! A zachováva tak práva, ako aj povinnosti ľudu – k občine. Otázka – prečo je rozdiel medzi európskym rímskym právom, a tzv. anglosaským právom, keď aj to vznikalo pôvodne v Európe? Odpoveď – pretože ide o tzv. skryté dlhodobé koncepty riadenia – pochádzajúce z jedného centra riadenia! Súťaž! Koncept riadenia NY-LON – New York – Londýn = Dom Sionu! USA sú len jednou zo skladačiek globálnej Hodvábnej cesty. Slovania sú tomuto prekážkou! Lebo my máme občinu v DNA! A preto je dôležité nám podsúvať – ako bibliu, tak aj vzorovú ústavu „slobodnej“ krajiny, v ktorej je najviac väzňov na Zemi! Osobne si myslím, že tvz. FEMMA tábory sú spúšťačom občianskej vojny v USA – a to je ich účel, pretože zabásnuť jednotlivca za nejaký prúser a potichu je jedna vec, ale zabásnuť tisíce „za niečo“ vyvolá obrovský odpor a o ten ide! Teraz inak – generalita USA nechala prebehnúť Pearl Harbour. Naštartoval sa vojensko-priemyslový komplex. Zároveň prebehol sociálny experiment s marginalizovanou skupinou potenciálnych vnútorných nepriateľov – Japoncov – a s ich internáciou – v Európe so židmi – aby sa verejná mienka zjednotila v súhlase pri vzniku štátu Izrael – lebo židia sú obete, a tak treba vyhladiť Palestíncov. Kde sú v USA pôvodní obyvatelia? Prečo niekde na Aljaške neinternujú Rusov?

        Už to musím skončiť lebo zabieham? Vieš, kto sú autori ústavy SR z roku 1993? Číč a Fogaš. Osud národa v rukách dvoch právnikov? Čiže – má byť nemenná = totalitná, alebo ako trhací kalendár = detto totalitná. Aký je v tom rozdiel, keď nevychádza zo zvykového – prirodzeného práva, nechráni občinu, ale demokraciu = právo slobodných-nedotknuteľných vyvolených vlastniť otrokov? Vieš, ako sa umožnilo rozkradnutie majetku SR? Tak, že títo dvaja páni navrhli odstránenie pojmu socialistický majetok /a tým jeho ochranu/ z legislatívy, pretože od roku 1993 nie sme socialistická republika. Našiel si v ústave pojem Človek? Tvrdíš, že si v USA žil 22 rokov. Teraz nehovorím o kultúrnom a terestrickom obsiahnutí krajiny – ale štát spoznáš až vtedy, keď sa s ním dostaneš DO SPORU! Ale ty keď si za 22 rokov nedostal pokutu ani za parkovanie – tak si OK.

      • Izrael volá hlasom tým ktorý počuť nechce nikto.. a toto sa už dnes vysvetliť nedá svetu ľudí.
        Duch už nevládne Izraelu, vládne mu Zloduch. Zloduch však bude zničený a Duch Izraela bude slobodný.

        V ten čas sa pred ľudstvom odkryje ptajomstvo „Biblického projektu“ ale len na okamih – než príde koniec časov.
        A tam bude každému duchu na okamih otvorený pohľad na Pravdu..a na svoj osud.

  2. Gates během rozhovoru uvedl, že narušený vaginální mikrobiom vede k mnoha mrtvě narozeným dětem a předčasným porodům – z článku.
    „Farmaceutické společnosti a zpravodajské služby v zákulisí investují miliardy do vývoje geneticky modifikovaných antibiotik,“
    https://cz24.news/novy-projekt-billa-gatesa-video/
    Má B.Gates vzdelanie? Pokiaľ viem je spoluzakladateľom Microsoftu.

    • Správne – má B.Gates lekárske alebo vedecké vzdelanie ohľadom výskumu chorôb?

      • Chceš nasledovať autority? Aj Sabaka má diplom!

        • Gates má vraj viac ako 100 tímov vyvíjajúcich liečivá a ďalších 100 skupín vedcov na vakcíny a venujú sa výskumu geneticky modifikovaných antibiotik.
          P. Sabaka pre isté noviny povedal – ak by došlo k novej pandémii, čo je možné, mohla by tá zmluva pre nás znamenať výhodu. Má totiž odstraňovať problémy, na ktoré sa narazilo v prípade pandémie COVID-19, vysvetľoval Sabaka s tým, že ak k ďalšej celosvetovej pandémii nedôjde, môže dištancovanie sa od zmluvy znamenať nič.
          To si ozaj myslí že sa dá od zmluvy len tak dištancovať?
          Pokiaľ viem pandemická zmluva ešte podpísaná nebola, tá sa má podpísať až na budúci rok. Boli prijaté nejaké zmenené upravené dohody ktoré sa podpísali všetkými zainteres. štátmi okrem Slovenska, ale nie pandemická zmluva.
          Nie som odporca vakcín, sama mám viacej očkovaní, najprv povinné očkovanie z detstva, preočkovanie na tetanus aj proti pneumokom, ale aby už vakcíny boli ozaj na všetko?
          https://www1.pluska.sk/zaujimavosti/blizi-ockovanie-proti-rakovine-jednu-vakcinu-lekari-testuju-akym-vysledkom-takymto

          • „Nie som odporca vakcín, sama mám viacej očkovaní, najprv povinné očkovanie z detstva, “ – všetci prebiehame nejakým vývojom – vôbec sa ti nevysmievam. Raz dospejeme do spoločného bodu.

    • Vagína je ako pôda. Podceňujeme životnú silu baktérií – ktoré podporujú život sám – to sú ako mikrobaterky – tak ako v živej pôde klíči semiačko – tak aj vo vagíne /správne maternici/ – klíči život – malé dieťa. Nikdy nič sterilného – Savo – život neprinieslo.

  3. Brusel schválil petici o omezení emisí uhlíku pro občany
    https://cz24.news/brusel-schvalil-petici-o-omezeni-emisi-uhliku-pro-obcany/
    —————–
    Čiže – najvyšší dôvod zrušiť chemtrails lety – leda že by systém priznal. že lietajú na Grebenikovom princípe, a teda – aj samotné lety komerčných spoločností sú uhlíkovo irelevantné!

    https://www.biosferaklub.info › grebennikova-antigravitacna-platforma
    Grebennikova antigravitačná platforma – OZ Biosféra
    4. 1. 2023Grebennikov si uvedomil, že náhodou narazil na niečo iné: objavil fenomén antigravitácie! Neskôr vedec nazval svoj objav efektom dutinových štruktúr. Grebennikov starostlivo študoval štruktúru substrátu krídla pod mikroskopom a podarilo sa mu ju zopakovať na experimentálnom modeli.

    https://www.ac24.cz › zpravy-ze-sveta › kam-zmizela-grebennikova-tajna-antigravitacni-technologie
    Kam zmizela Grebennikova tajná antigravitační technologie?
    6. 8. 2023Grebennikov si uvědomil, že náhodou narazil na něco jiného: objevil fenomén antigravitace! Později vědec svůj objev nazval efektem dutinových struktur.

    https://www.biosferaklub.info/ucinok-dutych-usporiadanych-struktur-podla-viktora-grebennikova/

  4. Dnes som si vypočul na SVCS – teraz som objavil Bobošíkovej dokument – interwiev k 14 násobnej vražde, ktorú systém chce hodiť do autu.

    Maminka zavražděné Elišky Š.: “Co chcete řešit, když je podle Rakušana vše v pořádku?” ptají se mě (VIDEO CZ, 56 min)
    https://cz24.news/maminka-zavrazdene-elisky-s-co-chcete-resit-kdyz-je-podle-rakusana-vse-v-poradku-ptaji-se-me-video-cz-56-min/

    • Vidím za tým len analógiu sociálneho exprerimentu – tak ako predtým rodičia nebránili svoje deti pred rúškami, tak ako rodičia nechali deti opichať nejakým svinstvom – tak teraz rodičia 14 odstrelených detí nerobia – nečelia systému. ktorý má ich deti na háku! Až tak je to jednoduché!

      • Marek Kosice

        Ja som pred asi 6 rokmi cital tusim 7 dielny clanok v ktorom sa vysvetlovalo, ze lietadla velkych leteckych spolocnosti letia na stlaceny vzduch….

  5. Nemusí to byť v budúcnosti len ukrajinizácia Slovenska, ale aj EU v Ukrajine.

  6. Tí sčítanejší už vedia, že ako covid19, tak mRNA technológia – biologická zbraň vyvinul pentagon, čože ide o armádne záležitosti. V depopulácií, ktorá je hl ideou globálneho očkovania hrá prvé husle GateS so svojou nadáciou a ďalšia jeho organizácia GAVI !
    A teraz to najzaujímavejšie, šéfom GAVI sa stáva šéf NATO! Tak ako to bol Stoltenberg, teraz ním bude ďalší nacistický satanský sadista Mark Rutte, nový šéf NATO a očkovací maniak z Holandska !
    https://www.istream.sk/vo-vyrobnej-hale-mincovne-v-kremnici-vypukol-poziar-ludi-z-okolitych-bytoviek-evakuovali/ !!!
    Ako som už neraz uviedol, nič sa nedeje náhodne a všetko do seba krásne zapadá ! Hráte radi puzzle?

    • Sorry, zlý odkaz… akurát ma to tiež zaujalo… drahé kovy idú hore, finančná kríza pred dverami a krádež drahých kovov formou požiaru v mincovni je jednoduchšia ako NBS? ČI? Zase len náhodička?

  7. Tí sčítanejší už vedia, že ako covid19, tak mRNA technológia – biologická zbraň vyvinul pentagon, čože ide o armádne záležitosti. V depopulácií, ktorá je hl ideou globálneho očkovania hrá prvé husle GateS so svojou nadáciou a ďalšia jeho organizácia GAVI !
    A teraz to najzaujímavejšie, šéfom GAVI sa stáva šéf NATO! Tak ako to bol Stoltenberg, teraz ním bude ďalší nacistický satanský sadista Mark Rutte, nový šéf NATO a očkovací maniak z Holandska !
    https://www.zvedavec.news/komentare/2024/06/10138-zle-kleste-billa-gatese.htm !!!
    Ako som už neraz uviedol, nič sa nedeje náhodne a všetko do seba krásne zapadá ! Hráte radi puzzle?

  8. Oplatí sa prelúskať – zvlášť nové teroristickú útoky v Rusku.
    https://cz24.news/

  9. A čo na toto sLOVEnská vládička: https://www.hlavnespravy.sk/vucic-dal-pokyn-pripravit-sa-na-vojnu/3538776 ?
    Prečo mlčia? Orbán ma gule a hovorí a tiež pripravuje štát na to čo sa blíži, ale u nás ako vždy je ticho… žiadne nótičky z Bruselu od darcov eurofondov???

  10. Rovnakú otázku treba položiť aj slovenskej vláde a politikom and riešiť strategickú komoditu ! Znárodnenie ! Kurvy všetko rozpredali cudzincom za bagateľ ! Aj vodu !
    https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/kdo-je-odpovedny-za-predani-spravy-a-zisku-z-ceske-vody-do-zahranici/#goog_rewarded

  11. Orbán: Maďarsko vystoupí z eskalačního vlaku NATO, protože je to „beznadějné“

    https://aktax.cz/orban-madarsko-vystoupi-z-eskalacniho-vlaku-nato-protoze-je-to-beznadejne/

    • „Trochu nerozumiem“ že Orbán žiadal o výnimku vystúpiť z NATO. Suverenita nič?

      • Maďarsko nevystupuje z NATO, iba sa vraj nezúčastní nijakým spôsobom bojov a nič nebude financovať. Len nejak Orbán pozabudol, že aj v Maďarsku je napr. Rheinmetall. Že sa chystá silno spolupracovať s Nemeckom … A ďalšia vec, reči sa hovoria, chlieb sa je … To je to prvé, čo pri politikoch treba brať do úvahy, hlavne keď študovali u Sorosa a Schwaba (program Global leaders for tomorrow, v súčasnosti Young Global Leaders).

        „Odhalil také, že během výroků poskytnutých Maďarskému vysílání (Rádio Kossuth) naznačil, že NATO má v plánu vyslat na Ukrajinu vojenskou misi.

        „S generálním tajemníkem NATO jsem se dohodl: Maďarsko se na tom nebude podílet, a to ani penězi.“

        Prohlásil také, že Maďarsko vystupuje z „vlaku“ eskalace NATO, což přichází v okamžiku, kdy Brusel i Washington daly zelenou použití Západních zbraní k útokům uvnitř Ruského území.

        „Dosáhli jsme minimálního cíle, dohodl jsem se s generálním tajemníkem NATO, Maďarsko vystoupí z vlaku. NATO bude mít na Ukrajině vojenskou misi, ale Maďarsko se jí nezúčastní.“ „

        • No – je to len otázka, na akej úrovni má Maďarsko vojensko-priemyslový komplex.

          • Ešte mi vypadlo toto:
            Orbán podpísal vládne nariadenie o voľnom pohybe vojsk USA v Maďarsku
            https://ksbforum.info/discussion/comment/23221/#Comment_23221
            Je to síce z 2019 – ale bolo to niekedy zrušené?

          • Jedno z možných vysvetlení, prečo má Maďarsko v zástave pásy naležato – že má – v niečom – hrať pasívnu úlohu. Skôr som to bral v úlohe islamizácie /zelená ako islamic green/ . Taliansko bolo imigračne aktívne /Lampeduzia/:

  12. A závod na takéto svinstvo u nás hrdo vybavila vláda u Číňanov! Požiare sú v takýchto závodoch časté kvôli nestálosti či samovznietenia lítia a hasenie je viac než zložité, keďže lítium nepotrebuje k horeniu kyslík… O samovznieteniach elektrických dopravných prostriedkov už bolo toho napísaného tiež dosť, aj preto ich odmietajú niektoré trajekty prevádzať, posledne ich zakázali grécke trajekty!
    https://www.topky.sk/cl/11/2790345/V-tovarni-na-vyrobu-litiovych-baterii-vypukol-poziar–hlasia-20-obeti ! Slovensko montovňa pre cudzých páničkov !

    • Miroslav Čižmár

      Čína spustila masovú produkciu humanoidných robotov, ktoré majú do roku 2030 nahradiť ľudskú pracovnú silu vo všetkých čínskych fabrikách. Kto bude pracovať v čínskej baterkárni po roku 2030 už vieme, a nebudú to slováci.

      • Číňan sa bude starať o produkciu ryže, lebo robotbaterky neznášajú vlhké prostredie. Čiže – všetko OK.

  13. OSN má „akční plán“ na omezení svobody projevu ve všech zemích světa

    https://aktax.cz/osn-ma-akcni-plan-na-omezeni-svobody-projevu-ve-vsech-zemich-sveta/

  14. Invázia NATO na Ukrajinu už v plnom prúde príprav!
    https://lipovylist.cz/wordpress/hrozi-invaze/

    • Ukraine rozmistila zemni miny na vlastni obyvatelstvo na brezich zapadnich rek k zamezeni uteku prevazne mladych povinne chytanych na vojnu… valceni podobne ako v poslednich mesacov Hitler
      S 14 Dennim mladici od 25 roku vycvikem primo do 1.linie sebevrazd kanonfuter…
      Zelezna opona sumavy cssr ozila ..

  15. Objektívne

    Zaujímavé je na tom to samovznietenie, pretože poslednú dobu horí veľa vecí od áut, autobusov, lodí, kolobežiek, domov, technologických prevádzok, nákupných stredísk, skládok odpadu, lesov, lesných porastov, lúk, pastvín… atď. Niektoré z týchto požiarov vznikajú samovolne, nikto ich nezapaľuje. Zdá sa, že všetko čomu hovoria „obrovský požiar“ je tento druh požiaru.
    Má to určitý vzor horenia, ktorý je sprevádzaný hustým dymom a horí to vysoko intenzívne. Niektoré lesné požiare postupujú mimoriadne veľkou rýchlosťou až 330 km/h.

    • Objektívne

      To bolo pre „Draslik“ v súvislosti s požiarmi…

      • Miroslav Čižmár

        Draslík je alkalický kov, ktorý sa samovznecuje pri kontakte s vodou, alebo s kyslíkom.

        • Objektívne

          Doteraz celosvetovo zhorelo vyše 15000 prevádzok na spracovanie potravín. Keď si to začnete všímať, tak prídete k tomu, že to nie sú až tak celkom bežné požiare a nerobí to elita, ani podpalači.

  16. Rumunská vesnice se má stát největší leteckou základnou NATO v Evropě
    https://ksbforum.info/discussion/comment/26091/#Comment_26091

    • No a spoločný vzdušný priestor SK – UK – a v priestore letiska Sliač vzniknú dve hlboké diery.

  17. Israismael

    Pre Maroša ,k jeho otázke ešte z predošleho článku : spýtal si sa že otázkou je ,že kto vytvára prázdny priestor,keď až potom sú nejaké formy a myšlienky …
    Odpoveď :Ak ideš na to rozumom,cez predný mozog myšlienkovite ,tak to ti nedá skoro žiadny obraz(predstavu ) ,zvlášť ak sa na takú otázku že kto vytvára prázdny priestor divas od spodu nahor( myslené od Zeme hore !) ..ak sa ale na to začneš dívať inak,cez ducha (ak zosilnie v poznaní ) a to prehliadkou od samého vrchu dole až po spodok ( od Božskej sféry po Zem a nižšie ) ,tak ti to už zmysel dá .Ovšem za predpokladu že naozaj poznáš ako tu prehliadku vykonať ( ono tie priestory od vrchu po Zem sú skutočné, ale mi ako ľudia ich môžeme spoznať len obrazom v duchu) .Ale v prvom rade ich treba vskutku spoznať od TOHO ,ktorý o nich vie ,a vie ich aj živo opísať =Abdrushin ,Duch Pravdy,(kniha Vo svetle Pravdy ,posolstvo Grálu ) ..mimochodom Grál a svaty Grál je priestor na hranici Božského
    ,smerom dole do Stvorenia ,kde sa transformuje božia sila ,tlak a energia ,vyžarovania samotného bezbytostneho Boha !! Gral je priestor obrazne väčší ako naša planéta ,omnoho väčší … Ale späť ……Všetko čo vypĺňa priestor ,božia sila ktorá tlačí a nepochopiteľne vytvára všetko čo je a čo ešte bude ide z hora, teda z najvyššieho bodu až po posledný spodok. Takto sa vypĺňalo v priestore všetko kde bola tma ,kde bola prázdnota .. .Kto vytvoril tak silného Boha ? Možno sa aj na to spýtas.. Je možné ,že niečo je aj nad tým NAJVYŠŠÍM,nieco ešte vyššie pre iné ešte nepochopiteľné svety a galaxie …ale to už nevieme…Na to, a ani na božské veci my ľudia zmysel nemáme ,aby sme to pochopili ..my môžme len vycitovat tak Boha ,ako aj všetky sféry nad zemou ..Vycitovat ale len vtedy keď ich opisom spoznáme ..
    Opakujem po x krát toto : ,,A KED PRIDE ON DUCH PRAVDY( pozn:DUCH SVATY , skryte pseudonym ABDRUSHIN) ,TESNE PRED SUDOM ,ON VAS UVEDIE DO VSETKEJ PRAVDY ..vieme kto to povedal ,že?(samotný JEZIS ) A zaznamenal to ucenik Ján v kapitole 16:13 verš(však si to vygoogli ale aj ostatní koho to zaujíma,ešte raz JAN 16:13 )…Až keď človek prečíta všetky objasnujuce SLOVA z tej knihy VO SVETLE PRAVDY ,POSOLSTVO GRALU , až vtedy môže človek pochopiť úplne všetko. …Skôr nie! Nepochopí iba ten pre koho bude to slovo uzamknuté pečaťou (temno a slaboduchi nepochopia )

  18. Israismael

    Moderátor relácie portálu Staritup „Diskusný klub“ Šimon Žďársky na svojom YouTube kanáli „Rozhovory so Šimonom“ zverejnil v utorok 18. júna rozhovor s českým markeingovým expertom Marekom Prchalom, ktorý radil nielen Andrejovi Babišovi, ale aj liberálnej SaS. Slovenskú verejnosť viac ako mesiac po atentáte na Roberta Fica šokoval pôvodný titulok k rozhovoru sa názvom: „Marek Prchal: Roberta Fica by som za jeho proruské reči zabil“, ktorý už bol moc aj na takú redakciu, ako je liberálny Startitup.

    Toto je jej tak naozajstne bratské že až..Čo majú tí liberáli v hlavach ? Je jedno či sú českí a či slovenskí ..všetci majú v lebeniach pospajane elektrické káble ,namiesto impulzov prechádzajúcich od predného mozgu smerom k rozumu !

  19. Israismael

    A ešte jeden zaujímavý článok ,ktorý odporúčam dočítať do konca…
    https://vitazstvosvetla.org/usilujte-sa-o-poznanie/
    Je totiž celkom možné ,že za chvíľu sa rozpúta také peklo na zemi ake ešte nikdy nebolo a aké už nikdy viac nebude ..
    Chápem že ľudia sa zaujímajú o to čo bude v Rusku ,či na Ukrajine ,čo bude na západe ,čo v USA .Veď aj ja sa sa zujimam,študujem články ,sledujem dianie vo svete , ale zároveň a to už mnoho rokov ,študujem aj to čo príde po Očiste zeme ,keď nastúpi vláda Svetla, bez akýchkoľvek temnôt ..Koľko ľudí prejde do nového milénia ?..Totiž keď príde ten deň nepomôže vám ani rus ,ani ukrajinec ,ani západniar ani východniar ,proste nik ..Jedine svetlo vo vás samých vás posunie do bezpečných miest ,poznanie a tak záchrana…… a pomoc z vrchu ..Nič iné !

  20. provokater

    israelmael-novodobý kazateľ

    • holistický prístup

      Ten má svojho pána – gurua – vodcu – a ako správny OTROK nasleduje jeho „učenie“ – je presvedčený o „pravde“ svojho vodcu stáda a stúpa len do jeho stôp.

      • Pochop, že kto ide za Svetlom, dobrom a Pravdou ten nikoho nenasleduje ale na tej ceste kráča vždy len on sám! Lenže to ťa nikdy nenapadne ak budeš to Svetlo a Pravdu hľadať (a nakoniec) aj vidieť len sám v sebe!

      • Israismael

        Bol by si šťastný HP ,keby si vedel to čo dnes nevieš ( ale mohol by si,aj každý na Zemi) ..Kľudne si kritizuj naveky ..kľudne ma môžeš dehonestovat..Tvoja cesta je široká ..Chod si po nej, ako každý ktorý nasleduje tradície a je lenivý skúmať svojim duchom ,je lenivý skúmať Jana 16:13, a preskúmať to či už to Slovo Ducha Pravdy,ktoré nás malo uviesť do všetkej Pravdy ( absolútnej božej aj pozemskej ako to vysvetľoval Ježiš učeníkom pred ukrižovaním )- je alebo nie je na zemi !! .
        A čo povieš HP potom keď na konci svojej ľudskej púte sa dozvies že si dehonestovali to čo bolo pravé ? Že si zosmiešňoval TOHO ,ktorého ty nazývas guru? ..Ak si na správnej ceste poznania cez toho ,ktorého ľudstvo zavrazdilo na kríži, tak potom niet tí čo vyčítať..Ale ak si bez správneho poznania ciest Jezisovych a ešte sa vysmievas Slovu druhého Božieho vyslanca ,tak spozorni ,stíš sa a zamysli nad sebou …Je písané,že keď vás budú haniť ,zosmiešňovať pre Slovo Posolstva ,ste na správnej ceste (ty to robíš pravidelne že dehonestujes).Ja píšem o SLOVE aj to nie o takom naučenom ,nalinkovanom od cirkvy, x krát píšem inak ako náboženstva ,ktoré sťahujú ľudí na širokú cestu ..a nepisem o žiadnom Guru ,si si nevšimol ?? ,neoslavujem ani nespievam o guru ,nepopisujem nič o ňom lebo sám si to neželal …ma sa skúmať obsah SLOVA POSOLSTVA a nie osoba .. A kludne si dehonestuj do sýtosti ďalej .

        • holistický prístup

          Milujete svojho temného vodcu – pravda je pripravená pre každého. Kde je vodca, tam je stádo. Kde je pán, tam je otrok. …

          Mne je úplne jedno, kam ste sa sami zaradili, ale to vaše stále omieľanie tých bludov, je skutočne len šírením TEMNA na hľadajúcich – ste len rybári so sieťami, pavúky loviace do vami spriadaných sietí. Pokiaľ odmietate pochopiť, že termíny „boh“, „Boh“, „bohovia“, „Bohovia“ sú len entity vnútri 12_rozmernej HRY, tak v nej ostanete … sami sebe bránite úniku z HRY.

          Koniec.

    • Israismael

      Provokater ! K tebe škoda slov ,lebo teba už len ten nick diskvalifikuje na nejakú debatu .
      A ešte krátke slovo k HP : ja som šťastný ,a nesmierne šťastný že kráčam po ceste a stopách po ktorých ty kráčať nebudeš …Ale človek nikdy nevie,lebo každý sa môže prevrtnut aj v poslednej možnej chvíli ..Každý jednotlivec ,každý ľudský duch v tomto pozemskom tele má šancu nájsť úzku cestu a nie kráčať po širokej( náboženstva a cirkvy je široká cesta,a ich učenia nemusia viesť nevyhnutne do cieľa )

      • holistický prístup

        Aj keď nie som HP, predsa len zareagujem.

        Sám volíš po ktorej ceste kráčaš … naše cesty sú rozdielne napriek Tvojej urputnej snahe zviesť ma na cestu temnoty.

        Kto chce kam, vyvolí si sám.

        • Israismael

          Tvoja cesta je len tvoja a ja ťa na žiadnu inú cestu nezvadzam.. A ani nikoho !

          • holistický prístup

            Nikoho?!? Skutočne?!? Tak prečo tie svoje temné bludy dokolečka dokola stále omieľaš – nestačí Ti to raz – dvakrát, ale takmer každým svojim príspevkom – ak to nie sú bludy, tak je to len a len o TEBE. Bezmyšlienkovite maľuješ svoj OB-RAZ.

Pridajte komentár

*