Bývalý prezident Microsoftu Kanada hovorí, že bezdrôtové technológie spôsobujú neplodnosť, rakovinu a DNA poškodenia


Bývalý prezident Microsoftu Kanada hovorí, že bezdrôtové technológie spôsobujú neplodnosť, rakovinu a DNA poškodenia

(Rhody Wilsonová, Expose News) Všetky bezdrôtové technológie, vrátane 5G, vyžarujú rádiofrekvenčné žiarenie (RF), ktoré sa absorbuje do ľudského tela a následky jeho pôsobenia sa kumulujú.

Stovky vedeckých štúdií dokazujú biologické poškodenia vyvolávané bezdrôtovými zariadeniami, vrátane neplodnosti, rakoviny a poškodenia DNA.

Zbohom vysoký krvný tlak

V súčasnosti sme už značne vystavení RF žiareniu, ale to sa má v budúcnosti ešte dramaticky zvýšiť. Odhaduje sa, že do roku 2030 bude na celom svete viac ako 500 miliárd bezdrôtovo pripojených zariadení, v priemere takmer 60 zariadení na osobu.

Frank Clegg je bývalý prezident spoločnosti Microsoft Kanada. V súčasnosti je generálnym riaditeľom organizácie Canadians pre Safe Technology (Kanaďania pre bezpečné technológie) a pôsobí aj v obchodnej poradenskej skupine organizácie Environmental Health Trust.

Clegg hrá vedúcu úlohu v technologickom sektore krajiny a širšej kanadskej komunite už mnoho rokov. Veľakrát už vyjadril svoje obavy týkajúce sa bezpečnosti bezdrôtovej technológie 5G a vyzval telekomunikačné spoločnosti, aby poskytli vedecké dôkazy o jej bezpečnosti.

Vyjadril sa tiež proti inštalácii Wi-Fi na školách, pričom uvádza obavy o zdravie a pohodu žiakov, najmä tých, ktorí môžu byť elektrosenzitívni.

V roku 2019 Clegg zverejnil vzdelávacie video o zdravotných a bezpečnostných problémoch 5G a ďalších bezdrôtových technológií. Načrtáva najaktuálnejší výskum a poznatky o bezdrôtových technológiách, ich dôsledkoch a potenciálnych dopadoch na ľudské zdravie.

Tiež vyzýva tvorcov politík a telekomunikačný priemysel, aby preskúmali dosiahnuteľné bezpečnejšie riešenia, ktoré nám umožnia zachovať všetky výhody našich technológií, ale bezpečne.

Po viac ako 40 rokoch strávených v technologickom sektore hovorí:

„Videl som obrovský prínos, ktorý dokáže technológia poskytnúť, videl som aj potenciálne škody, ak technológia nie je implementovaná správne…

Obzvlášť ma však znepokojuje naša súčasná implementácia bezdrôtovej technológie 5G a čím viac výskumu robím a s čím viac odborníkmi sa rozprávam, tým viac ma to znepokojuje.“

Ďalej pokračoval:

„Viac ako 230 vedcov a výskumníkov zo 41 krajín z celého sveta formálne napísalo Organizácii spojených národov, vlastným členským krajinám a Svetovej zdravotníckej organizácii svoje znepokojenie nad plánovaným rozširovaním technológie 5G. Neviem o jedinej štúdii, ktorá by preukázala, že technológia 5G je bezpečná.“

Vysvetlil, že všetky bezdrôtové technológie, vrátane 5G, vyžarujú RF žiarenie, ktoré sa absorbuje a následky ktorého sa hromadia v ľudskom tele. Medzi overené zdravotné účinky bezdrôtovej technológie a bezdrôtových zariadení patria:

  • nespavosť.
  • bolesti hlavy
  • únava.
  • búšenie srdca.
  • srdcová arytmia
  • neplodnosť
  • tinnitus (hučanie v ušiach)
  • necitlivosť alebo mravčenie v končatinách
  • diabetes (cukrovka)
  • rakovina
  • trvalé poškodenie DNA
  • problémy duševného zdravia, ako sú zvýšená úzkosť, depresia, poruchy pozornosti a hyperaktivita (ADHD), autizmus, zmeny nálady a emočná nestabilita

Frank Clegg hovorí, že stovky štúdií dokazujú biologické poškodenie spôsobované bezdrôtovými zariadeniami.

Stop Candida

Najnovšie Národný toxikologický program amerického Národného inštitútu zdravia (NIH) zverejnil v roku 2018 štúdiu, ktorá preukázala dôkazy o rakovine a poškodení DNA pri používaní bezdrôtových zariadení.

Ako by mohol byť produkt, ktorý môže spôsobiť také potenciálne škody, vôbec uvoľnený pre verejné použitie?

„Americká Federálna komunikačná komisia (FCC) reguluje všetky bezdrôtové zariadenia a produkty s nimi spojené. Bohužiaľ, FCC sa skladá z bývalých telekomunikačných manažérov, právnikov a inžinierov. Nemá žiadnych vedcov ani lekárov.

Smernice FCC sú 20 rokov zastarané a tam, kde predpisy a usmernenia výrazne chýbajú, neexistuje žiadny dohľad zo strany FCC. V skutočnosti telekomunikačný priemysel kontroluje sám seba, takže to, čo nám zostáva, je takmer scenár z divokého západu.

Okrem toho, Federálny zákon o telekomunikáciách z roku 1996 zakazuje, aby bola akákoľvek telekomunikačná spoločnosť žalovaná na základe bezpečnosti alebo zdravia ich produktov,“ hovorí Clegg.

Pribúdajú tiež dôkazy o tom, že telekomunikačný priemysel vedel o potenciálnych dopadoch RF žiarenia už pred rokmi a že v Kongrese a iných oblastiach zákonodarného zboru pracuje viac ako 500 lobistov, ktorí tento priemysel chránia.

V našich domovoch, podnikoch, školách a na väčšine verejných priestranstiev už máme značné množstvo expozície RF žiarenia. No a do roku 2030 spoločnosť Cisco predpokladá, že celosvetovo bude viac ako 500 miliárd bezdrôtovo pripojených zariadení, v priemere takmer 60 zariadení na osobu.

Clegg povedal, že na federálnej a štátnej úrovni v USA sa presadzuje urýchlená legislatíva na podporu zavádzania infraštruktúry 5G. Toto bolo v roku 2019.

„Zdá sa, že táto legislatíva odoberá všetky individuálne práva a práva miestnych samospráv (obcí a miest) a prenáša viac právomocí na telekomunikačné spoločnosti. Ide o historický a bezprecedentný presun moci z individuálnej, štátnej a miestnej úrovne na priemysel,“ hovorí Clegg.

Ďalej vysvetlil, že existujú návrhy, ktoré umiestňujú malé bunkové 5G antény extrémne blízko seba – ku každému tretiemu domu v susedstve.

„Mohlo by to byť tak blízko ako každých 150 metrov na verejných priestranstvách. Vplyv RF žiarenia na takto hustej úrovni frekvencie, intenzity a výkonu 24 hodín denne, sedem dní v týždni, je bezprecedentný a nedostatočne preskúmaný.“

Na záver Clegg navrhol, čo každý z nás môže ohľadne toho robiť:

„Najdôležitejšie je, aby sme sa v tejto oblasti vzdelávali. Poskytol som malý prehľad o problematike a pár vedeckých dôkazov… Ale teraz musíte vy prevziať iniciatívu.“

Viac informácií sa môžete dozvedieť v Cleggovom videu (v angličtine) tu:

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Rhody Wilsonová, Zdroj: expose-news.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. mariankosnac

    To áno, obzvlášť keď vám buchne pager alebo iPhone pri guliach. Búchajú už aj baterky v autách, skútroch a notebookoch. Edward Snowden na síti X napsal: Kdyby továrnu opouštěly iPhony s výbušninami uvnitř, média by si mnohem rychleji uvědomila, jak děsivý precedens byl dnes vytvořen. Nic to nemůže ospravedlnit. Je to zločin. Zločin. A všichni na světě jsou kvůli tomu méně v bezpečí.

  2. Švédští výzkumníci varují: Nové chytré elektroměry s sebou nesou zdravotní rizika
    https://cz24.news/svedsti-vyzkumnici-varuji-nove-chytre-elektromery-s-sebou-nesou-zdravotni-rizika/

    „když jsme viděli, co se stane při povodních a záplavách. Kamkoliv se voda dostane, nadělá paseku. Přestože je pro nás životní potřebou a ani dromedár bez ní neomezeně dlouho nevydrží, ve větší míře na nevhodném místě umí škodit. A to nejen odplavením skromného příbytku či jeho devastací. Stačí pár kapek v elektrických rozvodech a vše poháněné elektřinou zkolabuje. Náhradní zdroje, světe div se, pohání benzín či nafta. Zrovna tak vozidla či čluny záchranářů. A to netušíme, jak se v praxi zachovala všechna ta solární zařízení poté, co panely zůstaly nad vodou a dále vyráběly proudík, zatímco uložiště setrvala ve vodní lázni. Nám však stačí to, že utopený transformátor v pražské ulici museli na pár dní nahradit dieselelektrickou centrálou a vodu čerpat benzínovými čerpadly. Celý Green Deal se ukázal být najednou naprosto zbytečným seznamem směrnic sestaveným imbecilním společenstvím kdesi v suchém Bruselu.

    Bez elektřiny nejdou další moderní vymoženosti. Vynechme ledničky a pračky, většina těch potopených skončí na sběrných dvorech. Dny Marianne jsou pryč, takže se budou nové pořizovat bez slev. Podstatné jsou platební terminály. Včera jsem shodou okolností nakupoval cosi v OBI a nešly jim platby kartou. Fronta u pokladny byla dlouhá, ale šel jsem na řadu hned, protože jsem byl schopen vytáhnout čtyři a půl tisíce z kapsy a nákup tak uskutečnit. Pro jiné byly problém i dvě stovky a stali se objektem jistého mého ušklíbnutí. Chlap, který nemá u sebe ani 200 Kč, není chlap. A na postižených oblastech nyní těch terminálů nejdou stovky. Včetně bankovních. Centrály umí stáhnout z účtů peníze na dálku a trvalé příkazy odchází, ovšem koupit si pečivo už je leckde zásadní problém a bez hotovosti nepřekonatelný.

    Celá ta moderní doba je tak spíše výzvou než k žití. Mobilní telefony bez signálu, mrtvé platební terminály, elektroauta připomínající v tuto vypjatou chvíli předražené odstavené nesmysly, to vše musí být varováním i před jinými možnými situacemi, než jsou povodně. Ona totiž ta moderní doba není až tak dokonalá, aby dokázala eliminovat běžné pohonné hmoty, platbu v hotovosti, zlato si i pod vodou drží svou cenu na rozdíl od všech ekologických materiálů, teplo vyrobí dřevo jistěji než moderní a elektronikou nabitý utopený kotel. Nepatrné množství CO2 je rozhodně lepší, než do zimy schnoucí mokré zdivo. Spíše se tedy v důsledku zdá, že Green Deal, různé další technologické vymoženosti stojící na elektronice a elektřině mají více omezovat, než dokážou být za každé situace užitečné. Je jen na vás, kdy vám to všem dojde.“
    https://cz24.news/jindrich-kulhavy-je-to-uplne-k-nicemu/

  3. A ešte sem zavesím príbuznú tému – tvorbu morgellonov v ľudskom organizme – základ je železo. Článok je kilometrový a mimoriadne zaujímavý pre ľudí s chemickým a prírodovedným vzdelaním. Treba archivovať v PDF.

    Děsivé syntetické bakterie v žilách „očkovaných“. Patogeny Morgellons – studie
    https://cz24.news/desive-synteticke-bakterie-v-zilach-ockovanych-patogeny-morgellons-studie/

  4. Podle šéfa obrany EU musí být Evropa připravena na boj s Ruskem v horizontu 6-8 let

    https://aktax.cz/podle-sefa-obrany-eu-musi-byt-evropa-pripravena-na-boj-s-ruskem-v-horizontu-6-8-let/

  5. holistický prístup

    1. Zavedenie sietí el. energie, ako dnes poznáme
    2. Rádiové vlny
    3. bezdrôtové technológie

    To a nielen to sú jedy pre živý organizmus. Všetko to spôsobilo skokovité poškodenia živých organizmov v mohutnej miere. Následne si vymysleli nejakú pavedu virológiu (jedológiu), aby ukryli to, čo stvárajú. Už im nestačilo tráviť len studne, jed-lo, odevy – dnes je trávené úplne VŠETKO. Najväčšia travička v his-TORI-i Lukrécia Borgia splodila s vlastným biologickým otcom potomka – syna, z ktorého vyfabrikovali PÁPEŽA. Na jej počesť je dnes vyfabrikovaná paveda virológia = náuka o travičštve.

    Všetky tie „pandémie“ (aj mor a pod.) spôsobili a spôsobujú stále tie isté entity – tie, ktorým sa takmer všetci klaniate.

    Nie sme chorí – sme trávení na všetkých úrovniach!

    • holistický prístup

      Samozrejme, s nástupom pavedy virológie nastúpila paveda o vakcínach – trávenie priamo pichaním mnohoúrovňových jedov do živých organizmov.

Pridajte komentár

*