Počas nasledujúceho finančného kolapsu vám môžu legálne zhabať všetky vaše akcie a dlhopisy


Počas nasledujúceho finančného kolapsu vám môžu legálne zhabať všetky vaše akcie a dlhopisy

(Rhoda Wilsonová, Expose News) V rozhovore nižšie bývalý manažér hedžových fondov a investičný bankár David Rogers Webb vysvetľuje právne štruktúry, ktoré boli zavedené na dosiahnutie cieľa Veľkého resetu „nič nevlastniť a byť šťastný“. Webb nazýva toto konečné riešenie „The Great Taking“ (Veľké zhabanie).

Už dávnejšie sme publikovali články o Veľkom resete, ale je to téma, ktorú stojí za to si znovu pripomenúť, pretože tento podvod je potrebné pochopiť a zrušiť, aby sa predišlo finančnej katastrofe.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

(Poznámka redakcie: Aj slovenský parlament len pred pár dňami prijal veľkú novelu zákona o vyvlastňovaní. Podrobnejšie to rozoberá Marián Kotleba vo svojom vyše dvoj-hodinovom videu.)

Začiatkom tohto mesiaca organizácia The Big Picture (Celkový obraz) zverejnila rozhovor s Webbom (pozri nižšie) ako súčasť dokumentárneho filmu a série rozhovorov o Webbovej knihe „The Great Taking“.

Rozhovor sa uskutočnil na jeseň minulého roka a pokrýva základy Webbových zistení. Dokument „The Great Taking“ je snahou zvýšiť povedomie o filme a zdokumentovať prebiehajúce snahy o jeho zakázanie.

Ak sa vám video vyššie na Rumble nedarí pozrieť, odkazy, kde si ho môžete pozrieť na iných platformách, nájdete TU.

Najväčší finančný zločin v histórii

Ide o globálnu schému na zabavenie všetkých svetových cenných papierov počas nadchadzajúceho finančného kolapsu.

Táto schéma je umožnená tou skutočnosťou, že akcie a dlhopisy všetkých ľudí boli tajne použité ako kolaterál (zábezpeka) na finančné zmluvy nazývané deriváty, a to nie raz, ale desaťkrát.

Toto skryté použitie kolaterálu klientskych aktív umožnilo vytvorenie finančnej bubliny, akú svet ešte nevidel. Stalo sa tak bez súhlasu kohokoľvek a bez toho, aby ktokoľvek dostával nejaký poplatok za používanie jeho akcií ako kolaterálu pri obchodovaní iných ľudí.

Tento príbeh odhalil David Rogers Webb. Ako bývalý investičný bankár a manažér hedžových fondov je Webb skutočným finančným insiderom. Jeho duch hľadania pravdy v kombinácii s osobnou integritou sú dve vlastnosti, ktoré sú na Wall Street dosť zriedkavé.

Zbohom vysoký krvný tlak

To viedlo k tomu, že Webb objavil zavedené právne mechanizmy, ktoré umožnia bankám, ktoré sú príliš veľké na skrachovanie, aby dostali prioritu pred vašimi akciami v konkurznom konaní v prípade celosystémového kolapsu. Webb to nazýva „Veľké zhabanie“.

Webb ďalej odhalil právne štruktúry zavedené na dosiahnutie cieľa Veľkého resetu „nič nevlastniť a byť šťastný“.

Od 80. rokov 20. storočia boli všetky finančné cenné papiere, akcie a dlhopisy tajne používané vo veľkom rozsahu finančným sektorom ako kolaterál pri obchodoch s derivátmi.

Všetky cenné papiere, ktoré existujú, sú legálne zaťažené, čím sú vystavené riziku ich straty počas krachu trhu. To všetko sa deje bez vedomia a súhlasu klientov.  V deväťdesiatych rokoch bol tento podvod „legalizovaný“ revíziou článku 8 UCC z roku 1994 v Spojených štátoch amerických a neskôr bol v rokoch 2005 až 2014 harmonizovaný do práva členských krajín EÚ.

V tejto revízii UCC z roku 1994 bola vytvorená nová právna konštrukcia nazvaná „nárok na cenné papiere“. Takže namiesto toho, aby ste priamo vlastnili akcie, ste teraz len zmluvným nárokovateľom cenných papierov pod názvom „držitelia práva na cenné papiere“.

No banky „Too Big To Fail“ (príliš veľké, aby zlyhali), ktoré využívajú naše cenné papiere ako kolaterál na zmluvy o derivátoch, sa považujú za „zabezpečených veriteľov“ našich cenných papierov.

Význam toho je, že v prípade bankrotu trhu s derivátmi pri systémovom kolapse majú „zaistení veritelia“ prednosť na cenné papiere pred „držiteľmi nárokov“. „Držitelia nárokov“, teda vy alebo bežní ľudia vo všeobecnosti, dostanete len pomerný podiel z toho, čo zostane po uspokojení „zaistených veriteľov“.

Tento zákonný konštrukt bol vytvorený po páde investičnej banky Lehman Brothers v roku 2007. „Banky príliš veľké, aby zlyhali“ boli v tomto prípade v postavení ako „chránená trieda“.

Záver

Našťastie sa s tým dá niečo robiť. V reakcii na Webbovu knihu prebiehajú v štátoch po celých Spojených štátoch amerických snahy napraviť tento problém tým, že sa novelizujú problematické state revízie zákona UCC z roku 1994.

Bohužiaľ, nie sú nám známe podobné snahy v EÚ, preto jedinou ochranou nateraz je nevlastniť akcie ani dlhopisy. To sa týka aj dôchodkových fondov, pretože práve tieto fondy za vaše dôchodkové peniaze nakupujú akcie a dlhopisy.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Rhoda Wilsonová, Zdroj: expose-news.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. „To sa týka aj dôchodkových fondov, pretože práve tieto fondy za vaše dôchodkové peniaze nakupujú akcie a dlhopisy.“ – to by štát nesmel vytvárať nové dôchodkové „piliere“ – celkovo príležitosti pre tunelárov a zlodejov. To by štát nesmeli ovládať Chazari a sionisti /Syndikát/.

  2. Marek Košice

    Nech robím čo robím, stále mi to vychádza tak, že pravda je NIEKDE V STREDE, a teda niekde medzi satanistickým mainstreamom a satanistickou alternatívou….
    NEZABÚDAJTE, ŽE SATAN JE UKRYTÝ AKO V ATEIZME, TAK V NÁBOŽENSTVÁCH….. Prečo by teda nebol ukrytý ako v mainstreame, tak v alternatíve?

    MAINSTREAM : CHCEME VÁM DOBRO V 100% PRÍPADOCH
    ALTERNATÍVA : ROBIA NÁM ZLE „KAM SA LEN POZRIEŠ“, OD A PO Z, V KAŽDEJ OBLASTI NÁS „ELITY“ NIČIA A HUBIA…

    NEVŠIMLI STE SI TO, ĽUDIA??? ……..

    A kto ničí zvieratá v človekom nedotknutej prírode? … No…………..PRÍRODA PREDSA, a teda SÁM SATAN…… Ktoré zviera žijúce v prírode zomiera „v pokoji v spánku“? To sa musí diať EXTRÉMNE VÝNIMOČNE. MUSEL PRÍSŤ ČLOVEK, OCHOČIŤ SI ZVIERATÁ („domáci miláčikovia“) a dožičiť im TO (ak sa o ne bude príkladne starať), čo im BEZCITNÁ PRÍRODA NIKDY NEDOŽIČÍ…

    A bezcitná príroda = STVORITEĽ = SATAN (alebo BOH? Ak vám nevadí že bezcitný sadista je BOH, tak si ho volajte BOH).

    • Marek Košice

      Tí „najprírodnejší ľudia“ v starobe často páchajú samovraždu, OMNOHO ČASTEJŠIE ako „civilizovaní“ ľudia v stareckom veku….. Napríklad skokom zo skaly a podobne.
      PRETOŽE „SUPER PRÍRODNÍ ĽUDIA“ starcov/stareny (ak už „melú z posledného“) vnímajú ako príťaž pre kmeň, atď…, až sa vytvoril taký zvyk v niektorých (či takmer všetkých?) prírodných kmeňoch….
      MESTSKÝ ČLOVEK AKURÁT STRATIL KONTAKT S PRÍRODOU……………ALE NEZDÁ SA, ŽE BY BOL SUROVEJŠÍ NEŽ ČLOVEK PRÍRODNÝ….

      Dajte prírodným ľuďom (prírodné kmene) prístup na internet, naučte ich „surfovať na webe“ A POZORUJTE ICH FATÁLNY ÚPADOK behom X či XY mesiacov…
      PREČO PODĽAHNÚ? …….Pretože „lono prírody“ im zjavne NEPOSKYTUJE VŠETKO, čo potrebujú.

      ČLOVEK JE PROJEKT, a príroda mu NIE JE tak celkom prirodzená. BEZ OBLEČENIA JE NÁM ZIMA, atď, nevieme zďaleka loviť tak ako iné zvieratá (potrebujeme na to drvivou väčšinou nejaké nástroje, atď, zvieratá nie)….. MÁME OMNOHO MENEJ SILY v pomere k telesnej hmotnosti, než ostatné cicavce.

      SME UMELÝ PROJEKT, VYTVORENÝ SATANOM. Božskú dušu stiahol do tela, do tela, ktoré samo o sebe NIE JE DOSTATOČNE DOBRE disponované na život v prírode.

      Človek musí dosiahnuť obrovské „majstrovstvo“, aby vedel odolávať zime bez oblečenia, aby špičkovo lovil, atď………… ZVIERATÁ TO MAJÚ V KRVI……..NIČ NEMUSIA DOSIAHNUŤ….ODKUKAJÚ TO TAK, AKO MY ODKUKÁME AKO SA UMÝVA RIAD. Na to nepotrebujeme majstovstvo….

      UŽ VÁM ZAČÍNA „PRIHORIEVAŤ“ KONEČNE???
      (Samozrejme že nie… Bodaj by som sa mýlil.)

      • Israismael

        Aj syn Boží Ježiš mal telomod satana ? Ježiš narodený na Zemi v roku 6 pred naším letopočtom ,kráčajúci po Zemi ,narodený ako dieťatko z lona matky ,ktorý rástol na tele od prvého dňa až do svojich 33 rokov ,jedol ,píl ,mal všetky potreby aké sú potrebné u človeka .. A aj jemu multimudry pán MzK poskytol telo na tejto zemi Satan ? To vážne myslíš aby temno poskytlo telo božiemu Svetlu ? Absolútne nelogické a nezlučiteľné ..A predsa aj ty ,isis vedieť že Syn boží žil a kráčal po zemi v tele takom istom ako má každý iný človek ….Lebo keď ľuďom by dal telo Satanas ,tak aj jemu Jezisovy ,tak by to totiž muselo byť bolo podľa teba …Veď aký je rozdiel v telách z mäsa a krvy či ho má človek alebo bohoclovek ? NO NA TEJTO ZEMI NIET ROZDIELU..TEDA NIE JE ZIADNY …a to je dôkaz že všetko musí ísť podľa božích prírodných zákonov…Žiaden satan netvoril tela ,žiaden umelý projekt,nie sme,..To máme byť AI podľa teba ? Nie kamosko ,my sme živé tvory s ľudským duchom … a pokakaj sa celý od tých tvojich vyplodov mozgu a od tých informácií ,ktoré zbieras bohvie koľko rokov z nesprávnych kníh . Ty vôbec nepochopíš aký mega rozpor je v tých tvojich tvrdeniach, keď sa len kúsok zamysliš ako to je a ako to vysvetľujem a ako to vysvetľujú Zákony Božie už odpradavna ? Zákon je zákon a platí pre všetko čo sa narodí na svet .. Tak na ľudské ,ako aj na božské ,keď sa narodí na planétu ..V Tom sú práveže dokonale tie Zákony Stvoriteľa !!! ….takže už nepíš prosím ťa tie tvoje vyplody okolo Boha a satana a ľudí na zemi ,lebo už si na smiech človeku nie to ešte Bohu .Prijal si teórie rozumu od temnôt a neuvádzaj ľudí do zbytočnych bludov ..

        • Ešte raz to napíšem a to že ľudia všelijako premýšľajú o Vyšších veciach.
          Net má výhodu v tom, že sa na ňom môžu prejaviť. Ak by si stretol MzK osobne niekde v meste tak by Ti mohol pripadať ako normálny človek. No a takých „normálnych“ chodí v uliciach celé more akurát, že o nich nevieš nič.
          Až keď otvoria ústa a ukážu akú majú predstavu o vyšších veciach tak ideš odpadnúť. Ale inak by ti v núdzi pomohli – vedia že sa to má.

      • Marek ďakujem za tvoje komentáre. Veľa mi dali a myslím že máš väčšinou pravdu.

  3. 2024-07-10 Vojna a mír (4) Cesta v. Orbána kolem světa za 7 dní
    https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2024-07-10:9f
    ——————
    Výborný aktuálny komentár Iriny Aneri.
    Straty Ukrajincov sú odhadom 40-50 tisíc mesačne. Zmrd Zelendský od 20. mája nie je vo funkcii – s kým chce kto vyjednávať? Cieľom Black Rock je udržiavať – kvôli zadlžovaniu Ukrajiny – vojnu čo najdlhšie.

    https://svet.sme.sk › c › 4008253 › hirosima-si-pripomina-63-vyrocie-zhodenia-atomovej-bomby.html
    Hirošima si pripomína 63. výročie zhodenia atómovej bomby
    Podľa odhadov na následky jadrového výbuchu zomrelo v Hirošime približne 140 000. Druhú atómovú bombu zhodili Američania 9. augusta na japonské mesto Nagasaki, kde zahynulo 70 000 ľudí. Následne Japonsko kapitulovalo, čím sa skončila druhá svetová vojna aj v Tichomorí.

    • niečo z Odysee od Nestora

      Ako zmeniť svoj vzťah k Hirošime za 7 minút.

      https://odysee.com/@boniecek:c/2—Jak-zm%C4%9Bnit-vztah-k-Hiro%C5%A1im%C4%9B-za-osm-minut:d

      .. posledne o tej Japonskej kapitulácii Pjakin hovoril tiež niečo iné než sa všeobecne tvrdí…
      .. hovoril, že s USA to v tej vojne s Japonskom vyzeralo, že tam svtvrdnú roky..

      • Hlavnou príčinou atómového bombardovania Hirošimy a Nagasaki bolo odskúšanie atómovej bomby „naživo“. Keďže štiepne materiály boli dva (urán a plutónium), museli sa s použitím druhej plutóniovej bomby poponáhľať a nedať Japonsku čas na bezpodmienečnú kapituláciu. Pritom pôvodne chceli generáli bombardovať Kjótó, ale minister obrany bol proti. Údajne povedal, že nedovolí zničiť najkrajšie japonské mesto. Naviac to bola aj demonštrácia sily voči ZSSR.

        • Oldo, skukni to video hore, nieje to dlhé. Ten obraz zlomeného Japonska a víťazného Západu a účinku tých bômb ohľadom kapitulácie je len povrdh.
          A taká čerešnička na torte je posledný Pjakin (2024-07-01 Otázky a odpovědi V.V.Pjakina s českým dabingem: 1. Telefonát min. obrany USA L. Austina min. obrany RF A. Bělousovovi v souv. – 2. Osvobození Juliana Assange – 3. Debata Biden – Trump) – ten to popisuje ako boli USA v bezvýchodnej situácii a boli nútení podpísať čokoľvek aby sa tej vojny s Japonskom mohli striasť – aby sa z toho mohli vyvliecť pretože by to bolo pre nich životne dôležité… mali toho rozrobené po celej Zemi a Japoncov by len tak ľahko nezvládli… ak by mali dodávať všade zdroje kde rozpútali konflikty. Aspoň toho Nestora kukni.
          Zastaviť Japonsko pomohol až ZSSR rovnako ako v Číne keď militantní Japonci vyvraždovali jej obyvateľov.
          Čo tam vtedy v nezvládol západ / USA za 3 – 4 roky tak ZSSR urobil s Japoncanmi poriadok za pár mesiacov.
          Ale o tom sa mlčí.

          • Vlastne nemlčí, beží propaganda a prekucanie pravdy a histórie – dlhodobo sa nakrúcajú filmy o „zlých“ Rusoch a dobrých Američanoch v ázijských krajinách ako bojujú za práva miestnych.

          • Ale nemlčí. Ani som nepočul, žeby niekto odsudzoval útok ZSSR na Mandžusko. To o tých dvoch bombách je môj názor, ku ktorému som dospel. Aký malo toto bombardovanie dosah na ukončenie II. sv. vojny vojny v Pacifiku je iná vec.

        • Oldo,

          tu je ten V.V.Pjakin o vojne USA a Japonska. (1.7. 2024)

          „Jak bojovali za 2. světové
          války proti Japonsku?
          Výslovně jen prostřednictvím
          bombardování civilních měst.
          Doufali, že to Japonce
          zlomí, jenže nezlomilo.
          Až když se do té války proti
          Japonsku zapojil SSSR,
          tak to napomohlo tomu, že USA neuvázly ve válce s Japonskem na dlouhá léta.
          USA už neviděly žádnou možnost,
          jak by ho samy mohly porazit.
          Zapojily se do té války, protože si myslely,
          že si s tím slabým protivníkem poradí raz dva
          a ukázalo se, že to tak není.
          Proto byly připraveny
          přistoupit na jakékoliv ústupky,
          jen aby se do té války proti
          Japonsku zapojil SSSR,
          protože jim bylo jasné, že samy
          prostě vyhrát nemohou.
          I když tvrdily, že vyhrají za rok, dva, tři…
          USA vždy v první řadě likvidují
          civilní obyvatelstvo.
          Bylo to tak ve válce v Koreji i ve Vietnamu, kde dokonce používaly otravné látky,
          které doposud způsobují, že se
          rodí novorozenci s vadami.
          USA se v tom ani trochu nezměnily.“

    • Anthony Morava

      Zapomíná se, že sověti mezitím rozdrtili mandžuskou japonsko armádu na pevnině. Proto japonci kapitulovali.

      • Áno.

        • Niejdey ma prekvapuje, že si aj dobrí, vzdelaní, skúsení a veci znalí ľudia v politike a všade kde niekto niečo znamená – že si v mediálnych vystúpeniach pre prítomnosť vojsk Varšavskej zmluvy na území ČSSR nenašli iný názov než je ten podsuvaný – že šlo o okupáciu. A pritom to okupácia nebola..za to západ bol už kompletne pripravený robiť poriadky v ČSSR tak ako nedávno na okrajine. Kľudne by tú okupáciu mohli vynechať a nahradiť ju len „prítomnosťou vojsk Varšavskej zmluvy“. A to „Varšavská“ by naviac vždy rezalo sluch všetkým kto akokoľvek v sebe nesie nenávisť proti Rusku a bývalému súboru štátov soc. tábora. Je to strašné keď niekto na
          alternatíve v štúdiu hovorí o všetkom zlom zo západu.a od globalistov a pritom to všetko zabije tou“ okupáciou“ v 1968.

          • Okoloidúci

            Prišli pod rúškom noci? Áno!
            Prišli so zbraňou v ruke? Áno!
            Pozval ich sem obyčajný človek.? Nie!

            Tak potom čo to bolo, ak nie okupácia?

          • KGB sa dozvedelo o pláne US army obsadiť ČSSR. To bol hlavný, utajený dôvod prečo Varšavská zmluva prišla a obsadila si svoje teritórium. V Západných Čechách ich obkľúčili a museli odpochodovať. Kto tomu neverí, nech sa opýta príslušníkov Pohraničnej Stráže, ktorý vtedy boli na hraniciach.

          • Je velke mnozstvo filmpv a fotiek,Dubceka so Sorosom,tak si to uvaz

  4. „Jeľcyn požiadal Gora, aby k rozširovaniu NATO nedošlo v čase volieb v Rusku, teda v 1995. Gore to prisľúbil. Gore ponúkol perspektívne členstvo v NATO aj Rusku. Jeľcyn to odmietol so slovami „Nie, nie to je zbytočné, v Rusku to nebude možné…“

    Vzťahy Ruska a USA v tom čase vyzerali priateľské, priam idylické. V skutočnosti ale USA tlačili Jeľcynovo Rusko do stále menšieho manévrovacieho priestoru. Preto Jeľcyn v rozhovore s Billom Clintonom v r.1997 označil zakladajúci akt Rusko-NATO ako „vynútený krok“. A preto Jeľcyn chápajúc, kam celé to vtedajšie bratríčkovanie Ruska s USA povedie, začal robiť kroky, aby sa moci v Rusku chopili nové mladé sily. Sily stelesnené odhodlanosťou nádejného politika V.V.Putina postaviť sa procesu degradácie Ruska na odpor. Voľbou Putina za svojho nástupcu tak Jeľcyn zmyl aspoň čas chýb, ktoré vtedy Rusko pod jeho vedením urobilo.

    Jeľcin v roku 1997 Clintonovi povedal, že všetky jeho vysvetlenia o neškodnosti rozširovania NATO ruskú stranu nepresvedčili. A Moskva uzatvára zmluvu s NATO (Zakladajúci akt Rusko-NATO) nie preto, že by s ňou súhlasila, ale preto, že potrebuje nejako zmierniť negatívne dôsledky. Americkí predstavitelia sa vo svojich správach sťažujú, že Rusi nechcú pochopiť, že rozširovanie NATO je dobrá vec.“
    https://cz24.news/dohody-ruska-a-usa-v-casoch-jelcyna-bezpecnostny-archiv-usa-zverejnil-clintonove-dokumenty-o-rozsirovani-nato/

  5. „Lidé, kteří byli „očkováni“ proti Covidu pomocí injekcí mRNA, ztratili desítky let ze své očekávané délky života, ukazuje nová recenzovaná studie.

    Aktualizace 11.7. poledne: Možná je to hoax.

    Průlomová studie, publikovaná v prestižním švýcarském lékařském časopise MDPI, rozbouřila vědeckou komunitu.

    Studie však také potvrdila varování předních odborníků před dlouhodobými účinky injekcí mRNA Covid.

    Vědci zjistili, že u osob očkovaných vakcínou Covid došlo po dvou a více dávkách ke „statisticky významnému“ snížení očekávané délky života.

    Po podrobné analýze studie McCulloughova nadace potvrdila, že ti, kteří dostali dvě dávky vakcíny, ztratili 37 % očekávané délky života.“
    https://cz24.news/ocekavana-delka-zivota-ockovanych-mrna-vakcinou-se-zkracuje-o-37-spustila-alarm-nova-recenzovana-studie/

  6. prof. Peter Staněk – ŠOKUJÍCÍ PRAVDA O UMĚLÉ INTELIGENCI: Jsme na pokraji KATASTROFY?!
    https://odysee.com/@paralelne:8/prof.-peter-stan%C4%9Bk-%C5%A1okuj%C3%ADc%C3%AD-pravda-o:2

  7. Israismael

    Z kaluže do blata …britský premiér Starmer ešte horší ako Sunak ! Dnes povolil Ukrajincom použitie britských rakiet Storm shadow aj hlbšie na Ruské územie …

  8. Nuž predčasom bol k tejto téme zaujímavý článok, ktorý hovoril ešte viac, išiel ďalej, pokiaľ ide o plány týchto psychopatov. Keďže cieľom nie je len „oddĺženie“ sveta, ale aj zbavenie ľudí ich majetku! Aj preto je tu green deal a EU legislatíva v oblasti energetických parametrov nehnuteľností… ale to iný spôsob na postupné znárodnenie majetku obyčajných ľudí (odstupňované rokmi a nereálne vykonateľné znižovanie energetickej záťaže negnuteľností a vysoké zdanenie nehnuteľností, ktoré podmienky nesplnia),… Predmetný článok však riešil aj plánovaný spôsob zbavenia nehnuteľností ľudí, ktorí ich majú zadĺžené, založené alebo zaťažené hypotékami v čase finančnej krízy. Preto je najlepšie sa čím skôr zbaviť všetkých hypoték a podlžností voči bankám, kým to nepraskne… lebo tentokrát je pripravený iný scenár, než to bývalo obvykle v prípade bankrotu banky či predošlých finančných kríz. Je to problematika, ktorá si vyžaduje hlbšie štúdium a analýzu… Toľko niečo na doplnenie… keďže tu beží viac procesov, ale všetky so sebou úzko súvisia, tzn. že všetko do seba krásne zapadá. ;o)

    • P.s.: Čiže podľa možnosti sa zbavte čo najskôr hypoték v bankach, vyrovnajte si dlžoby na kreditkách a ak sa dá vyberte si preniaze z pilieróv a nakúpte za ne striebro a zlato, najlepšie mince, hoci aj investičné. To je moja rada, ale zariaďte sa, ako myslíte… Tsunami sa blíži a po páde dolára, padne aj rovnako ničím nekryté euro… a vtedy, aby sa zabránilo tzv. behu na banky, aby si ľudia nemohli vyberať hotovosť, príde aj ten avizovaný globálny kybernetický útok na finančný systém (nácvik už mali, rovnako ako pred covidom)… Takže majte aj väčšiu hotovosť doma, najlepšie v menších bankovkách. Osobne si myslím, že veci sa dajú rýchlo do pohybu v septembri… kiež by som sa mýlil…
      https://zemavek.sk/krajiny-brics-pripravuju-krach-dolara-a-vytvaraju-jednotnu-menu/

  9. členské štáty BRICS rokujú o vytvorení jednotnej meny. Odborníci síce tvrdia, že jej vytvorenie je v blízkej budúcnosti nepravdepodobné, ale pohyb v tomto smere je zrejmý.

    https://www.trend.sk › politika › dominancia-dolara-otriasa-saudska-arabia-chce-aby-petrodolara-stal-petrojuan
    Saudská Arábia chce z petrodolára petrojüan | TREND
    V tajnej dohode medzi Washingtonom a Rijádom, ktorá sa až po dekádach dostala na oči verejnosti, sa Spojené štáty zaviazali k vojenskej ochrane Saudskej Arábie výmenou za predaj ropy v amerických dolároch. Na základe dohody vznikol de facto „petrodolár“, ktorého princíp fungovania bol jednoduchý.
    ——————-
    Petrojuan už nebude základom dominancie čínskeho centra koncentrácie riadenia? V pozadí je aj skupovanie národných mien „Rotschieldami“. Treba vedieť, že v tzv. garančnom fonde /proti krachu banky/ reálne nie sú žiadne peniaze. V podstate aj preto, že peniaze sú tovar a obeživo – teda nevydávané na sklad.

  10. Kliknite na 5 days alebo 1 month a uvidíte, ako sa to krásne rozbieha a ceny zlata a striebra začínajú krásne rásť !
    https://www.tradingview.com/symbols/XAUUSD/
    https://www.tradingview.com/symbols/XAGUSD/?utm_source=uspesnynaburze.sk&utm_medium=widget_new&utm_campaign=chart&utm_term=FOREXCOM%3AXAGUSD !

  11. Marek Košice

    Pozrite sa, aká je Príroda (rozumej SATAN) NESKUTOČNE KRUTÁ…………. Priamo z lona prírody……. v ten úplne NAJHORŠÍ moment…….

    https://www.mojevideo.sk/video/40768/poriadnu_lekciu_dostala_hned_po_porode.html

    Čo tým chcem povedať? NEMODLITE SA K STVORITEĽOVI TOHTO SVETA. Ten nemá NIČ spoločné so Stvoriteľom duše (Bohom)…

    To video som nedokázal dopozerať, stačilo prvých 15 sekúnd a už mi bolo do plaču.
    A VY (NIEKTORÍ) TUPCI STE PRESVEDČENÍ, ŽE TVORCOM TOHTO PEKLA JE DOBROTIVÝ BOH…………… Ste psychiatrickí pacienti, ani o tom neviete… 🙂

    • Myslíš si, že niekoho zaujímajú tvoje satanské názory a verše?! My vieme, že pre teba je dobro zlo a zlo považuješ za dobro ! Choď vyplakávať do nejakej slobodomurárskej lóže a prestaň tu už konečne smrdieť !

      • Marek Košice

        AHOJ, ZMYSLOV ZBAVENÝ MAGOR Draslík.
        Píšeš o mne, že pre mňa je dobro zlom, a zlo dobrom…
        Takže AK PRE TEBA je surová príroda, kde levy napadnú samicu pakoňa (ak sa nemýlim, a je to pakôň) ktorá práve porodila, a zožerú jej práve narodené mláďa, DOBROM, TAK KTO Z NÁS DVOCH MÁ SATANSKÉ NÁZORY??? NIE NÁHODOU TY??? VEĎ TY ZLO NAZÝVAŠ DOBROM.
        Keď NEEXISTUJE „vyššia ochranná moc“ nad miliónmi detí, ktoré boli za posledné dekády ukradnuté, znásilnené, zabité…..TAK TY TO POVAŽUJEŠ ZA DOBRO, pretože keď to ja skritizujem, TAK MI NAPÍŠEŠ, ŽE MOJA KRITIKA = SATANSKÉ NÁZORY….

        ČO SI ZAČ, DRASLÍK??????? TY SI NESVOJPRÁVNY PSYCHIATRICKÝ PACIENT. Si natoľko ZMAGORENÝ, že zlo považuješ za dobro, LEN PRETO, PRETOŽE TO ZLO NIE JE „ROZPUSTENÉ“ VYŠŠOU MOCOU……

        TY AKO DUŠEVNE CHORÝ ČLOVEK na jednej strane preklínaš ľudské hyeny ktoré kradnú deti, zabíjajú nevinných ľudí, zotročujú ľudstvo (ešte viac, než ho zotročila príroda) atď, ALE NA DRUHEJ STRANE považuješ konanie & NEKONANIE Stvoriteľa tohto sveta ZA SPRÁVNE, pretože kritiku na jeho účet považuješ za „SATANSKÝ NÁZOR“…….. A to je príznakom ŤAŽKEJ DUŠEVNEJ CHOROBY, ktorou trpíš, ty úbohá existencia.

        • Naozaj ste v moci satana…

        • No tak ale sám vidíš aké príklady si zvieratá nevedomky berú od ludí.. a toto je z ich duše (ľudskej).
          Myslím tým napríklad s tým levom samou pakoňa mladým. Hádzeš to na prírodu a pritom ona za nič nemôže.
          A ti po tomto vybije poistky tak ti pošlem poštou, jeden známy mi daroval kartón 16A.

        • Dobry steak nadovsetko

          Magor z Kosic.

          Mas pravdu. Lev sa mal ist opytat, kde je najblizsie masiarstvo, v ktorom predavaju byvolov.

          Ty by si mal tiez prestat jest maso, v podstate aj rastliny, lebo aj flora je zivot.

          Ty si extremista vsetkych extremistov. Naozaj to nemas v hlave v poriadku.

        • Zalez uz do hrobu ty bezmozgovec a daj nam svaty pokoj! Tupy dement!!!

        • Rozmýšľal som, kde by tak mohli mať sídlo naši zotročujúci mimoni – na obrázku vpravo „malá bačorina“ s neznámym kontinentom. Tá veľká bačorina je pre farmu ľudstvo. Pri tej obrovskej mase ľadu je potopa len technická záležitosť. Zvlášť, ak je Slnko miestny zemský bodový ohrievač. Utopia nás ako potkany.
          https://mma.prnewswire.com/media/639424/Convex_Earth.jpg?w=800

          V niečom máš pravdu, keď platí aforizmus, že „Zlo zvíťazí, keď dobrí ľudia neurobia nič!“

          Vesmír má zrejme svoje pravidlá – „Bože – kde si?!“ je rovnako mesianizmus. Koľko je to na nás a koľko na Bohu? Každý za seba – aspoň ODMIETNUŤ! Apage Satanas!

          Robert Fico nepochybuje ani sekundu, že dôjde k ďalšiemu útoku. Opozícia nabáda aktivistov k podobným činom (VIDEO)
          https://cz24.news/robert-fico-nepochybuje-ani-sekundu-ze-dojde-k-dalsiemu-utoku-opozicia-nabada-aktivistov-k-podobnym-cinom-video/
          ————
          Akurát ste otočili volebné sľuby a nasrali tým kopu vašich mieruchtivých voličov. Ozaj – ako je to s Nadom vo veci trestného oznámenia za MiGy-29 darované Ukrajine? O. i. aj preto, že každý takýto stroj má sofistikovanú evidenciu, takže Rusi presne vedia, ktorý bol predtým na Slovensku! Detto obsluha, piloti – kde slúžia? Nastúpia nováčikovia na F16? Kto na tom zarobí?
          https://www.lewik.org/term/1398/ohrozenie-mieru-trestny-zakon/
          ————–
          A vy ste – ako ústavní činitelia, novinári, vojnoví štváči – ORGANIZOVANÍ! Alebo nie?!

  12. Nuž ešte jeden zaujímavý článok k téme (na rozdiel od niektorých, ktorí tu trepú tú svoju sektársku mantru dookola pri každej téme):
    https://finex.cz/akciove-trhy-opet-na-cenovych-historickych-maximech-protoze-fed-zacne-snizovat-urokove-sazby-pujdou-trhy-mnohem-vyse/

    • Marek Košice

      RETARD, prečo kritizuješ „satanské elity“, KEĎ ICH TVOJ MILOVANÝ BOH ODMIETA ZASTAVIŤ a je pripravený na to, aby jeho ODMIETNUTIE ZASIAHNUŤ voči satanským elitám prinieslo ďalšie milióny nevinných obetí z toho vyplývajúcich?
      VEĎ TY NEPRIAMO KRITIZUJEŠ NEKONANIE TVOJHO MILOVANÉHO BOHA, a ani si to neuvedomuješ. A keď ja takého „Boha“ nazvem „SATANOM“ (čo dáva na rozdiel od tvojho chorého správania zmysel), tak na mňa začneš útočiť, že mám satanské reči a že som satanista….
      NIE JE SKôR SATANOM (a satanistom zároveň) TVOJ „MILOVANÝ BOH“, KTORÉMU ZJAVNE VôBEC NEPREKÁŽAJÚ NEVINNÉ ĽUDSKÉ OBETE, NAD KTORÝMI ABSOLÚTNE NIJAK NEDRŽÍ OCHRANNÚ RUKU?

      HANBI SA ZA SVOJU RETARDÁCIU, hanbi sa za to, že nedokážeš pochopiť TAK TRIVIÁLNU VEC. A na základe tvojej úbohosti si ŠKODNÁ pre spoločnosť. PRAVDA ŤA NEZAUJÍMA, zaujíma ťa SLEPÁ VIERA, nič viac.

  13. Dětskou nemocnici v Kyjevě zasáhla Ukrajinská raketa, nikoliv Ruská

    https://aktax.cz/detskou-nemocnici-v-kyjeve-zasahla-ukrajinska-raketa-nikoliv-ruska/

  14. + Mimo téma, ale něco od „javorového listu“:

    „..Koalice pro prevenci eutanazie tvrdí, že vládní program sebevraždy s pomocí lékaře, který je na místní úrovni známý jako MAiD, nyní využívá stále větší počet lidí, kteří nejsou nevyléčitelně nemocní. Patří mezi ně lidé trpící autoimunitními chorobami, cukrovkou a chronickou bolestí, kteří by mohli žít ještě mnoho kvalitních let, kdyby měli lepší zdravotní péči. Alex Schadenberg, ředitel koalice, říká, že stále více lidí je schváleno k eutanazii, i když netrpí ničím jiným než „slabostí“ a jinými zdánlivě neškodnými stavy. Očekává se, že kanadské zdravotnictví zveřejní oficiální údaje o MAiD na rok 2023 v nadcházejících měsících. Před vydáním výroční zprávy shromáždil Schadenberg veřejně dostupné údaje z Ontaria, Quebecu, Britské Kolumbie, Manitoby, Alberty a Nového Skotska a sečetl je dohromady…“

    Pokračování zde:
    dailymail.co.uk/news/article-13616131/Canada-record-breaking-jump-euthanasia-death-suicide.html

  15. Necenzurované net CXVI – 09.06.2024
    https://odysee.com/@radiosv.studiokadan:6/Necenzurovan%C3%A9-net-CXVI—09.06.2024:5
    ——————
    Relácia o korporátnych otrokoch cez registráciu rodných listov. Princíp demokracie – monopoly.

  16. Skôr, ako nám všetko zhabú nás zožerú medvede.

    Budajov vegetariánsky medveď zožral v Rumunsku 19 ročnú turistku
    https://cz24.news/budajov-vegetariansky-medved-zozral-v-rumunsku-19-rocnu-turistku/

  17. Kým vojaci umierajú na fronte, celá Ukrajina bola predaná a bankrotuje
    https://cz24.news/kym-vojaci-umieraju-na-fronte-cela-ukrajina-bola-predana-a-bankrotuje/

    Napriek vojne svetové elity skupujú pozemky na Ukrajine. Práve vojna vyhnala ľudí a umožnila predaj pôdy pod cenu.
    https://www.inenoviny.sk/napriek-vojne-svetove-elity-skupuju-pozemky-na-ukrajine-prave-vojna-vyhnala-ludi-a-umoznila-predaj-pody-pod-cenu/

    Peter Pellegrini súhrn klamstiev, podvodov, manipulácií – všetko sem
    „Pellegrini chce viac vojakov NATO na Slovensku, viac zbraní a elektriny na Ukrajinu. Tento vlastizradca hovoril iné pred voľbami a iné robí, oklamal voličov a nemá právo zotrvávať na poste prezidenta.“
    https://www.inenoviny.sk/peter-pellegrini-suhrn-klamstiev-podvodov-manipulacii-vsetko-sem/

    Pellegriniho špáratko, Fico: To sú drogy
    https://www.inenoviny.sk/pellegriniho-sparatko-fico-to-su-drogy/

    „Slovensko podľa prezidenta súhlasilo aj s časťou vyhlásenia, v ktorej sa uvádza, že Ukrajina sa stane členom NATO pod podmienkou, že s tým budú spojenci súhlasiť.“
    https://hnonline.sk/slovensko/96158732-s-prezidentom-zelenskym-sme-viedli-otvoreny-a-priamy-rozhovor-vravi-pellegrini-nechcel-vsak-ist-do-detailov

    Eduard Chmelár: Situácia sa naozaj dramatizuje. Slovensko musí byť ostrovom mieru a nie masívne podporovať zbrojársky priemysel od prezidenta až po členov vlády. Mier je najposvätnejšia hodnota ľudstva. S tou sa nekšeftuje a nerobia kompromisy
    https://www.infovojna.bz/article/eduard-chmelar-situacia-sa-naozaj-dramatizuje-slovensko-musi-byt-ostrovom-mieru

    „Robert Romansen
    2024-07-12 16:19:46

    To sa nedá inak chápať, ako ďalší ojeb. Či je to opozícia, či koalícia, fajčia jeden chuj. To je problém. Plná chriapa, ako sme na tom dobre, tak prečo nepožiadať o vstup do organizácie, ktorá naberá na sile a je postavená na národnej suverenite brics, ale furt chcú hulit jeden chuj zapadnemu výmyslu eu??? Už mám toho plné zuby, ako z nás robia kkkkokotov a ťahajú prachy. “
    ————–
    Koľko krát sa ešte necháte oklamať?! Po vojne sa uvidí?! Tak zomrite za Kokeša Jamkáčika!

  18. CIA organizuje globální převraty a atentáty ve snaze zastavit BRICS

    https://aktax.cz/cia-organizuje-globalni-prevraty-a-atentaty-ve-snaze-zastavit-brics/

    • Je to pravdepodobné. CIA/USA dokonca podporovali aj Pol Pota, lebo nechceli, aby sa Kambodža dostala za pomoci Vietnamu pod komunistický vplyv. Predpokladám, že zastaviť BRICS sa CIA/MI6 nepodarí.

  19. V jedno ráno sa ľudia zobudia a nič nebudú vlastniť a zároveň začnú platiť všetky zákony a nariadenia, ktoré eú zavádza a budú policajne kontrolované

Pridajte komentár

*