Kodaň pretláča pre turistov prvý európsky systém sociálnych kreditov


Kodaň pretláča pre turistov prvý európsky systém sociálnych kreditov

(Tapnewswire) Prvý program sociálnych kreditov súvisiacich s klímou na svete vznikol pred dvoma týždňami, keď mesto Kodaň oficiálne spustilo svoj nový systém „CopenPay“.

Prostredníctvom schémy CopenPay budú turisti dánskej metropoly, ktorí navštívia mesto, odmenení za „zelené aktivity“ – ako je používanie verejnej dopravy alebo bicyklovanie – s prístupom ku kultúrnym zážitkom, bezplatným jedlám atď.

Prírodná liečba osteoartritídy

Napríklad, ak prídete na suchú zjazdovku CopenHill pešo alebo na bicykli, získate 20 voľných minút lyžovačky, zatiaľ čo každý, kto sa stane dobrovoľníkom na ekologickej mestskej farme, dostane obed zadarmo (samozrejme vegetariánsky).

Oficiálna webová stránka CopenPay popisuje účel systému takto:

„…podporiť udržateľné správanie a obohatiť kultúrny zážitok návštevníkov a obyvateľov Kodane premenou zelených akcií na paletu kultúrnych zážitkov.“

Stránka WonderfulCopenhagen.com k tomu ďalej dodáva:

„Je potrebné zmeniť zmýšľanie turistov a podporiť zelené rozhodnutia. Prostredníctvom CopenPay sa preto snažíme motivovať turistov k udržateľnému správaniu a zároveň obohacovať ich kultúrny zážitok z našej destinácie.

Je to experimentálny a malý krok smerom k vytvoreniu nového zmýšľania. Dúfame, že nielenže budeme pokračovať v pilotnom projekte, ale aj inšpirujeme ostatné mestá na celom svete, aby zaviedli podobné iniciatívy.“

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Bezplatné bio jedlá a bezplatné lekcie windsurfingu sa teraz môžu zdať neškodné, ale z akejkoľvek reči o „zmene myslenia“ či „povzbudzovaní správania“ naskakuje husia koža.

Cez veselý tón propagácie je celkom ľahké nahliadnuť do podstaty problému. Je to priamo tam podľa ich vlastných slov: „Transformácia zelených aktivít na paletu výhod“.

Ide o zmenu správania založenú na zmene klímy. Ide o systém sociálnych kreditov. Síce v malom rozsahu, voliteľný a zatiaľ len s výhodami bez trestov. Ale ako sa vraví: „Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.“

Zatiaľ je to nepovinné a len pre turistov. Testujú vody. Ak nedôjde ku katastrofálnemu zlyhaniu alebo odmietnutiu, nezostane to tak dlho. Pravdepodobne nikdy nezavedú povinnosť zúčastniť sa, skôr – podobne ako pri bankových účtoch a mobilných telefónoch – odhlásenie bude pre väčšinu ľudí príliš ťažké.

Nakoniec „odmeňovanie zelených aktivít“ prejde do „trestania nezelených aktivít“. Paleta „kultúrnych zážitkov“ bude nahradená skutočným platidlom.

Toto nie sú žiadne dohady. Nemusíme hádať, kam to povedie, pretože to dobre vieme. Povedali nám. Predstavili nám svet, ktorý chcú postaviť, a toto je len jedna z prvých tehál.

Prírodná liečba osteoartritídy

Zdroj: tapnewswire.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Marek Košice

    TRI OTÁZKY NA ISRAISMAELA (nech všetci vidia tie primitívne odpovede, alebo ich ignorovanie…)

    1. Prečo „DOBROTIVÝ BOH“ stvoril telá, ktoré bez vody a jedla, strechy nad hlavou, UMRÚ V UTRPENÍ A BOLESTI, a teda nám pripravil taký život v telách, v ktorom treba otročiť na telá po celý život?

    2. Prečo „DOBROTIVÝ BOH“ stvoril telo, ktoré starne, a tak stráca na atraktivite, výkone, zdraví, prirodzenej vôni, atď? Prečo „DOBROTIVÝ BOH“ „DAROVAL“ ľuďom za to, že tak dlho vydržia žiť v tomto Pekle STARNUTIE? Za odmenu že vydržia žiť dostávajú každým rokom staršie telo so všetkými neduhmi ktoré to prináša…KRÁSNA „ODMENA“… 😀 😀 😀

    3. Prečo „DOBROTIVÝ BOH“ UPREDNOSTŇUJE „slobodnú vôľu“ ĽUDSKÝCH HYEN pred „slobodnou vôľou“ DOBRÝCH ĽUDÍ, keďže umožní ľudským hyenám ZNIČIŤ slobodnú vôľu patriaci dobrým ľuďom? PREČO BOH SUBMISÍVNE DOVOLÍ ľudským hyenám, aby zobrali dobrotivým ľuďom TO, ČO IM ON DAROVAL?

    VYSVETLI TIE VECI, ty kôpka naivnej ovce, ktoré velebí SATANÁŠA ktorý toto všetko stvoril (alebo SATANOBOHA, jeho satanskú časť, ktorá stvorila Zem a telá)….

    Samozrejme že to nevysvetlíš… A ak v tých troch bodoch vidíš „božiu dobrotu a spravodlivosť“ (čo aj vidíš), tak si súci NA PUSTÝ OSTROV (ale zvierat nech tam máš koľko potrebuješ aby si nehladoval), pretože pre spoločnosť si len RAKOVINNOU BUNKOU, ktorá podporuje a ROZNÁŠA satanizmus prezlečený za „vieru v dobrotivého Boha“, ktorý svoju dobrotu ZATIAĽ NIKDY nepreukázal. Vždy preukázal len a iba BEZCITNOSŤ A PODPORU ĽUDSKÝM HYENÁM nad dobrotivými ľuďmi.

    • Israismael

      Odpovedz si ty ..Hľadaj Pravdu ….máš ju v Knihe Vo svetle Pravdy…Zožen si ju a uč sa ..mas tam všetko ..alebo choď na YouTube a máš tam audioknihy Vo svetle Pravdy,Posolstvo Grálu až 5 dielov po 9 až 10 hodín čistého SLOVA ,čistého ako kryštál ..Ak chces poznať pravdu absolútnu dokonalú chod do kníhkupectva alebo počuj slovo v audioknihe a nepýtaj sa mňa…Ja to viem čo by som ti odpovedal ,ale aj tak by si mi to povyvracal všetko…tak na čo…Teraz nápis že neviem nič a preto neodpisujem a neodpovedam na tvoje,milé“ otázky ..
      Odpovedz ty mne ,aspoň na jednu …Kto je kráľom Stvorenia ? .začína sa na písmeno P ….jedna jediná odpoveď postaci,jedno meno ,ktoré vládne Stvoreniu a aj pozemským ľuďom…Na písmeno P začína …A prípadne odpovedz kto je Alfa a Omega ? …začína sa na I a má sedem písmen v mene …ak neodpovies tak mi nedávaj primitívne otázky ty sám ..lebo to by som ti ja sice ľahko zodpovedal podľa Zákonov Stvorenia ale tebe to píšem ešte raz ,že bolo by to zbytočne …
      Ale ak odpovieš ty ,odpoviem ti s radosťou aj ja ..Ty to máš zjednodušene .Mas na odpoveď len dve mená .. napísať len meno Kráľa STVORENIA a meno toho ktorý je Alfa a Omega v samom Najvyššom systéme …

      • Marek Košice

        Presne ako som písal…..NEZODPOVEDAL SI ANI NA JEDNU OTÁZKU. Chceš, aby som si preštudoval všetky bludy ktoré si si preštudoval ty, V KTORÝCH SI ZJAVNE NENAŠIEL ODPOVEDE NA MOJE TRI ÚPLNE JEDNODUCHÉ OTÁZKY……
        Si otrok, a otrokom ostaneš, pretože ti vyhovuje byť otrokom. OTROK TEISTICKÉHO SYSTÉMU Israismael… ktorý nekladie „nepohodlné otázky“, neopováži sa nič „kostolné“ spochybňovať, pretože je to EXPERT NA SLEPÚ, MECHANICKÚ A EMOCIONÁLNU „VIERU“.

        • Israismael

          Presne toto som čakal ..čistý liberálny baran ..presne ako všetci liberáli ,ktorí vedia zaútočiť tak ako utocis ty..presne tak isto ..Ale tebe už x krát aj Achnaton písal ako to je aj ja ,hovoríme ti a piseme tu o Zákonoch Božích vysvetľovali sme to obaja x krát ,naozaj x krát všetko za tie tri roky tu Tvoje odpovede ? Klamete ,ste hlupáci a pod ..iba ty si ten znaly ,neomylný pán …,ale ked baran nechce ,tak k čomu sa namáhať v odpovediach keď v zápeti budú znegovane tvojim rozumovym bullshitom..Prestaň sa strapnovat ..Počuj ja som ti dal dve otázky ,veľmi stručne môžeš odpovedať dvomi menami ,iba dvoma …a ja ti napíšem rozsiahli komentár na všetky tri otázky …Si smiešny a liberalny

          • Israismael

            Oprava : Malo byť správne vo vete : A tvoje odpovede ? ..že klameme…….. ..

          • Marek Košice

            Neustále píšeš o „Zákonoch božích“…………ÁNO, to že musíme piť, jesť, mať strechu nad hlavou, to že starneme so všetkými neduhmi z toho vyplývajúcimi, TO SÚ ZÁKONY BOŽIE…………

            Ale ja sa pýtam na to, PREČO ten zvrátený Stvoriteľ Zeme a tiel vytvoril takéto „zákony“ Zeme a tiel, keď je predsa všemohúci A MOHOL ŽIVÉ TVORY (ľudí a zvieratá) UŠETRIŤ OTROČENIU A UTRPENIU??? Na to sa pýtam, ty dobrovoľne slepý otrok.

          • Israismael

            Keď ma budeš urážať ako temna kreatura ,tak iste sa dočkaš mojich odpovedi pre teba ..Slušný človek aj poprosí ,keď už ..ty tu nadávas ako posledný pohan na mňa a chce smoke odpovede ..

          • Marek Košice

            Ty si mňa neurážal v diskusii pod predchádzajúcim článkom? Myslíš, že je rozdiel medzi slovom „kkt“ a „kreatúra“? V skutočnosti „kkt“ je menšia nadávka než „kreatúra“…. Neveríš? Sprav si anketu. TY ŠAŠO, ktorého každý jeden krát vyargumentujem (ale nerobím to každý krát, pretože sa mi nechce, mám aj iné veci na práci).

            Ja sa ale tvojich odpovedí NEDOČKÁM, a nech by ti tie tri otázky (ktoré som ti položil v prvom príspevku v diskusii pod týmto článkom) položil NIEKTO INÝ, niekto, kto by sa správal slušne celý čas, AJ TAK BY SI ICH NEZODPOVEDAL, ty farizej…

        • Zrovna ti Israismael bude búchať na dvere s ruksakom duchovnej literatúry len čo začneš vyrypovať. To si myslíš?
          Tento článok Bádateľa je presne o tom kam chcú elity dotlačiť človeka. Ty však už nepotrebuješ prejsť sociálno kreditným odľudšťovacím procesom – ty si ten hotový produkt aj bez toho.
          Takých MzK sediacich za PC doma, bez €, bez potomkov, bez lásky k ľuďom, bez úcty ku skúsenostiam starších – tak takých WEF berie všetkými desiatimi.
          Ty si však predbehol dobu, ty už si v cieli – ty si si to nwo vystaval v sebe už teraz, už stačí len aby sa svet premenil na nwo a splynieš s nim len tak ani o tom nebudeš vedieť, žiadny svetonázorovaý náraz nepocítiš.

          Spamätaj sa chlape!

          • Marek Košice

            Achnaton, „otrok č.2“, ani ty mi nezodpovieš na moje tri jednoduché otázky? … Asi nie, keďže odpoveď na ne si žiada človeka, KTORÝ SA NEBOJÍ PRAVDY. Ty si len obyčajný zberač falošných teórií, rovnako ako Israismael. A vo falošných teóriách, KDE NEJDE O PRAVDU sa predsa nebude ANI LEN SPOMÍNAŤ prečo Stvoriteľ stvoril telá závislé na vode, jedle, teple, spánku, tela starnúce, krutú „panenskú prírodu“ (nedotknutú človekom), atď….. TO SÚ TOTIŽ ZAKÁZANÉ TÉMY v tých FALOŠNÝCH UČENIACH….
            Pochopíte to, keď prestanete skratovať váš duchovný potenciál, zvieratká…

          • Israismael

            Ty košíčky medik ,mimochodom pýtaš nielen nás mňa a Achnatona ,aké zároveň sa pýtaš aj všetkých ľudí,že prečo sa otravujú v telách,.. .prečo sa musia zaoberať takým logickým pitím vody ,jedlom ,prečo musia mať sex = aby malí deti a aby zem nestagnovala,,si ty normálny ? Ved to sú zákony prírody a zeme na ktorej si sa narodil ty balfas.Buď rád že ľudia ti nepíšu ,lebo ak by začali pogromu na tvoj rozum ,že ako zmyslaš ako jeden kreten tak by si iste nespal od nešťastia mnoho noci..

          • Marek Košice

            „Takých MzK sediacich za PC doma, bez €, bez potomkov, bez lásky k ľuďom, bez úcty ku skúsenostiam starších – tak takých WEF berie všetkými desiatimi.“

            1. Kde si prišiel na to, že som bez Eur? To je len tvoje prianie aby som bol…
            2. Ako prejavuje svoju lásku a úctu k ľuďom BOH (akože „otec“ ľudí)??? Tak, že dovolí aby promile percenta ľudstva (ľudské hyeny) zobrali ním danú slobodnú vôľu dobrotivým ľuďom? … 😀 😀 😀
            Úctu si zaslúži len múdry človek. Ty ním nie si. Lásku si zaslúži každý. ALE OD BOHA JU NEDOSTANE. Dostane ju len a jedine od iného človeka. BOH JEJ NIE JE SCHOPNÝ, ANI CITU, ANI SÚCITU, ANI LÁSKY….. Dokazujú to jeho ČINY (jeho „božie zákony“ Zeme a tiel), a jeho NEČINY (nezasahuje voči ľudským hyenám)

            3. NWO si v sebe vystaval TY, pretože si poslušný betapsíček, ktorý nespochybňuje konanie BOHA TYRANA, ktorý viac drží s ľudskými hyenami než s dobrotivými ľuďmi – keďže ľudským hyenám umožní dobrotivým ľuďom škodiť.

            Donekonečna to budem písať, pretože duševne chorým jedincom sa to proste nedá vysvetliť…

      • Zdravím. I mně se zdají otázky Marka z Košic zajímavé. Už dříve jsem slyšela zajímavý názor na to, že my nejsme vůbec stvořeni pro tuto planetu, protože naše existence zde je velmi křehká a mnoho věcí nám může ublížit, ne-li nás rovnou zahubit. Bez nástrojů se neubráníme. Neumíme běhat, nemáme srst, drápy, tesáky…… Naše tělo je slabé a bezbranné. Bez ochrany. Ubližuje nám jak slunce, tak mráz a musíme se před vším chránit. Dokonce i gravitace na náš má negativní dopad. Proč to všechno? Sice je fakt, že i přes toto se velmi úspěšně množíme. Názor, že celý život otročíme na tělo, je zajímavý. A odbýt to tím, že to jsou zákony přírody. Příroda snad není oddělená od Boha. Přece to není nějaká samostatná entita. Bůh přece stvořil vše, tedy i přírodu. Takže zákony přírody jsou jeho zákony. Takže jsme zase u boha a jeho výtvorů.

        • Israismael

          Odbyt to tím že to jsou zákony pŕirody ..HM..No tak mi povedz Andrea ako by si sa prejavila ako ľudský duch tu na zemi bez tela ? Veď preboha to nie je trest mať tela a starať sa o ne ,piť ,jesť a pod ..Starať sa musíme o tela ale nie prehnane zas ,lebo dôležitejší je živý DUCH v tých telách ..,keďže Duch je hlavný človek na tejto Zemi a nie naše pozemské tela ,ktoré su síce viditeľné ale je to stále iba obal pre ducha .. Nijak by si sa neprejavila bez tela ,takisto ani telo by sa nevedelo hýbat bez ducha .. ,.A pretože ľudský duch nie je hmota ale duchovne živa ľudska osobnosť,niečo ako softvér pre počítač (obrazne ) , tak musí byť duch ako duchovna forma bez hmoty obalený týmto pozemským telom,hmotou ..A ak ti to stále nedáva logiku že prečo ,tak je to len preto že nevieš že hlavný človek je ľudský duch ,a hmota tela ho len obaluje ..Prečo si tu na zemi ty ? Prečo ja ? Lebo sa dlhodobo vyvíjame ako ľudský Duchovia a nie ako ľudské pominutelne telá..Prečo sa nevivijame hore ako ludskí duchovia a bez tiel ? Lebo je to tak určené ,lebo sme tá posledny Stvoritelov obraz ,ale tá najspodnejsia úroveň STVORENIA a museli sme sem na zem za vývojom ..ZAKON A OPAT ZAKON …PREČO TO UZ ĽUDIA NECHAPU ,NEUČIA SA TO AJ KED SU MOZNOSTI NAJST PRAVDU , UCIT SA ? VO SVETLE PRAVDY !

        • Andrea

          Máte pocit, že telo je krehké ?

          Ako dlho prežije ľadový medveď na púšti ? A ťava v Arktíde ? Dážďovka, alebo sliziak na slnku ? Postavili šimpanzy, gorily alebo tulene katedrály, alebo pyramídy ? Vie si medveĎ vychutnať broskyne, alebo čerešne, alebo to tiež len natlačí do „hlavy“ aby prežil ?

          Keď zoberieme predpoklad, že Nehmotná Duchovná Bytosť sa rozhoduje sama za seba, kde a ako sa bude vyvýjať, učiť, poznávať, tak prečo sme sem prišli, do hmoty, na zem ? Načo ? Šak sme mohli kdesik, len tak v ne-hmote si byť na „obláčiku“.

          Veď „hore“ je pohoda, žiaden stres, nikto neni trestaný a žiadne večné zatratenie ? Tak na kerú máriu sa sem trepeme dole, do hmoty, utrpenia, starnutia, otročenia ?

          Si myslíte, že existuje len jedna planéta s takýmito parametrami existencie ? Sú rôzne existencie, čo sa ani nedá popísať, aké sú rôzne svety a podmienky na nich a netvorí ich priamo Stvoriteľ. Ten dáva možnosť ďaleko vyšším bytostiam, ako sme my možnosť skúšať si a tvoriť, svety, planéty, hmotu. V porovnaní s nimi sme my ešte nemluvňatá.

          Je tu niekto taký macher, že vie stvoriť zrnko prachu ? Alebo nebodaj lepšie zákonitosti, ako tie ktoré momentálne žije ? No šak nech sa páči, tak nech dokáže niečo viac, pokiaľ sa mu toto javí ako nedostatočné !

          Alebo keď je niekto ťažko nespokojný, nech sa zruší. Možností neúrekom. Žiaden trest nebude. Iba škola poznania.

          Chleba sa sám upečie ? Ani poznanie nepríde samo od seba a ani Vám ho nikto nenaleje do hlavy. Treba bádať, ňúrať, hľadať, čítať, informácií naokolo dostatok a celkom relevantných aj tu v diskusiách.

          V podstate tu všetci temer triafajú do čierneho. Je len na každom z nás, ako to vo výsledku vyzerá a aký je z toho POCIT.

          Slepci stretli obrovského slona a že vedia ako vyzerá. Ten, čo stál pri nohe hovorí, že slon sú mohutné stĺpy. Ten čo pri kloch, že je to pevné a špicaté. Ten čo pri ušiach, že slon sú veľké plachty a robia prievan.

          Ako inak Ne-hmotná Duchovná Individuálna bytosť pochopí, že čo je teplo, zima, oheň, sladké, kyslé, disharmónia, ne-múdrosť, respektíve blbosť na entú, keď v Ne-hmote, to neexistuje ? Vraždy, vojny, mier, harmónia, nadávky, alebo korektná diskusia.

          Brvno vo vlastnom oku sa ťažko vidí, svoju ne-múdrosť ospravedlním tým, že všetko je zle vymyslené ! Nech sa páči, šak môže vymyslieť lepšie, dokonalejšie, fantázií sa medze nekladú a slobodná vôľa je daná každému, tak ako ju dostal aj ten, kto vytvoril planétu 0, zem (svetlonoš).

          Niekto vidí poloplný pohár a niekto poloprázdny. Každého osobná voľba, či si bude žiť peklo, alebo raj.

          Jednoducho paráda…

    • Israismael

      Marek Košice =Kalná ŽLTÁ pri avatorovi ..farba ktorá v poslednom súde bude ako jedna z farieb rozhodujúca ..Druhá farba bude FIALOVÁ,takisto veľmi dôležitá.. …Nech by to človek bral ako náhodu ,že tvoja farba kosican je kalná žlť a moja fialová pri avataroch tu na stránke …..ale povedzme že to nie je práve náhoda …Co myslíš ,ktorá farba vyžarovania z aury bude tá ktorá vydrží žiarenie fialového svetlo lúčov ,ktoré budú mať súdiaci účinok? ..Jedna bude znamkov pre prepad,a rany a druhá farba bude znakom pre posilnenie a prechod …Mimochodom ak je písané PRÍDEM v OBLAKOCH ,tak to je myslené tak ,že prídu obrovské sudiace svetelné meče,LÚČE..

      • Kalná žltá alebo žlto zelená ako farba oči niektorých ľudí, ktorých som v živote poznal. Prejavovali sa silnou vôľou, skrytou agresiou ktorú však bolo treba nejako vybudiť aby sa prejavili (stačilo podporiť ducha ich partnera – ako ich zdroja energie ) , správali sa ako dravci, boli naprosto sebeckí a vypočítaví. Takí boli tí ľudia so žltozelenými očami, ktorých som ja poznal a tak píšem len za seba a o tých ktorých som poznal.

        • Israismael

          Všetko je vyžarovanie Achnaton..A aj ľudské vyžarovanie je odrazom ,že aký je človek a jeho duch v pozemskom ..V súde budú teda dve skupiny ľudí ,žiadne iné a asi vieš že jednotliví ľudia nebudú priamo predstupovať pred Syna Človeka ,ktory bude mať v ,,rukách “ súdny účinok .. Pôjde o vyžarovanie lúčov ,po celej zemi..Oni budú jednoducho na príkaz Sudcu vyslané na Zem v jeden okamih..preto som spomínal tie dve farby pre súd ,ktoré budú rozhodujúce …
          Žltá kalna = to budú ľudia s vyžarovaním temných energií ,alebo nemusia byť temné ale nie správne ..Účinok lúčov bude pre týchto ľudí silno rozkladny
          Fialová = to budú ľudia ktorí majú podobné vlastnosti akým bude aj súdiaci lúč ,resp vyžarovanie z oblakov ,ako je aj písané,,,že prídem z oblakov a odtiaľ budem súdiť živých aj mŕtvych ( živých v duchu a mŕtvych v duchu =ľudia bezduchí ,čiže zaoberajúci sa len hmotou rozumu) …
          Lúče budú fialového zafarbenia ,a musia byť kompatibilné s vyžarovaním aury ľudí , aby človek uspel v ten okamih keď ho lúče zasiahnu..
          Toľko k súdu ako by mal prebiehať a ako je popísaný v knihe Vo svetle Pravdy

    • Israismael

      7. Já jsem Hospodin, tvůj Bůh -1:15:52, v tomto čase na tomto audiovideu je moja odpoveď každému človeku ,ktorý sleduje môj spor s človekom z Košíc ,ktorého otravuje diabol na pozemskej úrovni ..Tam sú všetky odpovede na jeho otázky,ktoré mi položil včera ….Tu to máte ľudia od času 1hod :15min ,ale hlavne od času cca 1hod;25 min príde to ,čo hlada každý pozemštan https://m.youtube.com/watch?v=cOtsvoGwcEw&t=22914s&pp=ygUacG9zb2xzdHZvIGdyYWx1IGF1ZGlva25paHk%3D ….a keďže viem že ten diabol si to nevypocuje ,a ani to neziadam od neho ,ale skôr je to pre vás ktorí hľadáte nie slepotu ale Pravdu v živom BOŽOM SLOVE ,tak vlastne ušetrí mi to aj rozsiahle písanie na otázky MzK , ked si to vypočujete v audiovideo verzii na YouTube..To iste by som písal aj ja ,ale bolo by to tu siahodlhé písanie ..A nie každý má rád dlhe vysvetľovacie komentáre !

    • Mareček,

      1/ Zrejme musíš skutočne navštíviť kvalitného psychiatra v Košiciach a pokúsiť sa zistiť u neho odpovede na Tebou už 2 roky – pokladané otázky tu na Bádateľovi, pričom relevantné spätné reakcie tu komentujúcich na Tvoje otázky – sú Tebou – a priori – neakceptovateľné (sic!!)

      2/ Choď a opýtaj sa, prosím, psychológa, ev. psychiatra, že – PREČO tu na Zemi – vlastníš svoje fyzické Telo a že PREČO ho denno-denne musíš kŕmiť potravinami, vodou, PREČO musíš 5 x denne – šťať a 1 x denne s_rať, prečo to Tvoje telíčko stárne, prečo máš v Tvojich 35-rokoch – mánio-depresívne psychické poruchy v správaní, prejavujúce sa ponižovaním ľudí na webe, prečo už v 35-ťke, máš fóbiu z vrások pod očami, prečo nemáš vôľu sa úprimne milovať a mať vzťah so ženou a prečo Ťa nebaví v Tvojich 35-tich rokoch – tento pozemský Život?! – PREČO? PREČO? PREČO?!! Quo Vadis – Mareček z Košíc?

      3/ A vidíš, zámerne v tomto mojom komente, nechcem používať obsahové formy, ako: Boh, Satan, Ježiš, Nebo, Peklo, Raj.. etc, aby sme sa tým duchovne nemýlili v tomto – Prítomnom Okamžiku – Tu a Teraz.
      (Pozn.: Lebo mňa osobne – už veľmi nezaujíma, čo bolo za čias Ježiša Krista a tu na Bádateľovi ešte naviac – J.K. toho pravého a potom následne o 3 dni – kvázi – akéhosi jeho „klona“ ?! Kto sa má v tom vyznať, že jo? )

      4/ Absolútne – Dôležité je to, ČO – ŽIJEŠ v TOMTO – Prítomnom Okamihu – vo svojich myšlienkach, ale hlavne – DUCHOM – čo a ako – PREŽÍVAŠ, (alebo – možno len tento svoj živôtik – „ PREŽÚVAŠ“!!) Lebo to všetko, čo tu ľudia dnes melú a točia udalosti spred 2000 rokov – je DNES – ABSOLÚTNE – pre človiečika – DUCHOVNE IRELEVANTNĚ!!
      To si Zapamätaj, prosím!

      5/ PODSTATNÉ JE TO, či si dokážeš odpovedať na triviálnu otázku: Kto vlastne SI? – TU a TERAZ, Mareček?! Nie zajtra (keď tu znovu a znovu budeš dehonestovať ľudí), ani už včera a predvčerom (keď si znovu spadol do morálno-etickej žumpy), ale presne, čím SI dnes 30.7. 2024 o: 20:44 hod.?

      Vďaka za Tvoje (ne)pochopenie!

      P.S. Bože, už toľký-krát sa Ti duchovne venujem a znovu cítim, že to bude na ho_vno..
      Škoda! Nie až tak tej mojej Energie, ktorú do Teba zas a zas vkladám (a ako mi tu naznačil jeden komentujúci, že zbytočná investícia do – HLUPÁKA..), ale skôr do toho Tvojho „jalového“ cítenia tohto pozemského Života..

      A to je to, čo je – pre Teba – absolútne deprimujúce a nevieš, ako ďalej..

    • Marek, sledujem ťa už dlhú dobu a dávam tvojim názorom vysokú hodnotu.Tvoje myšlienky majú racionálny základ a logiku. Neprestávam sa diviť tým krikľúnom, ktorí tak zasvätene presviedčajú celý svet o veciach, o ktorých nikto na svete nevie nič!

  2. Marek Košice

    TEN SK*RVENÝ STVORITEĽ ZEME A TIEL SI ABSOLÚTNE NEVÁŽI STARÝCH ĽUDÍ……………… „Daruje“ im degradáciu (možno s výnimkou múdrosti ktorá sa na starobu dá dosiahnuť – ALE V TOTÁLNE OJEDINELÝCH PRÍPADOCH), pretože takto naprogramoval telá. NENAPROGRAMOVAL TELÁ TAK, že by sa ich starnutie zastavilo dajme tomu vo veku 25 rokov, a od 25 do dajme tomu 100 rokov (kedy by telo zomrelo) by sa menila len farba tela a hlas…Prípadne vek by bol vidieť na dlaniach, ktoré by zvráskaveli/zošuvereneli ako jediné – ale bez straty pevnosti)….
    KDEŽE, ten TYRAN telá vytvoril tak, aby sa rokmi stávali viac a viac na obtiaž ako pre nás samých, tak pre naše okolie…..

    PREČO TO UROBIL??? …. Žiaden retardovaný kresťan (ani zástanca iného neboženstva) na toto nevie odpovedať, a radšej pred tým ZBABELO zatvára oči…. Proste sa tým NEZAOBERÁ, pretože KEBY SA TÝM ZAOBERAL, tak by dospel k tomu, že Stvoriteľ Zeme a tiel NIE JE DOBROTIVÝ, ALE PRÁVE NAOPAK……………..

    • Israismael

      Ty budeš ale vážne silno potrestaným keď prejdeš na onen svet ..nechcem ťa staršit, ale ja to vidím tak ,lebo viem že ťa musím už teraz ľutovať aké priestory sa ti ujdú po opustení pozemskosti( Boh má pre každého príbytok ,nemyslí že nie a nebolo to myslené tak že by myslel pozemske príbytky ) ..A nie nie človeče to nebude telo v hrobe ani spálenina v urne po smrti ,pretože síce sa tak stane telu ako drevu a nič nebude cítiť ppsmwske telo … ale čo si zažije tvoj ľudský duch to nechci ani vedieť podľa toho ako ty žiješ dnes a ak sa nezmenis a ako tá sledujem …ty si nemyslí že machrujem a nič nepoznám a dúfas že si to ťahám z rukáva …viem čo píšem ..

      • Marek Košice

        „ale čo si zažije tvoj ľudský duch to nechci ani vedieť podľa toho ako ty žiješ dnes a ak sa nezmenis a ako tá sledujem …“ …… 😀 😀 😀 😀 😀

        Čo si môže zažiť „ľudský duch“ MIMO TELO A ZEM? JEDINE RAJ, TY TUPELO………
        PRETO GATES, SCHWAB, LEYENOVÁ, PUTIN, ATĎ, ATP. robia také zverstvá……….Myslíš, že nemajú prístup k informáciám o tom čo sa stane s dušou po smrti tela???? VEDIA, ŽE NEBUDÚ POTRESTANÍ, AK SAMI NEZAČNÚ CÍTIŤ POCIT VINY (ak začnú, tak si V TOMTO SÚČASNOM živote pritiahnu „trable“, od menších po obrovské). Ale sú naprogramovaní tak, že NEZAČNÚ cítiť pocit viny, takže……….SA NEMAJÚ ČOHO BÁŤ. Ty hlupáčik……..

        TY SI ALE DOSIAHOL ZMRZAČENEJ OSOBNOSTI, pretože nespochybňuješ výsledky tvorenia Stvoriteľa Zeme a tiel Z DôVODU STRACHU, ŽE KEĎ ZAČNEŠ BYŤ KRITICKÝ VOČI TELU AKO KAZAJKE (musíš ho kŕmiť, šatiť, dať mu strechu nad hlavou, pretrpieť starobu až do smrti), TAK BUDEŠ POTRESTANÝ…..

        VEĎ TY MÁŠ MENTALITU MALÉHO DECKA…..a ty chceš niekoho poučovať, dávať niekomu „rozumy“…. 😀 😀 😀

        • Israismael

          Juuuuj ty trepajdos z Košíc ..vieš ty čo si napísal týmto akú maximalnu haluz ? ..prekopirujem to :
          Čo si môže zažiť „ľudský duch“ MIMO TELO A ZEM? JEDINE RAJ, TY TUPELO………
          PRETO GATES, SCHWAB, LEYENOVÁ, PUTIN, ATĎ, ATP. robia také zverstvá……….Myslíš, že nemajú prístup k informáciám o tom čo sa stane s dušou po smrti tela???

          Takže MzK podľa teba si každý môže v tele na zemi robiť čo chce ,aj zverstvá a keď zomrie tak milučky dušiček sa dostane do Raja a bude si tam spokojne krochkat ako nič ..Ooooch ty kreatura!!! ..Ako si toto mozes myslieť aby bol Boh tak nedokonalým, aby toto pripustil ? Ti vravím ak bude tvoj softvér,živý duch bez znalosti na tejto Zemi ,tak aj po smrti hore bude taký istý baran ..Takže Gates pozabíja ľudí v smrdlavom to tele a potom ho Boh pusti ako ľudského ducha v inom tele na Základe Zákonov kľudne do Raja? ako môžeš takto znižovať Boha na tvoju úbohú úroveň myslenia ? Oooch nechcel by som byt tebou až dôjde k Poslednemu Súdu ..

        • Marek, až počas týchto niekoľkých hodín si v plnej miere uvedomujem, že máš obrovský postreh. Áno, globalisti sa neboja robiť zverstvá, pretože veľmi dobre vedia, že Ježiš na kríži odpustil aj vrahom. (Však vieme to aj my ostatní, ktorí sme pozorne čítali bibliu – no ale koľko takých ľudí je?) Aj soros, gates, čaputová, matovič a ďalší neľudia, ktorí sa podieľali na vraždách „vakcínami“, budú žiť – no naplní sa nich „Poslední budú prví, a prví budú poslední“. Ani pozemský rodič (ak je pri zmysloch) svoje nepodarené dieťa nezabije, ale bude o jeho nápravu, záchranu a odpustenie prosiť hoci aj samotné nebo. My matky to chápeme. Otcovia takisto. Ty deti asi nemáš, ale vnímaš a rozumieš. Treba už len predýchať to, že ak svojmu dieťaťu dokáže odpustiť pozemský nedokonalý rodič, o čo viac je toho schopný dokonalý Otec – Stvoriteľ.
          Spochybniť sa dá úplne všetko, no my matky tomu rozumieme. No a ty asi ani nie si rodičom, a slovám Ježiša rozumieš tiež. Jasné, že sa nám takáto pravda ťažko vstrebáva, lebo máme pocit, že je to nespravodlivé voči tým bezúhonným. No nad rozumom stojí Láska. A tá, keby bola IBA spravodlivá, pravdepodobne by nezostal na Zemi živý nik.

          • Israismael

            Tak pozor Emily nie vrahom ..ale vrahovi ..Jednému áno ,Druhému nie ..Ale prečo odpustil tomu vrahovi ? Lebo uveril že je Syn Boží …a uveril v poslednú možnú chvíľu a tým sa znegovala celá karma,podla
            zákona spätneho pôsobenia!!!! … Inak by mu nepovedal Ježiš ,že už dnes budeš so mnou v Raji ,keby sa nevynulovala karma podla zákona , a stalo sa to práve tým ,že ho spoznal ako Syna Boha ..Prečo neodpustil aj druhému ? Ty tvrdíš že Boh odpustí každému človeku , aj vrahom,preto Gates si robí čo chce aj zabíja cez vakcíny lebo aj tak pôjde do Raja jeho duch ? ..No to nie pani ..omyl pani ..a obrovský tvoj omyl až tragicky ….Takže prečo nevzal Ježiš do Raja sebou aj druhého zločinca? Lebo nadával ,prznil na Ježiša že prečo sa nezachráni, že prečo nezachráni aj ich ak je Syn Boží .A toto bola fantastická ukážka týchto dvoch zločincov ako funguje Zákon spätného pôsobenia ,priamo v praxi ..Ježiš to priamo ukázal ..A ty tu spolu aj s Košicami pisete totálne duchovné bludy …Ani toto vás nepresvedčí s tými dvoma zločincami? Ani toto nie že ako funguje zákon karmy ,zákon Spätného pôsobenia? Aj tak budeš protirečiť a nájdeš svoje slová proti dôkazu ..Chápem ťa ,aj ty máš svoje ,, poznanie “
            Inak vy dvaja Emily a Marek sa chyťte za ruky aby ste vošli na konci pozemskej púte spolu tam kam bude potrebné podľa vášho naladenia…
            Nepochopenie ..A popritom ste boli tak blízko Poznania ,obaja..Ale dnes ste tak vzdialení v poznaní ako Zem od slnka >Trúfam si to povedať ,a viem čo píšem ..Vedome to píšem zo všetkým vedomím , že beriem zodpovednosť čo píšem pred Bohom samým Myslíš že by som sa takto mohol aj tragicky ruhat (ale podľa teba ) ,ak by som nemal veľké presvedčenie? ..Až také mám silné Presvedčenie …. alw všetko to je váš život,vasa viera ..Tak ako je aj moja ale ja mám navyše presvedčenie z ducha ,vy nie lebo vás vedie rozum ,rozumova sequencia .Pokračujte tak ako chcete ! Globalisti sa neboja robiť zverstvá lebo nakoniec aj tak ich duch ,duša pôjde do neba do Raja? Čo Emily? Vážne ? ..Bože bože ..to tvoje chápanie ..Takže preto sú aj nízke priestory,sféry temna, aby ostali prázdne ,a nik nepôjde pod pozemskej smrti dole do rozkladu ,ale všetkým bude odpustené hoc by aj zabíjali na zemi ,že? A globalisti ktorí majú teraz pozemské tela a keď zgegnu pôjdu do raja,lebo aj tak vedeli že tam pôjdu ? ..Bože bože to vaše pozemské rozumové videnie !!! tvoje Emily a aj jeho z Košíc ..kriste pane sa spamatajte ,také bludy tu nahovárať ľuďom…Ako sa chcete postavit obaja v denD pred Boha s takými bludmi ?..nechcel som už na teba reagovať ,ale ty stahujes normálne aj iných čitajucich do tvojich sieti bludov,,,Boh je len jeden jediný a žiaden iný nie je ..Najvyšší je a nič viac ….tvoj označovaný boh sionu je Lucifer a nikto iný ..Na čo to robíš to ,že vyrabas Boha iného než je ten PRAVY A JEDINY ? UZ SA SPAMATAJ ,a bibliu ,neviem akú máš ,ale ju odhod preč do ohňa aj s tými poznámkami pod čiarou a vysvetlivkami z ktorých potom vyrabas rozumovo to čo tu píšeš ..Ja už na teba nemám nervy ale musím reagovať keď tvoriš ľuďom také obrazy širokej cesty do zatratenia ..

          • „tvrdíš že Boh odpustí každému človeku , aj vrahom“
            Nájdi v mojom texte, kde ja som napísala to, čo tu ty tvrdíš!! Ty Prekrúcač faktov! Ja tvrdím, že boh (sionu) je VRAH.

          • Israismael

            Tak ja prekrucam fakty áno ? A toto si čo písala 31.7.2024 o 0:34?
            Skopirovane dávam tvoje slovo : Marek, až počas týchto niekoľkých hodín si v plnej miere uvedomujem, že máš obrovský postreh. Áno, globalisti sa neboja robiť zverstvá, pretože veľmi dobre vedia, že Ježiš na kríži odpustil aj vrahom.
            Takže čo týmto dokazujes ty ? V ľudskej reči si povedala jasne Ježiš odpustil aj vrahom..Ja som písal že jednému na kríži odpustil ale už som písal prečo ,a druhému nie ..Jeden si to zaslúžil druhý nie..Ty jedna temna Emily ..Ty prekrúcaš všetko ..nie ja !!! ..Ty si nasadená temnom ? Alebo pre koho ty pracuješ pre aké entity ? Ty nie si tak celkom obyčajná

          • Israismael

            Takže Emílka ty zavádzas ..Či už vedome alebo nevedome ale zavádzaš A mňa obvinis …..Ešte raz ..Písala si že Ježiš odpúštal aj vrahom….Ty to jednoducho napíšeš stroho ,ako vypatlana koza že odpustil vrahovi ,ale nespomenula si ani slovom že aký dôvod odpustenia bol a ze to bolo možné podľa Zákona spätného pôsobenia ,vieš neurobil to s ľubovôle …Jednoducho bachnes sem má stránku ,že odpustil vrahovi a basta ! Hotovo ,vyriešené… a povieš si teraz ,že daj mi pokoj ? Lebo to tak bolo,že?? ..Bolo bolo ty koza Líza ,ale som napísal prečo bolo ..Ty si naozaj tak blbá a myslíš si že Ježiš odpúšťal ľubovoľne rôznym vrahom,mirnix dirnix ? Ty si teda podľa tohto Boha predstavuješ ,že je nedokonalý ako ty madam ,keď to tvrdíš že odpustat sa dá aj vrahom. Teda áno dá sa ale ….Ak povieš,, A “ že odpustil jednému ,čo vieme z písma ,tak musis vzápätí povedať aj ,,B ,že mal dôvod podľa ZAKONA ..

          • Chcem len podotknúť ze tie Entity v podobe Gates, Soros a spol. nebudú spasený, porušujú prvý zákon „Nebudeš mať iných bohov aby si sa im klaňal a nebudeš sa modliť a ani vytvárať podoby iných bohov k ich uctievaniu
            .“

    • Vieš čo? Vlastne máš pravdu s tým tvojim celibátom, ty sa radšej ani nemnož a nevychovavaj deti, ušetríš utrpenia mnoho ľudí. Neviem si predstaviť akou výchovou by museli prejsť deti a čo by bolo z detí ktoré by si ty vychoval. Véd keby sme za začali baviť o varení gulášu tak s teba vypadnú samé kraviny a nie to keď sa bavíme o vyšších veciach.

      • Marek Košice

        Achnaton, vidíš…..ja podľa tvojich slov ušetrím utrpenia mnoho ľudí ak sa nebudem množiť………….ALE BOH NEUŠETRIL UTRPENIA NIKOHO………. Takže čo si mám z toho odvodiť? 😀 😀 😀 ……….
        Musíš pracovať (ak nie si na dôchodku), musíš chodiť do práce, inak zgegneš bez jedla, tepla, strechy nad hlavou……….Nemáš prachy, nemáš partnerku………..čiže aj bez lásky a sexu………. Všetko len preto, lebo to tak vymyslel ten TYRAN, ktorý stvoril Zem a telá. A ty ako príkladná teistická ovca v tom žiaden problém nevidíš, pretože OTROČENIE JE PRE TEBA PRIRODZENOSŤOU………. DOBROVOĽNÝ otrok mne ide dávať „rozumy“…..hmmm….

      • Israismael

        Tento človek by zaviedol aj svoje potomstvo a podľa zákona platí ,že kým aj posledný potomok by nedošiel na Pravdu za svojho zivota, na PRAVDU aká má byť a ako ju on zaplietol pre generácie, tak skôr by sa nemohol oslobodiť zo svojich nitiek a spar ktoré namotal pre seba aj pre iných..Áno dobre že nemá deti a ani mu to dúfam Boh nikdy nedovolí ..Urobil by nešťastníkmi aj ďalšie generácie svojich potomkov..Pretože Zákon sa premieta a pôsobí až do tretej generácie ..On vážne ten človek nechápe čo všetko činní ..si myslí že ja a ty si to ťaháme z klobúka pána Taua z tej rozprávky čo kedysi bežala ..

        • Marek Košice

          „Áno dobre že nemá deti a ani mu to dúfam Boh nikdy nedovolí ..Urobil by nešťastníkmi aj ďalšie generácie svojich potomkov…“

          Ja sa už z teba ani nedokážem smiať, ty nepodarený šašo………… HLAVNÁ VEC, že Boh dovolil mať deti tým, ktorí (na rozdiel odo mňa) zničili životy tisícom, státisícom až miliónom (Hitler, Biden, Bourla, Putin, Zelenský, Netanjahu, a mnohí, mnohí z minulosti….)…. ALE TY DÚFAŠ, že mne to nedovolí….. Takže vlastne tí ktorých som vymenoval narobili ľudstvu menej zla než ja, keďže im Boh umožnil mať deti……….?

          NIE JE TI ZLE Z TVOJEJ TUPEJ MAKOVICE, ISRAISMAEL? To WC misa má viac logiky než ty….

          • Počuj. MzK, ty si myslíš, že kladieš logické otázky. Lenže sú Le podľa teba logické ale pre iných sú idiotské. Idiotské je ten správny výraz. A idiotské sú nielen pre tých čo hľadajú duchovné Pravdy ale aj pre tých, ktorí na ne z vysoka kašlú.
            Ty si aj tomu rozumárskemu vypočítvavému ľudskému prístupu uštedril riadnu potupu. No musel by to hňup byť čo by sa pýtal rovnako ako sa pýtaš ty. Nedošlo ti to už, že aj tí čo opvrhujú mnou a tým čo tu píšem ja, že aj oni v tvojich logických úvahách nenachádzajú nič normálne ale iba idiotizmus hodný nie neinformovaného človeka ale hodný len cvoka? Ty to nevidíš?
            Preto ta nesudim ale iba tí vravím aby si vedel že je s tebou niečo hodne špatne. Aj ja mám toho na rováši a ešte čo mi je treba chápať ale ty si úplne mimo chlape.
            Ty si si ten obraz sveta vyskladal len tak ako ti vyhovuje a to v najväčšej pohodlnosti a nie inak… a to je hodne ale hodne špatne.
            Sám sa v tom kúpeš, si tým nasiaknutý..
            No každopádne niesi sám – k tomuto smerujú generácie mladých – vážne sa nezaoberať tým čo človeka prevyšuje – k čomu má vzhliadať ako pravému ideálu alebo ak niečomu posvätnému.

          • Marek Košice

            ACHNATON, TY SI SPITÝ, ZDROGOVANÝ, ALEBO SI PROSTE RETARD….

            Píšeš totiž : „Ty si si ten obraz sveta vyskladal len tak ako ti vyhovuje a to v najväčšej pohodlnosti a nie inak… a to je hodne ale hodne špatne.“

            Takže ja celý čas, celé dlhé mesiace kritizujem to, ČO MI NEVYHOVUJE (preto to kritizujem) že Stvoriteľ vytvoril, a ty napíšeš, že som si obraz sveta vyskladal tak, ako mi vyhovuje, a dokonca ešte z pohodlnosti ….

            😀 😀 😀 😀 ……………..Tupelo, nebodaj vidíš pohodlnosť v tom, že neočakávam ŽIADNU pomoc od Stvoriteľa Zeme a tiel? Nebodaj vidíš pohodlnosť v tom, že svojim presvedčením patrím do extra uzučkej skupiny populácie (a teda mám minimum „podpory“)? ……… TO JE PODĽA TEBA PRE MŇA POHODLNÉ??? ……….Veď ty si zmyslov zbavený, človeče… …
            A samozrejme si nezodpovedal na moje tri otázky…..na ktoré odpovede by mal chcieť poznať KAŽDÝ človek. Teba to ale zjavne nezaujíma, pretože TY NEHĽADÁŠ PRAVDU, TY, ISRAISMAEL A VÁM PODOBNÍ HĽADÁTE „POKOJ“, HOCI AJ V ZATUCHNUTEJ A ZHNITEJ BAŽINE….len aby tam bol pokoj, kľud…

          • Už som ti napísal, že kladieš idiotslé otázky a argumenty…tie dávajú zmysel akurát tebe – no a ony sú obrazom toho čo si si sám v sebe vytvoril ako svetonázor. Ja mam teraz teba o niečom presvedčiť aby si sa tých mešuge hovadín ktoré si si vytvoril dokázal vzdať?
            To akože ak ja budem mat skutočný argument, ktorý ťa presvedčí o opaku tvojich dlhoročných tupín tak sa ich vzdáš?
            Šál uvažuj trocha čo po iných chceš!

          • Israismael

            Pre vlastné dobro tych budúcich tvojich deti to bolo myslené, ty vemeno satanove … ktorým by si vštepoval denne svoje nebetycne debiloviny ty chumaj Karlos..Nie že kvoli tebe ..Ty si už tak zostresovanym zo všetkého čo ťa postihuje okolo teba v živote ,že už ani nevnímaš správne to čo sa píše v komentároch ..
            Mimochodom pán košíčky medonos ,ja som ti nie tak dávno pokladal nejaké otázky ,ako dnes ty mne ..Tvoje sú tak hlúpe a bezzákonné v rámci Božej vôli ,že nemá zmysel sa nimi zaoberať ..Ja som ti vtedy dával otázky podľa Zákonov prírody,také čo by mal vedieť dnešný človek ak chce prejsť do ďalšieho života či už tu na zemi v Tisícročnej ríši ,alebo vo svetoch rajský h záhrad ..Alebo to najhoršie vo svetoch temna a pekla ,ak je pomylenym a ešte aj bezduchym …Bol si nulak a nevedel si ani slovka zaťať .Ani dnes nie , a to ti stačilo napísať dve mená : Parsifal a Imanuel ..nevedel si zas ani ceknuť,žobrácik jeden bezduchy a mňa chces skúšať z niečoho tak stupidneho čo vôbec nezapadá do diela stvorenia ? ..Pamätáš pán VELKOMOŽNY na otázky spred cca 2 mesiacov ? A nič ani slovo ,ani čiarka nejakej odpovede ..Kebyže viem kde to tu bolo, tak by som to skopiroval ale nechce sa mi to tu hľadať na stránke ,že v akom článku som to dával ako komentár s otázkami k tebe

          • Israismael

            Kosican ty si strašný hoštapler ..Ty si fakt chces dokázať kam až dosiahne tvoja zhovadela predstava ? Tvoj zhovadely rozum ktorý je navyše pyšný na to ,ako vytvára tie zhovadele kúsky ? Červený koberec by si chcel pred tvoj rozum aby sa poprechádzal ako pyšný páv pred svetom a ludmi? … ,aspoň pred tými tu na stránke ,nech vidia toho pysneho páva vychádzajúceho z tvojho myslenia ….ale potom nech padne z tej pýchy na dno ,a riadne z veľkej výšky nech padne ..A keď si nabombuješ a rozbiješ všetku tú pýchu rozumu až potom sa spamätaš (možno ).Ono je to vždy tak že pýcha prechádza padu ! A to raz príde aj pre tvoj rozum ,pre teba ako človeka a až vtedy zistíš že duch je omnoho viac ako hmota ktorá je telom (od Stvoriteľa) ,…tak isto ako aj tvoj Rozum , ako VELKOMOŽNY pyšný Páv -a on je tiež len hmotná súčasť tela a všetko je od STVORITELA ..Celý aj ty od STVORITELA ..Všetci MY

          • Už je najvyšší čas, aby si zrejme konečne navštívil odbornú lekársku pomoc, lebo už nebude návratu ! Zárodkom každého hriechu je pýcha, a to je aj cesta priamo do pekla – večného zatratenia a utrpenia bez možnosti jeho opustenia. Asi ti nič nehovorí slovo „večného“… Tak začni konečne používať svoj rozum a srdce a nie to čo máš v rozkroku, lebo čas sa kráti a nikto nepozná deň a ani hodinu ! Len v dobrom ! Niekedy je mlčanie pokladom, sa hovorí, v tvojom prípade pri tvojich chorých názoroch obzvlášť ! ;o)

          • Tupec – nemáš ani šajnu!

    • Máš dobrý postreh, Marek. Ja to len trochu „učešem“ a doplním.
      Boha Sionu nielen ty vidíš ako bezcitného, trestajúceho vraha; on skutočne Vrahom aj je. Veď koho zavraždil Ježiš? – a hovoril, že robí to, čo videl u svojho Otca. (Všimni si, že u Otca, teda nie u „boha“ Sionu.) Práveže Jeho, Ježiša pred 2024 rokmi zavraždili – a dôvod bol jediný: aby mu čo najskôr zavreli ústa. A hneď po umlčaní Ježiša a po pribití Jeho nenáboženskej, jednoduchej, priamočiarej Pravdy o Stvoriteľovi Otcovi na kríž, sa Ježišovi Učeníci (nie apoštoli!) rozpŕchli. A vzápätí v Ježišovom mene samovyvolení mocní nasadili židovský falzifikát – tzv. Ježiša-krista, ktorý sa už nemusel so svojimi učeníkmi skrývať, lebo on už prenasledovaný nebol (a tento falošný náhradník Ježiša ani učeníkov nemal: on už mal 12 apoštolov, t.j. 12 pilierov cirkvi, resp. náboženských vodcov). V chrámoch a kostoloch dostalo zelenú žido-kresťanské náboženstvo, ktoré je tu dodnes a ktoré nemá nič spoločné s Ježišovým obyčajným, antináboženským hovorením Pravdy o svojom Milujúcom a Netrestajúcom Otcovi. Falošný náhradník Pravého Ježiša – tzv. ježiš-kristus – ten už vstup do chrámu umožnený mal. A cieľavedome šíril opak toho, čo až do svojej násilnej smrti hovoril Ježiš: tento falošný náhradník Ježiša vrátil do sedla židovské učenie a – opakujem – šíril absolútny opak toho, čo nám prišiel stručne a jasne, iba niekoľkými vetami oznámiť Ježiš.
      Kto chce rozumieť, rozumie. Kto obhajuje nelogické a neobhájiteľné, topí sa v blude. Ale netreba to už riešiť. Dôjde k Veľkému Odhaleniu, čo aj dosiaľ neprebudeným otvorí oči. Ježiš svojim vrahom odpustil, a oklamaným tzv. „ovciam“ odpustí tiež.
      P.S.: Vyhýbam sa akémukoľvek náboženstvu, ale žiadneho veriaceho by som si ovcou nazvať nedovolila. Je to hnus od vrchnosti – takto ponižovať práve ňou oklamaných veriacich.

      • Israismael

        Dám ti Emily ešte jednu a poslednú možnosť .. Viac už nikdy ale naozaj nikdy ..Tu to máš o Ježišovi ako to bolo zo zrodrnim ,aj to ako pôsobia zákony pri narodení človeka a pod ..
        https://youtu.be/cOtsvoGwcEw?si=n_AApiVzjgxqED6C
        Dôležitý je čas vo videu 2hod :8 min..Dôležité je však všetko ..Ale hovorím už posledný krát ,a nikdy viac ..či sa na to kuknes ,vypočuješ alebo nie ,

        • Ak niekto alogicky splieta nadpozemského Stvoriteľa Otca s pozemským „bohom“ sionu, a ešte aj Nadpozemského, na Zemi prenasledovaného a zavraždeného Ježiša s pozemským, narýchlo nastrčeným židovským kostolovým kristom, kde konanie oboch menovaných dvojíc je navzájom kontradiktorické – tam NIET ČO donekonečna rozoberať. Paťkrát päť nebude v mojich očiach trinásť, ani keby sa mi dotyčný tlmočník takého bludu predstavil ako Abraham Robinson.
          Máriino tehotenstvo trvalo tri dni a po tomto krátkom čase sa jej narodil dospelý Ježiš? Ktorý do svojej násilnej vraždy slovami Pravdy „kostoly búral“ – a po „zmŕtvychvstaní“ ich nanovo „staval“? Čo konkrétne vieme po zmŕtvychvstaní o Ježišovi? Teda okrem toho, že zrazu mal dovolené „kázať“ v chráme, a hoci ho spred troch dní z davu stojaceho pod krížom nikto nespoznal – zrazu strhol so sebou celé davy. To naozaj? A kam sa po smrti Ježiša záhadne vyparilo Jeho telo? A súčasne, rovnako do troch dní sa zo Zeme záhadne stratil Máriin manžel Jozef… Zaujímavé je aj to, že Máriu ani Ježišovo trýznivé zomieranie na kríži o zem nehodilo; stála v dave Ježišových prenasledovateľov a pokojne sa na Jeho utrpenie prizerala…
          Až sa čudujem, že takúto zlátaninu po celý čas nikto z veriacich nerieši…
          Mimochodom, nazval Ježiš svojich učeníkov (alebo, ma druhej strane, slepoveriacich) ovcami? To, že tisíckrát opakovaná Lož sa nakoniec stane Pravdou, môže platiť jedine pre „ovce“ – a práve týmto hanlivým pomenovaním niekto (kto?) oslepené, oklamané davy označil. Nájdi mi v celom Novom Zákone aspoň jediný citát, kde Ježiš takto hanlivo pomenoval čo i len jediného človeka.
          Koniec „zobúdzania ma“ v oblasti tejto témy, Israismael – nemá to zmysel!

          • Israismael

            U teba je 5x 5 =10 ..Koniec ,Ende..

          • Mne stačí čo sa dnes píše, hovorí medzi ľuďmi, aké sa nakrúcajú filmy o, čo všetko sa hodilo na osobu V. Mečiara. Sú to samé lži a tie boli vytvorené temnom a teraz sú v predstavách/mysliach ludí živšie ako ozajstný V. Mečiar. V podstate existuje ten pravý V. Mečiar o ktorom vie/pozná ho málokto a ten falošný temnom vytvorený o ktorom „vie“ celý národ. To je presne to čo sa stalo J. K pred 2000 rokmi. Biblický projekt temných išiel touto cestou, nebolo treba meniť osoby, stačilo zmeniť vedomie ľudí o tom čo učil skutočný J. K.
            Temní ľudia v zákulisí a tiež v cirkvi sa o to postarali aby vytvorili totálne lži o J. K. Potom už každý človek sa o automaticky odvráti od J. K., Boha a v cirkevných učeniach už potom nič nehľadá a uteká od takých nelogičností čo najďalej.
            Inak čo sa týka mimozemšťanov – teda ľudí z iných vesmírnych telies – niesú to žiadni bohovia ani jeden jediný ale sú to ľudia ako my na Zemi. Takže hľadať u nich nejakú božskisť je ujeté. Aj oni majú problémy, aj oni sú na tom ako my na Zemi, jedni sú na tom lepšie a druhí horšie ako sme na tom my.
            Takže žiadni bohovia z vesmíru, ktorí majú na nás nejaké právo a to v ničom! A už vôbec nie v uctievaní!
            Duchovní učitelia sú zo svetov ducha a nie vesmíru kde sa všetci učia správne existovať.

          • Ja, Achnaton, neverím na žiadnych bohov z vesmíru ani z nevesmíru. Ja verím len na dokonalého Človeka – Stvoriteľa Otca, a na dokonalého Človeka – Ježiša. My pozemské „ovce“ sme nedokonalé, preto dokonalých ľudí nevieme ani odlíšiť, ani ich skutky pochopiť.

          • Israismael

            Toto si už úplne zabila klinec do svojej duchovnej sprostosti .ale tak že už radšej nikdy nič nekomentuj …..dokonalý Človek – Stvoriteľ? Pane bože …Prosím ťa ako môžeš okomentovať niečo, čo napíšem a skúšaš ma z nejakého dôvodu hejtovat a napádať že ja som pomyleny ,keď ty nemáš ani najmenšie znalosti o Stvorení a o znalosti hore vyššie nad stvorením kde je večná Božia ríša? Človek Stvoriteľ..To fakt ? Človek je človek, aj keď v dvoch prípadoch bol v ľudskom tele aj boží duch ..ale Boh nikdy nebude Človekom …Nikdy .Ako si len toto mohla napísať taku nedostojnost a urážku voči Bohu ? To vyplýva len z tvojej nevedomosťi a pomyleneho učenia

  3. Zľavy z klub karty na tovar v rôznych reťazcoch sú tiež takou odmenou za „dobré správanie“- za to, že človek je ochotný sa naučiť zobať z ruky – že je k tomu prístupný aj keď vie, že tí ktorí kartu nemajú sú znevyhodnení.
    Je to ako v nejakom experimente kde sa v spoločnosťi testujú sociálne vzťahy a zároveň je z toho cítiť krutosť, ktorú však väčšina ľudí nevníma.

    • filomena1966

      Globaliste zkousi desivy financni reset, v nemz bude mit kazdy clovek urcenou svou socialni roli. Banka se pripravuje na bezhotovostni Total Control spolecnosti s nepodminenym prijmem, kde temer kazdy bude mit TRVALE zastropovany prijem na zabraneni globalni inflace.A to samozrejme neni vsechno o nepodminenem prijmu. Achnaton jak pise o slevovych a klubovych kartach. Toto je jejich zkouska a jejich Total Control ve forme monitoringu o kazdem, kdo se dal nalakat na jejich sledovacku pomoci tech slevovych karet. Takto si delaji oni prehled co kdo a za kolik nakupuje, a samozrejme a to je pro ne velice dulezite a podstatne, sledovani Vaseho CO2!!! Tuto skrytou pravdu si dobre pamatujte!!! Vy, kteri mate tyto monitorovaci APLIKACE, se stanete nejorozenijsimi pro planetu z duvodu vysokeho CO2. Je nezajima a oni to moc dobre vedi, ze se zadne oteplovani nekona, ale jde o to, ze vam budou davat za vinu ze vy vsvymi nakupy prispivate k oteplovani planety. Pochopili jste konecne jejich politiku?? A myslite si, ze vam oni dovoli si koupit za nepodmineny prijem co vy budete chtit?? Tak na to rychle zapomente a to hodne rychle!! Nejen ze je tento kredit casove omezen,ale u tohoto zverstva jsou dalsi podminky na jeho ziskani. A tou prvni podminkou je prijmuti vsech ockovacich vakcin. A samozrejme i jejich posilovacu. Dalsi podminka je poslusnost jejich systemu, co to znamena? Je bezpodminecne nutne se chovat podle jejich pravidel, ktera oni nastavi. Tedy, zadne vetsi nakupy, omezeni cestovani autem, zadne dovolene leteckou dopravou, omezene mnozstvi masa tedy zivocisnych bilkovin. Uz nyni jsou nam vnucovany pokrmy z hmyzu brouku sarancat larev potemnika, proste hmyzi produkty. Maso chteji pouze pro sebe pro plebs omezene nebo vubez, protoze kravicky prdi a to jejich prdankovani zvysuje CO2. Uz chapete co se za timto zverstvem skryva? Vsechny prijemce kreditu ceka doopravdove peklo na zemi to si piste, a v pripade neposlusnosti detencni napravne tabory viz Cina tam funguji mnoho let. Tak takovou hruzu vy temi slevovymi kartami podporujete!!! A jak my kteri se temto slevovym monitorovacim kartam vyhybame a platime vyhradne hotovosti, jak my k tomu prijdeme? Jinak, kdyz vam nevadi vas monitorig bankovnimi lupici, je to vas problem, nebo spis vase pohodlnost platit hotove. A my tim vasim nezodpovednym a lehkomyslnym chovanim na tuto zrodnost bankovnich lupicu take mame doplacet?? Vzpamatujte se dokud je cas. Odmitnete platit kartami, zahodte jejich monitorovaci karty, vyberte hotovost z banky. Nebo si chcete nechat vzit i tu posledni svobohu ktera nam zustala? Ta posledni svoboda se totiz nazyva HOTOVOST!!! Hotovostni platby pokud nevite. A co je vam blizsi? Total Control, nebo koupit si to co potrebuji bez omezeni? Zamyslete se nad svymi zivoty!! Toto peklo vam vyhovuje?? Me urcite nevyhovuje a nikdy vyhovovat nebude, uz duvodu se nechat vylepsovat jejich biologickymi zbranemi!!! ve forme ockovacich vakcin. AT se oni vylepsuji a jdou prikladem!! A nemyslete si, ze Elita bude mit teneto prijem omezen, naopak, vam vse zabavi a to si rozdeli. A navic, tento prijem nedovoli setrit na horsi casy ani nahodou, naopak budete radi ze prezijete. Tak takto se sedi na jejich korporatni lopate!!

      • Israismael

        A teraz Filomena ako s nimi vybabrat s tými globalistami ,s našími vládami ,ktore budu vládnuť v Tom čase ,keď už vieme že tieto veci prídu, a asi je to už nezvratné? ..Vieme že prídu digitálne peniaze ,že každý bude musieť mať digitálny účet ,že to bude prísne sledované tie pohyby na účtoch ..Nie žeby neboli aj dnes ..Ale ak bude zrušená hotovosť a akonahle pride digitálna mena CBDC(jediná globálna ),tak to bude pre celý svet a pre každého jedinca vo svete úplný a totalalny systém kontroly…Čo s tým ? Čo s tým urobiť a či je nejaká nádej na normálne fungovanie v ďalších rokoch ? ..Svet sa stane otrasným na pár rokov ,bude to tá posledná fáza vrcholu temnôt ,keď nebude kam uhnúť ..Keď síce každý dostane tých svojich tisíc euro-tokenov na účet ako digitálne platidlo ,a ako nepodmieneny a stropovany príjem či bude človek pracovať a či nie ,ale budú si vyžadovať protihodnotu :
        1. Maximálnu poslušnosť systému ( u nás na Slovensku by sa to malo stať počas vlady smeru ,ak nedôjde k prevratu,pretože to bude všetko nastavene do roku 2026 ).. Otázka znie ..Bude to chcieť Fico ? Bude donútený prijať všetko tak , ako to nastavia Globalisti ? Alebo bude spolupracovať so systémom globalistov vedome? .
        2. Poslušnosť ľudí bude musieť byť bezpodmienečna ,ak bude chcieť človek svoj nepodmieneny príjem 1000 euro-tokenov na účet ! A ako si už písala Filomena bude potrebné očkovanie ..To síce nebude povinné ale donútia ľudí ..Chces žiť a chces príjem na svoj účet ? Očkovanie musí byť… lebo vírus bude ,,nebezpečný“ ,a každý kto sa nezaočkuje bude nebezpečný lebo ho bude šíriť (akoze) ..NECHCES koktejl génovej terapie? No nebudeš mať na účte svoje tokeny ..A keď nebudú tokeny nebudeš môcť kúpiť nič ,ani len chlieb( lebo nebude hotovosť!)..Budeš ešte viac neposlušný a budeš protestovať proti vláde , proti globálnemu systému a pod…? Vypnú ti účet ..Buuuum na jeden klik …
        Tak čo s tým? Ako to urobiť ? ..Nejdem teraz miešať do tohto môj pohľad na to ,ako by sa mohol človek ochrániť,ba aj zachrániť , keby správne a dokonale spoznal TOHO ,ktorý bude zasahovať na konci BIED LUDSTVA ,tak ako je to písané ..A keď už bude svet naozaj na pokraji zúfalstva vtedy príde pomoc..Skôr nie .Nespravodlive pre niekoho ? Nie ,nie .Lebo čo človek ZASIAL to musí zožat a všetko až do posledného zrna! ZÁKON Marek z Košíc , ZÁKON ,,.nič iné ..Boh ťa nebude prosiť o to či ho ty človiečik máš poznať ,alebo že ho ty nepoznáš ,nehladas..A ani sa ťa nebude pýtať osobné či ho ty ako človek rešpektujes na Zemi či nie( aj keď ho máš rešpektovať )…Buď ťa posilní ,podrží ,narovná v poslednej chvíli ….. alebo zlomí až úplne rozdrvi ..Je to ako stroj,presne pracujúci a až sa naučíš ako pracuje (Zákony STVORITELA) až potom spoznas dokonalosť a aj Spravodlivosť v ňom

        • Pokud prý vyhraje UUSA volby trump, tak prý do jednoho dne ukončí válku na ukrajině a zruší CBDC (digitální měnu); „odměnou za výhru ve volbách, bude DS rozjeta akce – očkování proti ptačí chřipce…
          Pokud vyhraje stoupenec DS – pokračuje válečný konflikt na ukrajině a jinde ve světě, zavádění CDBC a sociální kredity a tzv. green deal – tedy ochrana planety před oteplováním,…, likvidace zemědělců, pokračování fotovoltaik a jiných energonesmyslů….

          • Čo sa týka rozboru situácie v USA ohľadom atentátu na Trumpa, volieb v USA – tak jedine Pjakin. Nieje o čom.

            Buď audio CZ (mp3 free download) :

            https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/2024-07-22-Pjakn:8

            alebo video cz titulky :

            https://kob-forum.eu/2024/07/27/otazka-odpoved-v-v-pjakina-ze-dne-22-07-2024/

            Tentokrát sa Pjakin o celej situácii v USA a vo svete vyjadruje naozaj povedzme polopatisticky v jednoduchých každému zrozumiteľných vetách. Jak je to s tým Trumpom a „mierových“ nádejí do neho vkladaných? Jak výrazne zmenilo beh udalostí to že Trump atentát prežil? Tentokrát mi Pjakin potvrdil, že jeho analýzy a predpovede v ot. – odp. boli vždy správne.

          • Objektívne

            Je úplne jedno či vyhrajú republikáni, alebo demokrati. Prezidenti nič neriadia. Sú to len loutky. Obidve strany majú v rukách ONI a hrajú to tak aby sa zdalo, že existuje možnosť výhry.

          • Objektívne: USSA se pozice světového četníka nikdy nevzdá, a vždy se přikloní na stranu vítěze…

          • Objektívne

            jirik:
            Nič na tom nezmení ani to, ak by boli prinútení sa vzdať. Politika BRICS je rovnaká len by sa dalo povedať, že zavádzanie agendy 2030 bude robené s ľudskou tvárou.

          • Israismael

            Pár rokov Objektívne .možno 2roky možno 3 roky a bude s nimi koniec ..koniec temna na tejto zemi (najneskôr do 2030 keď konci ich agenda)..už by sa ľudia nemali zaoberať prkotinami ,ale hľadat to co ich naozaj zachráni ,pretože ak sa človek vzhliadne v denD ako príliš temný skončí spolu s temnom v rozklade ….Nevedomie sa trpko vypomsti každému človeku .Nevedomie Pravdy od Boha ..Napr aj tu je niečo https://www.abdrushin.sk/vo-svetle-pravdy/posolstvo-gralu-od-abdrushina-060.php ,čo je absolutne najdôležitejším ale nepochopenym posolstvom..Netreba sa zaoberať zbytocnostami ,lebo času je málo
            Aj tu je to : 14. Syn člověka – čas : 3:24:02
            https://m.youtube.com/watch?v=cOtsvoGwcEw&t=11s&pp=ygUacG9zb2xzdHZvIGdyYWx1IGF1ZGlva25paHk%3D
            Kto chce pomoze si ,vypočuje si …

        • filomena1966

          Pokusiim se odpovedet. Globaliste v cele s Rotschildy, Rokefelery, Morgany a dalsich lumpu, maji naplanovany krach vsech bank. Vite, ze nektere banky uz krachuji a dalsi budou nasledovat podle jejich planu. Okamzikem krachu vsech bank dojde k tomuto kroku, CBDC. Upozornuji, ze toto je jejich umele vyvolany krach!!! Ale je druhe strana mince. A ta druha strana mince je nase obrana na zachovani hotovosti. Zachovani hotovosti, tedy nasu jedine svobody je okamzite vybrat veskere penize z banky, zrusit platebni karty a platit vsude hotovosti. Vy kteri mate penize na uctu si nemyslete ze jsou vase, to ani omylem, uz jsou banky, ktera vasimi penezy manipuluje!! Z vasich penez se poskytuji uvery, pujcky, hypoteky atd atd… Na vaasi 1 slovy jednu korunu muze banka dat az 7 slovy sedm uveru!!! Banky vase penize jim sverene bezostysne pouzivaji k vlastnim ucelum. Banky jsou vlastniky jen a pouze VASICH uz jednou zdanenych penez, zadnych jinych. A proto, kdyby lide co sveruji bankovnim lupicum svoje penize je vsechny vybraly, tak kazda banka okamzite zkrachuje. Takto je ten system nastaven. Proto, aby bohatsi bohatli a chudi chudli, tak se zavedly kreditni karty, hypoteky,ruzne pujcky a nesmim zapomenout na EXEKUTORY!!! Timto systemem pujcek, kreditu a hypotek se lide dostavaji do dluhovych pasti na kterych bankeri pres exekutory nehorazne bohatnou!!! Bankeri si nemohou dovolit krach pres vyber veskere hotovosti lidi,a oni to moc dobre vedi, protoudelaji vse, aby k tomuto ne jejich umelemu krachu nedoslo. Pochopili jste to vsichni? Vy vsichni vyberem VASICH penez zpusobite krach bank a o ten krach tu jde. Vy ten krach MUSITE zpusobit ne oni!!! Nedat jim sanci at zkrachuji vasim pricinenim a to co nejdrive. Okamzikem krachu timto vasim pricinenim vyberu vasich penez uz nebude takova moznost CBDC. Ztratou vasich penez z uctu, nelze zavest CBDC. Vsichni by meli 0 slovy nula prostredku. A my budeme chraneni pred CBDC, do ktereho spada i ten jejich nepodmineny prijem. Vybrat vsechny penize z bank a mit u sebe hotovost je zpusob jak jim zabranit v nasem zotroceni. Vezmete na vedomi vy vsichni ze tim vasim pouzivanim kreditnich karet na placeni zijete v koncentraku sice bez mrizi ale pod sirym nebem. Vam to nevadi? Nebo vam to jaksi nedochazi? A my s v tom koncentraku zijeme nedobrovolne s vami. My kteri branime hotovost zuby nehty, odolavame tlaku na aplikaci biologicke zbrane, vy nas v tom nechate se placat s vami? Tak to hodne stesti. A jeste co se tyka aplikace biologicke zbrane, ONI vas chteji ubodat k smrti!!!! A chranit vas pred viry ktere se do dnesniho dne nepodarilo izolovat v ZADNE laboratori!!! A to ze na papirovych penezich jsou ty smrtelne nakazlive viry, to je jen kamuflaz na zavedeni CBDC!! Oni to vedi ze viry jsou vymyslene, taky samozrejme nikdo z nich nepodstoupit aplikaci biologicke zbrane. A odmena 1500 000 eur stale neni vyplacena za izolaci byt jedineho viru. Ubodani povede zrejme k rychlejsi genocide a k tomu jejich poctu pet set milionu prezivsich otroku. Jak se vam jejich scenar na depopulaci libi? Udelame neco pro nasi zachranu a zachranu nasich deti? Vyberem penez z bank a platit hotovosti je jedina moznost jak dosahnout nasi svobody a vymanit se z koncentraku bez mrizi pod sirym nebem. A to nemluvim o zavedeni 15ti minutovych mest. Dame si toto libit nebo zacneme protestovat? Vy rozumni zamyslete se prosim a zacnete neco delat, protoze je to ve vasich rukou a jen vy muzete zabranit svym konanim temto zlocincum prosadit tyto zverstva. A kdyz nic nepodniknete pro zachranu hotovosti, tak jak rika SCHWAB cituji NEBUDETE NIC VLASTNIT A BUDETE STASTNI!!! Tuto vetu si dobre pamatujte nicnedelanim se vam to muze brzy stat a vy se budete divit at nejste prekvapani.

          • Israismael

            NEBUDETE NIC VLASTNIT A BUDETE STASTNI!!! No áno to je šťastie jak hrom..Nevládzeš platiť úver na bývanie ,na dom ,chalupu atď ? To bude dôvod schmatnut vám ten dom ..Že sa to nestane ? No jasné keď dokázali dať do obehu vakcíny ,tak dokážu všetko keď chcú a keď im to ľudia dovolia ..Áno ,budete môcť byt stale v dome ,veď je váš pôvodne , ďalej v ňom môžete byvat ,ale nebudete nič vlastniť vy sami ,ani ten dom .Prečo? Lebo sa to prepise na technokratov ,preto lebo z toho čo budú dávať na účet nebude ,ať človek možnosť platiť pôžičky ,a tak to jednoducho zhabu legálne ,nie že vám to ukradnú a vezmú …Tých ktorí vymysleli toto šialenstvo ,digitálnu pascu a pod AI techniky na ovládanie ,tych sa nebude týkať žiadne obmedzenie ,ale 99% ľudstva áno ….Človek si bude musieť požičiavať všetko ,lebo nebude vlastniť nič..ani auto ,nič…Taký je ich predpoklad to urobiť ..Chces protestovať ? Klik Buuuum a účet bude odstavený …

          • Fila
            1/ Treba si uvedomiť rozdiel v civilizácii v ktorej žijeme – že je to sofistikovaná TECHNOLOGICKÁ civilizácia, ktorú nevytvoril človek! Je to ovládaná parazitická civilizácia určená na totálnu exploatáciu zotročených ľudí. Ǎno – Boh sa prizerá – ako sa – TVORIVÝ – človek z toho vyserie.

            2/ V minulosti – v tzv. prvotnopospolnej spoločnosti sa ľudia organizovali do menších skupín – odhadom 25 – 35 členný kmeň, ktorý si zachovával a aj rešpektoval teritórium iných kmeňov a do tej doby bolo zdrojové zázemie rovnomerne rozdelené. Ľudia nechodili do zamestnania – nerobili na ž.dovský ko.ot – čo potrebovali – museli si zohnať ako sa dalo.

            3/ Potom na Zem vtrhol otrokár. A zasial. Doslova – obilie. Ktoré sa stalo zdrojovým zázemím – vojny. Obilie umožnilo koncentrovať väčšie množstvo ľudí do miest – analógia s 15-minútovými mestami – to nie je najnovší nápad nejakého pošahanca. Odbočím – predstavte si 10-tisícovú armádu. Všetko od nej bočí – neulovíš zajaca! Ale s obilnými plackami máš iný akčný rádius! V podstate – ľudstvo celý čas pestuje obilie – aby mohlo viesť vojny! A preto – „vážme si chlieb každodený“. Od roku 2017 už nejem chlieb! V podstate som ho odmietal ešte ako dieťa – moje bolo ovocie a mäso. Matka ma neustále nútila tlačiť do seba chlieb. V preddôchodkovom veku som mal dlhé obdobie nezamestnanosti a bol som nútený – v tejto vojne – začať piecť chlieb – v remoske. A prežil som – ale za cenu poškodenia zdravia – cukrovka 2. Otázka – prečo potrebujem od štátu rybársky lístok? Prečo potrebujem od štátu poľovný lístok? Ja sa viem v prírode uživiť – ale to by som nemohol byť otrok. Takže niečo je tu špatne!

            4/ Zem je ovládnutá temnými silami – myslené entitami nie ľudskej podstaty. S ohliadnutím sa na dĺžku existencie ľudského rodu a dĺžku života na Zemi – je týchto pár zničujúcich tisícročí, resp. to slobodomurárske vygradovanie v poslédných pár storočí len zlomkom sekundy. Teraz inak. Podľa ovládačov vieme, kam to smerujú. Ak pretláčajú odpustenie – vytvárajú kriminálne prostredie beztrestnosti. Akože „Kristus si to za vás vrahov odsral na tisíce rokov dopredu“! Toto je hlavný židovský ovládač. Zaručená beztrestnosť! Tak skúsme, čo urobí zavedenie trestu smrti! Bielorusko ho má!
            Jój – to by začali trockisti a liberáli jačať, že sa to dá politicky zneužiť! Zatiaľ čo oni politicky zneužívajú práve stav bez trestu smrti. Znovuzavedenie trestu smrti nie je aktom pomsty, ale aktom výstrahy a aktom eliminácie toho, čo škodí spoločnosti. Ale ak je spoločnosť ovládaná nadnárodným zločineckým Syndikátom – tak trest smrti pochopiteľne vadí.

            5/ Zem je ovládnutá kultom smrti. Viď otvárací ceremoniál olympíjskych hier – jazdec smrti – doslova odkaz – skapete! Kto vytvára takúto dramaturgiu! A kedy to príde?! Hneď po hrách?

            6/ Zem ovládli temné sily. A mienia sa tu zdržať veľmi dlho. Preto vytvorili náboženstvá – aj nenáboženstvá /ateizmus/, preto si vytvorili svoju perifériu moci a zvrátenosti.

            7/ Fila – spomínaš, že hotovosť je naša sloboda. Toto do mňa ako do decka vtĺkala moja matka, že peniaze sú sloboda. Ale peniaze sú ovládač – byť závislý na peniazoch. Tu to všetko otroctvo začína a je fuk, či máš lówe keš – keď ti zrušia keš a potom ti heknú to, čo máš na konte. Preto naši starí peniaze do bánk nedávali a preto vzniklo strašenie so zlodejmi a lúpežníkmi. Ľudia prosto nekradli, tak sa nebáli, že ich okradne niekto iný. Všetko je to o ovládačoch, o programoch, o ilúzii. Židia sú len mediátori tohoto programu záhuby.

            https://www.youtube.com › watch?v=M8f5xz9TR2k
            O židech: V. Zaznobin na Petrohradské státní univerzitě, 90. léta …
            Představitel autorského kolektivu „Vnitřní prediktor SSSR“ Více viz kniha „Měděný jezdec, to vám není měděný had…
            ——————
            Poznámka k MzK – neustála argumentácia „prečo sa Boh prizerá“ – je v podstate prevzatie rovnakého židovského mesianizmu – očakávanie spasiteľa. OČAKÁVANIE je základom každej ilúzie! A predpoklad je otcom každého omylu. Plavíte sa na tej istej indoktrinovanej rieke. Plavíte sa – ale v nej neplávate. Ste len na povrchu. Tiež sa len prizeráte. Staré známe „Pomôž si – aj Pánboh ti pomôže!“ sa niekam vytratilo.

            Dnes nie sú tu na juhozápade žiadne chemtreils – nočná teplota má byť 25 st. C. Tak dúfam, že nezaútočia nejakými laserovými zbraňami – lebo možnosti vydierať Ficovu vládu sú pomerne široké /HAARP napr./.

          • Ešte poznámka – taká kukurica je údajne mimozemského pôvodu – údajne má pôvod u Vesmírnych Mayov – predchodcov pozemských Mayov. Kukurica nedokáže bez starostlivosti človeka existovať – žiaden rozpadnutý klások sa neuchytí. Už som spomínal, že civilizácia Mayov pravdepodobne zakapala na tom, že kukurica korení plytko a tým pôdny humus zadržiavajúci vlahu degradoval, takže stačilo nejaký rok bez vlahy a nastúpil hladomor. Zrejme osvedčená redukcia populácie na Zemi. Ešte raz – obilie je zdrojovým zázemím vojny – ľudí proti ľuďom a celkovo – proti ľuďom. Chlieb náš každodenný. Aj my ho uctievame – chlieb a soľ. A narobíme sa kvôli nemu.

  4. Ako povedal Schwab, Čína je pre EU a svet vzorom v oblasti digitálnej identity, meny a sociálnych kreditov ! Tak hurá do novej totality ! Rusi už digitálnu menu zaviedli, pre obyčajných ľudí nie je ZATIAĽ povinná, preto nezrušili ani hotovosť ZATIAĽ, ale už pracujú aj oni na zavedení sociálnych kreditov po vzore Číny! Takže či západ či východ, všetci sú z nich za jedno – zviesť digitálnu diktatúru a totálnu kontrolu ! Úžasná budúcnosť sa pred nami rysuje, skutočne… a samozrejme depopulácia musí ísť a je jedno, akými prostriedkami, rovnako zbavenie ľudí majetku (brutálna finančná kríza je už na ceste) ! Slobodomurárom zatiaľ všetko vychádza, hoci nie ideálne, ale len zatiaľ ! Covid bolo zahrievacie kolo, uvidíme, čo príde na prelome 2024/2025 a najmä v 2025 !

    • Naco Meno

      Dostavaju ma vyrazy typu: „Je potrebné zmeniť zmýšľanie turistov …“
      Takze nova totalita, diktatura a zbohom sloboda! Uz si nemozes slobodne vybrat! Budes robit co ti povedia, jest co ti daju, ci mysliet len co mozes….

      • Miroslav Čižmár

        Na to sa stačí oženiť.

        • Tak toto bolo za 1000, som sa fakt schuti rehotal.

          • Mne nebolo z toho do rehotu seneca ,,,

          • Nuž, nikto nie je dokonalý, a zjavne ani ja, šak preto som ešte stále tu v tomto leveli „požehnanej žumpy“.

            Jedna tá zásada akože od Toltékov, je fak dobrá. NEBERTE SI NIČ OSOBNE. Akurát sa treba naučiť. Tak ako čítať a písať, alebo robiť dobrý džem, alebo guláš.

          • Miroslav Čižmár

            Boža nečiarkuj sa a pusti bubliny.

  5. Nuž v ČR ide ekonomika poriadne dolu vodou, ale sfetovaná vláda vytrubuje raj na zemi ! Ako ďaleko to bude ešte musieť zájsť, aby sa zopakovala defenestrácia? Kedy sa prebudia Česi? A to majú ešte na krku podpísanú obrannú dohodu s Ukrajinou ! Kedy jej začnú posielať svojich vojakov a záložníkov? Média mlčia… ako inak !
    https://www.ac24.cz/blog/marketa-sichtarova-budeme-reformovat/

  6. Orbán: Západ považuje imigraci za „způsob, jak se zbavit etnické homogenity, která je základem národního státu“

    https://aktax.cz/orban-zapad-povazuje-imigraci-za-zpusob-jak-se-zbavit-etnicke-homogenity-ktera-je-zakladem-narodniho-statu/

  7. Gaza a dvojí metr Západu vůči násilí

    https://aktax.cz/gaza-a-dvoji-metr-zapadu-vuci-nasili/

    • WHO uz chysta mnamkova genocida 2 a ako sa zachova nasa sucasna „narodna“ vlada? Koho zacne zabijat najprv? Seniorov v zariadeniach ako ti predtym? Komu nariadia povinne ockovanie mRNA jedmi? Coskoro to vypukne zase?
      https://necenzurovanapravda.cz/2024/07/who-pozaduje-hromadnou-ockovaci-kampan-mrna-proti-ptaci-chripce/

      • Treba doraziť tých, ktorí to doteraz nepochopili. Niečo ako dohľadať postrelených idiotov. Toto bol test prirodzenej inteligencie a inštinktov, lebo inteligencia má za úlohu zabezpečiť prežitie v krízovej situ. Zjednoduším – normálny človek s prirodzenou xenofóbiou – strachu z neznáma – si nedá do seba pichnúť neznámu, nevyskúšanu cudzorodu látku. Nasledujte autority! JA SOM AUTORITA! Nie celebrita! Ešte raz – existujú sekty, ktoré dokážu zorganizovať hromadné sebevraždy – to sú sociálne experimenty – sledujú sa účinné ovládače.

        Od samého začiatku tu mal byť odpor proti mRNA preparátom, ale ešte aj tu ste podľahli liberalizmu – právo na výber – ty kokos – SLOBODA. No tak je poškodená DNA polovice populácie Slovenska! No hurá – polovica salámy vám ostala.

  8. Moja maličkosť len tak všeobecne k diskutujúcim :
    Vaše komentáre – hlavne tí 4 účastníci – sú už cyklicky mimo témy jednotlivých článkov. Robíte tu prezentácie Vašich názorových výlevov. Strácam chuť chodiť na túto doteraz mnou obľúbenú stránku.
    Ak nemáte k daným témam adekvátny príspevok , tak prosím neznechucujte priestor.
    Ďakujem veľmi pekne a vopred za uvedomenie sa 🙂

    • Treba vedieť čo je pre človeka v týchto časoch najdôležitejšie. Za chvíľu máme zaverečnú.
      Človek sa musí dostať k tým najdôležitejším informáciam aby sa mohol ešte zmeniť než bude pren neho neskoro. To čo robia niektorí diskutujúci je vedomý vstup a investícia do iných navzdory ich plnému uvedomeniu si toho ako to ostatní môžu prijímať /prijímajú.

    • Israismael

      Borgio ak si máš vybrať čokolády alebo howna ,tak isto si nevyberies ho hooo hooooowna..Všetky tie s*ačky okolo života sú tak na to ,aby ťa to odviedlo od pozornosti na skutočný život ,od hľadania zmyslu a aby ťa to stiahlo do šachty výkalov ,okolo politiky ,filozofovania, zbytočnosti a strasti života čo odvádzajú pozornosť od podstaty samotného života na Zemi …a človek nakoniec skončí spolu s temnotami ako ,,mrzak „na večné veky v rozklade, lebo bol odvádzany hrou temna ! Odvádzany od hlavného bodu a zmyslu bytia ,že prečo je človek na Zemi ..Nikdy to nezistí človiečik ,ak sa dá zlákať hrami politiky ,úplných malichernosti života ,tzv fungujúcim pozemským trikom temnôt,ktoré ponúkajú chlieb a hry ..
      Životom každého človeka je ľudský duch,lebo on je hlavný človek štruktúra hmoty z mäsa a kostí a krvy to je len obal pre ducha..Keď nevyvinies ducha k Poznaniu si stratený ako aj každý človek… a preto tí štyria (ako si písal ) by ťa nemuseli s*ať ale skôr by si si mohol nieco pozitívne vziať ..Aj keď nie od každého ..Bádateľ je na to aby sa badalo ,a aby sa vybadali všetky aspekty života .,zvlášť je to dôležité teraz ,keď sme tesne pred koncom systému tohto sveta ..

  9. Neviem, či tu niekto zaregistroval tzv. „Alternatívne športové Hry v rámci BRICS + Afrika, ale tak, že sú tam účastní i športovci z EÚ, vr. SK viď presne minutáž: 23:23 min.

    P.S. Neviem, akí „alternatívni“ športovci „tam“ išli, všetko je veľmi utajené a pod pod hrubou mediálno-TV „perinou“..

    P.S: 1 – Na vedomie dávam Zvesť, že v rámci Otváracieho Ceremoniálu (viď odkaz nižšie) sa nediali žiadne gej-párty, satanistické scénky, vr. Poslednej večere s „trans“ a nevyzerá to ani na to, že trans-muži budú súťažiť proti ženám..

    P.S: 2 – Myslím, že to zorganizovali Rusi, ale nie som si tým istá..

    https://www.youtube.com/watch?v=25whvJi0Hy8&t=1421s

    • Tak pre doplnenie športových informácií, som si to dočítala v odkaze vyššie.

      Aby som to upresnila, tak sa tieto Športové hry BRICS+Afrika, konali od 12.6. – 23.6.2024 v Tatarstane v Kazani za účasti viac ako 5000 športovcov z 90-tich krajín.

      P.S: Ja osobne som na tzv. alternatíve nezaznamenala žiadne informácie v danej veci, táto info je už mierne – ex post.. Nevadí, aspoň som to vzala na Vedomie, že také niečo sa konalo..

      • Israismael

        Ten podstatný rozdiel medzi hrami Brics v Kazani ,kde sa otváracieho ceremoniálu zúčastnil aj sám Putin ,kde to vyzeralo naozaj ako oslava ľudstva , a medzi hrami Gaysveta a Gayeuropy ,teda OH 2024 Paríž je ten ,že v Kazani boli na otváracom ceremoniáli skutočné ľudské bytosti ,skutoční ľudia ,no ale v Paríži to boli vakcínačne ,liberálne a demoNkraticke hybridy ľudstva ..Lebo to čo vymysleli v Paríži na začiatku týchto hier to bol festival z Apokalypsi zo zjavenia Jana a ukázalo sa svetu čo môže ľudstvo očakávať v krátkej budúcnosti .

      • No – celé OH sú podujatie, ktoré má priniesť obrovské množstvo lówe. Medaily = židoceny.

        Najväčší odrb je samotný slogan „Nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa!“ Hovno!

        Pôvodné OH boli akýmsi harašením zbraňami bez vojnového konfliktu. Najdôležitejším bolo zvíťaziť – aby si iný – mestský štát – na teba netrúfol. Borci – ktorí skončili na 2. mieste – davy pri návrate domov ich zlynčovali, dokopali, zapudili, lebo tým, že nevyhrali – vyslali signál – že tí najlepší nie sú najlepší a potenciálny agresor môže mať príležitosť k agresii – niečo ako jadrové odstrašenie.

        Ďalší odrb je 5 kontinentov – je ich 7 – len pre nás 2 neznáme. Celé moderné olympíjske hry sú jedna veľká lož. V podstate hry BRICS + Afrika je kontra akcia. Nevedeli sme o tom, pretože sme v inom mediálnom priestore. Je naivné domnievať sa – že globalizovaný priestor je zároveň homogenizovaný priestor. Existujú sféry vplyvu.

        • Doplním, že o aké orientačné prachy sa na Gej-hrách v Paríži bojuje:

          Zisk zlatej medaily na olympijských hrách nie je len symbolom športovej dominancie, je to transformačná udalosť s hmatateľnou odmenou.

          Na čele zoznamu je Hong Kong, ktorý za zlatú medailu ponúka závratných 709 000 eur (!!) a za striebornú 350 000 eur.

          Odmeny však presahujú rámec obyčajnej hotovosti. Podľa Sky News Srbsko nielenže vypláca viac ako 200 000 eur za zlatú medailu, ale medailistom poskytuje aj nárok na štátny dôchodok vo veku 40 rokov.
          Táto politika zdôrazňuje trvalú hodnotu, ktorú tieto národy pripisujú svojim olympijským hrdinom.

          Poľsko, ktoré oslavuje sto rokov od svojej prvej olympijskej účasti, je mimoriadne štedré. Poľskí šampióni dostanú 74 000 eur, jedinečný obraz od miestneho umelca, poukaz na dovolenku pre dve osoby a diamant investičnej hodnoty.

          Pre víťazov individuálnych zlatých medailí Poľsko ponúka veľký dvojizbový byt vo Varšave. Ani víťazi tímových športov nie sú vynechaní a ich odmenou je jednoizbový byt. Okrem toho dostanú špeciálneho miniatúrneho maskota, ktorý má v bruchu vloženú medailu zodpovedajúcu ich víťazstvu – zlatú, striebornú alebo bronzovú.

          https://sport24.pluska.sk/letne-olympijske-hry-2024/tejto-krajine-oplati-sportovat-olympijske-zlato-dostanete-dvojizbovy-byt

          P.S: Skutočne vidieť, že tá materiálna motivácia je obrovská a s reálnou športovou olympijskou Myšlienkou to už veľa spoločného nemá..

          Ale čomu sa divíme v tomto hodnotovo – „zvrátenom“ Svete, keď anglické mužstvo na ME vo futbale v DE – 2024 malo sumárnu finančnú hodnotu 2,1 mld EUR, pričom SK-komentátor sa nad tým číslom ani veľmi – nepozastavil..

          Takže – tak, drahí moji spolu-občania..

  10. Písmo je písmo a fakty sú fakty. Mňa presvedčia iba fakty Israismael. Ty máš riadne čierne svedomie a napáchal si hrozné skutky, že sa všade iba modlíš.

    • Israismael

      Ty si čudák Vlado .Tvrdíš niečo a nepoznáš ma.Nechces nechať súdenie na Boha ? Resp nemáš právo súdiť a ešte aj klamať pri tom

      • To ty si čudák, lebo veríš písaným nezmyslom, ja verím faktom. Čítaj po sebe tie nezmysly, ktoré tu píšeš. Nastavil som ti zrkadlo, tak sa hneváš.

    • To máš tak, Vladimír. Poniektorí si tu prisvojili právo komentovať, neúnavne osočovať a súdiť iných za ich nadhľad nad svätými knihami, ktorých obsah je evidentne protirečivý, navyše popierajúci zákony prírody aj logiky (v ich vnímaní očividne aj René Descartes bol hlupák). Neuvedomujú si pritom, že ich arogantná Nadradenosť, resp. ich „Pýcha predchádza pád“ (Príslovia 16:18). Lebo oni súdiť a osočovať donekonečna môžu, len tí druhí to majú (a práve od nich) zakázané. A ešte sa odvolávajú na Človeka, ktorý neodsúdil ani vrahov…

Pridajte komentár

*