Prominentný lekár hovorí, že im bolo nariadené úmyselne zabíjať pacientov pomocou pľúcnych ventilátorov


(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice) Podľa prominentného lekára Dr. Marka Bishofského boli tisíce pacientov hospitalizovaných pre Covid-19 na príkaz vlády úmyselne zavraždené napojením na pľúcne ventilátory, pričom im boli odopreté život zachraňujúce lieky, ako sú ivermektín, hydroxychlorochín a vitamín D.

Dr. Bishofsky je svetovo uznávaný pľúcny lekár, ktorý lieči rôzne zdravotné stavy, pri ktorých sú postihnuté pľúca.

Zbohom vysoký krvný tlak

Podľa portálu The Defender v nedávnej epizóde relácie „Good Morning CHD“ Dr. Bishofsky povedal, že bol často svedkom toho, ako sa nemocničný personál rozhodol predčasne intubovať pacientov s ochorením na Covid-19.

Ako uviedol:

„Mnoho, mnoho tisíc pacientov zomrelo kvôli tomuto zhonu do rýchlej intubácie pacientov a neumožnenie včasnej liečby liekmi ako ivermektín, hydroxychlorochín alebo dokonca obyčajný vitamín D – týmto pacientom nedovolili podať ani len vitamín D! Chceli ich rýchlo zaintubovať a nasadiť remdesivír.“

Podľa doktora Bishofského boli pacienti intubovaní na pľúcne ventilátory, „keď potrebovali len tri litre kyslíka“. Bolo to niečo, čo počas svojej 25-ročnej praxe ešte nikdy nevidel.

„To je tak málo kyslíka, že ak pacienta odpojíte z pľúcnej ventilácie, bude v poriadku,“ hovorí.

„Namiesto toho tu bola až prílišná snaha o ich rýchlu intubáciu.“

Intubácia mala byť v týchto prípadoch až poslednou možnosťou, nie prvou

Dr. Bishofsky sa snažil presvedčiť lekárov, že „to nebola tá správna vec“. Vysvetľuje:

„Keď som v roku 1999 začal svoju kariéru, išiel som na obrovské sympózium, kde sa hovorilo o rizikách intubácie – rizikách používania pľúcneho ventilátora – a už vtedy sa vedelo, že intubácia by mala byť poslednou možnosťou.

V tom čase hlásili 25% nárast úmrtnosti pacientov, ktorí boli intubovaní a nasadení na ventilátor. A dnes už vieme, že počas covidu zomieralo viac ako 80 až 85% ľudí, ktorí boli na ventilátoroch.“

Ventilátory sú „jedným z najdôležitejších nástrojov na záchranu života, ktoré máme,“ hovorí Dr. Bishofsky, ale sú tiež „extrémne nebezpečné“, pretože zvyčajne spôsobujú bakteriálny zápal pľúc.

Lekári vtedy povedali Bishofskému, že to je jednoducho protokol nemocnice . „Lekári nemali žiadne vysvetlenie. Chrlili mainstreamové mediálne naratívy.“

Dr. Bishofsky, ktorý nakoniec rezignoval v čase, keď bolo zavedené povinné očkovanie proti covidu, hovorí, že sa snažil presvedčiť lekárov, aby pacientom podávali hydroxychlorochín. V prvom týždni pandémie lekári v Bishofského nemocnici dokonca aj použili hydroxychlorochín.

Liečba osteoporózy

„A mali sme mimoriadne dobré výsledky,“ povedal.

Potom však v medicínskom časopise The Lancet vyšla „absolútne falošná“ štúdia o hydroxychlorochíne. No a lekári ju začali citovať.

Na konci svojho pôsobenia v nemocnici Dr. Bishofsky povedal riaditeľovi: „Viete, celá táto skorá intubácia bola úplne otrasná.“

Riaditeľ nemocnice priznal, že to bolo hrozné, no odvrkol: „Robili sme, čo sme mohli.“

Podľa Dr. Bishofského boli mnohí zdravotnícki pracovníci „zhypnotizovaní“ a neboli si plne vedomí škodlivosti, ktorú páchali.

„Myslím si, že veľa zdravotníckym pracovníkom sa dostáva zlej reputácie,“ povedal.

„Väčšina, ak nie všetky zdravotné sestry, s ktorými som pracoval, chceli pomáhať a myslím si, že robili to najlepšie, čo mohli. Avšak, boli pod nejakou kontrolou mysle – väčšina z nich sa podvolila očkovaniu – nepočúvali na rady nikoho.“

„Držal som za ruky príliš veľa pacientov, keď naposledy vydýchli“

Jedným z najsmutnejších aspektov nemocničných protokolov bolo, že pacienti s Covid-19 boli izolovaní od svojich rodinných príslušníkov.

„Títo pacienti chceli viac ako čokoľvek iné vidieť svoju rodinu,“ hovorí Dr. Bishofsky. „Boli hospitalizovaní dva alebo tri týždne. Mali strach, boli chorí a chceli len vidieť niekoho, koho milujú.“

Nemocnica v istý čas povolila pacientom s Covid-19 návštevu rodinného príslušníka, ale iba vtedy, ak pacient súhlasil s tým, že mu bude poskytnutá „komfortná starostlivosť“.

„Keď vám nasadia „komfortnú starostlivosť“, opatrenia na záchranu života sa pomaly rušia a pacient zomiera v priebehu niekoľkých minút až hodín – a títo pacienti sa tomu podriaďovali! Veľa z týchto pacientov, o ktorých viem, by prežilo, ale tak veľmi chceli vidieť člena rodiny, že podľahli tomuto druhu eutanázie.“

V iných prípadoch pacienti s Covid-19 zomreli sami bez rodiny pri lôžku.

„Držal som za ruky príliš veľa pacientov, keď naposledy vydýchli, pretože rodina tam nemohla byť,“ povedal doktor Bishofsky.

Stop Candida

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

    • Miroslav Čižmár

      Digitalizácia má jednu slabinu, a to je kryptografické šifrovanie. Matematika nestagnuje, ale vyvíja sa. Jedného dňa bude objavený algoritmus na prelomenie šifier, a to bude koniec digitalizácie. Informačný systém bude ľahko hacknuteľný. Vrátime sa k mechanickým strojom.

      • I mechanické psací stroje šly heknout, kdysi jsem o tom četl nějaký článek nebo viděl dokument – běžná psací páska byla vyměněna za speciální…..

        • Miroslav Čižmár

          Enigma bola mechanická, a bolo ťažké ju dešifrovať. Dnešné šifry využívajú rozklad čísel na prvočísla. Pomocou výkonných počítačov je to možné dešifrovať, ale trvá to príliš dlho. Preto nám banky vždy po pár rokoch menia platobné karty. Raz niekto objaví jednoduchý algoritmus rozkladu čísel na prvočísla, a potom padnú kryptomeny a digitálne bankovníctvo.

      • Objektívne

        Povedal by som, že digitalizácia má omnoho vážnejšiu slabinu ako šifrovanie. Je ním energia a minimálna odolnosť voči elektromagnetickému preťaženiu. Videli sme to minulý týždeň kedy zem zasiahlo CME zo slnka v sile iba X3+ a mnohé služby na internete začali kolabovať. A to nás CME chytilo iba okrajovo, nebolo to nasmerované priamo na zem. Predstavte si, čo sa bude diať pri sile X10, alebo X50 a v prípade priameho zásahu. Všetky tie Smart veci bec spojenia s internetom nefungujú.

        • Miroslav Čižmár

          Proti Slnku sa dá chrániť, ale proti vývoju poznania nie. V dobe Babylona celé ľudstvo hovorilo jedným jazykom. Tá doba sa vrátila. Prekladače umožňujú komunikovať ľuďom z celého sveta. Znova staviame vežu, tentokrát z digitálnych tehál.

        • Marek Košice

          Ach, tie rozprávky o X3, X10, X50……. slúžiace na udržanie rozprávok o Slnku ako o gigantickej žeravej guli…….
          Vysvetli mi, Objektívne, ako je možné, že v lete tu máme na povrchu Zeme (napr. na Slovensku) teplotu 35 stupňov celzia, a v ten istý moment presne 30km nad našimi hlavami je MRÁZ, a tak isto v ten istý moment nejakých 350km nad našimi hlavami je (podľa podvodníkov z NASA a podobne) zas obrovská teplota okolo 1000, 1500 stupňov celzia…. Dáva to logiku? NIČ NELOGICKEJŠIE NEEXISTUJE……. Ako vznikla táto rozprávka o tej „termosfére“? Jednoducho…. Do výšky 250km+ sa nedostane v skutočnosti NIKTO. Preto si môžu vymyslieť tie vysoké teploty……………..Prečo si podvodníci vymysleli termosféru? ABY SME VERILI, ŽE SLNKO JE ŽERAVÁ GUĽA………… V skutočnosti je Slnko elektromagnetický objekt, ktorý je stvorený výlučne na ohrievanie zemského povrchu a vody. Vo výške 30km nad Zemou je NEPOTREBNÉ, jeho využitie v takej výške je nulové, PRETO NIJAK NEMENÍ TEPLOTU ovzdušia v tejto výške.

          • Miroslav Čižmár

            Problém je v tom, že tvrdenie o plochej Zemi nie je teória, je to len domnienka. Aby sa stala teóriou, musí popisovať príčiny a spôsob vzniku plochej Zeme. Zároveň musí predvídať budúce javy na modeli plochej Zeme. Dovtedy je to len nepodložená domnienka, takže verímä.

          • Sračkomet z Košíc, kedy dáš nejakú prasáreň?

        • Galaxia andromeda

          nepotrebujete ani solarne burky stačila povoden v čechii vam povedia ako stali pred supermarketom elektrika nešla adealo sa kupiť len za hotovosť. Každa priprodna katastrofa vypina digitalizaciu

  1. Od té doby felčarům nevěřím už ani pozdrav. Jsou to jen prachobyčejní zástupci pharmalobby. Klesli na společenské dno.

  2. Všechny ty vrahy poslat alespon na doživotí , když už není trest smrti !

    • Objektívne

      A kto by ich tam poslal? Jednotlivec nemá šancu. Ak by sa našlo nejaké združenie, tak musí mať vlastnú políciu, súdy, armádu a zbrane. A to všetko v početom množstve. Nestačia 4 tankisti a pes.

    • Galaxia andromeda

      Trest smrti je pozrite na izrael tresta smrtou vsetkych ženy deti civilistov a to nikto z tych deti ani nebol vinny!! Dalši priklad nemecko solingen migrant potrestal trestom smrti troch nemcov tiež nevinných. V anglicku podrezal odpad tri dievčatka vykonal trest smrti na troch nevinnych deti.Trest smrti je ale uplatnuje sa len na nevinnych čo je velmi extremny paradox všetkych ktorí si hovoria humanne bytosti! Upadok zapadnej spoločnosti je extremny!

  3. Zišlo by sa odborné stanovisko z iných zdrojov, neverím tejto informácii

    • ten odborny posudok je planovany narativ. To na co sa prave obracias je systemom vydany falosny vedecky posudok. Ocividne to vobec nechapes ale verit mozes comu chces,, hlavne sa najprv presvedc ci dobre myslis predtym nez budes inych presviedcat. Aby si pak v egocentrickej deluzii po bazeni ctizidosti nesposobil viac problemov ako uzitku.

    • Akých odborných zdrojov? Napríklad recenzovanú štúdiu v Lancete, ktorá poskytne dôkazy, fotky, nahrávky a dokumenty podpísané riaditeľmi nemocníc, kde dávajú podriadeným písomný rozkaz vraždiť ľudí? Nebuďte smiešny! Vraždy sa nedokazujú odbornými štúdiami, ale výpoveďami svedkov.

    • Galaxia andromeda

      Zidia vraždia deti a ženy, migranti vraždia nevinnych civilistov a deti!!! A nikto nič nerobi prečo by to nemala byť pravda nechavate si vraždiť vlastne deti preboha

  4. Rudolf Kout

    Pro
    Aby nemohli být potrestání, snaží se zlikvidovat své odpůrce

    • Ano a je to nielen vo vysokých kruhoch ale aj medzi bežnými ľuďmi. Ak človek naštval v dobe kovidpodvodu napríklad nejakú osobu napríklad
      nadriadené firmy, obvodného lekára alebo holiča keď mu chrstol do ksichtu, že ak po ňom vyžaduje náhubok či test tak je to týranie, trestná činnosť, čistý fašizmus a kolaborácia so satanistaminzo západu tak sa časom človek nestačí diviť aké zvláštne „náhody ‚a smoly ho začínajú stretať kdekoľvek sa pohne. A je to veru aj cítiť od tých čo sú zapletení do tej pomsty.
      Je to hlavne vredy keď chce niečo vybaviť na úrade, čaká na balík či poštu alebo do práce nastúpi „starostlivý“ kolega, ktorý sa o neho nadmieru zaujíma a pod. Ono ak to človek vidí, že je to organizované a prepojené tak musí zachovať hlavne chladnú hlavu a vyvarovať sa chýb na základe straty kontroly keď ho niekto emocionálne provokuje so zámerom aby urobil nejakú chybu alebo ho tým skúma – mapuje situáciu – jeho stav.
      Taký vzdor/kritika voči testovaniu, očkovaniu, náhubkovaniu vo veľkej firme keď človeka nevyhodili a nejak to všetko ustál tak to sa mu už nikdy neodpustí , už aj keby uplácal každého kolegu a nadriadeho aby ho brali ako každého iného tak ani to mu už nepomôže pretože ten tlak aby bol taký človek už navždy ničený a mal cejch ide zvrchu a to nikto z firmy neovplyvní.
      Ale je to aj v malých firmickach kde pracujú napríklad piati kovidveriaci a jeden normálny človek – tak ak dal otvorene najavo, že sa nemieni podvolovať kovidšikane a robil to firme „problémy“ tak mu to ich známi, pracujúci kdekoľvek vo verejných funkciách dajú pocítiť. Ja veľmi dobre viem o čom píšem.

  5. Lidickove vec se ma asi. Jiz jednou jsem tu psala jak se vyrabeli pacienti na covidovych oddelenich. Z autentickych vypraveni pozustalych po techto mrtvych. Vetsinou vsichni s prostou banalitou do nemocnice, od bolesti bricha se slepym strevem kylou atd. Proste banality. Pri prichodu samozrejme covid test. Nejprve negativni a pri dalsich testovanich a sekvencich najednou pozitivni, presto, ze prisli tito pacienti s pouhou banalitou. Jakmile byli tito pacienti shledani falesne pozitivnim testem jako pozitivni tak zacala lecba jejich protokolem. Nasadil se MIDAZOLAM, ktrery je soucasti smrticich popravcich vakcin v USA. Temto takto vylepsenym zacaly selhavat organy predevsim jatra. Vzapeti na toto se nasadil REMDESIVIR, dalsi jed, ktery zpusobuje duseni z duvodu nedostatecne kapacity. Posleze jsou takto postizeni prevazeni na JIP a pri plnem vedomi podotykam je jim nasilim zavedena umela plicni ventilace na plny vykon. Rozumej, muze roztrhat a doslovne uvarit plice. A protoze se vetsina pacientu branila zavedeni umele plicni ventilace, tak jim vsem na tech JIP injekcne aplikovali vysoke davky morfia, doslovne me bylo receno cituji Midazolamem a Morfiem jim pomahame. A kdyz jsem podotkla ze je to vedoma a umyslna vrazda v primem prenosu, tak me ty pomahacky nechtely znat jsem pry velice nebezpecna pro spolecnost. A vice se mnou nebavily. Jasne jsem jim rekla co je Midazolam, co je Remdesivir. Ale i pres toto upozorneni ze vim, se tato lecba jejich protokolem uplatnuje do dnesnich dni. A timto zposobem se vyrabeli pacienti, kteri zemreli bud s covidem nebo na covid. Ale nejak opomeli napsat ze zemreli rukou bilych plastu propagaci jejich lecebneho protokolu. A vesmes ti pozustali se kteryma jsem o tomto zverstvu mluvila me rekli ze do 21 dnu po hospitalizaci jim oznamili exitus. A to podotykam, ze ke svym blizkym meli zakaz navstev. Ani jim nesmeli nic prinest ani je videt. A jeste takova vec, pokud chcete videt sve blizke musite se nechat vylepsit biozbrani proti covid19. A to rovnou tremi davkami. Ne kazdy podstoupil totot narizeni. A ti co to narizeni podstoupili a dali se vylepsit tou biozbrani, tak jim stejne udelili zakaz navstev. Takze donucovaci metoda aplikace smrtici vakciny. Ti kteri se dali zabodat, maji brutalni zdravotni potize, ktere nikdy nemeli. Tak tak si FARMABYZNESS vyrabi dozivotni pacienty. Okamzikem narozeni do smrti. Tak takhle fantasticky se sedi na te jejich korporatni lopate jen at vite!!!

    • Ďakujeme za Vaše zdieľanie…tieto informácie by mali byť zverejnené…lekárom dávno neverím, a želám si, nech ich nikdy nebudeme potrebovať….čo tu píšete, je hrôza ( aj keď to v podstate viem )

  6. A jeste pro doplneni, zacali jim selhavat ledviny, tim padem se jim hure dychalo a to byl duvod pro okamzitou plicni ventilaci. Oni se ti takto postizeni zadoucim nezadoucim ucinkem MIDAZOLAMU zacali topit ve vlastnich tekutinach. Proto jim nasadili tu plicni ventilaci. Paklize by jim nebyl podan Midazolam, k nicemu takovemu by jiste nedochazelo. To jen pro upresneni mejte skvely dnicek.

    • Mučili bezbranných ľudí…….za toto sa budú ( po smrti určite) – zodpovedať…to, čo dokážu ľudia pre peniaze a kariéru – je až neuveriteľné….

      • Tak 60 000 slovy sedesat tisic za paciena takto leceneho neni mala castka. Za takovy infarkt myokardu jen!! 20 000. No neberte to za tu cenu, kdo to ma jak rika Jirka Paroubek. A jeste takovy poznatek, jsem velice zvedava, kdy vyjde najevo lecba onkologicky nemocnych deti.Muj znamy chodi na plazmu i na odbery krve. Na tom by nebylo nic divneho, ale co me uplne posadilo, kdyz rekl ze je vylepseny vakcinou proti covid 19. Rikam mu, ty chodis na krev a plazmu? no to si delas prdel. Ano chodim a ted me poslouchejte, v techto krevnich centrech umyslne vybiraji ty osetrene tou biozbrani pro lecbu onkologicky nemocnych deti. Ano od takto vylepsenych se pouzivaji krevni derivaty pro onkologicky nemocne deti. Potvrdil me to i lekar kdyz jsem se ptala jak je vubec mozne a myslitelne pouzivat takto jedovate derivaty na lecbu onko deti. Co me bylo odpovezeno cituji nemaji co ztratit a potrebuji se tech deti zbavit. Proto je zadany krev vylepsena biozbrani. Chci aby to kazdy vedel. Takovato zverstva se pachaji na nevinnych detech . A to nemluvim ze tyto jejich lecby stoji radove miliony, ktere pojistovny plati. A na Martinka se take prece vybiralo. Toto je autenticke pravdive sdeleni o nepredstavitelnych zverstvech ktera jsou bez potrestani pachana na nevinnych lidech a detech.

        • Nemám slov….

        • To je důsledek toho,že budoucí Mudr chtějí svým titulem jen hrabat prachy,mít prestiž.Chybí jim normální touha soucítění s lidmi,touha pomáhat .Už na střední nám úča říkala,stačí jen vydržet a makat šest let a pak je vyhráno.Jestli tohle fakt vedomě dělají,tak to jsou normální vrazi.A osud si je najde.

          • Ano tyto zverstva se opravdu deji, jen se o nich nejak nemluvi. Vse skryte za oponou.Jsou to pokud se to tak da nazvat vrazdy v primem prenosu nebo jinak nedobrovolna eutanazie. Vyberte si co je vam blizsi. Ale tyto zverstva pachane na lidech a detech jsou neomluvitelna a nepromlcitelne, tak jako deti pouzivane na vyrobu ADRENOCHROMU, drogy vecneho mladi zvrhlych satanistu, abych to konstatovala presne. A to nemluvim o organ byznessu. Pokud si vzpominate, tak byla reklama i v TV cituji 2 slovy dve ledviny za cenu jedne. Cena jen 500 000 tisic. A to prosim reklamovali v te zvrhle televizi, za kterou platite koncesionarske poplatky. Jako prijde vam to lidicky normalni aby se reklamoval prodej organu pres televizi? A co se deje na Ukrajine vojaci jsou rozebirani na organy.Toto je zverstvo do nebe bijici. Tak vyroba ADRENOCHROMU, prodej drog, biologicke laboratore jim nestaci? A to jste nebyli svedky kdyz ukrajinci chodi do smenaren menit Eura nevim za jakou menu. Byla jsem nekolikrat svedkem jejich byznessu. Nekolik balicku dvouset eurovek, kolik muze byt v jednom balicku? Sto kusu? asi nejak tak si myslim. A to tech balicku bylo, podotykam co jsem ja videla. A z ceho asi ta krvave penize maji? Vubec bych se nedivila ze z organbyznessu, z adrenochromu a drog az na poslednim miste. Lidickove a to tu zije!!Myslite si, ze v tom jejich zvrhlem byznesse nebudou pokracovat i tady? Tak to se hluboce mylite. Nelze psat vse bohuzel ale je to zverstvo nejtezsiho kalibru. A jeste je podporovano. To snad ani ti kteri tyto nehorazne zvrhlosti podporuji nemuzou byt snad ani lide. Co je to hyeny? To neudela ani zvire. V jake spolecnosti zijeme? Co nam sem natahli ti kozomrdi. Vysvetlete me jak muze byt 100 slovy sto pohlavi. Co je to za odporne zvrhle bytosti. Vezmete rozum do hrsti a zacnete se branit. Pryc od techto zmrdu, nic s nimi spolecneho.Zamyslete se, co nam tato verbez tady udelela za hyenismus, skoda mluvit. A to se vam libi? A souhlasite s temito zverstvy? Byly volby,fraska , a vite co? k volbam chodi jen ten, ktery si bytostne nepreje zmenu tohoto systemu. A jak vidno, takovych je vetsina. Je to smutny fakt. Ale nechapu, co se tem lidem na tomto systemu libi. Hlava me nebere, ze jsou ti lide tak manipulovatelni, kam se ztratil selsky rozum? A vy zbytek se nedivte, ze si s temi poddajnymi muzou delat co se jim zamane. A na tech jejich chotkach jsme biti i my kteri nesouhlasime se soucasnym systemem.

  7. Marek Košice

    Alžbeta : Komu sa budú zodpovedať? 😀 😀 😀 To je len tvoje PRIANIE a prianie miliónov až miliárd ľudí……….PRETO STE SI VYMYSLELI dobrotivého spravodlivého Boha, ktorý potrestá vinníkov po smrti, KEĎ UŽ NEVIDÍTE spravodlivosť za života. Vy tupé ovce…

    • No predsa PÁNU BOHU, ktorý všetkým ľuďom vštepil svedomie….

      • holistický prístup

        Alzbeta,

        KAŽDÝ, kto potrebuje akéhokoľvek PÁNA, je nadšeným OTROKOM, ktorý sám seba zbavil vlastnej vôle, miluje svoje OKOVY. Najhoršie a najdesivejšie je to, že aj z vlastných potomkov činí OTROKOV – často aj násilím.

        Kde je PÁN, tam je OTROK.

        • Ty si naletel na lákavú kravinu, ktorá je samozrejme „nad“ a „mimo“ všetkého čo pojednáva o Bohu. Samozrejme, že u teba v tomto prípade ide o nesmiernu namyslenosť a sladkú pieseň vypočítavého rozumu, ktorou sa nechávaš opájat. Ani nevieš ako hierarchicky stojíš vo Stvorení (v zmysle svojej podstaty) a už tu vyhlasuješ, že stojíš vyššie ako pán Boh. To je dôkaz, že si sa nikdy v živote trvalejšie vo svojej podstate nezachvel ako človek – ako duch. Nech ťa nemýlia kostoly, náboženstvá, sekty a temné svetlo Vatikánu – s tým Pán Boh nemá nič spoločné. Je to istý druh akoby odrodilstva , niečo ako benderizmus keď človek hlása , že niet väčšieho pána ako je on sám. Nuž ale človek vesmír a ani dokonalé svety nad ním nestvoril a je to pre neho fatalna chyba aj sa nebude snažiť vôľu Boha – Zákony Stvorenia spoznať.

          • holistický prístup

            Úbožiak Achnaton,

            zbraslav vo svojom príspevku napísal pravdu o tom, kto sú bohovia (plus, mínus 9 úroveň) a kto je skutočný človek so živatmou (12-ta úroveň). S Tebou a Tebe podobnými úbohými, nadšenými OTROKMI TEMNA je škoda strácať čas. Máte množstvo svojich stránok, kde si môžete velebiť svojich pánov – tak prečo aj tu?!? Pretože rozhadzujete siete a lovíte OTROKOV. Tam, kde jesm ja bohovia nedovidia.

          • Israismael

            Holosticky prístup ..Neprehnal si to voči tomu Achnatonovi tým ako si ho nazval ? On má ďaleko od uboziaka ,nakoľko pozná dielo Ducha Pravdy ,(ktorý bol avizovaný pred 2 tis rokmi Ježišom a už bol na Zemi podobne ako Ježiš v pozemskom tele *1875 +1941) , ..On Achnaton pozná vesmirne najvyššie Božie Zákony( tým nemyslím mravnostnych 10toro Mojzisovych), a pozemské Prírodné zákony ,ktoré sú súčasťou vesmírnych zasahujúcich do pozemskosti ..A aj keď môže mať normálne bežné ľudské chyby ako každý iný človek na tejto Zemi ,ale nazývať ho uboziakom ? .,och no.. len aby sa ti ta tvoja ľudská pýcha prepestovaneho pozemského rozumu nevypomstila v čase Božieho súdu ktorý sa blíži na túto Zem ..TO ti poradil tvoj pyšný a prepestovany rozum cez predný mozog to nepekné slovo na Achnatona,lebo iba tak si to viem predstaviť že čo to z teba vyšlo v myšlienke ukotvenej v prednom mozgu ..To nebolo z citu ,čiže z tvojho živého ducha ! A nebolo to nijak pekné,lebo to čo napísal Achnaton že si naletel na lákavú kravinu a vôbec ti to nenapísal nejakým urážlivym tónom ,tak to nezniesla tvoja rozumova a egoisticky nabita pycha pochádzajúca z veľkého predného mozgu …

          • holistický prístup

            Israismael,

            obaja ste úbožiaci na tej istej úrovni – OTROCI TEMNA.

            Koniec.

          • Israismael

            Bože môj ty uboziacik narodený na túto pozemskU cestu..mala byť čo najužšia ,ale je to tvoja široká cesta ,ktorá v súčasnej podobe vedie absolútne do zatratenia ak nezmenis svoj spôsob žitia ,a nevyšvihneš sa vyššie v poznaní .. Keby si aspoň vedel svoj pôvod odkiaľ pochádza tvoj ľudský duch ,a kam má ísť ,čo ma vedieť …Ale tvoje zhnite vnútro v ktorom sa nachádza tvoja ľudská duša a softvér= živý duch ,tak to je niečo čo nedovolí spoznať to čo som písal v prvej vete ,že odkiaľ pochádza tvoj duch a kam má späť smerovat, a ze čo je tvojou úlohou keď si sa už pýtal na túto Zem,keď si zobral o to , že si vyblokujes v tomto živote svoje karmicke dlhy ( hriechy)..Si úbožiak a viac ma už neoslovuj ,aj keď viem že budeš mať ešte posledné slovo ..Ja už na tvoju úbohosť nemienim viac reagovať …

        • Israismael

          Nebudem sa znižovať na tvoju úbohu úroveň bezduchého tvora s veľmi chabuckym poznaním duchovných veci( aj keď si myslíš HP aký si ty na úrovni človiečik v poznaní ) ,,No ok.. ..Vedz však ,že ukáže veľmi blízka budúcnosť kto bude v konečnej fáze tým uboziakom…Dobre ?Nechaj to láskavo na rozriešenie Boha Všemohúceho a Syna Človeka,Ducha Svätého , pretože on bude súdiť kto bude úbožiak a kto sa bude tešiť ..

          • holistický prístup

            Ako inak od dvoch ORTOKOV velebiacich temno a ukrývajúcich sa za dávno skapatých parazitov – nie sú schopní ani vlastného nicku. Len BU-BU-BU-…-BU. Sám si o sebe písal čo čaká práve na TEBA a TEBE podobných. Je to TVOJA voľba – jediná – pretože svojej vôle si sa sám zbavil, odvrhol si ju. Ak sa nádejáš, že práve takí, ako si TY a TEBE podobní vstúpite do „zlatého veku“, tak sa nádejajte – PRAVDA čaká aj na vás.

            Koniec.

          • Israismael

            Ty pyšný rozumovym páv ,duch bez power enegy v ľudskej koži..Zase si súdil ..Zase si osobujes právo súdiť dobre že nie ako Boh ..Súdiť ,že kto je temnom ( podľa tvojich rozumovych predstáv ) ..Ty bezduch! ty ani len cit nevieš použiť ale myslis si že sudit môžeš s pouzitim rozumovych pocitov a naučenej pozemskej ,,viery „,ktorú preberas bez toho aby si skúmal ..Ach ty chudáčik ,je mi ta ľúto človeče ..Však príde čas keď budeš všetko chápať čo dnes ešte nechápeš ,alebo nechces chápať ,alebo zámerne sa hráš na sudcu len preto , aby si osočoval..

          • holistický prístup

            Israismael,

            máš to Ty skutočne náročné – toľko písačiek a pritom všetko stíhať – odrazu do mnohých „diskusií“ tie svoje otrocké bláboly. Ak by si ich bol sám po sebe schopný s porozumením prečítať, tak by si sám seba uvidel v inom „svetle“. Si OTROK lapený v sieťach temných, miluješ svoje okovy a voláš po ďalších. Nie si ochotný dostať sa mimo HRY a vidieť ju z hora. Ho vkáš si v žumpe a pochvaľuješ si, ako je v tej žumpe „teplúčko“ a každý, kto sa odmieta s Tebou a Tvojimi „kamošmi“ v tej žumpe ho vniť, tak na každého zvolávaš svojho temného pána. Si len a len úbožiak – úplne rovnaký, ako tí z PS, …, či inej žumpy s rovnakými splaškami.

          • Israismael

            Bože. Ty človeče Holosticky ty ani len pozemského človeka nevieš rozoznať ..Čo si to napísal ? Ja sa mám Hobbit napr s tými z pS ? Tak s tými temnými sa môžeš krochnit jedine ty ..Vidíš to zas len všetko zo svojho prepestovaneho rozumu ,ktorý nemá ani štipku preduchovnenia u teba ..Ja píšem na iných stránkach ? A toľko že neviem kde mi hlava stojí ? Ach ty úbohý človiecik ..Prestaň hlavne súdiť lebo tebe to neprináleží a ty mňa absolútne ale absolútne nemôžeš poznať ani v najmenšom detaile nie ..Ja som proti temnu a u mňa je jasné temno PS ..tí čo majú poznajú na iných stránkach to vedia ..akurát že nerozumejú tomu čo im predkladám a ani ty samozrejme , lebo nikdy ste sa nedostali k pravému SLOVU BOHA NASHO STVORITELA cez DUCHA PRAVDY a VO SVETLE PRAVDY .. holistik ,PRESTAN SUDIT ..NEDAS SI POVEDAT A SPINIS SI NEREŠPEKTOVANIM ZAKONA SPÃTNEHO ÚČINKU SVOJHO DUCHA

          • holistický prístup

            Israismael,

            hmmm … maľuješ svoj ob-raz stále temnejšími farbami – si skutočný úbožiak – je to Tvoja voľba. Otrok pyšniaci sa svojim otroctvom, svojimi okovami.

    • PAN BOH sa vysmievať nedá….( To platí aj pre Vás …to Vaše vysmievanie a ruhanie sa Najvyššiemu je už pre všetkých tu odporné…a raz uvidíte ..). Čo kto zasial, raz bude aj žať…

      • Marek Košice

        „PÁN BOH sa vysmievať nedá“ … 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ….

        A dôkazom je to, hŕstka „elít“ zobrala NÍM DANÚ slobodnú vôľu stovkám miliónom ľudí………A ON TO UMOŽNIL………. 😀 😀 😀
        Vieš kto by to umožnil? LEN TEN, KTO BY Z TOHO PROFILTOVAL….Len ten, kto by profitoval z nízkych vibrácií, ktoré vznikajú z toho, keď človeku zoberú slobodnú vôľu (napr. ho uvrhnú do chudoby, vojny, nevoľníctva rôzneho druhu, atď)…A profituje z toho jedine SATAN. Ty sa modlíš SATANOVI a myslíš si, že sa modlíš Bohu. Niet ti pomoci, Alžbeta. Pretože ty sa svojej zvrátenej viery do smrti „nepustíš“…

    • Po tomto krátkom živote tu na Zemi – príde nekonečná večnosť, smrťou sa nič nekončí. Smrť je len brána do večnosti…odplata príde !!!

      • Marek Košice

        H*vno odplata….AK nepríde odplata ľudskej hyene V TOMTO živote za to ako sa správa V TOMTO živote, tak nepríde NIKDY. Lenže ty to nikdy nepochopíš, pretože tebe táto PRAVDA nevyhovuje, a to čo ti nevyhovuje, to je podľa teba LOŽ. ……..A preto je tento svet tak V P*ČI, pretože je tu väčšina takýchto hlúpych ľudí ako ty, ktorí si vyberajú za pravdu to, čo sa im páči, a nie to, čo pravdou je.
        NEVEDOMÍ SATANISTI, velebiaci SATANA miesto BOHA, ktorým stačí, že Satan sa prezlečie za Boha ako keď sa vlk prezliekol za mamičku kozičku. To ste vy…….slepé detinské bytosti.

      • ale naivný sen je tiež lahôdka

      • Pre niektorých však príde nie večnosť ale definitívny zánik bez možnosti sa znovu narodiť na Zem alebo dokonca ísť do „pekla“ medzi rovnaké duše aby sa tam mohli prebrať. A to Či ich dostihne svetská spravodlivosť to v tom nehrá žiadnu rolu – aj keby tu trpeli celý život.
        Sú to tí nenapravitelní a najhorší, ktorí majú (kvôli sebe) cestu do večnosti už teraz navždy uzavretú. A medzi nimi padlým a svetlými sa to ešte triedi…

        • holistický prístup

          Achnaton,

          ako inak, znovu len a len BU-BU-BU-… príde bubák a zožerie každého, len TEBA a TEBE podobných oddaných OTROKOV TEMNA nechá akože ži(vori)ť.

          To je des, ako sa tu poniektorí správate.

          • Israismael

            Aké máš ty právo súdiť ? Súdiť že kto je temný a kto svetlý ? Vysvetli mi toto človeče ! Kto ti dal právo súdiť ? Tvoj chytrý rozum,ti to nahovara ? áno ? Aké máš právo na to aby tvoj chytrý až priveľmi prechytrely rozum a ešte k tomu absolútne nie preduchovneny mohol súdiť človeka ? Nebojís sa Najvyššieho že si toto dovoľujes? Že si dovoľujes úplne v pohode ako malý nicotný človek,nedokonalá iskra a ešte si trúfam povedať že s úplne mizernym poznaním Božích zákonov ,vesmírnych Zákonov ,ktoré by už mal poznať každý človek dnes ale žiaľ nepozná,že si ty dovolíš taku trúfalosť na ľudí …jedno či na mňa ,či na Achnatona..jedno na koho,,Ty nemáš právo súdiť či sme temno alebo opak temna ..Nijak nemôžeš súdiť !!

          • holistický prístup

            Israismael,

            a aké máš práve TY, TY, TY právo súdiť a večne tu šíriť temnú demagógiu? Hluchý slepý verný OTROK TEMNOTY.

            Do všetkého musíš strčiť ten svoj špinavý rypák. Pfuj!

          • Israismael

            Holistik!!! ty sa v prvom rade chovaj ako človek a nie ako zgerba žijúca na pozemskej úrovni..čítaš sa čo píšeš ? Ja ťa nesúdim ale posudzujem.. A TO JE VELKY ROZDIEL OPROTI TEBA ,KTORY SUDIS ..Ty tu nepíš či ja píšem demagogiu, lebo ty nepoznáš ani miligram z Poznania aké máš poznať a mal by to aj každý človek ..A počuj holistik .. na to má právo každý človek posúdiť iného ,ale nie súdiť ako to robíš ty …Však tebe príde čas ,keď sa budeš musieť spamätať ..Spamätaj sa človeče..Súdit ma podľa toho čo je tebe neznáme,že či som temno ? Alebo podľa toho že som ti nesympatický ? na to čo tu píšem ja ty nemáš právo súdiť, ale môžeš len posúdiť či som temno alebo nie alebo niečo iné vo svetle a pod ! To nechaj súdiť pána Boha Stvoriteľa neba a zeme či som temno ale nie ty tu ktorý suverénne vyhlasuješ z voleja , že ja a Achnaton sme temnom .. .. Spamataj sa …lebo keď nie že sa nespamatas v dobrom ako človek ,tak sa budeš musieť zlomiť pri Veľkej Očiste od temna ..Nie je ďaleko tá chvíľa ..Svetlo Božie dnes aktívne pôsobí na túto Zem a na každého človeka a každý sa musí teraz prejaviť aký v skutočnosti je ! ..Ty si s tým nepočítal a ani žiaden človek nie …,ale napr ty si sa už pekne prejavil takým aký vskutku naozaj si !!!

          • holistický prístup

            Israismael,

            síce nie som „Holistik!!! „, predsa zareagujem:

            Nič, nič, nič, …, len bláboly, vyhrážky, BU-BU-BU-…-BU. Smejem sa z TEBA a odmietam Tvoje primitivizmy – nie si schopný splodiť ani vlastného potomka, preto sa pyšníš cudzími a tie stále sa opakujúce drísty …

            Ak máš pána, tak si OTROK a pán s Tebou učiní, čo uzná za vhodné. Nie si slobodný človek – si len OTROK TEMNOTY.

          • Israismael

            Holisticky človek ..prebud sa už a netrep mi tu svoje holisticke koníny tak, že to vôbec nekorešponduje s Božou vôľou ako ju Najvyšší uviedol a nastavil aj do pozemskosti .Čo ty dáš ľuďom prosím ťa aku pomoc ? Čo si ľudia zoberu z tvojho egoistickeho prístupu a z tvojej nenávisti ? ..Ty si horší ako MzK ,lebo ty napr .rovno súdis ..A že nie som schopný splodiť potomka píšeš ? Ja mám dcéru na vysokej škole ,práve konci posledný ročník ,takže nepíš bludy že nie som schopný splodiť vlastného potomka ..ty si časť MzK? Ty si jeho klon ? …Prebud svojho ducha ,pretože ty vnímaš ľudí a aj tento svet iba čiste rozumovo cez prepestovany predný mozog ,ktorý je u teba bez pravého duchovného prídavku …a keďže rozum máš bez duchovného prídavku ,tak nemáš právo mňa ani len posudzovať nie to ešte súdiť .. Nauč sa už konečne že Duch človeka je hlavný človek a nie telo je hlavný človek aj keď to tak vyzerá ,lebo telo je viditeľné každému pozemstanovi ale to hlavne a živé nie je naše telo ..Obal musí byť viditeľny ( telo=obal) aby mohol duch človeka pôsobiť tu na zemi ,ale ešte raz holistik : ,, telo je len schránkou ,čiže obalom pre ľudského ducha ,ktorý jediný je ten živý a ktorý sa vyvíja“ Je to to jasné človeče ? ..Telo ako schránka nie je podstatná pre vývoj ,pretože smrťou odpadá ..Vieš to holistik ,však to všetci vieme ..Ty však nevieš mnoho veci ale rád by si prznit človeka a aj to čo píšem, keďže mnohé duchovné záležitosti nevieš a kvôli lenivosti ducha ani neštudujes v správnom smere a možno ani nemôžeš ,lebo ťa Všemohúca moc zatiaľ ani nepustí k Najvyššej možnej Pravde ( nie si pripravený či si obyčajný človek a či kňaz to je jedno ), k Pravde absolútnej ,ktorá je na tejto zemi už skoro 100 rokov..

          • holistický prístup

            Israismael,

            stále opakujúce sa drísty, bláboly. Skutočne predpokladáš, že čím viac píšeš, tým máš viac pravdy?!?

            Koniec.

            PS: predpokladám, že znovu tu zavesíš obsiahly elaborát, že máš akési mylné „právo“ posledného slova. Israismael, ani len netušíš, čo činíš.

          • Chlapci, k čomu celá táto vzájomne osočovacia komunikácia slúži? A čo vyrieši?
            V biblii boha sionu je uvedené, že „boh bol vrahom odpočiatku“. To zodpovedá skutočnosti: jeden národ si vyvolil („židovský“), zatiaľ čo iné národy vyvražďoval. A v tejto svojej úbohej činnosti dodnes pokračuje.
            Odsúdil Ježiš niekoho? Na kríži odpustil aj vrahom. A počas svojho krátkeho pobytu na Zemi hovoril, že robí to, čo „videl u svojho Otca, ktorý je v nebi“. Teda nie u pozemského boha sionu.
            Biblia a podobné tzv. sväté knihy v tejto zmotanej podobe, v akej nám ich partia niekoľkých ješitných jedincov podstrčila, slúžia iba na jedinú vec: aby si táto egopartia odľudí s ukradnutou mocou naplnila svoje narcistické heslo – „Rozdeľ, a panuj!“ Touto hŕstkou samovyvolených čudákov je aj škoda sa zaoberať. Čipovanie odhalilo, ktorí to sú. Môžu sa ísť do kúta hanbiť. Alebo sa ďalej skrývať v bezpečnej oblasti pod zemou.

    • Marek Košice

      A? Kotlár odporúča okamžitý zákaz očkovania mrna vakcínami proti covid-19…………A? …. Najbližšia PLANDÉMIA predsa nebude „covid-19“, takže tam sa to nebude vzťahovať… 😀 😀 😀 😀 😀
      A odporúčanie je čo? H*VNO……….. Bude sa „očkovať“ znova, a Kotlár povie „Nič som nezmohol, odporučil som aby sa neočkovalo mRNA vakcínami, ale aj tak očkujú…Urobil som maximum ako som sľúbil…“ …….Pritom to kľudne môže byť tak, že mu skrátka len umožnili vydať taktú záverečnú správu, aby si príliš nepošpinil meno a tak „koza ostala celá“, ALE VLK SA NASÝTI tým, že očkovať sa bude……

  8. Kanadská vláda likviduje všechny mRNA vakcíny proti Covid, aby odstranila důkazy o genocidních zločinech proti lidskosti

    https://aktax.cz/kanadska-vlada-likviduje-vsechny-mrna-vakciny-proti-covid-aby-odstranila-dukazy-o-genocidnich-zlocinech-proti-lidskosti/

    • holistický prístup

      Milá Zuzana,

      ak by si čítala aj Bádateľa, nielen nadpisy na aktax.cz, ktoré tu následne tapetuješ, tak by si vedela, že táto informácia tu už dávnejšie bola publikovaná.

  9. OSN: Izrael se na Blízkém východě dopouští „bezprecedentních“ zločinů na dětech

    https://aktax.cz/osn-izrael-se-na-blizkem-vychode-dopousti-bezprecedentnich-zlocinu-na-detech/

  10. K téme – Covidového redakčného článku:

    Existuje psychologický stav – známy, ako tzv. Štokholmský syndróm (ďalej len: ŠS), keď si rukojemníci vytvoria pozitívny vzťah so svojimi únoscami.

    Tento termín bol prvý-krát použitý v roku 1973 v súvislosti s prípadom štyroch rukojemníkov, ktorí boli zajatí počas lúpežného prepadnutia banky v Štokholme. Rukojemníci sa nakoniec postavili na stranu páchateľov lúpeže a odmietli proti nim svedčiť i na súde.

    ŠS je viditeľný vo všetkých súčasných oblastiach ľudskej spoločnosti. Zneužívaní a zotročení človiečikovia, bránia svojich väzniteľov, otrokárov pred tými, ktorí sa snažia zvrhnúť túto tyraniu.

    Videli sme to aj počas „Covidu“, keď tí, ktorí odhaľovali hoax a riziká falošnej vakcíny, boli terčom tvrdých atakov zo strany ľudí, ktorých sa snažili varovať. Mnohí neskôr oľutovali, že odmietali počúvať varovné hlasy.

    Pointa ŠS bola dobre vystihnutá i v citáte Morphea vo filme – Matrix. Citujem:

    „Matrix je Systém, Neo. Ten Systém je náš nepriateľ. Ale keď si vo vnútri a rozhliadneš sa okolo seba, čo vidíš? Podnikatelia, učitelia, právnici, politici, lekári, sudcovia, policajti.. Mysle ľudí, ktorých sa snažíme zachrániť.. Musíš ale pochopiť, že väčšina z týchto ľudí NIE JE pripravená na Odpojenie. Ich zvyky sú tak pevné a tak beznádejne závislé od Systému, že budú bojovať, aby ten otrokársky Systém ochránili“.. – koniec citácie.

    Hlboká pravdivosť tohto postrehu je evidentná, keď skenujeme súčasnú ľudskú Spoločnosť a vidíme zajaté masy ľudí, ktoré tak odhodlane bránia svojich novodobých väzniteľov, otrokárov, feudálov, kapitalistov (pozn.: je jedno, ako ich nazveme..), pričom sa snažia vysvetliť svoje zajatie – buď ako „slobodu“ (Pozn.: ev. „demokraciu“ – máš predsa možnosť účasti na voľbách..), alebo ako Niečo, čo im bolo vnútené v ich vlastnom záujme (napr. smrtiace vakcíny proti C-19)..

    P.S: Najväčšou chybou, ktorú môžeme urobiť -je veriť, že démoni a ich „Kult“ sú všemocní. NIE SÚ! Oni potrebujú predovšetkým NÁS – Božské iskry, nie MY ich! Oni sa živia našimi strachmi, obavami, depresiami, chorobami, úzkosťami a ďalšími nízko-vibračnými emočnými energiami.. Ich „sila“ je len moc, ktorú im sami dávame vo forme súhlasu a strachu z neuposlúchnutia ich „autority“ nad ľuďmi. Keď sa „TOTO“ zmení – „domček“ sa IM rosype… Uvidíme, za ako dlho..

    Vďaka za porozumenie!

    • Miroslav Čižmár

      Otrokársky systém existuje vďaka šifrám, ktoré zabezpečujú súkromie. Bude zničený poznaním algoritmu na prelomenie šifier. Otroci budú chrániť svoje súkromie, ale nezastavia vývoj poznania.

      • Miroslav,
        nie je mi z daného komentu zrozumiteľné, vývoj akého (druhu) Poznania máš na mysli?

        Budú človekovia pri ňom nútení používať pravú alebo ľavú hemisféru mozgu?

        • Miroslav Čižmár

          Poznanie stvorilo systém a poznanie ho aj zničí. Systém je racionálny, a zničí ho racionálne poznanie. Kto mečom bojuje, mečom zahynie.

      • Tak je, Miroslav, vývoj Poznania tentoraz už ani len nepribrzdia, a už vôbec nemajú šancu zastaviť ho. Biblia čas konca súčasného systému definuje o.i. aj slovami, že „rozmôže sa Múdrosť a Poznanie“. Čipovanie skryté za život-zachraňujúcu vakcínu je na celej Zemi odhalené. A čo sa týka kontradiktorickej biblie – Ježišom obrazne pomenovanej ako „pšenica“ s „kúkoľom“, ktorý „do pšenice nasial človek-nepriateľ“ (a nie Satan či diabol) – už aj to je evidentné: Vieme, ktorá partia sa na vraždách nanočipmi podieľala za výdatnej pomoci „lekárov“. Rýchly spád nasledujúceho diania už nik nezastaví. Až teraz dôjde k sľúbenému druhému príchodu Ježiša (tentoraz Pravého Ježiša, a nie jeho falošnej náhrady spred 2024 rokov – falošného žido-krista). Že „boh“ Sionu ani náhodou nemôže byť Stvoriteľom Otcom, ani odjakživa žijúci Ježiš, ktorého stručnej, jednoduchej, priamočiarej Pravdy o Jeho Otcovi sa sionisti zbavili pribitím jej Oznamovateľa na kríž, by teraz malo byť jasné už každému. „Svetlo“ (Ježiš) príde na Zem aj po druhýkrát, no tentoraz „Tma ho už nezastaví“. Toľko z obsahu rozporuplnej, zámerne zmanipulovanej biblie, resp. zlátaniny Pravdy so Lžou.

  11. Áno,je to tak…pred pár dňami som si išiel kúpiť Ivermektín,samozrejme,na SK – zakázaný…! A ďalší liek Isuprinosine,vraj nedržia…?!

Pridajte komentár

*