Stane sa Veľká Británia prvou krajinou, ktorú zničí klimatická agenda nulového uhlíka?


Stane sa Veľká Británia prvou krajinou, ktorú zničí klimatická agenda nulového uhlíka?

(Niamh Harrisová, The People’s Voice) Britská labouristická strana je pri moci len krátko, ale už teraz za účelom naplnenia cieľov agendy „nulového uhlíka“ (Net Zero) robí všetko pre to, aby zničila to, čo z krajiny ešte zostalo.

Vláda uviedla, že Veľka Británia bola prvou veľkou ekonomikou, ktorá schválila zákon o čistých nulových emisiách.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

V roku 2019 schválila zákony na ukončenie prispievania ku globálnemu otepľovaniu do roku 2050. Podľa portálu Expose News to vyzerá, že Veľká Británia bude napokon v dosahovaní cieľov tejto agendy veľmi úspešná.

Globálne pretlačenie Veľkého resetu cez „nulový uhlík“ však privedie svet do záhuby. A Británia tak bude prvou krajinou, ktorá zomrie.

Dr. Vernon Coleman varuje pred plánmi globalistov

Každý, kto má schopnosti alebo mu zostali ešte nejaké peniaze, opúšťa Britániu. Väčšina skutočne bohatých už odišla. Turisti neprichádzajú, pretože vedia, že zdravotná starostlivosť je katastrofálna a dopravný systém krajiny rozbitý.

Čoskoro zostanú len bezdomovci, dlhodobo nezamestnaní, milióny ľudí trpiaci falošnými chorobami, ako je „dlhý covid“ a milióny zdravotne poškodených vakcínou proti covidu.

No a zostanú aj lietadlá a lode plné imigrantov, ktorí napriek svojej nenávisti voči Británii a Britom necestujú do Británie preto, lebo milujú Shakespeara, Dickensa či Turnera, ale preto, že im vláda dáva zadarmo peniaze, ktoré môžu minúť alebo poslať domov.

Obrovské odmeny pre zamestnancov verejného sektora znamenajú, že inflácia bude prudko stúpať. (Poznámka redakcie: Pozor, to isté sa týka Slovenska! Náklady na mzdy vo verejnom sektore sa za posledných 6 rokov zdvojnásobili.)

Ako dlho bude trvať, kým si mladí lekári budú pýtať 1 000 libier na hodinu a bochník chleba bude stáť 500 libier? Myslíte, že sa to nemôže stať? Pozrite si historické knihy. A úrokové sadzby budú raketovo stúpať – spravia zo života peklo každému, kto si kupuje dom alebo sa ho pokúša kúpiť.

Nebudeš nič vlastniť a budeš šťastný. Taký je plán.

Skutočnosť, že všetci vysoko príjmoví ľudia a daňoví poplatníci odišli, bude znamenať, že do roku 2025 zmizne štvrtina príjmov štátneho rozpočtu. (Pri poslednom sčítaní ľudu 9 500 milionárov odišlo, prípadne boli v procese odchádzania z dôvodu Labouristami navrhovanej daňovej legislatívy. A mnohí ďalší odídu za nimi.)

Takže dane rapídne stúpnu.

A daňoví poplatníci, ktorí ostanú, skrátia svoj pracovný čas, aby znížili svoju daňovú povinnosť. Právnici, murári, elektrikári a tak ďalej, všetci začnú pracovať dva-tri dni v týždni (zvyšné dni prejdú do šedej ekonomiky).

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Lekári už skrátili svoj pracovný čas, aby si znížili odvody. Priemerný všeobecný lekár v Británii teraz pracuje 23 až 24 hodín týždenne. To je práca na čiastočný úväzok. To pomáha vysvetliť, prečo je jednoduchšie vyhrať v lotérii, ako sa objednať k lekárovi.

Milióny ľudí zomrú na nediagnostikované choroby, ale aj to je súčasťou plánu „nulového uhlíka“.

Nové pravidlá zamestnanosti budú znamenať, že malé podniky sa zatvoria, čím prídu milióny bežných ľudí o prácu. Zamestnanci sa totiž nebudú musieť dostaviť do práce, ak nebudú chcieť, a tiež bude takmer nemožné kohokoľvek prepustiť – aj keď sú leniví alebo zbytoční. Oh, nie prepáčte, to sa už stalo.

Pravidlá prenajímania domov a bytov sú v Británii dnes také agresívne, že prenajímatelia ich predávajú tak rýchlo, ako len môžu. Výsledkom bude raketový rast cien prenájmov. Bože, nie je to zvláštne? Žiadni prenajímatelia, žiadne nehnuteľnosti na prenájom a vyššie nájomné.

Sporitelia budú potrestaní agresívnymi novými daňami. Dôchodcovia budú vyhladovaní a umrznutí vo svojich domovoch kvôli vysokým cenám za energie. Mnohí sa budú dožadovať možnosti prihlásiť sa do pripravovaného vládneho programu eutanázie.

Absurdné dane pre producentov ropy v Severnom mori budú mať za následok masívnu nezamestnanosť a enormný nárast cien paliva. Británia bude závislá od dovozu narúbaných stromov a skvapalneného plynu zo Spojených štátov amerických.

Každý, kto si myslí, že je to pre životné prostredie lepšie ako ťažba ropy zo Severného mora, je šialený, zlý alebo oboje.

Na toto všetko upozorňujem už roky. Dnes sa to deje. A všetko je to zámerné. A deje sa to všade – na celom svete.

Výhovorkou je, samozrejme, globálne otepľovanie – najväčší a najabsurdnejší podvod v histórii ľudstva. Komédia dosiahla novej úrovne minulý týždeň, keď vyhlásili, že leto roku 2024 bolo najhorším letom za posledné roky a zároveň najhorúcejším letom v histórii.

Miliardy sa minuli na podporu veterných a solárnych fariem, ktoré spotrebujú viac energie ako vyprodukujú (niekedy elektromotor spotrebúva elektrinu na to, aby sa vrtule krútili). A keďže sa vláde nedarí nájsť dostatok hlupákov na nákup elektrických áut, tak zavádza prídely na benzínové a naftové vozidlá.

Tlačia nás do Veľkého resetu cez bolestivý „nulový uhlík“, čo približuje svet k svojmu koncu. A Británia bude prvou krajinou, ktorá zomrie.

Záver

Ak sa chcete dozvedieť viac o budúcnosti, prečítajte si novú knihu Jacka Kinga s názvom „Nulový uhlík zničí vás aj všetko, na čom vám záleží“.

Prípadne strčte hlavu do piesku a nerobte nič. Alebo počkajte, kým váš priateľský praktický lekár vám začne ponúkať kliniky na „samovraždu za asistencie lekára“.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Autor: Niamh Harrisová, thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. CBDC znamená, že nikto neodíde do šedej ekonomiky, lebo nebude sa dať ako platiť za prácu v šedej ekonomike.
    CBDC je koniec kapitalizmu, koniec konzumentov, koniec živnostníkov, koniec „peňazí“ okrem CBDC.
    Británia nebude dovážať drevo, lebo konzumenti nebudú mať CBDC kredity na nákup energií na kúrenie.
    Všetci čo píšu takéto články si ani náhodou nevedia predstaviť čo CBDC urobí s „budúcnosťou“ a preto nevedia implementovať vplyv CBDC na tie svoje predstavy.
    Článok je diletantská fantázia vzdialená od tej reality, ktorá vďaka CBDC nastane.

  2. Niečo pre nepoučiteľných, nemsliacich vyznavačov neoverenej „VEDY“ !!! Lebo mainstream alebo nejaký PES povedali…
    https://lipovylist.cz/wordpress/potencialni-poskozeni-vakcinou-serie-pripadu/
    Ale Božie mlyny melú pomaly, ale iste ! Bez výnimky ! Len skutočný úbožiak či kripel môže veriť v to, že po tomto dočasnom živote už nie je NIČ !

    • Marek Kosice

      A len naivny hlupak mozes verit tomu, ze „dobrotivy Boh ku ktoremu sa modli“ je taky kkt, ze na Zemi necha ludske hyeny znicit zivoty mnohonasobne väcsiemu puctu ludi, retazovo tym sposobit utrpenie ich rodinam, a to len preto, pretoze z nejakeho GIGAUCHYLNEHO dovodu chce trestat az samotnu dusu v nejakom Pekle….Takze najprv nech clovek napr. znasilni a zabije desiatky zien a deti, a az potom ho potrestat, A TO SPOSOBIM ABY TO NIKTO NEVIDEL, a istavalo mu len VERIT, ze dotycneho dusa (co je to za kktizmus TRESTAT DUSU MIMO TELO, ked zlociny spravil CLOVEK AKO BYTOST a nie samotna dusa!???) bola potrestana???

      XXL, ty si este väcsi magor nez ateista. Veris rovnakej rozpravke (s tym Peklom po smrti tela) ako ked deti veria tomu, ze darceky pod stromcek doniesol Dedo Mraz….

      • Na Slovensku nikdy nenosil vianočné darčeky Dedo Mráz, ale nosil ich Ježiško. Dedo Mráz nahradil za socializmu nanajvýš Mikuláša.

        • mariankosnac

          No neviem ako inde, ale u nás nosil darčeky dedo Mráz, obdoba Santa Clausa v USA. No proste nejaký dedo s bielou bradou. Ježiško je na nosenie darčekov moc malý.

        • Dedo Mráz – to bol taky kompromis alebo skôr z núdze cnosť – to bola trockistická podkopávka socializmu.
          Zároveň to bolo znamenie, že v tom socíku sa vládnuca garnitúra chová nejak inak než by mala a nebolo to len o dedovi mrázovi.. Niuz čo čakať od západu naklonených podpindisnikov tej doby? Veď jak boli radi v 89, že sa už nemusia hrať na komunistov a mohli bežať s otvorenou náručou k západnému páníčkivi? Ježiško im za sociku nesedel, dedo mráz bol prijateľný ale len do času lebo vedeli, že sa blíži Santa. Po prevrate 89 im to už bolo jedno nech príde aj svätý dindy – už začalo eldorádo a oni začali mať na háku všetko len nie koryta.

          • mariankosnac

            Povedal by som žeDedo Mráz nie je ani tak o dospelákoch, ako o deťoch. Stavím sa, že väčšina detí si skôr predstavuje bielobradého dedka, než Ježiška.

            Keby Ježiš videl, ako dospeláci oblbujú deti kecami že darčeky nosí Ježiško, tak by si musel pomyslieť že ľudia sú riadni debili.

      • Miroslav Čižmár

        Odmenou pre tvoju dušu bude večná smrť. Budeš závidieť večne živým ich vieru v dobro. To je tvoje peklo, v ktorom je tvoja duša už teraz. Na svet sa dostanú len tie duše, ktoré veria v dobro.

        • Marek Košice

          MČ, ty „večne živá duša s vierou v dobro“ si sa nechal 3x dobrovoľne zavakcínovať, pretože ako tupá ovca veríš v dobro…… A je vidieť (prichádza irónia), že tvoja viera vychádza z inteligentného výberu….

          Duša je nesmrteľná, ty ohreblo. Ak tým „na svet sa dostanú len tie duše, ktoré veria v dobro“ myslíš to, že DO TELA sa dostanú len tie duše, ktoré veria v dobro, tak to potom znamená, že ……. ZA VIERU V DOBRO DO PEKLA S BREMENOM. 😀 😀 😀 ……

          • Miroslav Čižmár

            Ak je život bremeno, tak to bremeno je ľahké. Zahodiť život ako bremeno je večná smrť. Vychvaľuješ sa tým, aké máš vyšportované telo, ale o to prídeš. Zostane ti len závisť, ktorá spaľuje tvoju dušu už teraz.

          • Marek Košice

            Retard Čižmár, sám neveríš tomu čo píšeš….
            Povedať že „Ak j žiot bremeno, tak to bremeno je ľahké“ znamená inými slovami, že „život je ľahký“…PRE KOHO??? Pre toho, kto nemusí pracovať, vyzerá super, a má super vzťahy…. Koľko takých ľudí poznáš? Nikoľko.

            Píšeš, že „zahodiť život ako bremeno je večná smrť“ …….TY NEVIEŠ ČO PÍŠEŠ…….Píšeš tak primitívne NEKONKRÉTNE, že sa to dá vysvetliť X variantmi….. VEĎ ANI NEVIEŠ ČO JE TO VEČNÁ SMRŤ….

            Píšeš, že „vychvaľuješ sa tým aké máš vyšportované telo, ale o to prídeš“ …. Ja sa tým nevychvaľujem, ale ty to samozrejme berieš ako chválu, pretože ………závidíš. SÁM SI SA CHYTIL DO PASCE, ZÁVIDÍŠ, pretože hneď v nasledujúcej vete si spomenul závisť, citujem : „Zostane ti len závisť, ktorá spaľuje tvoju dušu už teraz.“ ….. TÁ VETA NEDÁVA ABSOLÚTNE ŽIADEN ZMYSEL, ty nevyvinutý tvor….. Absolútne nerozumiem o akej závisti hovoríš….. Kedy som tu ja prejavil nejakú závisť? Na základe čoho spomínaš moju závisť, a závisť ohľadom čoho? TY SI ABSOLÚTNE VYMLETÝ………………. ÁNO, závidieť budem tebe, nevyšportovanému, 3x opichanému, slepo veriacemu v mainstream pavedu………….
            To je neuveriteľné čo za individuá tu sú…… Ešteže tu chodí Maroš……….. Síce sa v niektorých veciach vôbec nezhodneme, ALE STOJÍ NOHAMI PLNE NA ZEMI……….A ROZUMIEM KAŽDÉMU JEHO PRÍSPEVKU, pretože vie ako ho má napísať, vie byť konkrétny a ….nie je tupá ovca ako ty.
            M.Č., nereagujme na seba, nemá to zmysel.

          • Miroslav Čižmár

            Práca je energia. Život bez práce je život bez energie. Bez práce nie sú kilojouly.

            Večná smrť je stav duše, ktorá neverí v dobro.

            Tvoja duša závidí ľuďom vieru v dobro, lebo o ňu prišla. Bez viery v dobro by si neprišiel na svet. Závisť nebolí na tele, ale horí v nej duša.

            Pre život je dôležitejšia viera v dobro, než zdravá strava a zdravý životný štýl.

      • Už sa zrejme tešíš do pekla… tak šťastnú cestu, pyšný narcis ! Je mi ťa veľmi ľúto, ale čo už… vybrali si si zrejme… a že neveríš v jeho existenciu? Ešte ti pekne spadne sánka, ale už bude neskoro na čokoľvek !
        A pre ostatných niečo o duchu ministra financií :
        https://www.infovojna.bz/article/video-knihy-si-kupuju-bohatsi-ludia-povedal-minister-financii-kamenicky-a-oznamil-ze-budu-spadat-pod-najvyssiu-sadzbu-dph !

        • Marek Košice

          XXL, takže mne spadne sánka………. A prečo to ten tvoj milovaný Stvoriteľ Zeme a života ne NECHAL SPADNÚŤ SÁNKU AŽ NA ZEM A ROZBIŤ SRDCE NA PADRŤ aj tým, čo sa mu úprimne modlia, NO UKRADLI IM DETI, ALEBO ICH UPÁLILI, MUČILI, ZNÁSILŇOVALI, VYHLADOVALI???……… Za čo si to oni zaslúžili?

          ODKAZ PRE KRETÉNOV (kde patríš aj ty) : NAIVNE SI MYSLÍTE, ŽE KU SPRAVODLIVOSTI DOCHÁDZA PO SMRTI TELA (pretože za života nevidíte, že by k nej v našom svete dochádzalo častejšie, než raz za čas)………ALE NEDOCHÁDZA, PRETOŽE SVET STVORIL SATAN (dušu „tam hore“ Boh, o ktorom viete h*vno)………A KEDŽE Z TOHO DôVODU NIKDY NEUVIDÍTE ŽE BY VYHRÁVALA SPRAVODLIVOSŤ ČASTEJŠIE NEŽ „OBČAS“, TAK AUTOMATICKY BUDETE VERIŤ BLUDU, ŽE SA TAK MUSÍ DIAŤ PO SMRTI TELA, A ŽE TRESTANÁ BUDE DUŠA………….. Pretože ste ZBABELCI ZBABELÍ, ktorí NEDOKÁŽU PRIJAŤ NEPRÍJEMNÚ PRAVDU, ktorou je to, že spravodlivosť/nespravodlivosť je LEN A JEDINE V RUKÁCH ĽUDÍ, NIKDE INDE……..

          • Miroslav Čižmár

            Spravodlivosť nie je len o treste, ale aj o náprave škôd. Kto vráti život zavraždenému? Len vo viere vo večný život je plný koncept spravodlivosti.

  3. židó banda – podľa mojej svokry – už je nebohá – dáva podľa osobných výbuchov mobilov najavo, že má všetko pod kontrolou – nemá. Je to spôsob, ako sa dostať k nim! A bum!

  4. Israismael

    Vypočujte si ,nie však MzK lebo by nepochopil a reptal by proti SLOVU ,ktoré prišlo na zem a bolo spísané vyslancom SVETLA z Najvyšších miest inkarnovaneho na Zem podobne ako ním bol Ježiš …ale on MzK ma podnietil svojim príspevkom opäť raz niečo pridať na túto stránku … pre vás ktorí chcete trochu chápať a pomôcť svojmu ľudskému duchu : Posunte si to vo videu na čas od času 1hod :45min:19sek .. v tomto čase sa začína téma : Vzostup človeka ,ale dozviete sa tam aj o páde do nížin nizkofrekvencnych planet ,keď bude človek žiť nie pekným a temným životom na zemi https://youtu.be/KbeEcFJMwAc?si=Z1Q8W5gfb0FuDXrc

    • Marek Košice

      Aha, takže Zem, kde je tak krutá príroda kde sa zahryzne tiger do hlavy samici opice, usmrtí ju tým, vlečie ju počas chôdze a zatiaľ sa jej drží za hrudník mláďatko ktoré o ničom netuší, TO NIE JE NÍZKOFREKVENČNÁ „PLANÉTA“???
      Zem, kde existuje multibiliardový drogový biznis, multibiliardový vojenský biznis, obchod s bielym mäsom, vynucovaná prostitúcia, vynucovaná detská prostitúcia, unášanie (hlavne) žien a detí, sexuálne otroctvo, mučiarne, vakcinovanie stámiliónov až miliárd vakcínami, ktoré škodia zdraviu, hoaxy ohľadom zdravej výživy, aktívne zaznávanie „alternatívnej liečby“, atď…….TO NIE JE NÍZKOFREKVENČNÁ „PLANÉTA“???

      JA SA MODLÍM, ABY SI TY NIKDY NEMAL DETI (a dúfam, že nemáš), pretože ty si OMNOHO ŠKODLIVEJŠÍ pre dieťa, než nejaký ateista, ktorý má ale dobré srdce….. Takže tu sa žije pekným životom, hej? 😀 😀 😀 Ak nie vojna, tak plandémia, ak nie plandémia, tak nejaký režim kde ťa zavrú keď si otváraš ústa, alebo zavraté hranice, ak nie to, tak umelo vyvolaný mor, ak nie to, tak záplavy, zemetrasenia, atď, atp……… TY SI TAK ZMAGORENÝ ČLOVEK, ŽE KEĎ TO PRITIAHNEM ZA VLASY, TAK BY SI SA PRECHÁDZAL V OSVIENČIME MEDZI ĽUĎMI AKO JEDEN Z NICH, VYCHUDNUTÝ NA KOSŤ, A HĽADAL BY SI VO SVOJEJ A ICH ŽIVOTNEJ SITUÁCII KRÁSU, S PREDSTAVOU, ŽE BOH VIE ČO ROBÍ, A TAK TO MÁ BYŤ, A TO VŠETKO JE DAR OD NEHO PRE TEBA A TVOJICH SPOLUVäZNENÝCH…
      Je mi ťa ohromne ľúto………..OHROMNE……. Pretože ty si vo svojej hlúposti na rozdiel od XXL, MČ a podobne ešte aj „PRDKO“, pretože z tvojich príspevkov sa nedá vytlačiť ani kvapka testosterónu….. V žiadnom z tvojich príspevkov nebolo nikdy možné pocítiť ani zrnko mužnosti. A keď si sa už naštval pred X mesiacmi na Maroša, tak to vyzeralo ako groteska…
      Z teba sa musí Satan tešiť, pretože ťa ovláda a ty o tom nemáš ani najmenšiu páru…

      • Písanie všetkými veľkými písmenami pôsobí spamovo. Priateľská rada – nerobte to. Väčší dôraz tomu nedodáte, akurát odradíte ľudí to čítať.

        • Marek Košice

          Dobre, redakcia. Budem sa so slovami s veľkými písmenami krotiť. Nie je to „kričanie“, je to len zvýraznenie, rovnako ako tučné kurzíva. Tie sa tu ale nedajú použiť, ani podčiarkovník, tak som volil veľké písmená v slovách……

          • Israismael

            Ty si riaden satanašik MzK ..Apage Satanáš ! Ústup radšej …. a ja si nejdem s tebou kalit a špiniť moju karmu ..Lebo keby som nebol znaly princípu Zákona spätného účinku ,tak ti dnes naložím taký náklad, že by si ho určite nevedel uniest ..A potom by si inak písal či pôsobím mužne alebo nie ( mimochodom nemám 160 CM ani 50 kilo ..a máš ty nejakých priateľov v tomto svete ? Pýtam sa ťa tiež len tak mimochodom ).. Takýto provokatér a egoista ťažko má nejakých pravých priateľov ,iba ak sebe podobných satanašikov …Prečo to robíš že provokujes schvalne a vytrvalo tu na stránke ? totiž naschvál to robíš ,aby si človek umazal ducha tým ,že začne nadávať ,špiniť ťa osobne a pod ( zrejme ako padly angel a temnota poznáš zákony Boha ešte z čias keď tvoja duša bola iná než je dnes ..Sice si moc ,,zamazany angel“ ,ale predsa poznáš Zákon Boží …Si proste vedomý provokatér a čakáš na to ,aby začala pracovať negatívna karma iných ,tým že vyprovokujes človeka k nejakemu nepeknemu stavu v diskusii ..Ty si totiž čisté zlo ..a dokonca vedome zlo ..Ty to robis napr ku mne tak , nie že nevedome a bez významu píšeš svoje provokácie ,že nevies čo chces povedať a čo napísať ….Ale ty to chlapče robíš úplne s vedomim…Vedome píšeš to čo píšeš a utocis ,no a ešte popritom človeka súdis tak ,že ty ako satanov sluha si to privilegujes s úmyslom ….,čiže podľa toho kto sa nechyta tvojich satanskych úmyslov tak je akoze u teba temným a spojený s Luciferom, že ? …Ty sám si tým hadom ..Úplne vedome to robíš všetko ,úplne!!! .Dobre ti to povedal MC ty si satanista …čistý prisluhovačov temna na tejto Zemi a dokonca s vedomím ,že presne vieš čo robíš ..Preto si nebezpečný človek pre každého ktorý ti naleti na tvoj princíp,lebo každého strhnes dole do nížin do rozkladu … a môžeš to tu obaliť čím chces že to nie je pravda ..,Môžeš sa vyhovárať s výsmechom smerom na mňa ,do mňa ,či iných a či útočením na mňa a na iných ľudí , či zosmiesnovanim a pod.ale ty si proste Satanov prisluhovac a pomocník na tejto Zemi ..Ja som ťa veľmi dobre prekukol..Prekukol na základe Svetlej Pravdy ,Vo svetle Pravdy ,na základe Božích Zákonov ,do ktorých ty vnasas taký neporiadok že teba čaká rozklad len čo začne očista tejto Zeme od temna ..A to nie je súd .ja nevidím ,nemám právo ..Ale na základe Svetla a poznania Zákonov Božích to píšem ,ktoré poznám a nie jeden deň ..

          • Israismael

            Oprava v poslednej vete : malo byť že nesúdim,že nemám právo súdiť akéhokoľvek človeka ..môžem len posudzovať ..namiesto nevidim,malo byť teda NESUDIM..

      • Miroslav Čižmár

        Pr satanistu je bližší ateista než veriaci.

      • Israismael

        Na teba nie je možné reagovať ..Ty si totálne mimo akéhokoľvek duchovna ,.takže s tebou sa nedá absolútne konverzovať, keď si totalne človiečik zvedeny temnotami ,ale totálne , hovorím to že maximálne,.Veď tebe to príde v jeden pravý čas,dopne ti to poznanie ,a ako si sa choval k ľuďom tým tvojim egom ( nie duchom lebo ty ducha nemáš vyvinutého ani za máčny mak) ,ako si ich ponižoval …Pretože iba tvoja ,,pravda “ je tou pravdou právd a nikoho iného ..Ani sám pán Boh Stvoriteľ keby ti to predložil že čo je skutočnou Pravdou s veľkým P ,ani tomu by si neveril ,pretože veríš iba svojej zverenej ,,pravde právd “ ..Už sa spamataj človeče …Ak máš mať akoze svoju pravdu tak si ju maj, ale neurazaj ľudí a nezvadzaj ich na tvoju cestu( do pekiel ) ….Rozumieš ? Táto planéta je stará planéta kde sa inkarnuju state duše ( ani jeden z 8 miliárd ľudí nie je tu prvý krát na Zemi ) , ale sú aj iné planéty v hrubohmotnom vesmírnom svete ,viac vyvinuté ,ale sú aj nízke planéty,oveľa nižšie v absolútnej hrubohmotnosti , a som si dosť istý že tvoje ľudsko duchovné kroky po ukončení bytia na zemi smerujú práve na tie nízke planéty …A kľudne sa naduvaj aj ďalej ,nadávaj mi …Príde čas ked sa prestanes naduvat ,aj nadávať ..

        • Nad MzK by som sa vzrušoval najmenej – ten je jasný ale sú tu iní u ktorých mi svieti kontrolka intuície a tí pracujú oveľa delikátnejšie… tí dokážu oveľa efektívnejšie ťahať ľudí za nos.
          Véd vieš, že Bádateľa a komentáre číta oveľa viac ludi než je tu v diskusii takže ak je nejakú záležitosť treba potláčať ktorá je ešte v stave poznávania ľudstvom tak tu majú čas a priestor tú záležitosť znevazovat, spochybňovať alebo zámerne vysvetľovať inak než je skutočnosť. Mzk je taký folklór… ale človek nikdy nevie či za ním nestojí nejaký provokatér, ktorý je všetkými masťami mazaný a robí sa tu blbým:)

          • Israismael

            Temno je prefíkane a s tým je spojená aj prefikanost ľudi,ktorí sú spojení nitkami s pozemským aj nadzemskym temnom ..Sú to ľudia ( a áno aj tu ),ktorí budú zavádzať do poslednej možnej chvíle ,aby prekrútili Pravdu zo Svetla .Ale neprekazia Božiu vôľu,a táto stránka je nepodstatná ako prekážka že by oni zastavili príval Svetla ( inak ďakujem Bádateľovi v dobrom za mnohé články a aj za púšťanie komentárov ,ktoré mohli povzbudit množstvo ľudí )..Temnoty neprekazia ani globálne to , aby sa šírilo SVETLO a
            PRAVÉ poznanie a neprekazia to ani po našej Slovenskej Zemi ( už veľké množstvo ľudí pozná Posolstvo z Grálu a Zo Svetla ,či už samotnú knihu, alebo audioknihu na YouTube).. Dnešný stav sveta a ľudstva je taký ,že kto chce vidí presne dnešný stav ,a aj to čo sa deje po svete ..Že zvlášť v tejto dobe stúpa agresivita všetkého temna ,lebo sa blíži koniec temnôt vo Veľkej Očiste ( posledná fáza a silné účinky sú pred nami ) ..A je na spadnutie očakávaný príchod Syna Človeka v oblakoch ..Je to doslova na spadnutie ,a aj z toho titulu ,že sme na prahu jadrovej vojny, a keď sa rozhorí bude musieť prísť k zásahu Boha,resp jeho Božského Vyslanca -Vyslancov , pretože by sa nezachránilo žiadne telo,žiaden človek ( pri vyše 12 tisíckach jadrových hlavíc ,ktoré vlastnia štáty sveta stačí na globálne zničenie Zeme pri tých najsilnejších ,cca 100ka)..Zásah pošle absolútne všetko temno a temných ľudí tam kam temno patrí a nech sa tomu smeje kto chce ( už vidím jeho rehot ) a ostanú iba ľudia hodní pokračovania na tejto zemi v tzv Tisícročnej Ríši mieru na Zemi.. Všetko je už takmer vytriedené podľa Zákona spätného účinku, ako aj podľa Zákona Príťažlivosti rovnorodeho ..Nech sa ale potom v blízkom čase keď to príde zachráni ten ,ktorý si myslí že prejde Očistou ..Všetko sa zrúti čo nebude súzniet s Božou vôľou ,úplne všetko čo bude nepravé ,či už štat ,či inštitúcie či vzťahy, či cirkvy , a aj samotný jednotlivý človek ….a ostane iba živé Božie Slovo podľa ktorého bude musieť každý žiť kto prejde do Novej Zeme … To Slovo ,ktoré mal už človek dávno poznať z kníh .Nie falošné slovo ,musí to byť PRAVE OD BOHA A VO SVETLE PRAVDY .

  5. Fascinuje ma, ako sa z takého „bezvýznamného“ ostrova Británia mohlo stať najväčšie svetové impérium v dejinách. Veď ešte v Shakespearových časoch hovorilo po anglicky len 5 miliónov ľudí. Dnes už si Británia nezaslúži názov Veľká Británia, lebo jej finančný systém kontroluje rodina Rothshild a jej domímiá (Austrália, Kanada) len formálne uznávajú jej kráľa za hlavu štátu. Či ju zničí „nulový uhlík“ je zatiaľ v hypotetickej rovine. Skôr ju podľa mňa rozloží moslimská migrácia.

    • No tak toto si teraz vypočuj! Väčší propagandistický grc som nezažil!
      Dr. Egon Cholakian – Klimatická Kríza – Krizovatka
      https://odysee.com/@AntiCensorship:8/Krizovatka-_-Egon-Cholakian:a
      ——————-
      Vyslovene – protiruská a proti proťipunovská propaganda – s vynechaním tých Fuj! Židov v pozadí. Totálna islamizácia. Alatra. Fuj! Hitler = Putin. Choré!

      • Objektívne

        Tento človek a mnohí iní si myslia, že elita sa bude zodpovedať za svoje činy. Nič takého nebude. Ľud nebude vešať politikov na kandelábre ani keby sa dozvedeli, že všetci na vysokých miestach sú satanisti a pedofili, alebo keby ľudí zatvárali do lágrov.

        • mariankosnac

          Tí čo veria, že elita sa bude zodpovedať za svoje činy a ľud bude vešať politikov na kandelábre, sú sami sektári a pánbičkari (takí ktorí tvrdia že Boh je dobrotivý a odpúštajúci, ale keď sa to zrovna hodí je zrazu Boh trestajúci). Samozrejme že nič takého nebude. Keď už, tak Boh potrestá ľudstvo ako celok, chytí metlu a zametie to tu.

          • Miroslav Čižmár

            Plody dobra a plody zla sa nechajú dozrieť. Potom sa zožnú, pozbierajú a oddelia na obraz Boží, pretože Boh je dobro oddelené od zla.

          • Marek Košice

            MČ zase so svojim absolútne bezhodnotným príspevkom.
            Aha…takže Boh je dobro oddelené od zla….A AKO VZNIKLO TO ZLO, že muselo byť oddelené od dobra, aby bolo Bohom?
            Prečo Boh ako ÚDAJNÝ tvorca Zeme a tiel (čo je nonsens, pretože to stvoril Satan – vidia to všetci čo majú oči, uši, rozum), údajné „samotné dobro“ stvoril ľudské a zvieracie telá tak, aby najviac výživy dostávali zo živočíšnych potravín – a teda MUSELI loviť zver a tým spôsobovať zveri utrpenie (a aj sebe, pretože môžu byť zabití počas toho)?….. Prečo stvoril zvieratá do takej prírody, kde sa medzi sebou zabíja aj ten istý druh, kde rôzni samci pozabíjajú mláďatá iných samíc aby im nekonkurovali, alebo kde samci leva pozabíjajú vo svojom okruhu samice keď si už svoju samicu našli? Prečo to tvoje „dobro oddelené od zla“ vytvorilo KUKUČKU, ktorej mláďatá pozabíjali ich nič netušiacim rodičom STÁMILIÓNY mláďat odkedy kukučky existujú?
            A mohol by som pokračovať HODINY A HODINY, HODINY A HODINY racionálne a nepriestreľne vyvracať to, že Zem a telá stvoril dobrotivý Boh, a jasne potvrdzovať a ozrejmovať, že Zem a telá stvoril zlomyseľný Satan, pretože je to PEKLO, ktoré sa tupé kresťanstvo snaží nešikovne „priemiestniť“ zo Zeme do „Pekelného života po smrti tela pre hriešnikov“.

          • Miroslav Čižmár

            Dobro vzniklo oddelením od zla, s ktorým bolo spojené v singularite poznania dobra a zla. Až keď sa dobro oddelilo od zla, vznikol život. Večne živej duši smrť ani utrpenie tela neublíži. Pre večne mŕtvu dušu je to však konečná. Viac sa sem nevráti, až kým sa nevráti k viere v dobro a k večnému životu.

          • Objektívne

            Máš pravdu, ale len málo bude takých, ktorí pochopia ako presne bude potrestané ľudstvo ako celok. Tí, ktorí to pochopia, môžu niečo urobiť pre svoju záchranu.

          • MČ dobro to je Zákon a zlo je len vedomý odklon od Zákona.
            Žiadna singularita kde bolo dobro aj zlo nikdy neexistovala. Zlo je len prelud – lož – teda prekrútená Pravda/dobro a tak stačí náprava a zlo prestane existovať. Zlo ako niečo samostatné oddelené od niečoho dobrého neexistuje ale vždy bude žiť z prejrutenej Pravdy len ako parazit, ktury keď stratí hostiteľa sám neprežije, stratí sa, prestane existovať dokonca aj ako ten prelud.
            Boh s Satan niesú rovnocenní súperi, Satan je permanentne závislý na energii od Boha keďže sám sebe ako Zdroj nieje. Jediný nezávislý je len Boh. Satan nebol stvorený ako zlý Satan ale ako Archanjel, kturý však zlyhal vo svojom poslaní (keď klesol z úrovne božskej ríše do hmoty – vesmíru) a svojim rozhodnutím nahradiť Boha strhol na cestu skazy celoplošne mnohé ľudské civilizácie vo Vesmire.
            Zanedlho príde Zhira od Boha náprava a Očista avšak to neznamená, že ľudia budú automaticky očistení -od zla, ktoré sa im usadilo v ich vnútri – to ani náhodou. Tak jak bude silou Svetla zničené všetko temné, neprirodzene tak budú zničení aj ľudia, ktorí zlo prechovavajú vo svojom vnútri. Žiadna spása nepríde zadarmo – takú korupciu v boždkom meradle nemožno čakať. Práve naopak – je to tá najprísnejšia Spravodlivosť, ktorá nikomu nič neodpustí – každý sa musí pred zahubou sbhjho ducha (nielen tela) sám pretože inak to ani nejde. Nikto nikoho nemôže vykúpiť a to ani Boh.

          • Miroslav Čižmár

            Achnaton
            Keď hovorím, že dobro bolo spojené so zlom, nemyslím tým konkrétny čas, ale energiu. V skutočnosti to nemuselo nastať v čase, rovnako ako prvotná udalosť pred vznikom vesmíru, ale vysvetľuje to energetické usporiadanie hmoty a svetla.
            Viera v dobro je stav duše. Prejavuje sa v zákone, ale nie je to vedomý zákon. Je to viera, že zlo nemôže zvíťaziť, lebo svet bol stvorený na obraz dobra. Nie sme tu za trest, ale za odmenu. Karma nikoho nepotrestá posmrtným trestom, lebo smrť samotná je trest. Veriacim v dobro však neuškodí, lebo viera ich vráti do života.

  6. Poslední rozhovor zavražděného šéfa FBI: „Washingtonská elita jsou satanističtí pedofilové“

    https://aktax.cz/posledni-rozhovor-zavrazdeneho-sefa-fbi-washingtonska-elita-jsou-satanisticti-pedofilove/

  7. Vědci varují před riziky krevních transfuzí od lidí očkovaných proti COVID-19

    https://aktax.cz/vedci-varuji-pred-riziky-krevnich-transfuzi-od-lidi-ockovanych-proti-covid-19/

  8. Marek Košice

    OTÁZKA NA KRESŤANOV :

    Prečo Boh neumožní, aby sa Biblia (napísaná v potrebnom jazyku) dostala do kažého kúta sveta – DO KAŽDEJ RUKY????
    Tvrdíte, že spasený bude len ten, kto sa bude riadiť Bibliou……..Ale stámilióny až miliardy ľudí sa k nej nikdy nedostanú.

    Čo to potom znamená? ŽE ANI BOH NIE JE SPRAVODLIVÝ, pretože nedá každému ROVNAKÉ ŠANCE spoznať kresťanské učenie, Bibliu.
    Stámilióny až miliardy budú zatratení, pretože ani nemali možnosť dočítať sa ako sa vymaniť zo zatratenia……

    Toto vy kresťania ale neriešite…………VY STE TOTIŽ OTROCI, ktorí odovzdali zdravý rozum niekde na vrchol skaly, ale naspäť poň sa vám už nechce ísť, pretože je to brutálne vysoko a už nemáte síl sa tam vyštverať…

    • Miroslav Čižmár

      Každý, kto sem prišiel, mal vieru v dobro. Stačí ju nestratiť.

    • hľadač pravdy

      Rim 2, 12-16

      Mierou Božieho súdu je zákon svedomia

      ,,12 Tí, čo bez zákona hrešili, bez zákona aj zahynú. A tí, čo hrešili, hoci mali zákon, budú súdení podľa tohto zákona. 13 Lebo pred Bohom nie tí sú spravodlivý, čo zákon počúvajú, ale iba tí budú ospravedlnení, čo ho plnia.
      14 Aj pohani, hoci nemajú zákona, od prírody činia to, čo zákon požaduje. Nemajú zákona, ale sami sú si zákonom 15 a tak dokazujú, že skutky zákona sú im vpísané do srdca. O tom im spolu vydáva svedectvo ich svedomie a ich myšlienky, ktoré ich aj obviňujú, aj obraňujú. 16 (Tak aj) v ten deň, keď Boh skrze Ježiša Krista bude súdiť skryté činy ľudí, a to podľa blahozvesti (ktorú hlásam).”
      ——————————————————————————————————–
      poznámky pod čiarou….

      12:
      Mierou Božieho súdu nie je zákon, ktorý niekto nemohol poznať, ale svedomie, ktoré každému primerane hovorí, čo má a čo nemá robiť.

      14-16:
      Každý človek má od prírody (=od Boha, ktorý je jej pôvodcom!) do srdca (=do duše) ako by vpísaný zákon Boží, ktorý sa svedomím ozýva a ukazuje mu, čo zodpovedá jeho bytostnému poslaniu, čo je teda dobré a čo zlé. My sami, naše hnutia a myšlienky, sa budeme obviňovať a brániť pred večným Sudcom. Sami v sebe si nosíme súd a večnosť. Porovnaj Jn 3,18-21.

      16:
      ,,Podľa mojej blahozvesti” = podľa právd Kristovho evanjelia, ktoré hlásam.

      citované podľa:
      Písmo sväté Nového zákona, preložili a poznámkami opatrili: Štefan Zlatoš, Anton Ján Šurjanský, vydal Spolok svätého Vojtecha, Trnava 1946.
      ——————————————————————————————————–
      => To platí pre tých ľudí, ku ktorým sa Kristovo evanjelium nedostalo, čiže nemali možnosť si ho počas svojho života vypočuť alebo prečítať.
      => No neplatí to pre ľudí, ktorí blahozvesť – Kristovo evanjelium zatvrdnuto odmietajú, robia si z neho posmešky, znevažujú ho a do konca svojho života Božiu ponuku spásy odmietali.

    • Objektívne

      Zabudnite na Bibliu ak ju nebudete čítať moderným vedeckým spôsobom. Bibila obsahuje povrchové príbehy, ktoré boli napísané pre chápanie ľudí neskoršej doby Bronzovej. Čítanie a chápanie Biblie optikou týchto ľudí nič neprináša. Obsahuje ale skryté poznanie, ktoré odhaľuje pravdu o konci dní a Božom súde. Tento príbej je majstrovsky vnorený do povrchových príbehov z ktorých je to potrebné dekódovať. Podstatou celej veci je vedieť čo je to Tóra a kde sa vzala, pretože to je úplne niečo iné ako si takmer všetci myslia, že to je.

  9. Lidé se shromažďují před lékařským centrem Americké univerzity v Bejrútu. (17….
    Lidé se shromažďují před lékařským centrem Americké univerzity v Bejrútu. (17….
    Lidé se shromažďují před lékařským centrem Americké univerzity v Bejrútu. (17….
    Lidé se shromažďují před lékařským centrem Americké univerzity v Bejrútu. (17….
    Tisíce pagerů, osobních komunikačních zařízení, v Libanonu explodovaly v úterý,…
    25 fotografií

    Osmatřicetiletý Nádir byl v centru Bejrútu se svým kamarádem, když v úterý kolem čtvrté hodiny odpoledne uslyšeli výbuch z opodál stojícího autobusu. „Šli jsme tam a na místě řidiče uviděli muže, který krvácel,“ popsal Nádir. Nejdříve se domníval, že zraněného někdo postřelil.

    „Pak jsem ale uslyšel další hluk a exploze v oblasti, kde jsme se nacházeli. V tu chvíli jsem věděl, že se něco stalo,“ popsal listu Haarec první minuty toho, co se posléze ukázalo jako hromadný útok na osobní komunikační zařízení členů Hizballáhu po celém Libanonu.
    Výbuchy pagerů členů Hizballáhu zranily tisíce lidí, devět zabily. Izrael mlčí

    „Syn je lékař. Hned po začátku výbuchů ho povolali do práce s tím, že jde o celostátní stav nouze. Podle syna v nemocnici zavládla panika, chodby jsou plné zraněných, zdravotníci museli připravit desítky dalších stanic intenzivní péče,“ uvedla obyvatelka Bejrútu Samira.

    „Říkal také, že jsou tam různé druhy zranění: poranění očí, ztráta prstů, poranění ucha, žaludku nebo stehna,“ konstatovala.
    Jako Soudný den, lidé šílí

    Při úderu, který má podle libanonských bezpečnostních složek na svědomí Mosad, přišlo o život dvanáct lidí a další tři tisíce utrpěly zranění. Je mezi nimi i íránský velvyslanec v Libanonu, který přišel o oko a druhé má zraněné.

    „Původně jsme mysleli, že zraněných bude pár set, ale jsou to tisíce. Všechny nemocnice pokračují v ošetřování lidí. Situace v Libanonu je jako Soudný den. Lidé šílí. Úředníci po celé zemi vyzvali veřejnost, aby darovala krev,“ uvedla jednačtyřicetiletá Iman z města Týr.

    K výbuchům pagerů došlo zejména na jižním předměstí Bejrútu, které je baštou Hizballáhu. Odehrály se také ve městech Nabatíja či Bint Džubajl. Exploze podle Haarecu zranily i několik lidí v Sýrii.

    “ Pagery obsahovaly 20 gramů trhaviny, neodhalil by ji ani skener, tvrdí Libanonci“

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/libanon-izrael-hizballah-teroristicke-hnuti-utok-pager-exploze-vybuch-bejrut.A240918_094203_zahranicni_dtt

    To len dokazuje, že Hízbaláh zakladal samotný Izrael.
    ———————-
    Z iného súdka – 23 % HDP na knihy = učebnice = školstvo. Princíp. Debilizácia, kontrola opozičných názorov. Ešte na to dajú uhlíkovú daň. Vydrbaní boľševici!

    • Miroslav Čižmár

      Dnes ďalšie výbuchy. Mobily, vysielačky, pagery. Kúpené pred piatimi mesiacmi. Pagery boli vyrobené v Maďarsku. Podľa ruskej rozviedky je za tým MI6.

      • „Okolnosti výbuchů pagerů zatím nejsou jasné. Hizballáh, Írán i libanonská vláda akci označily za útok, za nímž stojí Izrael. Deník The New York Times napsal, že výbušný materiál ukryl Izrael do pagerů, které si před několika měsíci objednal Hizballáh. Agentura Reuters dnes s odvoláním na zdroj z libanonských bezpečnostních složek a další anonymní zdroj uvedla, že izraelská tajná služba Mossad dala výbušniny do asi 5000 pagerů. Zatím není jasné, kdo je vyrobil a od koho je Hizballáh koupil.

        Hizballáh, který je spojencem Íránu i palestinského teroristického hnutí Hamás, už v úterý označil za strůjce explozí pagerů Izrael. Dnes uvedl, že navzdory tomu bude pokračovat v podpoře “hnutí odporu v Gaze a jeho lidu” a bude “bránit svrchovanost Libanonu”.“
        https://cz24.news/the-new-york-times-mossad-dal-do-pageru-hizballahu-silnou-vybusninu-pentrit/

    • ucebnice pojdu na 5% DPH, bude to viazane na zoznam ministerstvom schvalenych ucebnic,
      Búcha tam už ževraj všetko
      Príspevok v téme ‚Zprávy Blízký východ 2024‘ https://ksb-csr.net/threads/zpravy-blizky-vychod-2024.1361/post-37178

      • Dcéra mi nosila zo ZŠ niektoré učebnice- v šalátovom a špinavom stave, počet užívateľov bolo aj 11 teda aj rokov. Vždy som jej radšej dokúpila niektoré nové v e-shope. Je otázne či školy budú mať záujem kupovať nové učebnice.

  10. Inak – kto sleduje tému MedBads – tak údajne tie prvé vyrobila Kabal a farmakopriemysel a mali škodiť. Nová generácia používa iný princíp a má slúžiť ľudstvu.

    Nositelé Světla 💫: Setkání při modrém Měsíci, 11.9.2024
    https://odysee.com/@NositeleSvetla:c/013_Nositel%C3%A9-Sv%C4%9Btla-Setk%C3%A1n%C3%AD-p%C5%99i-modr%C3%A9m-M%C4%9Bs%C3%ADci,-11.9.2024:0
    ————-
    Všetko s odstupom

Pridajte komentár

*