Lekári varujú, že „zriedkavé a nezvyčajné“ formy rakoviny zabíjajú alarmujúce množstvo ľudí


Lekári varujú, že „zriedkavé a nezvyčajné“ formy rakoviny zabíjajú alarmujúce množstvo ľudí

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice) Lekári v USA varujú pred „zriedkavými a nezvyčajnými“ druhmi rakoviny, ktoré po pandémii covidu zabíjajú alarmujúce množstvo ľudí.

Podľa lekárov sa od roku 2021 objavujú viaceré obzvlášť agresívne druhy rakoviny u mladých pacientov, u ktorých sa predtým nevyskytovali.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Portál Dailymail.co.uk uvádza, že mladí ľudia prichádzajú s podivnými formami ochorenia, ktoré zvyčajne postihujú seniorov vo veku 70 a 80 rokov, vrátane ťažko vysloviteľných, ako je cholangiokarcinóm, čo je zriedkavá a smrteľná rakovina žlčových ciest.

Dejú sa aj iné zvláštne veci, ako napríklad pacienti, ktorí majú viacero druhov rakoviny súčasne.

Pandémia prinútila ľudí izolovať sa a zo strachu z infekcie odložiť preventívne prehliadky, ktoré by včas podchytili rôzne typy rakoviny. Častokrát aj samotní lekári prestali ordinovať alebo ordinovali len cez telefón.

A potom tu máme toxické covidové vakcíny. Napriek tomu lekári neveria, že toto je primárna hnacia sila pokročilých zriedkavých typov rakoviny. Namiesto toho si myslia, že za to môže samotný covid.

Počas 20-ročnej kariéry sa onkológ s ničím takým nestretol

Dr. Kashyap Patel, onkológ zo Severnej Karolíny, videl tento fenomén z prvej ruky.

V roku 2021 mal pacienta vo veku 40 rokov, ktorý dostal zriedkavú rakovinu žlčových ciest, ktoré transportujú tekutinu produkovanú pečeňou do tenkého čreva, kde napomáha vstrebávaniu a tráveniu tukov.

Tento typ rakoviny zvyčajne postihuje ľudí vo veku 70 až 80 rokov.

Potom bolo viacerým ďalším pacientom, s ktorými sa stretol, diagnostikované množstvo rôznych druhov rakoviny. Ide o niečo, čo podľa vlastných slov nikdy predtým počas svojich dvoch desaťročí praktizovania medicíny nevidel.

Jeden pár, ktorý vyšetroval, boli Bob a Bonnie Krallovi z Fort Millu v Južnej Karolíne, ktorým v priebehu 14 mesiacov diagnostikovali tri typy rakoviny napriek tomu, že nemali žiadnu rodinnú anamnézu tohto ochorenia.

Pánovi Krallovi diagnostikovali vzácnu chronickú rakovinu krvi a kostnej drene, zatiaľ čo pani Krallová mala v bruchu rakovinovú hmotu s hmotnosťou 4 kilogramy, uvádzajú noviny The Washington Post.

Pán Krall sa neskôr dozvedel, že niekoľko jeho susedov malo rovnaký typ rakoviny: „Je to ako prechladnutie. Zdá sa, že to má každý.“

Údaje amerického Centra pre kontrolu ochorení (CDC) ukazujú, že dnes je diagnostikovaná rakovina viac ľuďom sa ako pred pandémiou. V roku 2021 9,8 percent dospelých uviedlo, že im niekedy lekár povedal, že majú rakovinu. V roku 2019 bol tento podiel dospelých 9,5 percenta.

Čo sú možné príčiny rastúceho výskytu rakoviny

Od 60-tych rokov 20. storočia je známe, že vírusy urýchľujú rozvoj rakoviny. Vedci tvrdia, že štvrtina všetkých druhov rakoviny na celom svete pochádza z HPV vírusov, Epstein-Barrovho vírusu a vírusu hepatitídy B.

Nemôžu definitívne vylúčiť úlohu vakcín proti covidu, no zastávajú názor, že vírusy hrajú v rastúcom trende výskytu rakoviny hlavnú úlohu.

Liečba osteoporózy

Laboratórne testy tiež naznačujú, že proteíny koronavírusu môžu prebudiť spiace rakovinové bunky a podporiť ich rast, čím sa zvyšuje pravdepodobnosť diagnózy rakoviny prsníka, žalúdka a krvi.

Výskum súvislostí medzi covidom a rakovinou je relatívne nový, keďže pandémia začala len pred štyrmi rokmi.

Správa z roku 2023 v časopise Biochimie podrobne opísala rôzne spôsoby, ktorými môže koronavírus zmeniť gény, ktoré zvyčajne zastavujú tvorbu nádorov a bránia vzniku rozsiahlych zápalov v celom tele.

Tieto zápaly môžu viesť k rozvoju rakovinových buniek v rôznych orgánoch vrátane pľúc, pankreasu a hrubého čreva.

Tím vedcov z Colorada začal skúmať možnosť, že koronavírus oživuje rakovinové bunky u myší. Predtlač štúdie vydanej v apríli ukázala, že keď boli vyliečené myši, ktoré mali predtým rakovinu, infikované koronavírusom, tak sa u nich množili a šírili rakovinové bunky v pľúcach.

Ukázalo sa tiež, že vírus chrípky robí to isté. Výskumníčka Dr. Ashani Weeraratnová z Johns Hopkins Bloombergovej fakulty verejného zdravotníctva nebola týmto zistením príliš prekvapená.

Povedala, že dáva zmysel, pretože „niečo ako chrípka alebo covid, ktoré spúšťajú zápaly, môžu zmeniť imunitu mikroprostredia“. Podľa nej zmiernenie rizika infekcie je obzvlášť dôležité pre pacientov s rakovinou.

Údaje ukazujú, že výskyt rakoviny je vyšší v porovnaní s rokom 2019. V tom roku bolo hlásených asi 1,7 milióna diagnóz rakoviny a v roku 2019 zomrelo na rakovinu 599 601 ľudí. Odhaduje sa, že v roku 2022 bolo stanovených 1,9 milióna nových diagnóz rakoviny, pričom približne 609 000 prípadov bolo smrteľných.

Údaje za rok 2023 ešte nie sú k dispozícii, ale projekcie ukazujú, že prípady aj úmrtia sa opäť zvýšia. Americký národný inštitút zdravia (NIH) odhaduje, že v roku 2023 sa v USA zvýši výskyt na takmer 2 milióny nových prípadov rakoviny a vyše 610 000 úmrtí.

Dr. Patel teraz skúma túto súvislosť sám. Na základe údajov od viac ako 300 pacientov z jeho ambulancie od začiatku pandémie pred štyrmi rokmi zaznamenal viac ako 15 pacientov s viacerými druhmi rakoviny, približne 35 pacientov malo zriedkavé druhy rakoviny a 15 párov malo úplne nové druhy rakoviny.

Tvrdií, že infikovanie vírusom viac ako raz má ešte väčší vplyv, rovnako ako stres súvisiaci s pandémiou zhoršujúci zápaly v celom tele, ktoré môžu reaktivovať rakovinové bunky. Dokonca aj počas prvého roka pandémie do 31. decembra 2020 lekári začali zaznamenávať nárast prípadov rakoviny.

Záver

Správa z roku 2023 v medicínskom časopise Lancet Oncology sa zamerala na 2,4 milióna dospelých, ktorým bola diagnostikovaná rakovina v rokoch 2018, 2019 a 2020. Nové prípady rakoviny klesli po začiatku pandémie, ale na konci roka sa opäť zvýšili.

Pravdepodobnosť diagnostikovania rakoviny v pokročilom 4. štádiu bola v roku 2020 o viac ako 7% vyššia v porovnaní s predchádzajúcim rokom.

Dr. Xuesong Han, špičkový výskumník z Americkej rakovinovej spoločnosti (ACS) a hlavný autor štúdie v Lancet Oncology, uviedol, že v hre môžu byť biologické mechanizmy, ktoré sú základom koronavírusu (Poznámka redakcie: a plus vakcín – to už ale vedci zamlčiavajú, lebo kritizovať vakcíny je dnes politicky nekorektné).

Dr. Han povedal: „Nemám údaje na podporu tohto názoru. Ale je to dôležitá otázka, na ktorú treba nadviazať.“

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. „Desivé zábery z priemyselných kamier ukazujú moment, keď v nedeľu 23. júna 2024 rakety ATACMS americkej výroby vypúšťajú kazetové bomby nad plážou v krymskom meste Sevastopoľ.“
    https://www.infovojna.bz/article/video-ukrajinsky-utok-na-ruskych-civilistov-americkymi-taktickymi-raketami-atacms-vybavenych-zakazanou-kazetovou-municiou-zaznamenany-priemyselnou-kamerou
    ———————-
    Modus operandi – TEROR! Z vojny sa úplne vytratila česť! A je to možno iba 100 rokov – keď si najväčší protivníci dokázali zasalutovať!

    Jezuiti – „Účel svätí prostriedky!“
    Žid – „Dobré je len to, čo je dobré pre mňa!“

    A to sú tie 2 mlynské kolesá temných síl.
    —————————
    „Nemôžu definitívne vylúčiť úlohu vakcín proti covidu, no zastávajú názor, že vírusy hrajú v rastúcom trende výskytu rakoviny hlavnú úlohu.“

    No – hlavnú úlohu zohrávajú média! A teda aj VY! Na rozdiel od reálneho bombardovania pláže v Sevastopole – vy tu udržiavate PSY OP! Vírusy – neznáme, tajomné, xenofóbne náboženstvo. Rakovina z vírusov /HPV a pod./ – a máte mediálnu binárnu zbraň! Rakovina je nespracovaný konflikt! Vy ten konflikt stále vyvolávate!

    „Badatel.net – Najobľúbenejšia stránka o zdraví“ – to už nie je ani vtipné!

    Už som sa prestál báť 3. svetovej! Verím, že nebude a keď bude – tak bude. To je to spracovanie konfliktu – prijatie.

    • Marek Kosice

      „Už som sa prestál báť 3. svetovej! Verím, že nebude a keď bude – tak bude. To je to spracovanie konfliktu – prijatie.“

      VELMI SI MA TYMTO POTESIL, Maros. 🙂
      Asi to najhodnotnejsie co som od teba cital.

    • Útok na pláž v Sevastopole je fejk.

  2. Nový rozhovor s prof. Jaroslavem Turánkem, odvážným vědcem, který nemlčel o svých vědeckých poznatcích. V rozhovoru mluví o tom, jak po přednášce na půdě parlamentu přišel za dramatických okolností o práci a nyní se dozvídá, že nemůže dále působit na Masarykově univerzitě, protože je na jakémsi seznamu „dezinformátorů“. Kde to opět žijeme? Práci nechtějí dát ani manželce pana profesora, která nikdy nikde veřejně nevystupovala. A všechen ten tlak se rodině Turánkových podepisuje nejen na psychickém, ale i fyzickém zdraví. Přitom prof. Turánek ve svých vystoupeních nedělal nic jiného, než sdílel poznatky z oboru, kterému se věnuje čtyřicet let, a nabízel se k diskuzi s odborníky, kteří v době profesorova vědeckého bádání stěží „tahali vakcinačního kačera“, leč v posledních letech horlivě propagovali jediné možné řešení epidemiologické situace. Poslechněte si rozhovor, který ukazuje, že myslet si, že práskačské, normalizační a totalitní praktiky zůstaly před rokem 89, je velmi naivní přístup. Opět se zde větší či menší měrou komplikuje život těm, kdo nechtějí tančit s většinou. Nemlčme o tom, vynášejme tyto příběhy na světlo a nenechme si líbit vytváření seznamů a ostrakizaci za postoje místo věcné vědecké a společenské diskuze.
    https://youtu.be/wb1od1uzSjE

    • Ja osobne som už prestal rozlišovať medzi fašizmom a komunizmom. Rozdiel je v tom, že za schvalovanie zločinov komunizmu ťa môžu zabásnuť, ale za súhlas s dnešným fašizmom nie.

      Človek potrebuje určitý vek, aby si uvedomil všetky tie sociálne experimenty, ktorými sme si prešli. Perzekúcia prof.Turánka a jeho rodiny slúži na zastrašovanie tzv. vedeckej obce – možno tých, ktorých nemohli skorumpovať. To, že jeho manželka nesmie mať prácu – to je aj vrstva NWO – že keď nebudeš mať čo jesť – odstrašia aj tých, ktorí by ti to jedlo chceli dať. Vôbec sa nestýkať so závadovou osobou – aj keby to mala byť tvoja matka, tvoj otec! Spoločnosť malomocných!

      Na druhej strane – takto sa kreuje aj skutočná ľudskosť – teda súdržnosť, odpor systému a vynaliezavosť. Ono totižto takto sa – fejkovým „prenasledovaním“ jednej strany – vyrábali aj Chartisti ako Have. Lenže prof.Turánek teraz nestojí proti komunistom, ale proti globalistom. A toto už nie je sociálny experiment „Východ Západ“, ale priame nakročenie do NWO a genocídy. Teraz bude aktom odvahy aj pomoc Turánkovej rodine. No lebo keď to urobíš verejne – si na zozname tiež. Keď to urobíš tajne – tak si priznáš, že máš ten strach tiež. Ja si myslím, že bez násilia fašizmus poraziť – teda zlikvidovať – nie je možné. A zároveň musíš zlikvidovať jeho zdroj. To teda rozhodne nie je intelektuálna – kaviarenská – záležitosť. Fašizmus má svoje konkrétne kádre. Otázka – prečo Rusi udržiavajú „ukrajinský“ fašizmus pri živote? Lebo židoruský vojensko-priemyslový komplex zarába? Lebo globálny tandem NWO nazvaný BRICS? Lebo keď sa to nazvalo ŠVO – už sa to nevolá vojna?

      • Treba oddeliť zaujmy Ruska od záujmov Brics. S Ruskom je to jak so mnou – mám stokrát objektívnejší pohľad na Svet než ľudia vo firme kde teraz krátko pracujem. Pracujem vo firme plnej žltomodrých proukrajinských faši/nacistických zmetkov a tak si zatiaľ nemôžem povedať na obhajobu človeka skoro nič než tú firmu postupne celú prekopem!
        Ale to chce čas. . Rusko tiež musí manevrovať a až potom môže niečo podnikať.l Tak jak ja musím vo firme kde pracujem postupne zrušiť celý jej satanistický okultný mnohoročný systém tak aj Rusko sa musí zbaviť antirusov aby neudržiavali SVO ako ju doteraz udržiavajú – aby mohli Rusi potom v plnej sile hájiť práva ľudí dané im od Boha.
        Lenže to potom bude prísny poriadok a to sa zasa mnohým nepáči. A mne sa zasa nepáči, že sa im nepáči, že sa budú musieť vpraviť do Bohom daných noriem, ktoré Ruský svet predstavuje.
        . Brics je antiruské, globalistické. Brics je naplánovaným finálnym likvidátorom Ruska ale teraz keď závisí od Ruska tak je paradoxne jeho podporou. Niekto povie, že mi Pjakin vymyl hlavu ale ja toto vidím aj bez Pjakina.

        • Zem je rozdelená – podľa riadiacich mocenských štruktúr – na vlajky – a okresy. Je to len otázka malosti pozorovateľa. Babka nevidí cez horu.

          Koncentrácia NWO do jedného centra – je ten najväčší fejk – „lebo to má logiku“. Avšak tá „logika“ nemá logiku, pokiaľ musí byť centrálne riadenie neviditeľné – aby nemohlo byť eliminované. Teda BRICS – to sú ešte tie viditeľné centrá riadenia – ale to nad nimi ostane stále nevyditeľné. BRICS je základ horizontálneho riadenia pod okom pyramídy. Doterajšie „centrum NWO“ vytváralo dojem vertikálnej štruktúry riadenia sveta. „Však vieme, kto to riadi“ – židia povedzme. S BRICS sa z toho oje.ete! Keď pochopíte BRICS – pochopíte Putina. Opačne nie. Otázka – čo je to Rusko – a pjakinovské definície, že Rusko je zdrojom boľševizmu. Pokiaľ viem, tak zdrojom boľševizmu je židomarxizmus. Nie Rusko. Pjakin – položid – zamieňa slovanskú občinu so židoboľševizmom. To je jeho predstava o spravodlivom svete – 150 rokov dozadu. Nie 8 tisíc rokov dozadu – ešte predtým, ako egyptskí žreci počas 2 generácií preformátovali sektu židov na svoju perifériu moci. Ja Pjakina beriem vážne – ale zároveň som voči nemu kritický. Nie je to osvetár, ale manipulátor. Občina nie je boľševizmus – pretože samotná občina boľševizmus vylučuje! Ideálna spoločnosť je ľudská spoločnosť založená – ako u delfínov – nie na exploatácii a súťaži, ale na spolupráci a pomoci! Preto odmietam aj tie drísty, že ľudstvo nemôže vstúpiť do nejakej Galaktickej federácie, lebo je tupé a agresívne. Ale veď si zoberte úlohu médií – to sú akože osvetári – alebo naši lynčeri? Keď budem 10 rokov o tvojej žene hovoriť, že je ku.va – tak tomu nakoniec uveríš! Ľudstvo žije v prostredí lži! A ľudstvo sa delí na židov a nežidov! Žiaden Východ Západ. To delenie prebieha vnútri! Takže Rusko si neidealizuj, lebo je postihnuté globálnou temnou nákazou – ako my všetci. Im – vnútri – ide o moc a parazitovanie – to je ich základné pravidlo.

          • Zid je urcite rasova zmes s typickou fyziognomiou a nie nejaka sekta. Tento blud a „prenasledovanie“ na zaklade nabozenstva sirila aj judaizovana sekta Cirkev a rozdelovanie spolovnosti na zidov a krestanov

          • Dodko – vyprodukoval si riadny oxymoron. A je mi úplne u prdele, či v tom máš jasno alebo nie, lebo najhorší sú tí, ktorí trčia zo židovského zadku.
            1/ „rasova zmes s typickou fyziognomiou a nie nejaka sekta“ – sekta židov vznikla pôvodne v národe Chaldejcov – semitov žijúcich na území Mezopotámie /Babylonu/. Boli odtiaľ vyhnaní „do zeme zasľúbenej“.
            2/ Chazari sú turkistické – nie semitské plemeno, ktoré prijalo judaizmus na báze talmudu. Chazarská mafia – základ sionizmu. Bieli židia.
            3/ Užitoční idioti židov – ateisti, komunisti, konzumenti – nepraktizujú judaizmus ako náboženstvo – pre nich je náboženstvom preberanie materiálnych „hodnôt“ židovstva a bezbožnosť..

          • Kde je tá možnosť – tá príčina pádu ľudstva? U Lucufera alebo Svetového Žida? Nie, je to v ľuďoch a to v tom ako používajú slobodnú svoju vôľu a zároveň akí sú ostražití v zmysle duchovnej bdelosti. A to platí pre všetky éry ľudstva. To nie zvonka ale zvnútra človeka – ním samým bola a je otváraná tá brána pre podsúvanie falošných myšlienok. A tie falošné myšlienky urobili z jeho rozumu zbraň voči nemu samému pretože sa pod ich vplyvom ešte viac alebo úplne odstrihol od informácii zo zadného mozgu. Ľudstvo dnes nieje v stave kedy by mohlo byť schopné byť prínosom pre ľudí z iných planét. Tiež nieje schopné ako celok bez vyššieho vedenia učiniť svoju duchovnú očistu a obrodu a vybudovať raj na Zemi – odlesk večného duchovného raja.
            Vo Vesmire je škodcom a nie niečím čo by pozdvihovalo svoju Planétu a seba k vyšším duchovným Pravdám.
            Chyba a príčina takéhoto neblahého stavu je len a len v ľuďoch a vôbec nie v tom čo je okolo nich a čo na nich pôsobí ako informácie.
            V Živom Stvorení – to čo sa v ňom nezachvieva v Jeho Zákonoch to je vždy škodlivé pre všetko v ňom a nakoniec to bude Zákonmi aj navždy zničené. Žiadna neopodstatnená milosť pre kohokoľvek vo Vesmíre, kto sa nezachvieva svojou podstatou v súlade s Vesmírnymi Zákonmi nikdy nebola, nieje a ani nebude.
            A to platí jak pre ľudí na Zemi, tak pre všetkých vo Vesmire a tiež v celom Stvorení. Ak človek nebude hľadať chyby v sebe tak nemôže dôjsť ani k jeho náprave a nemôže čakať že sa zbaví Zla ma Zemi.
            To čo Rusko drží pri Živote – to sa odráža v tvári ich Vyšších obyvateľov – odraz ich harmonickej duše a pohybu ich ducha. A také niečo nevzniklo z činnosti práce rozumu ako marxizmus.

          • Proste problemom, je zidovska krv a nie nejaka presvedcenie, a ani Talmud nerobi zida zidom ale je to len spisany suhrn zidovskych vlastnosti

          • Achnaton, Dodko – presadzujete tu cirkevnú doktrínu o dedičnom chriechu. Tak dobre. Odstráňte ho cez DNA – prof.Peter Garyaev – preprogramovaním DNA. Veď za to ho aj zabili.
            https://vlnovagenetika.cz/dr-peter-p-garyaev-doktor-biologickych-ved-rans-a-ramtn/

        • Israismael

          Treba podotknúť ACHNATON ,a to určite nechcem strašiť ani jedného človeka ,že pokiaľ bude prevažovať v človeku temno nad svetlom a to v čase keď sa bude musieť človek preukázať aký vskutku je ( Pozn: čoskoro) , tak môže dôjst k naozajstnemu vylúčeniu zo života = fyzického ako aj duchovného (zatratenie nielen hmotného tela ,ale aj živej iskry ,teda ducha,čo značí druhá smrť ,večná smrť )…Čiže tu nejde o nejaké obrazne vykresľovanie veci ,či nebodaj strašenie kvôli manipulácii s ľuďmi a pod,ako to robili často cirkvy a náboženstva ,len aby si udržali moc .Tu ide o naozajstný živý dej ktorý sa raz urcite vyplni u každého človeka ,a že naozaj sa bude musieť každý človek preukázať či je schopný života bez temna alebo bude musieť byť zatrateným spolu s temnom..

          • No napíšem to takto : temná cirkevná doktrína je lstivá napodobenina originálu – teda falšuje a zakrýva Pravdu o konkrétnych dejoch, príčinách a osobnostiach. Napríklad Pravda o matke Božej menom Elizabeth bola temnými sfalšovaná a nahradená ich krycím konstruktom – „pannou“ Máriou. Prečo tomu tak je? No aby sa ľudstvo nedozvedelo o Pravde o matke Božej Elizabeth, žijúcej v Božskej sfére. A takto by sme mohli pokračovať veľmi dlho. To znamená, že temno vždy prekruca a falšuje Pravdu o čomkoľvek čo sa ľudstvo nemá dozvedieť pocas svojho vyvoja. A keďže sú všetky skutočné Pravdy o všetkom vo Stvoreni takto zámerne prekrútené tak je ľudstvu vzaté to najdôležitejšie vo vývoji pretože väčšina ľudí sa nechce zaujímať o karikatúry toho čo temní zámerne prekrútili keďže také niečo je aj bežnému človeku bytostne cudzie. No a potom už sa vôbec nebude zaujímať o to SKUTOČNÉ čo temno UKRÝVA – teda Pravdu o všetkom… (napríklad O matke božej Elizabeth). Veď kto by pátral po informáciách o skutočnej matke božej Elizabeth, keď temní v cirkvi ponúkli ľudstvu nelogickú odoudzjucu ohavnosť – „matku božiu Pannu Máriu“?
            To je ten zámer temna aby vzatím akejkoľvek Pravdy o niečom ponúklo akoby podobný výklad ale nepravdivý, sfalšovanú pravdu – aby človek ňou zhnusený už nehľadal hlbšie ale sa stal tulákom vo Stvorení, ktorý v skutočnosti nevie kam ide. Temno kriví obraz – pravdu o niečom lebo tá sa nedá zničiť. Temno je parazit a preto funguje len z toho čo už existuje a to tak, že to prekrúca. To sa týka hlavne o pravde o najdôležitejších udalostiach vo Stvorení, o jeho stavbe a obyvateľoch vo všetkých jeho úrovniach – tie sa nedajú nijako zničiť. Nepíšem tu o vymazaní nejakého národa na základe nejakej koncepcie – ten sa dá zničiť. Ale Pravda o nezničitelných, večných a pre vývoj ľudstva nesmierne dôležitých skutočnostiach sa dá len sfalšovať – a tak nepriamo donútiť ľudstvo, že čistú Pravdu zabalenú do sfalšovaného obalu prirodzene samo odmietne.

          • Teší ma, Achnaton, že aj ty v plnej miere vnímaš to gigantické falšovanie a do bezvedomia prepisovanie dejín ľudstva (ktoré nás nežiaduco sprevádza počnúc „od Adama“). Stručne pripomeniem staré známe: „Boh“ sionu zakázal jesť prvej ľudskej dvojici zo „Stromu Poznania“, lebo by sa ľudstvu „otvorili oči a boli by ako bohovia, ktorí vedia, čo je dobré, a čo zlé“. No ktorý zdravo mysliaci aj cítiaci rodič by si želal mať dieťa tupé ako ovca? Boh Sionu s tým problém nemá; práve naopak: presne týmto označením – toho rozumovo najobmedzenejšieho zvieraťa – nás pomenoval. A my „ovce“ to stále nie a nie vidieť jasne, bez kontúr. Odkiaľ prišiel na našu planétu Ježiš? „Z neba som zostúpil, Otec ma poslal,“ znela Ježišova odpoveď. Spomenul Ježiš niekedy matku? Ani jediný raz. Svojim Učeníkom (nie apoštolom! – Ježiš apoštolov nemal) na ich otázku, kde/kto je jeho matka, odpovedal: „Vy ste moja matka, moji bratia…“ A ešte práve židovke (a panne!?) by sa bol narodil Ježiš, ktorý bol odpočiatku, aj bez jej pričinenia… Mal Ježiš apoštolov? Nie, on mal len učeníkov – rybárov; prišiel sem ako jednoduchý človek, neovešaný zlatom a šperkami, ale s darom obrovskej Lásky a úprimného citu.
            Rozdeľ, a panuj“ je dodnes starostlivo pretláčané heslo železného Ríma a zatiaľ sa tejto partii darí: lebo má v rukách pravdepodobne všetky zvitky pôvodných dejín ľudstva a vie, že Ježiš „neprišiel na Zem súdiť svet, ale spasiť svet“ – t.j. Celé Ľudstvo, a nie len ich, samovyvolených.
            Odlišnejšie Osoby ako nadpozemský Ježiš a pozemský židovský kristus (ktorý obrátil Pravdu na „víno“ a opil ním celú žido-kresťanskú komunitu) ani nepoznám.
            Boha Sionu už konečne väčšina z nás vidí v jeho plnej, bezcitnej nahote. Ešte nám chýba pochopiť, že všetkým (ešte aj vrahom) odpúšťajúci Ježiš, v žiadnom prípade nemôže byť súčasne aj židovským kristom…načo by sa bol narodil (a ešte židovke), keď už bol – a odjakživa??
            Pravda je vždy priama + presná ako matematika a na pochopenie jednoduchá pre každého z nás. Zbytočne komplikovaná a čím ďalej nezrozumiteľnejšia býva Lož.
            Čipovací, vraždiaci „Boh“ Sionu je na planéte Zem odhalený a t.č. stojí pred nami v plnej svojej nahote. Keď sa raz všetci Pozemšťania zjednotíme (aj k tomu dôjde), potom sa nadvláda boha sionu nad celým svetom zrúti ako domček z karát. Už k tomu veľa nechýba.
            V kontradiktorickej biblii hľadať Pravdu je ťažšie, ako nájsť ihlu v kope sena. No dnes už jasne vidíme, ako Pšenica stále rýchlejšie prerastá Kúkoľ. Je aj na nás, priaznivcoch Bádateľa, ako rýchlo kúkoľ vytrháme a spálime do poslednej jeho byľky v mohutnom ohni Pravdy a Víťazstva zdravého rozumu.

          • Israismael

            Emily ,ja ťa mám v podstate rád aj keď občas to máš pomýlené ,ale nie preto že si neznala(znalosti máš dosť) ale preto, že si sa ešte stále nedostala až priamo k Najvyššiemu Zdroju ,ktorý sa dostal cez Abdrushina na Zem a tento Zdroj Najvyssieho má v sebe napr Achnaton..(pozna SLOVO Vo svetle Pravdy ) no a tým pádom tvoje zdroje aj keď sa silno približujú k Pravde s veľkým P ,predsa len majú trhliny,pretože ešte koliduju v mnohom s tým absolútnym poznaním..Nemôžem pochopiť ako ľudia ignorujú to čo povedal Ježiš tesne pred ukrižovaním..Vážne nepochopím, že to prehliadajú aj takí čo poznajú bibliu ,aj keď je v nej ,mohol kukolu- uznávam ,ale to že Ježiš avizoval a doslova prorokoval príchod ešte jedného vyslanca Božieho ,teda VYSLANCA od jeho OTCA BOHA , to je zdokumentované predsa dosť zreteľne a vážne v Jánovi 16:13 : ZE KED PRIDE NA KONCI VEKU ON DUCH PRAVDY OD MOJHO OTCA BUDE POSLANY ,TAK ON VAS (myslel ludí = nás dnes žijúcich na tejto zemi mladých vín starých , cca od roku 1931 ,teda na konci veku Rýb ,ktorý sme už aj prešli ) UVEDIE DO KAŽDEJ PRAVDY ..Kto sa dostane k dielu Vo svetle Pravdy. už nikdy nebude mať trhliny v poznaní..NIKDY..Lebo je to dielo TOHO ,ktorého poslal OTEC NA PRIHOVOR SAMOTNEHO JEZIŠA..Jak je to možne, že takmer za sto rokov čo je to dielo na zemi je tak vo veľkom prehliadane? Opäť totiž ako vždy keď má dôjsť k najvyššiemu osviteniu úradovalo temno,ktoré to šikovné zahmlilo aby ľudia nespoznali to čo avizoval Ježiš,že nám bude všetko vysvetlené celá Pravda (odhalenie)

            Tak napr nejde ti Emily do pochopu jedna vec ohľadne Ježiša…Nemôžeš vstrebat skutočnosť ,že ak bol Ježiš ešte pred zrodením osobnosť hore v Božskom ,že ako je možné, že sa musel narodiť Márii a tu na zemi a že neprišiel hotový muž nejak na Ufo a pod ..že? Neexistacne to pochopiť ,že sa musel narodiť zo ženy ..,Aka znalosť ti chýba ? No dosť podstatná ,že na túto Zem podľa Božieho Zákona nemôže prísť (narodiť sa ) ziadna duša ani ľudská ani božská inak, len tak ,keď prebieha inkarnacia živého ducha ( v 4 a poltom mesiaci tehotenstva ) a pred tým ešte musí prebehnúť pozemské plodenie medzi dvoma ľuďmi ,teda medzi mužom a ženou ,a nakoniec po plodeni nasleduje otehotnenie ,9mes cyklus tehotenstva a nakoniec pozemské zrodenie ..Ani do Márie nevošiel aby otehotnela duch svätý ,ako to klamlivo opisuje cirkev …Muselo dojst k páreniu,aby mohlo vzniknúť oplodnenie,potom tehotenstvo a nakoniec pôrod (zrodenie) ..Prosím nech ti je to všetko prirodzene ako Zákon (zákon prírody ) a nemôže ho obísť ani Božské pokiaľ sa má dostať na planétu Zem .Veď aj mi sme boli najskôr vytvorení inde ako na Zemi a predsa sme na Zemi ,tu sme sa zrodili ,narodili = a dokonca x krat narodili a umreli ,nie že raz…Pochopíš ?..Duch putuje a nie tela,ktoré sú vo všetkých obmenách putovania len obalmi pre ducha ..
            A teraz k tým chybám a o kukole v biblii ,alebo k nejakým zdrojom ktoré ťa mohli ale aj iných ľudí pomýliť a dokonale zmiatnut ..

            1. MATKA ,židovská žena ,to je skutočnosť a teda Pravda ,čistá pravda lebo tá Marian bola vyhliadnuta z Najvyššieho v tom čase pred vyše 2 tisíc rokmi ,keď ešte Jude boli normálne čistými a vyvolenymi( dnes už ZIDIA absolútne nie sú vyvolení.. ,sú to dnes temni sionisticki ľudia ,alebo veľmi pomýlení ,ak nie temnom zvedení ) .Mala skutočnú lásku ,muža ,vieme aj meno ale nejdem tu písať prečo sa stalo to čo sa stalo ,že sa museli odlucit ,a že po otehotnení boli okolností také, že sa museli oddeliť od seba (on bol stotnik,rímsky vojak a musel odísť z Nazarethu kde sa stretol s mariou ,naspäť do rímskej legie a preto došlo k tomu odlúčeniu..viac v diele Vo svetle Pravdy ,tam je to napísané úplne presne aj s menom muža ktorého Mária naozaj milovala ako aj On ju ) …Ide ešte aj o to ,že biblia a ľudia ktorí vložili do nej kukol medzi pšenicu si nevedeli vysvetliť ako je možné že pana mohla otehotnieť a tak si vymysleli že do nej vošiel duch svätý a oplodnil ju (aká to nelogicnost pane bože ,keď nad tým budeš sama premýšľať Emily) .. PANNA však bolo myslené tak ,že išlo o ženu ktorá rodila po prvý krát a že mala ženské ústrojenstvo panenské , teda ešte neporušené ! Odtiaľ význam : panna Mária ..Však potom ešte porodila ďalšíe deti ,pretože je známe že Ježiš mal súrodencov ,teda pri nich už bol Jozef …Pozn : Jozef si vzal Máriu aj preto aby ju ochránil ,pretože vtedy sa tehotné devy a bez muža brali ako nečiste a kameňovali sa !
            A teraz ešte k Ježišovi a jeho vzťahu k Márii ….to že povedal aj pod krížom hľa žena ,toto je tvoj syn (myslel na Jána ) ,a hla, Ján toto je tvoja matka ,tak to bolo myslené tak ,aby nemohla byť uctievana ľuďmi ako Božia a to bez ohľadu na to ,že bola Ježišovou matkou ..Aj tak sa to nakoniec podarilo ľuďom vo veľkom uctievať ju ,a dokonca viac ako Boha(cca necelých 300 rokov dozadu až po dnes sa to podarilo cez katolícku cirkev) , ..Ak spomínal Ježiš matku ,čo určite že spomínal tak iba v jednoduchom kontexte a nikde ani náhodou nie je spomínané , aby bola uctievana takmer podobne ako je uctievany sám Boh,dokonca teda ešte viac ako Boh ..V Tom máš pravdu aj ty Emily ..Ale to nevylučuje to, čo som napísal v predošlých riadkoch ,od začiatku tohto bodu 1.

            2.Este napíšem v tomto druhom bode kúsok o Bohu sionu,ktoteho tak rada spomínaš .Vskutku neexistuje taký Boh lebo môže ísť iba o Lucifera ,ktorý je bohom tohto systému veci na zemi( Pozn : existuje iba jeden jediný skutočný Boh Najvyšší a Stvoriteľ všetkého čo existuje a nech vás netrápi ako to všetko robí a tvorí ,to je ďaleko nad ľudské pochopenie ,všetko ostatné ohľadne iných bohov je vymyslené ľuďmi) ..ale už aj jemu ,,Lucifukovi“ bola odňata kópia archanjela ,ktorá mu bola daná kedysi do rúk aby mohol využívať svoje schopnosti ..Využívať a nie zneužívať …A on už nemá možnosť po odňatí tej svätej kópie ovplyvňovať svet , ale robia to iba jeho ľuďskí ,,trabanti“ ,ktorí aj v cirkevných ruchach robia posledne jeho zlorecenia v pozemskom svete ..A samozrejme to robia aj všetci otroci rozumu ,ktorý je nástrojom Lucifera v pozemskom..Jedine cez rozum môže ešte ovplyvniť jednotlivého človeka ..Ľudstvo natropilo toľko neprávosti práve cez rozum že takýto haranti-trabanti Lucifera sú dnes veľmi čulymi ľuďmi a rozum ľudí natropil ešte aj množstvo nicotnych reči ,že práve preto máme teraz na konci veku vo vládach toľko ,,žvanilov“ že to svet ešte nevidel ..
            A ešte posledné napíšem ..Ježiš akoze odpúšťal vrahom si písala ,tak to musel byť podla teba ten Sion Ježiš .no to asi nebude celkom pravda keď jednému vrahovi odpustil a druhému nie ..Stalo sa to pri ukrižovaní ,keď boli vedľa neho na kríži dvaja zločinci ..Ide tiež o to že Ježiš bol ako Boží syn znalcom Božích zákonov stvorenia a vedel presne čo znacilo na základe zákona spätných účinkov odpúšťanie ..Odpustis ? Tak aj tebe zákon spätného účinku prevedie to isté ,že ti bude odpustené ..Neodpustis? Ani tebe nebude podla Zákona spätného pôsobenia odpustené ,.A Ježiš to nikdy neporušil,ani jeden jediný vesmírny a boží zákon ( nejedná sa o mojžišove zákony ,to je niečo podstatné iné keďže to sú mravnostne zákony) ..On Ježiš totiž všetky zákony do bodky naplnil ..
            A ešte niečo ..Všetky zákony na Zemi musia bežať podľa prírodných zákonov ..Semeno – sadba- vyklicenie – rast – klasy a ich žatva – zber – oddelenie plevy od zrna – vyhorenie ,atď ..dokola a dokola .. VEČNÝ KOLOBEH ..aj ľudské semeno má podobný kolobeh
            A ešte niečo ..nikdy nemôže vzniknúť z palice had a ani z hada palica..Všetko musí ísť iba a bezpodmienečne podľa logických prírodných zákonov ..

          • Israismael, som si istá, že boh sionu nie je Stvoriteľ Otec, lebo myslenie, cítenie, obsah informácií aj skutky menovaných sú navzájom opačné. A tie isté rozdiely sa prejavujú aj medzi Pozemšťanom kristom, narodenom sa (3 dni po zavraždení Ježiša???) židovke márii – a Mimozemšťanom Ježišom, ktorý sa nenarodil, lebo bol vždy, rovnako ako Stvoriteľ, vesmír, priestor, čas, voda, vzduch… Rozdielne je aj miesto stretávania sa menovaných s ľuďmi: kristus sa po Ježišovej násilnej smrti obklopil apoštolmi a verejne kázal v synagóge, zatiaľ čo Ježiš až do straty života mal iba učeníkov a spolu s nimi sa po celý čas pobytu na Zemi (až do jeho násilnej smrti) skrýval pred prenasledovateľmi v Gatsemanskej záhrade.
            „Sväté“ knihy sú domotané a chýba im logika. Sám Ježiš nám odporučil, aby sme SKÚMALI písma, či je to skutočne tak. Prečo? Lebo si bol stopercentne istý, že k podvodu zámeny dôjde.
            Israismael, celý tento svet stojí na jednej obrovitánskej Lži. Ježiš ľudstvo na falošného krista upozorňoval. Mýlil sa? Trepal? Alebo nás vedome klamal? Prečo by sa rodil (a ešte židovke!), keď bol vždy? Aké učenie priniesol žido-kristus? Kostoly, spovede, odpustky… Robil toto Ježiš? Ježiš apoštolov nemal. Mal iba učeníkov, zväčša rybárov a spoločne sa skrývali pred prenasledovateľmi v Gatsemanskej záhrade – až kým ho za prínos neželateľnej Pravdy na planétu Zem neodsúdili a nezavraždili. A potom v Ježišovom mene prišiel „zmŕtvychvstaný“ židokristus – a ten sa už skrývať nemusel, lebo ten „spieval“ inak: kázal v synagóge, robil divy a zázraky a zviedol skutočne mnohých…dobre to (pravý) Ježiš predvídal – a ani o chlp sa nemýlil.
            Israismael – výroková logika nepustí.

          • Israismael

            Môžeš mi Emily napísať prosím ťa link na tie tvoje prípady tvojich
            dvoch protichodných Kristov (falošný a pravý) ? Kde sa toto píše? ..Nie pre moju potrebu učiť sa, ale len preto nech si konečne pozriem toho autora ,ktorý toto všetko rozšíril ako to teda interpretujes ty ..Rád si to prečítam,ako zaujímavosť ..Tak ako som dal možnosť tebe prečítať Pravdu ,ale nepustilo ťa to ďalej len po dve tri strany ,kvôli …(Tri bodky)
            Dal by som ti aj ja link ,ale neviem či by to malo význam..Ale vieš čo? dám ti ho ,lebo verím že aj ty mne posles ten link o dvoch mesiacoch v jeden čas pôsobiacich sucastne ,kde už konečne uvidím na vlastné oči kde sa to pise a hlavne aký autor to píše o dvoch kristoch..Ďakujem ..
            Tu máš teda link..https://www.abdrushin.sk/vo-svetle-pravdy/posolstvo-gralu-od-abdrushina-056.php ,jedno či ho pozrieš či nie ,možno pomôže aj iným ľuďom ,ak to napr ty zbehnes len tak letmo( Zostup z kríža- sa volá tá prednáška ) ..

          • Nemôžem ti dať tebou požadovaný link, lebo neexistuje.
            Premýšľaj: Ježiša za odhaľovanie a šírenie nepohodlnej Pravdy zavraždili (a vykynožili aj kvantum ďalších nepohodlných šíriteľov – Pravdy). Bádateľa a naše vyjadrenia ostro sledujú, lebo sme pre nich nepohodlní. Myslíš, že by stolerovali kompromitujúci link tohto druhu? V najlepšom prípade vyrobia a ponúknu link taký, ktorý skutočnosť ešte viac domúti. V tom horšom…pomlčím.
            Nehľadaj zdroje, ak sa bojíš mať svoju vlastnú vnútornú rozlišovaciu schopnosť, lebo ti nepomôžu. Neboj sa premýšľať a začni dedukovať. Začni oddeľovať „pšenicu“ od „kukoľa“ – Ježiš nám to odporúčal!! Ja ten kúkoľ už trhám a veľmi sa poteším, ak ty ho aspoň začneš vidieť.

          • Israismael – ešte jedna otázka: Za čo boh vyhodil „Adama“ a „Evu“ z Raja? Čím sa previnili? No tým, že „jedli“ „zo stromu“ Poznania… Ako vidieť, už Hľadanie Pravdy bolo pre boha sionu neprijateľné.
            Čítať nestačí, Israismael; načítaného máš dosť. Radšej začni hľadať súvislosti.

          • Israismael

            Tu sú tie súvislosti Emily :
            1. Najskôr k tomu Ježišovi ..Farizeji a temno ho ukrižovali preto, aby umlčali Pravdu ,ktorú hlásal( to vieš aj ty ) ….a ich to extrémne ale extrémne vyrušovalo to jeho SLOVO …ale vieš prečo Emily ? Lebo tým čo hlásal Ježiš strácali moc nad ľuďmi ,a oni to nechceli,chceli si moc udržať a radšej ho teda umlčali na kríži … a za ďalšie ,sami nerozumeli pismam ,ktoré skúmali ,a tak ani nemohli spoznať Ježiša …Ale som stopro istý ,že žiaden iný Ježiš už mimo toho Ježiša ,ktorý bol ukrižovanym už na zemi nebol v tom čase ..Nikde v žiadnej literature to nenájdeš ani keby si hľadala ešte ďalších sto rokov ,ba i viac…To je zrejmé teda tvoja osobná domienka lebo máš stále v hlave ( v rozume ) že ak bol Ježiš už pred tým osobnosť v Božskom ,že nemohol sa narodiť ako dieťa a židovke ako si teda nazvala správne Máriu ..Pozn: vyššie som vysvetlil Zákony božie aj prírodné pre vstup akéhokoľvek ducha na túto Zem a planétu ..Nemôže ich obísť ani Božské ako som spomínal lebo sú dokonale a nemenné ..Tak to proste je ,že každy kto prichádza na túto zem musí prísť na zem inkarnaciou ,cez zrodenie a narodenie a nie hotový na Ufo a pod ..To zákon nepripúšťa …lebo už by tu bolo dosadenych ufom toľko všelijakých temných že až…ak aj sú na planéte ,tak museli sa narodiť cez rovnako,, príťažlivé “ (fuj)ženy ,lebo opakujem zákon Zeme a boží zákon to nijak inak nepripúšťa .. ..Procesy ako to prebieha sunabsolútne
            prístupné a opísané ľuďom do detailu v knihe a aj v audioknihe na YouTube s názvom Vo svetle Pravdy ,Posolstvo Grálu .

            2.Adam a Eva prví ľudia bolo myslené vo všeobecnosti ako Adam= mužstvo ,a Eva = ako ženstvo..
            Opäť máš vysvetlenie v knihe Súdu od Abdrushina ,Vo svetle Pravdy, že ako to bolo .>a keďže Abdrushin je sľúbený Duch Pravdy ,ktorého avizoval Jezis ,že keď príde Uvedie nás do všetkej Pravdy tak nemám dôvod neveriť ,a je to moje absolútne presvedčenie ,nie viera( viera nie je presvedčením ,a môže byť aj slepá ) .. ,ale je to už aj v mnoho ľudoch vštepené presvedčeníe o ňom = že je prichádzajúcim od Otca ako Ježiš,že to tak bolo a je !!!
            Takže takto : Raj nikdy nebol na Zemi ako si to myslia ľudia ,ale bol v DUCHOVNEJ ríši a ten dej ,,vyhodenia “ ,presnejšie ale išlo o vypudenie z Raja a nie vyhodenie ,bol dejom pre vývoj a v žiadnom prípade nešlo o trest ako sa to hovorí ..Vysvetlím to :
            My ako ľudskí duchovia( človekovia -Adam ,Éva) sme sa zrodili ešte ako nevedome iskričky na samej najspodnejsej hranici duchovna ,pred dávno miliónmi rokmi ..Túžili sme ako živé iskrí ,ako živí duchovia po poznaní ,po zdokonaľovaní a hlavne po sebauvedomovani ..Tento proces je procesom zákonným podľa Božích dokonalých zákonov a automaticky ,,vyháňa “ ešte nevedome ľudské zárodky ,duchov za vývojom( smerom dole do hmoty ,lebo vývoj nevedomych nemôže prebiehať smerom hore k vedomým a hotovým ľudským duchom,ktorí nikdy neboli na Zemi a žijú v najvyšších sférach DUCHOVNA ….Pýtaš sa prečo sme nemohli hore do dokonalosti k vývojovo oveľa vyšším ľudským duchom ,ktorí nikdy neboli na zemi a žijú v tých vysokých sférach prastvotenia ? Prečo sme museli dole do hmoty ? No pretože , ešte ako nevedome bytie by sme nezvládli vyššie vyžarovania a prítlak
            Božieho SVETLA ,kde žijú vedome duchovní ,a by sme zhoreli ako fakle( my) nevedome iskri, keby sme mali smerovať hore do večného vedomého ..To podľa Zákonov božích nejde ..Čiže náš vývin smeroval smerom dole do hmoty a to bolo to vyhnanie z Raja…neviem či to teda chápeš, ale opísal som to tak ,aby sa to dalo pochopiť ..Je toho omoho viac,že ako sa čo dialo… ale tu by to zabralo príliš veľa miesta písať o Tom …
            POJEDANIE zo STROMU poznania je obrovským previnením ľudí ,a to od čias keď začali príliš prepestovávat rozum , lebo uzavreli si Raj zatracovali tým do úzadia vlastného ľudského ducha ako živý softvér a čistym rozumovym zmýšľaním sa odklonili od Boha ,.Duch stále viac a viac zakrnieval ,človek ostával bez citu ,vymýšľal v rozume príliš veľa zlého ( vraždy ,vojny ,zákernosti ,ješitnosti všetkého druhu ) a tak teraz v sude ktorý príde po Očiste budu musieť ľudia zožať len to čo zasiali.. Nakoniec ,všetko to vyústilo do dedičneho hriechu ,pretože už aj malé detičky sa rodili a rodia po tisícročia s veľkým predným mozgom oproti duchovnému malému mozočku .Predny mozog tvorí absolútnu pozemskost ,a predispozíciu z tohto veľkého mozgu k
            získavajú už aj deti keďže sa vyvíjaju pozdejsie dlhodobo smerom k hmote a nie k duchovnu ..Už v tomto význame ,že sa povie malý a veľký mozog je veľavravneho,keď sa hlbšie človek nad tým zamysli …

          • Zle ma čítaš, Israismael; napr. že – citujem, čo si napísal v mojom mene: „…ak bol Ježiš už predtým osobnosť v Božskom, že nemohol sa narodiť ako dieťa a židovke…“
            Ja nikde nepíšem, že bol Ježiš predtým osobnosť v božskom! Podľa mňa duchovia sú len výmyslom cirkvi a Ježiš bol odvždy dokonalý Človek a Stvoriteľ detto.
            Nechajme to už tak; na túto tému nemá zmysel sa ďalej baviť.

          • Israismael

            Tu je to čo si napísala 28.6 o 17:17 …načo by sa bol narodil (a ešte židovke), keď už bol – a odjakživa??
            Čítam ťa veľmi dobre,a i keď som to napísal trochu inak ,ale významom to iste ako si myslela ty ,keď sa nad tým zamysliš ….a naozaj ťa čítam veľmi pozorne, ver mi …Nuž máš pravdu ..necháme to tak ,naozaj áno ! Lebo máš mnohé ale mnohé rozporné poznanie ,ktoré nie je v súlade s vôľou toho ktorý nás Stvoril ..Proste Zákony sú pre teba stále ešte tabu a ostanú dovtedy kým sa k nim tvoj duch nepostaví správne ! Ale ja verím že sa k tomu prebojuješ svojim chcením ,lebo si šikovna ..

          • Israismael

            Trochu som sa viac potrápil s tými odpoveďami ,ale nejak si to moc neocenila ..nevadí aj keď som sa snažil ..Asi nemá význam ďalej vysvetľovať ..

          • Israismael

            A už len posledná vec Emily :
            Keď už povieš že podľa teba je duch vymyslom ,to čo je práve najviac živé v človeku , a aj v tebe ,tak to už naozaj nemá absolútne význam čosi vysvetľovať ..Duch je základ ,odvodený je významom odtiaľ odkial pochádzame,teda z duch- ovna.. Je aj boží duch ,čože tí čo žijú v Božskom alebo vyslanci boží majú božského ducha ..Je to omnoho robustnejsia energia ako duchovna v duchu Nadradená sila nad duchovnou ..ale vidieť že si absolútne nepozrela na môj link pred tým čo som ti dal ,lebo tam by si sa to dozvedela…Teba to ovšem neoslovuje to poznanie ,lebo ty si všetko zdôvodňuješ len čiste rozumovym ponímanim bez ducha ,keďže nevieš že ho máš .ignoruješ ducha ,aj svojho vlastného…No ok ..tak nič .To nebola kritika ,to boli fakty ,dúfam sa nenahnevas na mňa ,ja ťa tak vidím ,pretože ťa vidím s prizmy poznajucich Božich Zákonov ,vesmírnych Zákoov a potazmo aj tých pozemských -prírodnych Zákonov .pekný deň aj večer maj

          • Israismael! Ježiš zostúpil na Zem, aby „desatoro“ prikázaní „boha“ sionu zrušil, a nie ich naplnil. O.i. povedal aj: „Neprišiel som súdiť svet, ale spasiť svet.“ Hovoril, že „robí to, čo videl u svojho Otca“. Ak odpustil na kríži ešte aj vrahom, tak koho chce ten „boh“ sionu ešte súdiť?
            Boh sionu svojským nariadením čipovania, t.j. jeho „znamením šelmy 666“ – vyvraždil tretinu Pozemšťanov. Ježiš pred týmto „božím“ plánom ľudstvo včas varoval. PRETO Ježiša zavraždili. Aj Kopernika umlčali. A kvantum ďalších a ďalších múdrych, úprimných a Pravdu hľadajúcich ľudí…
            Israismael, už toľko nečítaj a na mňa nereaguj. Radšej rozmýšľaj. Alebo si aspoň prečítaj základy filozofie od Reného Descart(es)a.
            Pravda musí mať Logiku. Lož logiku nemá.

        • Israismael

          Pravda musí mať logiku ale nie tak egoisticku vychádzajúcu z tvojho predného mozgu ako ju máš ty Emily … Emily ,ty si človek jeden s mála na Slovensku ktorý operuje takými filozofiami, ,,faktami “ o niečom VYŠŠOM ,že tie zlataniny ktorými operuje tvoj mozog ti logiku v duchovnom živote nemôže dať nikdy ,aleže nikdy ! ..Pretože Pravda naozaj musí mať logiku ale nie podľa filozofov ,ktorých študuješ a v presvedčení si isto istá ,že majú pravdu a ovplyvňujú ťa ..ale logika musí sedieť podľa TOHO ,ktorý tu logiku dal v podobe Najvyšších Zákonov kozmu a vesmíru ( nie Mojzisovych ale podľa tých Zákonov podľa ktorých funguje celý vesmír ,stvorenie a aj svet ).. Ja to mám zmáknuté v logike Božej 30 rokov ja to nemusím už študovať ,ja to mám v duchu vpísané a nie v mozgu ako ty tie tvoje filozofické ľudské ,,pravdy“..Filozofia nemôže byť nikdy dokonalov ,lebo stále iba filozofuje ale božia Pravda je dokonalá ak je očistená od bludov ..A to očistená je v diele Vo svetle Pravdy ,ktoré kvôli filozofom si ty odmietla !!!!!!
          Nemáme sa našom o čom baviť …ty rozmýšľaš hmotným pozemským mozgom a nikdy nedáš priestor k rozletu ducha …Máš ho zamurovaneho ako v betóne žiaľ !!! Šíriš bludy cez rozumovu sféru ,lebo si myslíš že to je tak správne ..Nemáme sa o čom baviť ..Už na mňa nereaguj ani ja na teba nebudem ..K tebe to nikdy nebude pasovať a patriť to co je v knihe,to SLOVO Vo svetle Pravdy ..LUTUJEM..A to ta nesudim Emily ,nemám právo ..Ja len vidím tvoju pomylenost lebo si sa dala na cestičku filozofovanie, a to je cesta veľmi široká ,a nie ťa úzka o ktorej hovoril Ježiš a ktorá je v diele Ducha Pravdy !

  3. Fasisti a komunisti mali aspon aku taku uroven a dopredu si pripravili zakony, ked chceli prenasledovat ludi, ale dnesne „demokraticke“ prasce sa nestitia ziadnych podvodov, ale najskor museli zdebilizovat masy aby im to prechadzalo

    • https://slobodomurari.wbl.sk/Slobodomurari-na-Slovensku.html
      ——————-
      lož murovaná lžou. Pokiaľ viem /ešte tlačená brožúra/ – Komenský bol ten, ktorý odmietol vstup do lóže illuminátov. Ale dnes môžeš napísať na internete čo chceš – pokiaľ to vyhovuje systému.

      Kto vlastní fašizmus aj komunizmus
      https://www.youtube.com › watch?v=Apj8380aoMU
      Antony Sutton – Skull and Bones (322), bratrstvo smrti – YouTube
      29. 8. 2023dnes už je jasné že tento řád (Bush člen Skull and bones byl tehdy prezident USA) stál spolu s CIA také za shozením 3 věží (twin towers a wtc7) 11.9.2001
      https://www.youtube.com/watch?v=92Bi7l3BqPk

      Najčítanejši článok SME.sk za posledných 10 rokov vymazali po 2 dňoch na žiadosť vlády. Článok spochybnil atentát na Fica.
      https://www.inenoviny.sk/najcitanejsi-clanok-sme-sk-za-poslednych-10-rokov-vymazali-po-2-dnoch-na-ziadost-vlady-clanok-spochybnil-atentat-na-fica/

      • hľadač pravdy

        Jan Amos Komenský (*1592 – †1670)

        Odkaz na fotokópiu článku z časopisu ,,Týdeník Politika”, z jeho vydania čísla z roku 1992. Časopis ,,Týdeník Politika” bol aj v rovnakom roku, teda v r.1992 zlikvidovaný….

        Článok + niečo z obsahu článku:

        ,,Role J. A. Komenského v duchovních dějinách našeho národa”
        —————————————————————————————–
        – Komenského teológia
        – Svobody falešných proroků
        – Humanista a počátky tajných sekt
        – Od Komenského k ateismu
        – Svobodní zednáři a Komenský

        Svobodní zednáři a Komenský:
        =========================
        ,,Není tedy divu, že Komenského považují za svého duchovního otce (pro jeho humanistické koncepce) právě svobodní zednáři. V universálnim sboru světla vidí předobraz svých lóží, skrze které je spravován celý svět. Není asi náhodou, že současný tzv. Římský klub, který dobře odpovídá myšlence sboru světla, má zřetelně zednářský charakter (čestným předsedou Československé asociace Římského klubu je Václav Havel – pozn. TP).

        Zednářům se líbí také Komenského idea postupného zdokonalování světa, idea budování chrámu boží moudrosti a idea universálního jazyka. Vždyť právě zednáři – esperantisté – založili na mezinárodním kongresu esperantistů v Boulogni roku 1905 tzv. Všeobecnou zednářskou ligu jejímž sjednocujícím jazykem je esperanto.

        Robněž zednářská symbolika je v mnohém odvozena z tisků titulních stran některých Komenského děl, což jistě není jev náhodný, poněvadž rosenkruciáni přecházeli postupně v útvar svobodného zednářstva a nesli si s sebou tudíž také své symboly, které užíval i Komenský.

        Dokonce i základní spis zednářů, slavná Andersonova Konstituční kniha zednářská (1723), byla patrně vypracována podle Komenského Panegersie a některých jeho didaktických spisů.

        Spjatost s Komenským dávají zednářské lóže najevo i svými názvy.

        V Uhrách byla už roku 1888 založena lóže Comenius a v Čechách roku 1919 lóže J. A. Komenský.

        Zednářské lóže se hlásily ke Komenského odkazu přijetím názvu některých jeho knih. Tak existovala brněnská lóže Centrum securitatis (Hlubina bezpečnosti) a ostravská lóže Lux in tenebris (Světlo v temnotách).
        V Ostravě kromě toho existovala i theosofická lóže Komenský.”

        Zdroj:
        – časopis Týdeník Politika, jeho vydanie z roku 1992.
        – fotokópia článku:
        https://www.gloria.tv/post/Q72XZJZoVPnD3MNZoLpL26DGR

        • Vďaka za reakciu – prisvojenie si Komenského ako člena slobodomurárskej lóže je rovnaký príbeh kompromitácie, ako prisvojenie si hákového kríža – symbolu kolobehu života – nacistami. Ešte raz – Komenský dostal exkluzívnu ponuku pracovať pre illuminátov – odmietol!!!

          Blbci si nevšimnú smer otáčania hákového kríža
          Proč všude Indové kreslí „hákový kříž“ neboli svastiku? – Kultura …
          http://images.asianstyle.cz/upload/files/3/84bce/84bcecbc2d0cb02b1b5b1384a4674fe3.jpg
          ——————
          Článok zmazaný

    • Teď to dají singularisti s životy v niveč? Nebo puknou z blbosti? 🙂 roboti zdrbaní
      https://otevrisvoumysl.cz/milenialove-jsou-posledni-generaci-ktera-tohle-pochopi/

    • pravda pravda, Dodko. Nejhorší jsou zdebilizované masy.A vždycky byly. I „komunistický“ prezident Zápotocký pravil: „Ty másy sou tak túpé“

      • Marek Košice

        Presne. A „Tie masy“ sú tak tupé, že sú úplne presvedčené o tom, že žijeme na Zemeguli. Ale tá nikdy nebola odfotená, akurát boli vytvorené obrázky „Zemegule“.
        Ďalej – „tie masy sú tak tupé“ aj v prípade pohľadu na orgazmus. Podľa nich je úplne normálne a dokonca ZDRAVÉ skratovať svoju sexuálnu & DUCHOVNÚ energiu orgazmami… Veď keď tak povedia „mainstream pavedci“, TAK TO PREDSA MUSÍ BYŤ PRAVDA!…. KEBY LEN NEŠTASTNÍCI TUŠILI, ŽE SEMENO DOZRIEVAJÚCE A NABÍJAJÚCE SA DUCHOVNÝMI ENERGIAMI (pokiaľ človek nie je sviňa, nerobí zlo počas orgazmového celibátu) ASPOŇ PO DOBU 3 MESIACOV UMOŽŇUJE VYTVORIŤ OVEĽA HODNOTNEJŠÍ ĽUDSKÝ PLOD (po fyzickej A DUCHOVNEJ stránke – v zmysle, že bude mať na duchovno veľké predpoklady).

        UŽ TO POCHOPTE, ĽUDIA.

        • Israismael

          Zo semena ti vznikne aj duch si myslíš ? Semeno má hrubohmotne parametre ,nikdy nemôže podľa vesmírnych Zákonov (ktoré mal už človek dávno poznať )z hmotného ľudského semená vzniknúť duša duch,ktorý je už dávno hotovou živou ľudskou entitou ešte pred pozemskymi telami , telom ( x krát som písal, že ľudský duch može byť obrazne a pre pochopenie aj softvér= hlavná zivá riadiaca jednotka pre pozemského človeka v tele ,ktorá má byť nadriadena rozumu ) .Ľudský duch sa inkranuje,čiže vstupuje do tela matky cez jemnohmotny energetický a spájajúci most ,spájajúci matku s dušu (duchom)prichádzajúcou na inkarmaciu ( ide o zákony vesmíru a zákony Božie pre pozemské hrubohmotne plodenie a zrodenie ,a že ako sa to deje ,tak to je vysvetlené do detailu a veľmi podrobne v knihe,ktorú tiež často spomínam -Vo svetle Pravdy ) ..Tento jemnohmotny most tvoria bytostní pomocníci ,ktorí sa podieľajú pomocne na tomto deji a tým mostom sa pripaja magneticky a v zákone príťažlivosti živý ľudský duch k matke a zároveň k rozvíjajúcemu sa malému telicku cca v polovici tehotenstva …..a až vstupom ľudského ducha (živého softvéru) , vzniká živá ľudská bytosť v pozemskej hmote (v tele)..Skôr nie, lebo telo sa tvorí prvé a podľa pokynov k bunkám v presne zakódovaných medziach v semene …..a jemnohmotna duša ešte nespolupracuje na tvorení prvých stupňov ľudského tela v tele matky..Podľa zákona nie je možné obsiahnuť živé duchovné (ducha) v HMOTNOM semene ,ani len v predstave nie .Preto zákonite musí vstupovať až inkarnaciou ľudský život(duch) do hmoty ,teda do tvoriaceho sa tela..Inak by nikdy nevznikla živá ľudská bytosť ale to telo by ostalo iba živočíšne , bez života aj po pôrode .čiže mrtve ..Až vstupom živého ducha v 4 a poltom mesiaci ,vskutku živého ,lebo každý sme ľudskí duchovia ,sa začína v telíčku tvoriť krv,keďže duch má tú vlastnosť že doslova ,vyrába životodarnu krv “ a tak začne prúdiť vlastný život ,kolobeh aj za pomoci vnútorného vyživovania matkou .Viac v knihe Vo svetle Pravdy .Tu to písať asi nemá význam v detailoch , lebo každý si to vezme po svojom ,a i keď pre znalych píšem logicky,pre neznalych asi v zóne scifi..
          Predstava, že sme už vstupovali na Zem ( do reinkarnacne) po desiaty ,dvadsiaty ,päťdesiaty krát , asi mnohých privádza do absolútneho zmätku a ,,povýšia“ ma na blbca ..Však Holosticky prístup?..Treba sa učiť ako to chce Duch pravdy(DUCH SVATY ) ,pretože aj On prišiel inkarnaciou do ľudského tela ,podobne ako Ježiš ..aj on sa narodil z tela matky ,po predchadzajucom plodeni a zrodeni..A žiadne bludy neobstoja ,lebo Boží zákon pre tuto Zem je taký ,že nik nemôže prísť na túto pozemsku pláň iba po predchádzajúcom plodeni a nasledujúcom zrodeni ..

        • „Ja myslím, že to je /Matovič/ len jeden po.ebaný Archont. Problém spočíva v tom, že aj po jeho smrti sa démon presťahuje do blízkej osoby – takže to treba vyhladiť. Nie je to typický exorcizmus – jednoducho nedať priestor tomuto démonovi sa tu usadiť!

          Odbočím. Ja keď som mal prvý sex so svojou budúcou manželkou – už ex, tak ručala „Ty múj ďábel, ty múj ďábel!“ No – dnes by som to chápal inak a v iných dôsledkoch. To nebola náhoda, že to celé skončilo zle. Čistý satanizmus – nie z mojej strany – a z jej strany na podvedomej úrovni. Prítomnosť zla – reálne.

          Poznámka – kvôli búrke nám vypadol internet – ostalo mi to v schránke – tak teraz dodatočne.

          • Vo Stvorení bolo všetko vedomé stvorené ako dobré a zachvievajúce sa podľa dokonalých Zákonov, ktoré riadia Stvorenie. Neexistuje nič čo by bolo stvorené ako zlé alebo z inej látky než tej zo Stvorenia. Keď sa to vezme tak všetko vedomé – a to buď hneď sformované vo večných duchovných svetoch alebo vyvinuté vo večných duchovných svetoch alebo vyvíjajúce sa (my ľudskí duchovia) v hmote Vesmíru – keď sa to tak vezme – každý kto sa odklonil od svojej podstaty – teda nieje podporovaný Zákonmi Stvorenia musí časom Zákonite zle dopadnúť lebo iná možnosť neexistuje.
            Všetci takí, a to jak z vlastnej vôle (rebeli) alebo z nedostatku vôle (s rôznymi sklonmi viažuci ich na hmotu) nemôžu byť Zákonmi navždy „ponechaní“ v ich nerezonovaniu so Zákonmi Stvorenia. Také niečo sa však môže diať len v hmote, vo večných duchovných svetoch to neje možné. A je to strašné keď si vezmene, že ti Vyšší z duchovných svetov – Archanjel a zástupy anjelov – ich veľká časť sa nechali oslepuť hmotou, ktorá im dala možnosť slobodnej vôle a robiť ludstvám vo Vesmire to čo im/nám a Zemi robia.
            Tá ludom nepredstavitelná vznešenosť a dokonalosť sa zmenila na „padlých“ anjelov… a nechám ti tých Archontov. Najhoršie je, že oni nechcú ľudí nechať dozrieť aby navždy zanikli v procese rozkladu Vesmíru. Keď to tak poviem – v podstatne jedna obrovská „rodina“ – my všetci vo Stvorení kde by sa mal každý cítiť absolútne blažene a milovaný… a tu v hmote Vesmíru to takto dopadlo… strašne.
            Zákony si aj s týmto poradia, nič čo by ich činnosť mohlo odkloniť ale takto nedokončia vývoj milióny ci miliardy ľudských duchov. Zákony sú v tomto neúprosné lebo do úrovni duchovna – do nášho cieľa a večného domova nemôže vniknúť čokoľvek nedokonalé. Je to absolútne nemožné a preto to čo je z hľadiska svojej podstaty „poslané“ vyvinúť sa v hmote Vesmíru musí dozrieť do istej úrovne dokonalosti – stat sa vedomým do tej miery aby nebolo zaťažené hmotou.
            Ono to zaťaženie hmotou – jak sa to prejavuje – to by mali ľudia poznať!
            Väčšina si mysli, že ide len o nejaké telesné sklony a pod. Lenže aj keď niekoho pomlúvaš a aj keď opodstatnené – aj tam sa ukazuje, že teba – ducha zaväzuje hmota – že tvoj duch nieje vyvinutý alebo je hmotou príliš zaťažený.
            Hmota sa v Súde rozloží a to aj tá jemnihmotná kde prebývane po smrti než sa znova narodíme a ak budeme zaťažení hmotou – tak z toho rozkladu nahor do duchovných úrovni neunikneme a naše vedomie bude v rozklade navždy zničené.

          • Israismael

            Achnaton ! Pochopil si ako človek Zákony vesmíru ,Zákony Stvorenia ,Zákony Božej vôli ,ktoré sú vytvorene odjakživa a sú nezmeniteľne(trvalé a dokonale) a prúdia ako rieky na Zemi od samého vrchu Božského až po tú poslednú časť na spodu (hmotné svety a aj naša Zem) ..Alebo ešte rozmýšľam či si človek s poslaním ,alebo ešte niečo navyše s prídanym duchom…
            Áno všetko ako si napísal sedí ..Neviem koľko ľudí pochopilo tvoj príspevok ,ale kto pochopil určite sa obohatil o poznanie ..Nuž a kritici či posmievači nech si idú svoje… a svojou cestou ..

  4. Útok na přeplněnou pláž, při kterém zahynuli civilisté, byl podle Ukrajiny ospravedlnitelný, protože šlo o „okupanty“

    https://aktax.cz/utok-na-preplnenou-plaz-pri-kterem-zahynuli-civiliste-byl-podle-ukrajiny-ospravedlnitelny-protoze-slo-o-okupanty/

  5. Medveděv reaguje na nejnovější sankce EU: „Další akt nepřátelství“

    https://aktax.cz/medvedev-reaguje-na-nejnovejsi-sankce-eu-dalsi-akt-nepratelstvi/

    • Marek Košice

      Dokedy im budeš žrať toto DIVADLO? ROVNAKÉ DIVADLO AKO V NAŠEJ POLITIKE………. V NRSR, RÁDIU, V TELKE, V INTERNETOVÝCH VIDEORELÁCIÁCH sú si OPONENTI, ale mimo médiá SÚ TO KAMOŠI (DOKONCA AJ PELLEGRINI S HARABÍNOM, A DANKO SO ŠIMEČKOM)………Samozrejme výnimky existujú. Podľa mňa taký Matovič je reálne nenávidený každým okrem tých, ktorým je „chlebodarcom“… a s ním Pročko.

      • Matovič je fascinátor, hypnotizér! Volila ho moja jebnutá ex, aj moja susedka. „On je taký“! Pokiaľ nebude vysieť dole hlavou a s odrezanou hlavou, tak bude hypnotizovať – a možno aj viac – veď tak vznikajú relikvie. V prostredí mediálnej hypnózy už nehľadám „zdravý sedliacky rozum.“ Medúza.

        • Israismael

          To ten Matovič je ako zhubný ALGOL ,veľmi zlovestna hviezda zvaná hlava medúzy,diabolské hviezda ,ktorá bude od 12 júla nad severnou pologulou v spojení s planétou Urán(konjukcii).Pripojený bude aj bojovny Mars ….Očakávajú sa od polovičky júla a až do novembra 2024, a potom aj v roku 2025 v novom spojení obrovské premeny tak na fyzickej úrovni ako aj na duchovnej..

  6. „SVĚT: Jako již každoročně se i letos po lednovém summitu v Davosu koná letní sraz WEF v Číně. Právě ono konání dvou „Davosů“ – jednoho na území kolektivního Západu a druhého na území BRICS – je pro mne jedním z mnoha důkazů, že ve skutečnosti zde žádný multipolární svět není.“
    https://cz24.news/zacalo-letni-setkani-svetoveho-ekonomickeho-fora-wef-v-cine/

    „RUSKO: V najširšom zmysle slova je terorizmus zvyčajne definovaný ako použitie extrémne násilných a/alebo smrtiacich metód (v podstate akéhokoľvek druhu nelegálnej vojny) proti určitej skupine ľudí s cieľom donútiť ich, aby sa podriadili, zničiť ich alebo jednoducho dosiahnuť iné. politický alebo ideologický cieľ.“
    „Toto je jeden z najznepokojujúcejších príkladov toho, ako môže politický Západ využiť svoj takzvaný „ svetový poriadok založený na pravidlách “ na premenu niektorých svojich najnásilnejších teroristických zástupcov na „štáty“. NATO robilo podobné veci na celom svete, pretože jeho metódy sa pravidelne recyklujú všade, kde chce presadiť moc.
    https://cz24.news/infobrics-rusko-by-malo-jednat-s-nato-ako-s-teroristami-a-okamzite-zacat-zostrelovat-vsetky-objekty-nato-nad-ciernym-morom/

    • Marek Košice

      Maroš, vysvetli to Zuzane… 🙂 Tá „žerie“ tú rozprávku o vzájomnej nenávisti medzi vládou Ruska a Spojených štátov…..

  7. Pekný príbeh – som rád, že existujú aj normálni slobodní ľudia ako pán Deák.
    https://www.cas.sk/clanok/2940543/netradicna-kupacka-brana-deaka-v-tajchu-poburila-nasu-citatelku-do-jazera-na-adama-herec-reaguje/

  8. Telesná nahota je pre všetky živé bytosti prirodzená a len pomýlený človek musí z ničoho vyrobiť donebavolajúci problém ešte aj vtedy, ak žiadny nevznikol. A keby výnimočne nedomysliac aj áno – môžeme vidieť, že zvieratá takéto prkotiny neriešia. (Lekári našťastie problém nevidia ani pri operáciách chúlostivých častí ľudského tela; v opačnom prípade by kvantum ľudstva veľmi zle dopadlo.)

    • Israismael

      Jeden veľký a podstatný rozdiel je medzi ZVIERAŤOM a ČLOVEKOM Emília..To ti filozof a tvoje knihy nepovedia ,že aky ,ale Vo svetle Pravdy to máš vysvetlené ..
      Zviera pochádza z bytostnej sféry ,čo je sféra nad veškerym hmotným svetom ,presnejšie hore vyššie nad jemnohmotnym ,teda oným svetom ,ktorý je nad týmto hrubohmotnym v ktorom práve žiješ ty ja,my .
      Človek pochádza z duchovnej sféry ,čo je sféra nad hmotnýmmi svetmi( hrubohmotnym a jemnohmotnym ) a ešte aj nad tou sferou bytostnou ,odkiaľ pochádzajú duše zvierat ..
      Tak človek ako aj zviera sa dostávajú na zem zrodením po predošlom plodeni , ale rozdiel je taký ,že zviera je bytosť (duša ) bez ducha ,kdežto človek je čistý duch obalený dušou (jemnohmotnym telom) a keď vchádza do sveta tejto planéty tak musí mať ešte obal pozemsky aby sa mohol ako dych prejaviť (to je Zákon ).
      V knihe Vo svetle Pravdy ( ktorú odmiestas kvôli filozofom ,ktorý ti zrejme rozumom ,,lepšie“ vysvetlia fungovanie vesmíru a sveta než samotný Boží vyslanec ),tak v tej knihe máš písané že zviera nemá ducha ,teda ten vyšší prídavok ktorý má človek ..A preto zviera nemá ani možnosť hovoriť a pod ..Zviera cíti ,,nohemi rozumie ale nie je seba-vedome,ale ani človek si nevie uvedomiť že je duch ,a že telo je iba obal .Čiže niekedy a dosť často je v tomto sebauvedomovani sa na úrovni zvierata..Sebavedomi človek a seba-uvedomovanie sa ,to sú dva odlišné vyrazy..
      Čiže ešte raz :
      1.Človek -duch – duša – pozemské ľudské telo
      2.Zviera -dusa – pozemské zvieracie telo ( bez ducha)

Pridajte komentár

*