Amazon zakázal knihu doktora Paula Marika o netradičných a prírodných terapiách na rakovinu


Amazon zakázal knihu doktora Paula Marika o netradičných a prírodných terapiách na rakovinu

(Ethan Huff, Natural News) Aliancia pohotovostných lekárov prvej línie pre Covid-19 (Frontline Covid-19 Critical Care – FLCCC Alliance) napísala otvorený list Jeffovi Bezosovi a celej štruktúre výkonného vedenia Amazonu, v ktorej ich žiada o vysvetlenie, prečo zakázali knihu od Dr. Paula Marika.

Uvedená kniha obsahuje dôležitý súbor informácií o tom, ako prekonať rakovinu pomocou ľahko dostupných prírodných látok a generických liekov.

Liečba osteoporózy

Kniha Dr. Marika s názvom „Cancer Cure: The Role of Repurposed Drugs and Metabolic Interventions in Treating Cancer“ cituje 840 recenzovaných štúdií o starších liečivách a prírodných látkach ako kurkumín, ktoré sú silne účinné aj v boji proti rakovine.

„Prečo spáliť túto knihu?“ pýta sa novinárka a spisovateľka Mary Beth Pfeifferová.

„Zrejme preto, lebo to ohrozuje zisky z rakoviny.“

(Súvisiace: Pamätáte si na začiatok roku 2023, keď Amazon zakázal knihu Lea Hohmanna o moslimskej invázii do Ameriky?)

Novodobé pálenie kníh v Amazone

Vo svojom liste tím organizácie FLCCC Alliance spochybnil, ako Jeff Bezos (riaditeľ a majiteľ Amazonu) a firma Amazon dospeli k záveru, že bol dobrý nápad stiahnuť cenný zdroj, ktorý už pomohol tisíckam pacientov s rakovinou nájsť komplexnú úľavu.

„Rakovina je jednou z najväčších výziev v oblasti verejného zdravia našej doby,“ píše sa v nej. „Americká rakovinová spoločnosť tento rok odhaduje bezprecedentný nárast diagnóz rakoviny, najmä u mladších ľudí.“

Vo svojom liste ďalej píšu:

„Konvenčné spôsoby liečby rakoviny, ako sú operácie, chemoterapia a ožarovanie, pokročili, ale nestačia.

Po pandémii covidu vznikajúce hrozby ako turbo rakovina prinútili onkológov a medicínskych výskumníkov, aby preskúmali všetky dostupné spôsoby liečby – vrátane použitia starších generických liekov na nový účel či rôzne metabolické zásahy, ako je to zdôraznené v knihe Dr. Marika.“

Liečba osteoporózy

Keď už hovoríme o starších liekoch s novým účelom použitia, tie tiež zachránili mnoho životov počas covidu, pretože pacienti ochotní experimentovať skúmali používanie liekov ako ivermektín a hydroxychlorochín a nie „vakcíny“, ktoré boli pretláčané počas masovej očkovacej kampane.

Pred stiahnutím z Amazonu sa kniha Dr. Marika umiestnila v predajnosti na 118. mieste z viac ako 50 000 kníh o rakovine. Tiež sa umiestnila na 35. mieste v kategórii lekárskych výskumov.

Len prostredníctvom webovej stránky Aliancie FLCCC našlo knihu Dr. Marika viac ako 20 000 ľudí. To dokazuje, aká je populárna medzi širokou verejnosťou. Amazon naopak chce, aby sa publikácia nedostala do rúk ľuďom, ktorí ju najviac potrebujú.

Kniha poskytuje prehľad základných informácií, vďaka ktorým môžu lekári kreatívne premýšľať o dostupných a cenovo výhodných terapiách, ktoré by mohli výrazne zlepšiť vyhliadky pacientov.

Avšak, aj napriek ohromnému úspechu Amazon dňa 16. septembra 2024 túto knihu neprávom zakázal s odvolaním sa na „zavádzajúce informácie“ a „klamanie zákazníkov“.

Odkedy sa platforma rozhodla knihu zakázať, Amazon neponúkol Dr. Marikovi žiadne konkrétne príklady „zavádzajúcich informácií“ v jeho knihe. Nie je tiež jasné, ako by sa ponuka publikácie mohla považovať za „podvádzanie zákazníkov“, pretože každý, kto s knihou nie je spokojný, ju môže jednoducho vrátiť Amazonu a požiadať o vrátenie peňazí.

„Je nevyhnutné pochopiť, že kniha ‚Cancer Care‘ (Liečba rakoviny) nenahrádza konvenčnú liečbu, ale dopĺňa ju,“ pokračuje list Aliancie FCCC.

Záver

„Rozsiahly výskum Dr. Marika je skonštruovaný tak, aby podporil pacientov a lekárov pri používaní vedecky podložených, osvedčených liekov popri konvenčných terapiách na zlepšenie výsledkov liečby a zlepšenie kvality života.

Rozhodnutie cenzurovať túto knihu umlčí kritickú konverzáciu o inovatívnych možnostiach starostlivosti o onkologických pacientovi a podkopáva zásady slobody prejavu a prístupu k medicínskym informáciám.“

Ak máte záujem dozvedieť sa viac o tom, ako sa čo najprirodzenejšie vysporiadať s rakovinou, určite navštívte stránku CancerSolutions.news alebo si pozrite naše články o rakovine.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Liečba rakoviny je jednoduchá. Na jej liečbu netreba čítať žiadnu knihu. Jej liečbu som už niekoľkokrát popisoval na tejto stránke, ale už nebudem, lebo ofce nikdy nechcú pripustiť žiadne fakty.
    Turborakovina je neliečiteľná a nikdy sa ani liečiť nebude dať, to je fakt. Nemali ste sa dať zaočkovať mRNA sračkou.
    Zdravý vzduch, zdravá voda, zdravá strava, zdravý duch.

    • Marek Košice

      Ešte si zabudol na kvalitný spánok a pestrý pravidelný pohyb. Ak je dlhodobo nekvalitný spánok, tak je oveľa ťažšie byť pozitívne naladený.

      • Ak si na houby vysypaný tak môžeš robiť čo chceš aj tak to bude stáť za houby.
        Nedávno som sa kvalitné vyspal – rezignoval som úplne v mierumilovnej a kontrolovanej hádke s manželkou, schulil som sa ako babetko – reku nech sa deje vôla Božia, otočil som sa na bok a s tupou odovzdanostou ríši snov zaspal. Ráno som sám seba nespoznával aký som bol čulý. Nahouby bolo, že som sa nechytil novej ľahkej nálady ktorú som dostal ako dar ale som sa nechal v manévrovať do starých myšlienok – koľají, ktoré som si rokmi „vyjazdill“.
        Veru veru, spánok to je základ lebo inak človek žije v bludich aj keď mu dávajú zmysel.

        • Prepáč za pravopis, ležím – spím vonku na dvore, užívam clivoty neskorého leta, je 19 stupňov a nevidím už na displej… Ešteže mam ips…tak dobrú noc.
          PS. Túto noc sa mi snívalo, že sne sa všetci komentujúc z Bádateľa stretli ako na stretávke niejde v nejakom podniku… hej,.. fuf,…asi budeme mat stretávku zo školy a nie z Bádateľa… 🙂

        • Ako vždy , velmi vyčerpávajúca správa°° Achnaton—

  2. Marek Košice

    Odkaz pre Israismaela (možno už nebude čítať diskusiu pod včerajším článkom) :
    Israismael, vstúp si do svedomia. Hráš sa tu na svätuškára, ale v príspevkoch pod včerajším článkom si ukázal, že si jedno veľké EGO, k tomu agresívne.
    Presne preto ťa považujem za trtka, za decko. NEVADÍ, že máš veľké EGO a že si agresívny. VADÍ TO, že zároveň tu kážeš o Bohu, o tom ako hriešnici pôjdu do Pekla, o tom, ako budeme zatratení, o tom, ako ty vieš ako sa dostať do Neba, atď, a ……………… PRITOM SI V SKUTOČNOSTI PLNÝ JEDU…………….. Tragikomické na tom je, že aj tvoje „jedovaté“ príspevky sú písané štýlom nejakého submisívneho decka, ktoré sa nečakane odtrhlo z reťaze poslušnosti a začína nekontrolovateľne prskať svoje potláčané negatívne emócie…….
    Israismael, SI VEĽMI NEBEZPEČNÝ…….a keď neopustíš svoju bludnú vieru (ktorej dôkazy v reálnom svete sú nenájditeľné), tak je takmer isté, že budeš psychiatrickým pacientom (ak ním náhodou už nie si – vylúčené to nie je, nikto ti nevidíme do nočného stolíka)…

    • holistický prístup

      Množstvo rôznych siekt, náboženstiev, strán, … je základom ROZDELENIA. Všetky majú spoločné znaky, z ktorých najdôležitejší je:

      – jedinečnosť v pravdivosti a za to MUSIA všetci „stúpenci“ bojovať proti všetkým ostatným = biblický projekt (JEZUITI).

      Čo sa týka Tebou osloveného, tak ten trvalo sleduje všetky svoje komentáre mnoho dní spätne. Viem to, lebo zvyčajne len raz za niekoľko dní (niekedy týždňov) čítam bádateľa aj s diskusiami – a tie sú stále desivejšie.

      • Aj ty sa tu objavuješ iba občas.

        • holistický prístup

          Vladimír,

          posledne dva dní je to trochu viac – cielene a darí sa.

          Aj ja Ti prajem príjemný nočný čas.

          • Marek Košice

            Ale no, chlapci….. Vaša vľúdnosť voči sebe je len vašim vzájomným hladkaním EGA. Stojí vám to za to? Kašľať na nejakú „podporu“ sebe navzájom… Ste hladní po nejakom type uznania, potrebujete sa nakŕmiť, tak „kojíte“ jeden druhého. Je to vaša vec, ale je to brutálne okaté. 🙂
            Maroš, rozbi im to.
            (trocha srandy)

          • holistický prístup

            Marečku,

            všetko, čo činím, číním s ľúbosťou v srdci – zloba, závisť, zášť, nenávisť, … a iné nízkovibračné vlastnosti sú mi cudzie. To, ako čítaš písaný prejav je zrkadlením Teba samotného.

            Opakujem špeciálne pre Teba:

            Nič pravdivé o mne ani len netušíš (aj keď čo-to sa pri pravidelnom sledovaní dalo načítať), nič o mne nevieš, ale stále sa tváriš, že ma čítaš a stále si mimo.

          • holistický prístup

            Počas noci spím. Prajem Ti dobrý deň. Nech sa Ti darí v diskusii počas Tvojich voľných dní.

    • Marek

      Ak existuje lož tak je to prekrútená pravda.
      Lož ako niečo čo má svoju podstatu v sebe – teda v lži neexistuje. Preto aj za náboženstvom a sektami a ich arvitektami a celým ich riadením je zámerne ukryté niečo čo bolo náboženstvami a sektami ukryť, inak by nevznikli v takej podobe ako ich poznáme.
      Preto je na každim človeku aby sa prebojoval tou hradbou lží a našiel čistú Pravdu…
      Tie náboženstvá a sekty majú za úlohu nie v prvom rade parazitovat na ludstve a riadiť ľudstvo – to je až ich druhoradá úloha.
      Ich prvoradou úlohou je ľudstvo odviesť o pravého duchovného poznania a tým pádom ho odstrihnut od Zdroja Života – teda od Boha.

      • Oprava

        Ak existuje lož tak je to len prekrútená pravda.
        A lož nieje ukotvená v nijakej pravde je to vždy len ilúzia, ktorá však nikdy bez prekrútenia Pravdy nemôže vzniknúť . Preto aj za náboženstvom a sektami a ich architektami a celým ich riadením je nadzemským Temnom zámerne ukryté niečo čo bolo nutné ukryť, inak by nevznikli v takej podobe ako ich poznáme.
        Skrátka sa stalo to, že Temno infiltrovalo všetky čisté duchovné kruhy, ktoré oslavovali len jedného jediného pravého Boha. Bol to zámer zla infiltrovať, skorumpovať na Zemi všetky kruhy čo prinášali poznanie Zhora a teda nutné vedenie pre ľudstvo.
        Tým pádom sa po čase stalo, že s čistých duchovných hnutí vznikli mŕtve, strnulé náboženstvá a sekty keďže v ich čele stáli temní. Potom sa už ľudia s čistým vnútorným cítením neutiekali k takým cirkvám a náboženstvá pretože už né prinášali pravdu ale lož. Lenže zasa išlo o to, že to bolo možné len z toho dôvodu, že na Zemi bolo dosť ľudí, ktorí zo svojej vôle a pohodlnosti nežili tak ja by mali a cez energetické mosty si pritiahli temnejsie ľudské duše a to bud do tiel – inkarnáciou – narodili sa alebo do astralu Zeme. Potom už ten odpor ľudí a schopnosť sa brániť Temnom zamoreným náboženstvám a cirkvám nebol dostatočný pretože zostalí Svetlí duchovní vodcovia v tých cirkvách nedostávali dostatočnú PODPORU Z DOLA a tým pádom mali zviazané ruky a nemohli nič podniknúť na očistu svojho náboženského hnutia (rovnako je to aj dnes).
        Pravdu o Stvorení a skutočnom Bohu a pravom obraze Stvorenia ukrývajú pred ľudstvom ale niesú to znalosti ukryté v Prahe a Viedni, to ani omylom a čo je horšie tak ju nemusia ukrývať fyzicky a je dokonca dostupná každému a to volne.
        A potom jak ju teda temní ukrývajú?
        Jednoducho – na základe toho, že ZNETVORENIM ČISTÝCH NÁBOŽENSTIEV vzali ľudstvu znalosti a hlavne túžbu poznať duchovné deje a v konečnom dôsledku aj jedného jediného Boha.
        Preto je na každom človeku aby sa prebojoval tou hradbou lží a našiel čistú Pravdu, ktorú zámerne pred ľudstvom skrývajú.
        Tie náboženstvá a sekty majú za úlohu nie v prvom rade parazitovat na ludstve a riadiť ľudstvo – to je až ich druhoradá úloha.
        Ich prvoradou úlohou je ľudstvo odviesť o pravého duchovného poznania a tým pádom ho odstrihnut od Zdroja Života – teda od Boha.

  3. Marek Košice

    Napadla mi myšlienka, prečo muži zabíjajú ženy oveľa častejšie, než ženy mužov (čítal som nejaký článok kde sa spomínala vražda ženy mužom)……

    BUDE TO PRETO, PRETOŽE ŽENY VEDIA MUŽOM UBLÍŽIŤ VIAC, NEŽ MUŽI ŽENÁM.
    Preto muži častejšie zabíjajú ženy častejšie než ženy mužov, a preto muži páchajú samovraždy z nepodarenej lásky oveľa častejšie, než ženy (aj keď sú bezdetné).

    Muži sú k cudzím ženám oveľa prívetivejší (bez toho, aby v tom prípade mysleli na s*x), než ženy k cudzím mužom. Ženy radšej pomôžu cudzej žene (v čomkoľvek), než cudziemu mužovi. Muži radšej cudzej žene, než cudziemu mužovi (u žien by to malo byť naopak, u mužov je to správne).
    Oklamané/opustené ženy vedia muža „pred svetom“ tak očierniť, ako si muži nevedia ani len predstaviť očierniť „pred svetom“ ženu.
    Chcú rovnaké platy za rovnakú prácu, ale spravidla sú o čosi pomalšlie, nie sú emocionálne ani vkusovo konzistentné (menštruačný cyklus, hormóny), a nároky na majetok muža sú u nich oveľa vyššie, než nároky mužov na majetok žien.
    Ženy v ženských skupinkách sú plné pretvárky, faloše voči sebe. U mužov v mužských skupinkách sa niečo také nedeje. Ženy sú falošnejšie než muži, a zo s*xu vedia spraviť obchod či vydierať pomocou neho („sprav toto, lebo nebude s*x…“).

    Koľko vrážd žien vzniklo po ich znásilnení (aby neudali násilníka)? Asi väčšina z vrážd žien. Prečo ale dochádza k znásilneniam, keď žien je o čosi viac než mužov? Príde vám normálne, aby ženy „v dolnej polovici“ krásy odolávali rovnako vyzerajúcim mužom? Alebo – myslí si niekto, že primitívni a podpriemerne vyzerajúci muži (ktorí najčastejšie znásilňujú) nemajú mať možnosť s*xovať pre to akí sú? NONSENS….Veď rovnako existiujú podpriemerne vyzerajúce a zároveň primitívne ženy…. HODIA SA K SEBE, tak kde je problém? ….. S KÝMmenej inteligentní muži nemajú s kým s*xovať? …… Ulakomia sa na také ženy (na s*x) nejakí priemerne vyzerajúci a priemerne inteligentní muži, ktorí také ženy majú ako „bokovku, o ktorú sa netreba nejak snažiť a ktorá si to bude vážiť“??? …. Alebo si také ženy povedia „som síce škaredá a hlúpa, ale radšej to budem robiť s dildom než s mužom rovnakej úrovne ako som ja, brrrr“ ???

    SÚ TO ŽENY, KTORÉ NEUMOŽŇUJÚ ŠKAREDÝM A „JEDNODUCHŠÍM“ MUŽOM S*XOVAŤ
    (alebo aspoň nie zadarmo)………NIE SÚ TO MUŽI, KTORÍ NEUMOŽNIA ŠKAREDÝM A „JEDNODUCHŠÍM“ ŽENÁM S*XOVAŤ………. ŠKAREDÉ A ZÁROVEŇ HLÚPE ŽENY SI VŽDY (!) NÁJDU MUŽA NA S*X….ZADARMO…… KDE JE ROVNOPRÁVNOSŤ??????????????????
    Ženy sa môžu maľovať, bežne si farbia vlasy (aj mladé 20 ročné), lakujú, dávajú si make-up, rôzne šminky, push-upky, umelé mihanice (hoci aj kratšie aby to nebolo príliš okaté), umelé nechty….napichajú si pery, dajú silikóny (toto všetko sa dá urobiť aj bez efektu „umelohmotných bábik“, keď sa to urobí len „jemne“)…….. ČO MôŽE UROBIŤ MUŽ?????????? NIČ……Nič podobného efektu, čím by ženu oklamal (tak, ako ženy výzorom klamú mužov)…..

    Keď má žena 35 rokov (a nie je vyslovene škaredá), môže mať ako 15 ročného zajačika (od 15-tich je to už zákonné, či sa mýlim?), tak starca…..KEDY LEN CHCE………..
    Keď má 35 rokov muž, tak aj keď vyzerá dobre, 16-tka ani 20-tka ho nebude chcieť (a keď áno, tak za prachy), a pre ženu 50+ (alebo 55+) bude „mláďatko“, ktoré nebude chcieť v posteli, pretože buď ju nebude priťahovať (vyzerá príliš mlado), alebo sa pri ňom bude cítiť veľmi diskomfortne z dôvodu svojho staršieho tela……….. ŽENA NÁJDE VŽDY, VŠETKO…….. Na jednu úchyláčku sa nájde aspoň 20 úchylákov…….Takže si môže vyberať z 20tich……… A z 20-tich úchylákov 19 bude „sušiť pysky“ ako sa hovorí………….. TO JE SPRAVODLIVOSŤ???? ……

    Diví sa niekto, že v čiernovlasých krajinách bola ženská s*xualita výrazne potlačená??? …. Keď sa nepotlačí, tak na to doplatí muž…….. Keď sa potlačí, tak na to doplatí žena…….

    ******************************PREČO JE TO TAKTO OTRASNE NAPROGRAMOVANÉ??? …………..PRETOŽE TO PROGRAMOVAL SATAN, ktorý stvoril Zem, telá, pudy, a všetko okolo toho….***************************

    • Marek Košice

      Keď sa v ženách podporuje s*xualita až do jej krajnejších medzí, a tá sa prirodzene SKOMBINUJE s ich hypergamiou (čiže s tým, že majú vyššie nároky na partnera než na seba, chcú po svojom boku „lepšiu“ polovičku než sú samé), nastáva utrpenie vo vzťahoch, aké zažíva západný svet.
      Muž má na zoznamovacom trhu (ak nie je pri peniazoch a nie je superfešný) oveľa nižšiu hodnotu než žena rovnakej úrovne ako je on.
      Keď si nejaký pár Ž+M vyberá na trojku ženu, tak sú OMNOHO MENEJ náročný, než keď si na trojku vyberajú muža (stačí si prečítať zo zvedavosti inzeráty na nejakých zoznamkách)… U žien im stačí úplne priemerne vyzerajúca žena s priemerným telom, ale keď hľadajú muža, tak chcú samca s 20+ p*nisom, alebo s 6cm hrubým keď už je kratší než 20cm.
      Bis*xuáne ženy majú „na ružiach ustlané“, teda hlavne v prípade, že sú prioritne na mužov, ale v posteli rady uvítajú aj ženu (napr. v trojke). Muži sa potešia takému pohľadu na ženu prisatú na vagíne druhej, aspoň v 95% prípadoch.
      Ak je bis*xuálny muž ktorý je prioritne na ženy ale chcel by občas trojku s mužom a zapchať si ústa jeho falusom (nehľadajte v tom príklade mňa – chápem, že vás to k tomu zvádza… Ja len uvádzam príklady, toť vsjo), tak 95% žien ak nie viac to rázne odmietne, pretože sa im to hnusí (čítal som na jednom fóre dlhýýý komentár jedného zúfalého 20-tnika). ??????????KDE JE ROVNOPRÁVNOSŤ??????????
      NIKDE.
      Ani v prípade org*zmovania……. Muži môžu zažiť len lokálny miniorg*zmus, ženy celotelové multiorg*zmy………. Žena môže lízať a f*jčiť mužské telo, muž ženské len lízať. Mužovi nestačí zvlhnúť, musí mu aj stáť keď je unavený alebo myslí na nejaké problémy, ale má „partnerské povinnosti“. Žene stačí zvlhnúť.

      ***********NEHĽADAJME SPRAVODLIVOSŤ VO SVETE, KEĎ HO STVORIL NESPRAVODLIVÝ SATAN, KTORÝ SA VYŽÍVA V NESPRAVODLIVOSTI A V DISHARMÓNII.***************

      • holistický prístup

        Zas Ťa nejaká Tvoja obeť odmietla?!? Tie Tvoje desivé výlevy úbožiaka nadržaného … Aj vo „stvorení sveta“ si úplne mimo – sám ho tvoríš pre Tvojho ospevovaného SATANA.

        Diskusia nabrala od začiatku desivý smer.

        • Marek Košice

          HP, ty nemáš žiadnu originálnu osobnosť… Je vidieť, že hráš „rolu“, dávaš si pozor na to čo a ako napíšeš (až na konflikty s Israismaelom, kde si sa rozohnil a ukázal svoju pravú tvár, rovnako ako on). Na rozdiel odo mňa.
          Na mňa sa nikde nezabudne. Kde sa objavím, tam ostanem aj „po smrti“. Pretože som………….AUTENTICKÝ……….
          A nadržaný si v prvom rade ty, pretože to ty musíš svoju nadržanosť pravidelne vyskratovať…
          Ja v príspevkoch na ktoré reaguješ popisujem rozdiely medzi mužmi a ženami, nič viac.
          ….“Aj vo „stvorení sveta“ si úplne mimo – sám ho tvoríš pre Tvojho ospevovaného SATANA.“ …………………Jasné, aj zvieratá si samé stvorili a pritiahli to, že sa makakovi zakusne do hlavy leopard, alebo že bizón bojuje s levmi a potom hodiny umiera v agónii………….Aj detičky si pritiahli (samozrejme „z minulých životov“ ako trest, na ktorom sa s úsmevom „tam hore“ dohodli s pánbožkom :D) znásilnenie a umučenie, a ten kto im to spôsobil, ten bude teoreticky odmenený za svoju prácu „splatiteľa karmy“, ale prakticky sa mu to v budúcom živote vráti………..WAAAAAUUUUUUUUU….to je teda logikáááááá………….
          A vlastne, všetci sme si pritiahli do reality to, že máme telá ktoré potrebujú jesť a piť, ktorým je v zime zima bez oblečenia, ktoré potrebujú strechu nad hlavou a spánok, že?? …. NIE, NESTVORIL NÁS TAK BOH (V SKUTOČNOSTI SATAN) ZÁMERNE, ABY SME GENEROVALI NEGATÍVNE EMÓCIE otročením na svoje telá, KDEŽEÉÉÉÉ….. Boh je dobrotivý, a my, ktorým sa zdá divné a zákerné že nás stvoril S NUTNOSŤOU OTROČIŤ na telá, s nutnosťou starnúť a vidieť umierajúcich príbuzných a potom tiež umrieť (väčšinou s bolesťami), my sme „nič nepochopili“ a „sme úplne mimo“….

          ÚPLNE MIMO SI TY, ČLOVEČE…………….. Možno ti to raz docvakne.

          • Miroslav Čižmár

            Postavím ti pomník.

          • Marek Košice

            Sebe z hliny vymodeluj nočník. 🙂

          • holistický prístup

            Marečku,

            všetko, čo činím, číním s ľúbosťou v srdci – zloba, závisť, zášť, nenávisť, … a iné nízkovibračné vlastnosti sú mi cudzie. To, ako čítaš písaný prejav je zrkadlením Teba samotného.

            Opakujem špeciálne pre Teba:

            Nič pravdivé o mne ani len netušíš (aj keď čo-to sa pri pravidelnom sledovaní dalo načítať), nič o mne nevieš, ale stále sa tváriš, že ma čítaš a stále si mimo.

            Ty nie si autentický – si len nadržaný, s extrémnym EGOM – chceš byť vodca stáda, akýsi super býk, ale si len a len vôl pri plote. Či volom ostaneš, je len a len na Tebe. Narobil si priveľa hlúpostí a držíš sa ich zubami – nechtami, dokonca sa nimi pyšníš.

            Komentáre od Teba, dvoch „egypťanov“, ostatných náboženských a sektárskych fanatikov už dávno ignorujem – reagujem len na reakcie na moje príspevky.

          • Marek Košice

            Ešte niečo, HP. Aby ti už nenapadlo písať niečo v zmysle „obeť ťa odmietla“…
            Nech mučivou smrťou zomriem ja a moja celá (malá) rodina, ak mi pred troma mesiacmi moja známosť (bohužiaľ ma priťahovala oveľa menej než by bolo treba) nepovedala X krát, že „Marek, nikdy pri nikom som nebola takto vzrušená ako pri tebe, neviem ako to robíš, ale nikdy som pri nikom necítila takú túžbu ako pri tebe“….A chvela sa…..bola plná vášne………
            POPRAVDE, VADILO MI TO……..Príliš veľa vášne…… Taká „polonymfička“…. A chcela ma „vyskratovať“, nevedela sa zmieriť s tým, že nechcem byť vyskratovaný…
            Takže toľko k mojim „obetiam“….. Jedna moja „obeť“ mi sama od seba kúpila na narodeniny hudobné klávesy Roland (ja som ani nevedel kedy má narodeniny), vozila ma na aute k nej a späť (to robili viaceré), varila mi lososa kupovaného v nemecku, s jazmínovou ryžou, robila domáce zákusky (ale vždy som si dal len jeden – nie je to zdravé)….. Taký som „odpudzujúci“, HP….. TY BY SI LEN CHCEL, aby som bol odpudzujúci…

            ÁNO, MÁM VEĽA CHÝB a veľké ego, cítim určitú nenávisť voči ženám……..JA TO NETAJÍM. Ale odpudzujúci (ako živý človek z mäsa a kostí) nie som, zmier sa s tým. Týmto uzatváram našu debatu pod týmto článkom.

          • Marek Košice

            Predsalen zareagujem (lebo až teraz som si prečítal tvoj príspevok, ktorý si napísal pred mojim predchádzajúcim)…
            AKO MôŽEM CHCIEŤ BYŤ VODCA STÁDA, keď nemám ani tú najmenšiu potrebu súťažiť či mať moc nad inými, keby som mal byť vodcom a musel by som ním byť, ROZPLAKAL BY SOM SA AKO MALÉ DIEŤA, pretože je mi to proti srsti.

            „JASNÉ“, HP, si pán osvietený, ktorý všetko čo z jeho „pera“ negatívne vyznieva len „hrá“, v skutočnosti o tebe nikto z nás nič nevie ani nemôže o tebe nič vytušiť, všetko robíš s ľúbosťou v srdci, a ……………………….PODOBNÉ EZOTERICKÉ SRAČKY, ty pózer. 🙂

            MAROŠ, mám ťa odtiaľ najradšej (z tých, čo sem pravidlene prispievajú, nechcem krivdiť niektorým, ktorí tu pridajú 2-3 príspevky mesačne), spolu s KOVIDBARÓNOM. Aj keď si padnutý na hlavu (to sme tu všetci, aj ja). ALE SI TOTÁLNY ORIGINÁL, autenticita sama. Ty a KOVIDBARÓN (a ja).
            (nemusíš reagovať, Maroš, „chladne“ to zaregistruj, to stačí)

          • holistický prístup

            Marečku,

            povedala Ti len to, čo si chcel počuť. Nie si schopný oddať sa len jeden jediný raz na celý svoj súčasný život – striedaš, ničíš svoje energetické ochranné pole. Ide Ti len a len o je ba ni cu a akési nakŕmenie Tvojho EGA. Zakaždým je to len a len o TEBE.

          • Marek Košice

            HP, to tvoje „Marečku“ vychádza z nafúknutého ega…. Keď ma tak oslovuješ, tak hráš sám pre sebou/sebe samému rolu prívetivého „gurua“ s jemným úsmevom na tvári, a mentálne na tom všetkom „m*sturbuješ“.
            Rovnako je to v prípade nemenovanej ženy, ktorá ma tak oslovuje tu v diskusii.
            Si čitateľný ako prvý rad písmen v ordinácii na očnom (teraz neviem či je to horný alebo dolný rad, bol som tam ako decko)….

          • holistický prístup

            Marečku,

            síce nie som HP (Harry Potter), predsa zareagujem. Oslovujem Ťa tak práve preto, že sa správaš ako nadutý hlúpy frkan – nie ako dospelý muž.

            Len na okraj – nemenovaná žena = ajša Ťa oslovuje Mareček.

            Ak tu niekto denne mastrubuje, tak si to práve a jedine Ty a tie Tvoje výstreky …

      • Marek Košice

        HP : neodoslalo mi správu…
        Tak v skratke…
        Buď ty dva roky „nevyskratovaný“ ako ja a uvidíš, ako budú z teba ženy v posteli šalieť….nebudú musieť drístať….
        Po ďalšie – v 99 prípadoch zo 100 som sa v žene „ocitol“ ani som nevedel ako – pretože sa na mňa nastokla sama…
        Ty si ostal s tou prvou s ktorou si spal? Ak áno, tak mi je ťa ľúto, keď si „ochutnal“ len jednu ženu… A tá jedna ťa „žmýka“ zo s*xuálno duchovnej energie, čo ti rozbíja tvoje ochranné energetické pole, ALE MNE, čo držím org*zmový celibát píšeš, že si ničím svoje energetické ochranné pole….WAAAAAUUUU, zase tie tvoje „šašoviny“, ktoré sú tragikomického charakteru…
        „Zakaždým je to len a len o TEBE“….ehmm…a preto som taký pozorný v posteli, hej? …. Či je to zakaždým len a len o mne, V KAŽDOM PRÍPADE, aj keby som bol v posteli sebec, aj keby som v nej bol cassanova?….. TAK BY TI TO VYHOVOVALO, ŽE?…
        Čitatelia týchto našich diskusií musia vidieť, ako „rozbíjam“ tvoj imidž……. SI LEN A IBA EZO PÓZER, vidí to každý, kto si vie spočítať 5+5…

        • holistický prístup

          Marečku,

          zas a znovu len TY, TY, TY, … a Tvoje výstreky …

        • Bacha nato Marku.Muži, kteří dokázali překonat svou sex.touhu,ne ji jen potlačit,jsou pro ženský velmi přitažliví.
          Na tebe musí ženský pořádat přímo hon.

          • holistický prístup

            Mareček je energetický upír živiaci sa aj a predovšetkým „sexuálnou“ (príšerné slovo) energiou svojich – zvyčajne jednorázoviek – sex-partneriek. Len berie a berie, saje a saje a jeho sex-otrokyne chradnú a chradnú … sú pre neho len „spotrebný tovar“, lyžice na jednorázové použitie, jablká, do ktorých zahryzne a zahodí, …

          • Sexuálnu túžbu dokáže prekonať aj zlý človek s démonickým typom psychiky. On ju nemusí nijak potláčať – proste v nej nevidí nič čo má zmysel – nemá ju zmysel začleňovať do riadenia pri dosahovaní svojich cieľov. Ak treba tak je bez sexu roky. Áno, roky a ak ho cudzie riadenie prevakcuje tak sa dokáže spustit a chodí po bordeloch a orgiách – a to zasa len dovtedy pokiaľ nedostane od Systému nejaký impulz – potom je bleskurýchlo pripravený zastávať akúkoľvek funkciu. Väčšina takých démonov sú intelektuálovia a teda ľudia s preoestovaným predným mozgom.
            Ich charizma a osobná sila býva taka veľká že dokážu zlákať a zviesť aj o 30 rokov mladšiu ženu. Pôsobia veľmi sebaisto a netrpia slabosťami a nevyrivnanou psychikou – oni si totiž neustále bezmezne veria – pretože oni sú pre seba celý svet a okolitý svet je len niečo čo sa tak okolo nich mihá. Nejde u nich o prekonávanie pudov ani o cnosti a čistotu ale len o kalkulácie – a tomu podriaďujú všetko svoje jednanie.

        • Vidí sa mj vážení, že ste tu viaceri nevyskratovaní °°

          • holistický prístup

            Boba,

            Ty si so svojimi „obsiahlymi“ a „zmysluplnými“ príspevkami zrejme najvyskratovanejšia aj navykastrovanejšia.

          • Teraz si sa prejavil PH ako ozemBUCH +++

        • Marek ,darmý to nárek, pravda je taká, malého máš vtáka, pche…

    • Marek Košice

      Ale samozrejme keď na mňa budeš chcieť nadávať (Maroš), kľudne do toho….. To najhoršie čo si viem predstaviť je, že by som niekoho „obmäkčil“ nejakou manipuláciou, aby si „zakusol“ do jazyka keď mi chce niečo nepekné napísať…. To by mi BRUTÁLNE vadilo. Takže keď budeš mať hocikedy potrebu sa drsne vyjadriť k niečomu čo budem písať, KĽUDNE….ako keby sa nič nestalo. Bez toho by si nebol autentický a originál. My takí sme, A VôBEC SA O TO NEMUSÍM SNAŽIŤ. Sme takí prirodzene…

      • holistický prístup

        Marečku,

        Ty nie si ani si nikdy nebol autentický – si len namyslený EGOmaniak, si len NARCIS – vyhľadaj si, čo to slovo znamená …

        Snáď na „svete“ existuje deva, ktorá je schopná ľúbiť Ťa takého, aký si, ktorá je schopná očistiť a zaceliť všetky TVOJE energetické ochranné polia – či si to schopný a ochotný pochopiť a prijať je len na Tebe. Snáď sa to už aj stalo, ale TVOJE nabobtnané EGO to odmietlo, nebolo schopné to pochopiť a prijať. V podstate prezentuješ samého seba sťa úbožiaka – staviaš sa do úlohy obete a to je mnoho vypovedajúce.

  4. Na stiahnutie PDF – 252 strán vo farbe /dôležité na orientáciu v zónach konfliktu/

    Detailný sprievodca germánskou novou medicínou Mgr. František Nagy, MBA November 2009
    http://uzdrav-se.cz/wp-content/uploads/1980/02/NGM-nov%C3%A1-germ%C3%A1nsk%C3%A1-medicina.pdf

    Knižné vydanie
    Seznámení s Novou medicínou
    https://www.knihomol.sk/medicina/alternativna-medicina/seznameni-s-novou-medicinou
    ——————–
    Poznámka – kniha má zhruba polovicu strán čo predmetné PDF – čomu nerozumiem prečo, ale vytlačiť si /nechať/ farebných 252 A4 a nechať si to zviazať je finančne náročné. Vytlačenie ČB je graficky málo prehľadné, takže asi tá kniha /okolo 13 eur/.

    Chrípka z pohľadu Novej medicíny
    „10. Myšlenka, že nemoci nejsou nakažlivé, je kontroverzní. Jak Germánská Nová Medicína vysvětluje běžné zážitky, jako jsou chřipkové epidemie?

    Kdykoli jsou dva nebo více lidí postiženi stejnými příznaky ve stejnou dobu, musí existovat společný jmenovatel. Ten je třeba najít.
    Příkladem může být např: Na konci teplého a slunečného léta náhle přijde studená fronta. Najednou je zima, mlha, déšť a bouřka. Přesto musím vyjít z domu a jít do práce. Jsem mokrý a studený, „smrdí“ mi to a reaguji nosní sliznicí a možná ještě dvěma nebo třemi speciálními programy. Toto nepříjemné deštivé počasí trvá týden. Ale pak najednou zase teplo a sluníčko. Teď řeším konflikt, který jsem řešil celý týden. Ale toto chladné deštivé počasí netrápí jen mě, ale i mnoho dalších lidí v mém městě, kteří řeší své konflikty současně se mnou. Všichni přicházíme do fáze hojení současně s podobnými příznaky. Teď mluvíme o chřipkové epidemii a lékař řekne, že viry jsou právě teď všude kolem, že jsem je chytil a že viry jsou nebezpečné.
    Ale netýká se to všech, protože ne každý musí opustit dům. Jiní byli rádi, že horké léto konečně skončilo a těšili se z deště, netrpěli žádnými konflikty. Epidemie je nezasáhla; konvenční medicína tvrdí, že je to díky jejich silnějšímu imunitnímu systému.“
    https://clanky.info/2012/10/chripka-z-pohladu-novej-mediciny/

    GNM: Recenze knihy Germánská Nová Medicína o objevech Dr. Ryke Geerda Hamera
    https://www.symbiozazivota.cz/gnm-recenze-knihy-germanska-nova-medicina-o-objevech-dr-ryke-geerda-hamera/

    „V říjnu 1981 předložil Dr. Hamer svůj výzkum na univerzitě v Tuebingenu jako postdoktorskou práci. Cílem bylo, aby jeho poznatky byly ověřeny na ekvivalentních případech, aby se o Nové Medicíně mohli učit všichni studenti medicíny a aby pacienti mohli mít z objevů co nejdříve prospěch. K jeho velkému překvapení však univerzitní komise jeho práci zamítla a odmítla ji hodnotit. To je v historii univerzit bezprecedentní případ! Došlo ještě k dalšímu překvapení. Krátce poté, co doktor Hamer odevzdal svou práci, dostal ultimátum, že buď své objevy popře nebo mu nebude prodloužena smlouva. Bylo pro něj nesmírně obtížné pochopit, proč byl z kliniky vyhozen za to, že předložil dobře podložené vědecké poznatky (česky více ZDE). Dr. Hamer si stál za svým. Po propuštění se stáhl do své soukromé praxe, kde pokračoval ve výzkumu. Několik pokusů o otevření soukromé kliniky ztroskotalo díky soustředěnému úsilí proti němu. Dopisy pacientů Dr. Hamera adresované zdravotnickým úředníkům zůstaly bez odpovědi nebo byly vráceny s komentářem: „Nepoužitelné!“. Dodnes se pevný postoj úřadů nezměnil.

    V roce 1985, po 29 letech manželství a výchovy čtyř dětí, Sigrid Hamerová zemřela. Ze zármutku nad smrtí svého syna a z neustálého zastrašování ze strany Savojských se už nikdy nevzpamatovala.

    Šikana doktora Hamera vyvrcholila v roce 1989, kdy na základě soudního rozsudku nemohl vykonávat lékařskou praxi. Přestože jeho vědecká práce nebyla nikdy vyvrácena, přišel ve svých 54 letech o lékařskou licenci s odůvodněním, že se odmítl vzdát svých poznatků o původu rakoviny a podřídit se zásadám oficiální medicíny. Dr. Hamer, zbavený lékařské licence, se nyní spoléhal na jiné lékaře, kteří mu poskytovali snímky mozku a záznamy o pacientech. Byl však odhodlán pokračovat ve své práci. V roce 1987 už měl Dr. Hamer za sebou analýzu více než 10 000 případů a mohl svůj objev pěti biologických zákonů rozšířit prakticky na všechny nemoci známé v medicíně. Mezitím se tisk a lékařský establishment nezastavily před ničím, aby na něj a jeho práci zaútočily. Bulvární novináři a lékařští „experti“ vykreslovali Dr. Hamera jako šarlatána, samozvaného zázračného léčitele, vůdce sekty, iracionálního outsidera nebo šíleného zločince, který pacientům s rakovinou odpírá „život zachraňující“ konvenční léčbu.

    V důsledku pokračující soustředěné snahy o potlačení lékařských objevů Dr. Hamera neměli lékaři ani široká veřejnost možnost využívat poznatky GNM a – po více než 30 let – bylo milionům pacientů odepřeno léčit se podle Germánské Nové Medicíny s jejím humánním, neinvazivním přístupem.

    V roce 1997 byl Dr. Hamer zatčen a odsouzen k 19 měsícům vězení za to, že poskytl třem lidem bezplatné lékařské informace bez lékařské licence. Oproti tomu v roce 1991, třináct let poté, co zabil Dirka Hamera, byl Victor Emanuel ze Savoy odsouzen k pouhým šesti měsícům podmíněně za nelegální držení zbraně. Když byl doktor Hamer zatčen, policie prohledala jeho složky pacientů. Následně byl jeden ze státních zástupců během soudního procesu nucen přiznat, že po více než pěti letech z 6500 pacientů s převážně „nevyléčitelnou“ rakovinou jich 6000 stále žije. A tak to byli paradoxně jeho odpůrci, kteří poskytli skutečné statistiky dokládající pozoruhodnou úspěšnost Germánské Nové Medicíny. Univerzita v Tuebingenu však dodnes odmítá, navzdory soudním příkazům z let 1986 a 1994, vědeckou práci doktora Hamera testovat. Stejně tak oficiální medicína odmítá GNM podpořit navzdory jejímu četnému ověřování jak lékaři, tak profesními sdruženími.

    Dne 9. září 2004 byl Dr. Hamer zatčen ve svém domě ve Španělsku. Na základě evropského příkazu k vydání byl Dr. Hamer vydán do Francie, kde byl držen ve francouzské věznici Fleury-Mérogis. Byl odsouzen ke třem letům vězení nepodmíněně. Obvinění: Hamer byl obviněn z „podvodu a spoluúčasti na nezákonném výkonu lékařské praxe“. Byl obviněn a shledán odpovědným za smrt francouzských občanů kvůli dostupnosti jeho publikací ve francouzštině. Je třeba zmínit, že Dr. Hamer s žádnou z těchto osob nikdy osobně nehovořil. Z neoprávněného vězení byl propuštěn v únoru 2006 (podrobnosti viz dopis Caroline Markolinové Mezinárodnímu PEN klubu.) V březnu 2007 byl Dr. Hamer nucen opustit svůj španělský exil. Odjel do Norska, kde mohl v bezpečí pokračovat ve své životní práci. Po mozkové mrtvici Dr. med. Ryke Geerd Hamer zemřel 2. července 2017 ve svém domě v Sandefjordu ve věku 82 let. Je pohřben v německém Erlangenu, kde se oženil se svou milovanou ženou Sigrid.“
    https://www.symbiozazivota.cz/gnm-zivotopis-dr-med-ryke-geerda-hamera/

    https://www.symbiozazivota.cz/germanska-nova-medicina/
    https://www.celostnezdravie.sk/rozhovor-ryke-geerd-hamera-s-jozefom-mikloskom/
    ———————
    Dr.Hamer bol známy kritik tzv. židovskej /korporátnej/ alopatie – že židia liečia svojich inak, ako Gójimov. Základ konfliktu s nimi spočíval v tom, že im odmietol „predať“ svoje poznatky a urobiť ich spoločníkmi svojich objavov a výskumu. V jednom z príhovorov spomenul, že hoci židia GNM zakazujú /na Slovensku je oficiálne ako metodika GNM zakázaná/, židia už liečia svojich podľa GNM! Tak sa nečudujte reakcii Amazonu.

  5. Marek Košice

    Všetci čo čítate moje a HP-čkové príspevky v tejto diskusii……………….SME DVAJA ČURÁCI, S VEĽKÝM EGOM. Ale ja som bližšie k Pravde, pretože si pravdu neromantizujem a nevyberám na základe sympatií, ale na základe zdravého rozumu. Zdravého rozumu mám požehnane, ale som „čurák“ zároveň, s veľkým egom.
    Neznášam ženy z dôvodu ich rafinovanej manipulácie s mužmi a ich ľadovou chladnosťou v prípade, že konkrétny muž nie je ich „krv“, partner, alebo potencionálny partner.
    Ja tie veci netajím.
    K TOMU MÁM NEJAKÚ PORUCHU, na základe ktorej si myslím (a to, že si to myslím teraz spochybňujem), že vás tento príspevok zaujíma.
    Sr*l si tu (v diskusii) niekto niekedy na hlavu tak ako ja? NIE. Prečo? Opýtajte sa ich……Sú tiež nedokonalí ako ja, takže by s tým mohli začať. 🙂

    • Miroslav Čižmár

      Striedaš ženy, lebo sa nevieš odpútať od matky.

    • holistický prístup

      Marečku,

      ak Ty si „čurák“ s veľkým Egom, tak ja určite nie – aj z dôvodu, že nie som Harry Potter. Áno, máš poruchu osobnosti a veľmi ťažkú – nájdi si dobrého psychológa, prípadne psychiatra, … ale je tu aj ďalšia možnosť – staň sa človekom.

    • Ps c2 na dobrú noc od Achnatona – iba taka rada – hlavne sa nesnaž napodobniť iných mužov a ich vztahy. Ak si dominant nájdi si takú aká ta bude poslúchať a ak si podpapučák tak si nájdi takú ktorá ťa bude viesť. Ak ti nejde o vonkajšiu krásu tak si nájdi takú ktorá to sedí inak a ak musíš mat ultrasexi krásnu ženu alebo takú co ta niečím fyzickým priťahuje a nie inú tak si nájdi len takú!
      A prečo? Pretože si musís uvedomit že len z takéj pozície jak si nastavený môžeš pokračovať vo svojom živote pretože inú pri sebe neznesieš. Zober si proste to po čom túžiš!.. Ale šťastie a pokoj ti negarantujem.
      A celé to ukončím tým, že ak nevieš čo v živote chceš tak sa musíš chztat toho po čom túžiš – ale pozor – nikdy neorestat ísť dákej až nezísjaš to v com nájdeš vnútorný pokoj.

  6. Treba si najprv overit fakty.
    Titulok je aktualne normalne na amazone dostupny…

    • Je tam, ale nedá sa kúpiť. Treba si najprv overiť fakty. Zobrazuje sa zrejme kvôli histórii, ratingom čitateľov alebo pre prípadné reklamácie predošlých kupcov.

  7. Izraelská letadla zmasakrovala civilisty ve škole v Gaze

    https://aktax.cz/izraelska-letadla-zmasakrovala-civilisty-ve-skole-v-gaze/

  8. A Badatel zakazal moju knihu a članky o cyklickom vesmire a Zemi, ze práve končíme dva najdôležitejšie cykle a stojime na prahu konca tejto civilizacie! Vyzkumu som zasvätil cez 40 rokov a “ mudrcom“ v Badateli stacilo 40 sekund zakázať moju pracu, zrejme preto že oni nic nebadajú, iba cenzúrujú…AC24.cz informuje ze svetoví jasnovidci predpovedajú že ich vidiny o konci roku 2024 su krvavé….

  9. Israismael

    Čo sa má stať ,stane sa ..ako? Prečo ? ..nedávaj perly sviniam…Áno , ale nech si aj tá sviňa vypočuje čo a ako bude .Že čo ju čaká …Posledný Súd ? Áno..ale ako .Je reálny a naozaj príde ? ..Co sa udeje ..Predstavoval si to niekto takto ako je to hovorené v SLOVE v tejto audioknihe ? Má sa všetko zrucat ,všetko čo je temné ? Alebo to bude inak ? Ako bude v tých dňoch,ktoré sú blízko pred nami s človekom ?
    Sú to iba tri minúty ..nič viac nič menej ..od času 7:43:42 – do času 7:47:30…Schválne som to nenastavil na ten čas ,lebo kto chce si to nastavi a vypočuje ..Nie každý to však môže a znesie ..A ani nechcem zbytočne hadzať perly pre sviňu..
    https://youtu.be/KbeEcFJMwAc?si=u8ph_4uD3N6EdVh0

Pridajte komentár

*