Väčšina mladých lekárov je dnes finančne zotročených farma priemyslom. To ničí zdravotnícky systém


Väčšina mladých lekárov je dnes finančne zotročených farma priemyslom. To ničí zdravotnícky systém

(Lance D. Johnson, Natural News) Mladí, na progresivizme odchovaní lekári, ktorí na sociálnych sieťach zverejňovali fotky, ako sa dávajú očkovať proti covidu, sú rovnaké typy lekárov, ktorí bez škrupulí prijímajú darčeky a úplatky od farmaceutických spoločností a následne sa otočia a predpíšu vám ich toxické lieky.

Nová štúdia publikovaná v prestížnom British Medical Journal s názvom „Ochrana lekárov na začiatku kariéry pred komerčným vplyvom“ zistila znepokojujúci trend u mladých lekárov, ktorí sú využívaní ako pešiaci na propagáciu nových liekov.

Prírodná liečba osteoartritídy

Tento vplyv je všadeprítomný, no vyskytuje sa najmä v oblasti manažmentu bolesti a v kardiológii – dvoch medicínskych odboroch, kde skutočné príčiny ochorení nie sú správne diagnostikované a liečené.

Štúdia varuje, že farmaceutické spoločnosti diktujú zdravotnú starostlivosť prostredníctvom úplatkov

Štúdia zistila, že farmaceutické spoločnosti a výrobcovia zdravotníckych pomôcok sa zameriavajú na lekárov hlavne na začiatku ich kariéry. Lekárov lákajú na paušálne platby, sponzorované vzdelávanie, reštaurácie a na rôzne kariérne príležitosti.

V tomto skorumpovanom prostredí zástupcovia farmaceutických spoločností dúfajú, že s mladými lekármi „vypestujú dlhodobé a vzájomne výhodné vzťahy“.

„V konečnom dôsledku tieto vzťahy ohrozujú udržateľnosť zdravotnej starostlivosti a vystavujú pacientov zbytočnému riziku alebo poškodeniu zdravia,“ hovoria autori štúdie Alice Fabbriová, Ph.D., a Quinn Grundyová, Ph.D.

Štúdia publikovaná v odbornom časopise JAMA Internal Medicine sledovala 5 533 mladých amerických kardiológov. Väčšina z nich (73%) akceptovala „marketingové platby“ ešte pred ukončením štúdia.

Celkovo 88% z nich prešlo v prvých rokoch po ukončení štúdia na prijímanie platieb od farmaceutických spoločností. Len asi 12% mladých kardiológov zostalo nezávislých od vplyvu farmaceutického priemyslu.

Vplyv farmaceutického priemyslu sa rozšíril prevažne v medicínskych oblastiach, ktoré sú „náročné na postupy“ a využívajú viac technológií. Štúdia zistila, že od farmaceutických spoločností bralo peniaze až 80% lekárov pred ukončením štúdia a až 96% v prvých rokoch po ukončení štúdia.

Kardiológom sa vypláca viac platieb za lieky ako akémukoľvek inému typu špecialistov. V jednej zo štúdií 184 zo 195 riaditeľov srdcových katetrizačných a elektrofyziologických laboratórií bežne prijímalo platby od farmaceutického priemyslu. Len 11 z týchto riaditeľov odmietlo v danom kalendárnom roku peniaze od farma firiem.

Podľa analýzy z roku 2018 spadajú platby prijaté kardiológmi do 12 známych kategórií, vrátane oblastí ako:

  • Jedlo a nápoje
  • Zábava
  • Cestovanie a ubytovanie
  • Poplatky za poradenstvo
  • Darčeky
  • Charitatívne príspevky
  • Odmeny za službu učiteľa alebo rečníka v neakreditovanom a necertifikovanom programe ďalšieho vzdelávania
  • Kompenzácie za iné služby ako poradenstvo, vrátane pôsobenia vo funkcii učiteľa alebo rečníka na inom mieste ako v programe ďalšieho vzdelávania
  • Vzdelávanie
  • Granty
  • Honoráre
  • Autorské honoráre alebo licencie

Peniaze farmaceutických spoločností výrazne ovplyvňujú diagnostické a preskripčné postupy mladých lekárov

Tieto platby od farmaceutických firiem v konečnom dôsledku ovplyvňujú rozhodovanie lekárov. Manipulujú s tým, ako myslia, ako diagnostikujú a čo predpisujú.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

„Dokonca aj proskytovanie lacných jedál (jedál rýchleho občerstvenia) sponzorovaných farma priemyslom je spojený so zvýšeným predpisovaním propagovaných značkových liekov,“ uviedli Fabbriová a Grundyová.

Štúdia v časopise JAMA Internal Medicine z roku 2016 sledovala praktiky predpisovania 2 444 lekárov a vplyv propagandy farmaceutických spoločností na ich praktiky predpisovania liekov.

Uvedená štúdia zistila, že s nárastom platieb v priemysle sú lekári ochotnejší slepo predpisovať značkové statíny. Táto prax unáhleného predpisovania liekov často opomína základné faktory a patológie, ktoré spôsobujú kardiovaskulárne problémy.

Slepé predpisovanie statínov každému pacientovi opomína dôležité bunkové, hormonálne a zápalové indikácie, čo spôsobuje ďalšie zdravotné problémy. Dnes sa statíny dokonca odporúčajú tínedžerom vo veku 15 rokov v prípade, ak vykazujú akékoľvek známky vysokého cholesterolu.

Rovnaký trend možno pozorovať u lekárov, ktorí zvyšujú predpisovanie opioidov na úľavu od bolesti.

Štúdie ukazujú, že zvyšovanie platieb od farmaceutického priemyslu povzbudzuje viac lekárov, aby predpisovali opiáty, pričom ignorujú základné problémy spojené s bolesťou a spôsobujú pacientom vážne následky.

Podobné trendy sa vyskytujú aj v rakovinovom, očkovacom a ďalších druhoch farmaceutického priemyslu.

Lekárske fakulty ako spolupáchatelia

Lekárske fakulty zámerne neriešia uvedený systémový problém a ignorujú, ako tento špinavý vzťah poškodzuje budúcnosť lekárskeho povolania.

Prijímaním peňazí od farmaceutických spoločností mladí lekári kompromitujú svoju vlastnú integritu, zapájajú sa do konfliktov záujmov, ktoré oslabujú ich potenciál, pričom ohrozujú budúcnosť starostlivosti o pacientov, ako aj dôveru v toto odvetvie.

„Vzdelávacie programy by mali spochybniť všeobecnú vieru medzi zdravotníckymi pracovníkmi, že sú imúnni voči komerčnému vplyvu. Mali by ich naučiť, ako kriticky hodnotiť informácie získané od farmaceutického priemyslu… a nasmerovať ich na nezávislé zdroje informácií o predpisovaní liekov,“ komentujú Fabbriová a Grundyová.

Namiesto akceptácie tajných dohôd ako niečoho normálneho musia byť študenti medicíny vyškolení, aby rozpoznali, kedy vzťahy s farmaceutickým priemyslom bránia ich schopnosti objektívne riešiť zdravotné problémy svojich pacientov.

Zbohom vysoký krvný tlak

Autor: Lance D. Johnson, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Slyšel jsem, že mikrobiologii (což je samotný základ všech buněčných procesů v těle, stejně jako chemii), věnují prý pouze jeden semestr.
    Takže je zřejmě učí, že na červený pupínek se dává modrý a na hnědý žlutý prášek. Od akce Kovid jim nevěřím. Tím svým chováním za Kovidu zahodili svoje studium do koše.

    • Dávam do pozornosti knihu od Dr. Johna Virapena: Nežiadúci účinok smrť. Vydaná dávno pred tým šialenstvom zvanom Covid

    • pokračování „akce COVID…“
      Vo svete, konkrétne v Európe, Severnej Amerike a Ázii, sa momentálne rýchlo šíri nový subvariant koronavírusu SARS-CoV-2, ktorý spôsobuje ochorenie COVID-19. Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

      hlavnespravy.sk

      vakcínky jsou již nakoupeny, takže stačí sdělit ofcím, že jsou účinné i na tuto variantu….

  2. Mimo tému, 2-hodinové vysvetlenie symboliky nielen na OH, ale celkovo. Kto ešte symboliku inde nenaštudoval tak je to celkom poučné.

    Co nám oznamuje ceremonial k Olympiadě?
    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cs&id=30493&date=2024-09-17

  3. Vacsina lekarov az na male vynimky zrejme nema ziadne svedomie alebo rozum. Ide najme o rodinne klany, vychovane na mamone a pod. hodnotach! Pycha ich zenie laktami dopredu, staci sa pozriet kolko sa ich derie do politiky, najviac v samosprave! Preto nebudme prekvapeni, co vsetko budu este ludom tlacit!
    https://zvedavec.news/komentare/2024/09/10227-od-agrarismu-k-transhumanismu-dlouhy-pochod-k-dystopii.htm

  4. Je to sice mimo tema ale povazuji za nutne to sem napsat. Od minuleho patku 13.09.2024 zacalo prset. Prselo nepretrzite az do nedelniho dopoledne. V sobotu uz byly zaplavy. Ale co me velice prekvapilo celou dobu zaplav byl ve vzduchu citit spaleny asfalt. A to se shodlo mnoho lidi se kterymi jsem mela moznost mluvit. Ten zapach byl tak silny, ze jsem ho citila v byte pri otevrem okne, tedy ventilacky. Byl neprijemne stiplavy. A jeste jeden postreh, Kazdopadne operatori museli rostovat, rozumej mobilni site zrejme byly postene na vyssi vykon. Poznam jejich grilovacku protoze kdyz ten vykon je na vyssi urovni tak me je velice spatne a boli me prostredni dil tela. Velice neprijemny stav a vice lidi hlasi stejne symptomy. Nyni je me o poznani lepe protoze uz asi neni potreba tolik rostovat. Dnes je krasne slunecne pocasi. A jeste jeden postreh, nez sformovali tyto zaplavy, tak nezvykle dlouho kobercovali rozumej skenovali podzemi letadly. Ucel to urcite muselo mit, nic se nedeje nahodou. Jedna z teorii je ze potrebovali hodne vody na zaliti podzemnich tunelu DUMPs. Jak stale upozornoval pan trump cituji sledujte vodu, bude to biblicke. A nyni se nabizi druha vec sledujte toky penez. Shrnuto a podtrzeno, dlouhodoba priprava na povodne, dlouhodobe suche a teple pocasi, ktere dovolilo umele vysouseni vzapeti rostovani a spad deste tam kde to bylo nejvice zadouci. A to se tomu nekomu povedlo. At uz v dobrem slova smyslu nebo v tom nicitelskem. A co me nejvice sokovalo? vcera jsem zaslechla informaci, ze do oblasti postizenych zaplavami min zdravotnictvi posila ocko vakciny proti zloutence. No to me poser. Ale verim ze duverivi lide pujdou nastavit raminko teto dalsi biologicke zbrani. Uz doslovne nevedi jak tu depopulacni agendu uspisit, hovada. Vsechno souvisi se vsim. Je to hnus velebnosti DUWENBLEJT!!! Malo je ze nas travi ze vzduchu chemtrails tak jeste biologicke zbrane a vse dalsi pro jejich vlhky sen depopulace!!! Mejte krasny dnicek.

    • Objektívne

      Keď som občas chodil okolo pracovníkov, ktorý asfaltujú nikdy som necítil, že by to bolo štiplavé, zato keď sa pália plasty tak to by už mohlo byť tak cítiť. Veta „sledujte vodu, bude to biblické“ sa zakladá na pravde, ale tak skoro to nebude. Bohužiaľ tí, ktorí sa upnú na túto vetu a budú sledovať vodu tak neprežijú ten biblický rozmer vody. Pravda o udalosti je dobre skrytá a nebude prezradená.

    • mariankosnac

      No aj v lete 2007 to bola najprv púšť a potom povodeň. Toto sa proste občas opakuje. Nevidel by som v tom hneď dielo elít či jelít aj keď všetko je možné. Vnímam to skôr konštruktívne, ako akýsi očistný rituál zeme.

      • Más pravdu, určité veci sa jednoducho opakuju
        Včera sa stala zaujímavá vec, to iste čo 18.9.2007 …fed znizil urokove sazby o 0.5%
        Bolo to presne pred 17 rokmi

  5. Je to pravda
    a nielen mladí, aj iní lekári a iné profesie . Sme zatiaľ predhistorický ľudia, sme v kapitalizme kde vládne zisk nad rozumom , kde je vzdelanie a služby humanizmu na poslednom rebríčku. Naše vedomie za bytím zaostáva míľovými krokmi.
    Preto je majetok a peniaze zatiaľ prvoradé . Je na to liek a to je vysoká produktivita práce v novej spoločnosti aby, sme mali viac financií na rozvoj myslenia vzdelávaním a praktickou činnosťou v prospech kolektívu , nie a vojny a násilie – to znamená – nie individualizmus, sebectvu a pod. a na to treba aktívny voľný čas. Keď sa práca v prospech kolektívu a rozvoja ľudstva stane prvoradou potrebou – to nie je utópia, raz to príde-žiaľ že vtedy tu už nebudeme.

    P.S. Ešte veľa vody uplynie keď zmizne násilie ako také, nielen vojenské, ale to budú už iní ľudia v inej spoločnosti .
    Za túto ideu sa oplatí žiť

  6. Dolinková aktivizuje „vakcináciu“ COVID 19.

    Ministerstvo zdravotníctva pod Dolinkovej vedením pripravuje očkovanie Slovákov vakcínou proti Covid-19
    “ Rezort pripomenul, že očkovanie je najúčinnejším nástrojom proti ochoreniu COVID-19. Popredný český výskumník rekombinantných vakcín Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc. vlani varoval pred tým, že plazmidy vo vakcínach môžu kontaminovať našu DNA. Očkovanie proti Covid-19 zároveň prirovnal k eutanázii.“
    https://www.infovojna.bz/article/ministerstvo-zdravotnictva-pod-dolinkovej-vedenim-pripravuje-ockovanie-slovakov-vakcinou-proti-covid-19

    Vláda konečne priznala aj pre svoj fanklub, že teror COVID-19 slobodomurár Kotlár nevyšetrí a nevyšetruje
    https://www.inenoviny.sk/vlada-konecne-priznala-aj-pre-svoj-fanklub-ze-teror-covid-19-slobodomurar-kotlar-nevysetri-a-nevysetruje/

    Podvod s názvom atentát na Fica nebudú vyšetrovať. Vyšetrili by, že Fico je podvodník.

    Oznámli to slobodomurárske hlavnespravy.sk, hlavná trúba Ficovlády.
    https://www.hlavnespravy.sk/komisia-na-presetrenie-atentatu-na-fica-sa-nebude-zriadovat/3647362

    Dôkazov, že atentát je podvod je viac ako dosť. Stačí len, aby dal niekto trestné oznámenie na svedkov, Fica, zamestnancov nemocnice a viaceré podivné osoby na videu, vrátane fotografa. Vtedy sa začnú diať veci.
    https://www.inenoviny.sk/podvod-s-nazvom-atentat-na-fica-nebudu-vysetrovat-vysetrili-by-ze-fico-je-podvodnik/
    —————–
    Poznámka – ale Lex atentát už obmedzuje slobodu zhromažďovania.

    V Rusku podľa PCR testov nárast COVID-19 prípadov. Ruský minister zdravotníctva hovorí, že majú dostatok liekov na liečbu COVID-19.
    https://www.inenoviny.sk/v-rusku-podla-pcr-testov-narast-covid-19-pripadov-rusky-minister-zdravotnictva-hovori-ze-maju-dostatok-liekov-na-liecbu-covid-19/
    ——————
    Čiže – bez PCR testov by nebol kovid. Vojna na Ukrajine zrejme končí a začína kovid. Len pripomínam – Zrelenský vyhral voľby prísľubom zastavenia vojny – to isté robí aj Trump, pričom jeho úlohou je rozvrat USA /Pax americana/ a na to je naopak vojna potrebná /úlohou Putina je detto zničenie Pax americana a nástup BRICS. Globalisti si idú svoje.

    • Presne ako si napisal. Len slepi to nevidi a hlupak si to nevie dat do suvislosti! Vdaka za pekne zhrnutie! Slobodomurari tu hraju roky s nami divadielko a je jedno kto vladne, aj preto nebol doteraz nikto odsudeny za rozkradanie, korupciu ci vlastizradu z radov vladnych politikov! Vsetci poslusne plnia Agendu 2030 a to je hlavne, vsetci sluzia tomu istemu jednemu panovi!

      • holistický prístup

        Olga a ostatní satanovi otroci,

        vidíte len perifériu – zahmlievate tým skutočnosť, kto ovláda tých, ktorých menujete – je to tá istá entita, ktorá OVLÁDA aj vás samotných!

        • Ak je tu niekto sanatanov otrok, pozri sa do zrkadla a uvidíš ho osobne ! Ty úbožiak ! Vráť sa k slobodomurárskym médiám a už tu nesmrď !

          • holistický prístup

            XXXX….L,

            skutočne pravý OTROK JEZUITOV – otrokov diabla – obraňuje svoje žriedlo „obživy“. Ak tu niekto skutočne smrdí, tak všetci sektári – diablovi OTROCI.

            Z týchto stránok sa z diskusií stal propagačný portál satanovho „učenia“ a satanistov! Bývali tu aj hodnotné príspevky, ale dnes … treba s „lupou“ hľadať niečo hodnotné …

    • … A V. V. Putin samozrejme s Globalistami v ich cieľoch súhlasí a nemá vlastné ciele, že jo – lebo ak by ich mal tak by nebol v čele Ruska alebo by robil prieky a to akože ludia videli – robil by všetko aby im dokázal, že kope za nich a nie za všelijakých zmetkov, Pax Americana alebo za Globalistov, že jo?
      Si had a preto ťa nemám rád!
      Neboj, aj na teba príde a neviem či potom tie trable za, ktoré si si pritiahol budeš mat silu posunúť iným.
      Bude to „Game over“.

      • „Si had a preto ťa nemám rád!
        Neboj, aj na teba príde a neviem či potom tie trable za, ktoré si si pritiahol budeš mat silu posunúť iným.
        Bude to „Game over“.“

        Neviem, či to vlákno smeruje ku mne – podľa použitých výrazov odhadujem, že áno. Ty si provokatér a pre istotu sa vyjadruješ neutrálne – aby nezbalili teba. Koľko máš podšívok na kabáte?

    • mariankosnac

      Neviem kde beriete že vojna na Ukrajine končí a začína kovid. Vojna na Ukrajine sa ešte ani poriadne nerozbehla a kovid už skončil. Strach z Covidu pominul, ovce sú už ,,imúnne“ a vakcíny už nežerú. Dolinková si môže aktivizovať akurát tak pi.u.

      • Miroslav Čižmár

        Covid je súčasť biologickej vojny. Rusi zničili laboratóriá na Ukraine, preto sa covid dočasne odložil. Teraz sú už vybudované nové laboratóriá, a biologická vojna môže pokračovať.

    • Miroslav Čižmár

      Odkedy atentáty vyšetruje komisia? Od toho je predsa polícia.

      • Si na omyle! Úlohou vyšetrovacej komisie je buď niečo vyšetriť, alebo niečo ZAKRYŤ! Preto komisia! To je politikum.

  7. Niet sa čo čudovať. Ja som ešte zažil domácich lekárov. Ktorí poznali celú rodinu. Dnešní lekári sú poväčšinou byrokrati, česť výnimkám. Bez tabuliek, usmernení, všelijakých inštrukcií a počítača by boli prakticky stratení. Hodnoty tzv. zdravého tlaku, cholesterolu sa umelo znižujú, aby farma biznis zarábal stále viac a lekári sa tomu bezmyšlienkovite podriaďujú. Moderná medicína má opodstatnenie pri úrazoch, akútnych prípadoch a život ohrozujúcich stavoch. V oboroch ako traumatológia, neurochirurgia, kardiochirurgie chvala Bohu ešte rastú šikovní mladí odborníci.

  8. AUTENTICKÉ A DĚSIVÉ ZÁBĚRY Z NEMOCNICE V BEJRÚTU! Mossad zřejmě ve spolupráci se CIA provedly teroristický útok proti civilnímu obyvatelstvu v Libanonu! Exploze tisíců osobních pagerů schválil přímo “krvavý Bibi” a stopy vedou do Kalifornie!
    https://cz24.news/autenticke-a-desive-zabery-z-nemocnice-v-bejrutu-mossad-zrejme-ve-spolupraci-se-cia-provedly-teroristicky-utok-proti-civilnimu-obyvatelstvu-v-libanonu-exploze-tisicu-osobnich-pageru-schvalil-primo/

    • Na Blizkom Vychode sa ma zacat realne tretia svetova, aspon podla posolstiev… aj Deagle prognoza na rok 2025 krasne vypoveda o znizeni populacie Libanonu a Izraela… indicii je dost! Mna este zaujal nizsie uvedeny clanok! Nieco sa chysta a nie len v Irsku!

      • holistický prístup

        Olga a všetci „biblistickí programovatelia“,

        prestaňte s tým programovaním a posilňovaním zločincov a zločinov proti človečenstvu! Prikazujem vám to!

  9. Spominany clanok:
    https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/proc-jsou-na-vojenske-zakladny-v-irsku-tajne-dodavany-velke-kontejnery-ktere-jsou-drzeny-pod-prisnou-ostrahou/ !
    Podla Deagle prognozy maju vymriet skoro vsetci Iri! Zaockovanost tam bola extremne vysoka… tak uvidime, snad sa tie zle veci nenaplnia…

  10. Dívka byla v Kalifornii nucena podstoupit 3 očkování najednou a takto vypadá nyní (VIDEO)
    https://cz24.news/divka-byla-v-kalifornii-nucena-podstoupit-3-ockovani-najednou-a-takto-vypada-nyni-video/
    ———————
    To nie je ani na žalobu – to je na popravu!

  11. „Väčšina mladých lekárov je finančne zotročených farma priemyslom …“ V prvom rade nejde len o mladých lekárov, ale všetky vekové kategórie. Keď lekárovi farmaceutická firma ponúkne niečo lukratívne, ak bude pacientom prepisovať na danú diagnózu len (prednostne) ich liek, prečo by to nemal využiť, najmä ak tým pacientovi neublíži? Navyše, žijeme na Slovensku, kde korupcia prekvitá, najmä medzi politikmi. Oveľa viac sú mladí ľudia (vrátane lekárov) zotročovaní bankami, u ktorých sú zadlžení. Ten, kto vlastní vaše dlhy, vás v podstate ovláda.

  12. Este si niekto namysla, ze tato vlada je ina ako predtym a narodna? Skutocne si myslite, ze vysetria zlociny predoslej vlady? Sluzia rovnakemu panovi a podporuju rovnako genocidu mnamkami!!! Vrahovia!
    https://www.topky.sk/cl/10/2856083/Ministerstvo-zdravotnictva-pripravuje-spustenie-ockovania–Pojde-o-adaptovanu-vakcinu-proti-COVID-19

    • holistický prístup

      Olga,

      Ty samotná tých genocídnych vrahov podporuješ práve tým, že tu stále podsúvaš „biblický“ projekt sťa spasenie – áno, spasú (zožerú) Ťa zaživa a Ty a Tebe podobní im pomáhate zničiť a zožrať všetko živé a skutočné!

      • A ty čo tu podsúvaš za vodu ? Nože daj konkrétne ! Niečo lepšie ako spasenie? Napíš konečne niečo múdre?! Horíme zvedavosťou ! Ale tvoja zlosť nie je argument, ani tvoje netolerovanie iného názoru ! Len už prestaň nálepkovať a súdiť iných ! :o)))

        • holistický prístup

          XXX…L,

          ak je tu niekto zlostný zloduch – zdebilnený dobytok, nálepkovač a OTROK satanov, tak si to Ty a Tebe podobní. Všetko – úplne všetko, čo napíšem, vyslovím, učiním – všetko je prejavom ľúbosti – podsúvaná ZLOSŤ, intolerancia, … sú TEBE vlasné!

          Koniec.

          • Ty si posadnuty, ale debilizmom. Chudacik, tak mi je ta luto… Ale neprajem ti nic zle, snad sa nad tebou Pan Boh zmiluje a otvori ti oci, usi a mysle skrze Ducha Svateho.
            Odpustam ti. 😀

          • holistický prístup

            Olga,

            ten TVOJ pánboh je príliš nízko, aby na na mňa čo i len dovidel – zato Ty, a Tebe podobní ste len jeho dobytkom – či debilným, to vie len ten TVOJ malý, úbohý, temný „boh“, ktorým ste všetci „biblisti“ a ostatní sektári posadnutí – nieto medzi vami rozdielu.

    • Snáď mali najprv napísať konkrétnejšie aký vírus sa šíri, ako ho nazvali , chýbajú informácie, kedy tie nové vakcíny objednali. Takto si možno myslieť že adaptované vakcíny proti Covid, môžu byť aj prelepené tie neminuté, veď ursula dobre zásobila eu.

  13. Klaus Schwab vyzývá ke „globální spolupráci“ v boji proti „dezinformacím“

    https://aktax.cz/klaus-schwab-vyzyva-ke-globalni-spolupraci-v-boji-proti-dezinformacim/

    • holistický prístup

      Olga,

      Ty si vymytá „bibliou“ – aký je medzi „vymyte ofce mainstreamom, a Tebou a Tebe podobnými rozdiel?!? – ŽIADEN! Každý z vás tvorí tento zločinný systém!

      • Namiesto argumentov urážky, skutočný gavalier z teba, zrejme odchovanec vymytý mainstreamom… 😮 )))

        • holistický prístup

          Ako inak – XXXXX…L, sťa satanov služobník (zrejme farárko, jezuita, či iný služobníček diabla), sa cíti byť dotknutý v zmysle: Trafená hus zagága. Ja nie som ani otrok temných, ani gavalier, ani … Ja som … to slovo vás rozpaľuje do žerava a je dôvodom na BAN – som niekto, kto vidí pod sebou celý systém.

          Nadľahčím pravdivo a „vtipne“:

          Prečo vlastné deti oslovujúfarárov a ostatných diablových služobníkov UJO a všetci ostatní ich oslovujú „OTČE“?

          Ešte jeden – tiež pravdivo-vtipný:

          Doktor pýta pacienta:
          – Fajčíte a až hej, tak koľko?
          – No desať a viac denne, – odpovedá pacient.
          – Pijete?
          – No tie dve fľaše červeného denne.
          – A ako často súložíte?
          – No aspoň trikrát do týždňa. Ale snáď sa vám to nezdá veľa!
          Doktor odpovedá:
          – No pravdu povediac, na farára určite áno.

          • Ja si dovolím pridať tiež jeden „pravdivo-vtipný“ – židovský..

            Malá Rebeka hovorí po pohlavnom styku s Chajmom – jej bratom: „S Tebou je to lepšie, ako s otcom.“
            „Ja viem“, odpovedá Chajm, už mi to aj matka povedala..

            P.S: A potom sa divíme, do akej degenerácie tento Svet speje..

  14. Bezdrátové technologie způsobují neplodnost, rakovinu a poškození DNA

    https://aktax.cz/bezdratove-technologie-zpusobuji-neplodnost-rakovinu-a-poskozeni-dna/

    • holistický prístup

      Zuzana,

      podujala si sa z vlastného „rozhodnutia“, alebo za nejaké „výhody“ propagovať len a len aktax.cz? Mám za to, že jedine to tu propaguješ. Žiadna vlastná myšlienka, pozorovanie, … – nič, len propagácia jedinej stránky.

      • Čo ti zase vadí? Opäť žiadny argument hodný pera a vlastný názor, ktorý má aj pridanú hodnotu ! Len prázdne žvásty, ani odkaz na zaujímavý článok – NIČ, prázdnota… :o)

        • holistický prístup

          XXX…L,

          „Čo ti zase vadí? Opäť žiadny argument hodný pera a vlastný názor, ktorý má aj pridanú hodnotu ! Len prázdne žvásty, ani odkaz na zaujímavý článok – NIČ, prázdnota… :o)“

          Všetko vypovedajúce – bez emotikonov.

          Už veľmi dávno si sa prezentoval, že príspevky odo mňa nečítaš, útočil si na mňa sta besná saň … takže si tou besnou saňou v sutane.

          Koniec.

  15. Nieco starsie, hoci napr. o ministrovi financii sa to uz tiez davno povrava. Preto necakajme od sucasne vlady iny kurz v globalnej agende ako tej predoslej. Vsetci klamu a sluzia rovnakemu panovi, len maju ine sposoby, metody a retoriku…
    https://blog.postoj.sk/7331/cesky-blog-spaja-roberta-fica-so-slobodomurarmi

  16. Kto si chce stiahnuť film Promethehus – má to do 400 MB,
    vyskúšajte službu YOUT
    https://www.youtube.com/watch?v=YZQVb-FNUWo

  17. A teraz o niečo „málo“ vážnejšie:

    „Europarlament žiada povoliť útoky západnými zbraňami na ruské územie.

    (Pozn.: fašistický) Európsky parlament prijal (pozn.: dnes, včera?!) Uznesenie, v ktorom VYZÝVA členské štáty EÚ, aby OKAMŽITE (sic!!) povolili Ukrajine uskutočniť diaľkové údery na územie Ruskej federácie. (Pozn.: Myslím, že i tak o danej veci rozhodne USA + NATO už so schváleným Uznesením Bruselu, takže súhlas členských štátov EÚ bude v podstatnej chvíli – s vysokou pravdepodobnosťou – irelevantný, ev. – formálny..)

    ZA – hlasovalo 425 poslancov, 131 bolo PROTI a 63 SA ZDRŽALO – hlasovania. (Pozn.: snáď niekto vytiahne Info zo Zdroja, ako hlasovali SVK-EÚ-poslanci, i keď – dá sa to -predpokladať..)

    „Ak sa niečo také stane (povolenie na úder raketami na Rusko – pozn. red.), tak potom Rusko dá tvrdú odpoveď s použitím silnejších zbraní. Nikto by si o tom nemal robiť žiadne ilúzie. Štátna duma na tom trvá,“ povedal Volodin.

    https://www.hlavnespravy.sk/europarlament-ziada-povolit-utoky-zapadnymi-zbranami-na-ruske-uzemie-rychla-a-ostra-reakcia-ruska/3648538

    P.S:1 – Všetko sa mi javí tak, že stačí malé škrknutie zápalky, z ktorého vznikne MEGA-oheň.. Či už na UA/RF, alebo možno ešte viac – Blízky Východ..

    P.S:2 – A ešte na margo konsolidačného balíčka vlády SR – predsa len – si dovolím – kvôli mentálnemu odľahčeniu uzavrieť komentovanú tému – kresleným vtípkom – na margo zvýšenej DPH na tovary a služby – na 23% – viď odkaz nižšie:

    https://www.hlavnespravy.sk/wp-content/uploads/2024/09/Image-2-copy.jpg

Pridajte komentár

*