Zabudnite na hoax o „klimatickej zmene“. Ak nezmeníme poľnohospodárstvo a medicínu, ľudstvo je odsúdené na zánik


Zabudnite na hoax o „klimatickej zmene“. Ak nezmeníme poľnohospodárstvo a medicínu, ľudstvo je odsúdené na zánik

(S.D. Wells, Natural News) Ak stále veríte na hoax o „zmene klímy spôsobenej človekom“, mali by ste zamieriť do domu Al Gora a odovzdať mu všetky svoje úspory, aby mohol pokračovať v jeho boji proti oceánom pohltcujúcim kontinenty a tiež, aby všetci ľudia nezhoreli v dôsledku spaľujúceho tepla slnka.

Mimochodom, Al Gore ako samozvaný „veľkňaz environmentálneho aktivizmu“, vlastní bohatstvo v hodnote 200 miliónov dolárov. Väčšinu z toho zarobil na pyramídových schémach „globálneho otepľovania“, ktoré šíri už dve desaťročia.

Liečba osteoporózy

Keď už náhodou máte „vymytý mozog“, môžete sa z toho dostať tak, že trikrát rýchlo po sebe zopakujete nasledujúcu frázu: „Bože, osloboď ma od kultu klimatických zmien“.

Ak však chcete, aby vaša energia, úsilie a peňažná podpora priniesli skutočnú zmenu pre zlepšenie života ľudstva, zdravia, prosperity a skutočne udržateľnej budúcnosti (mimochodom vrátane skutočného environmentálneho zdravia), mali by ste podniknúť kroky smerom k zmene starostlivosti o pôdu a k zmene medicíny.

Pôda je degradovaná počas celých desaťročí

Poľnohospodárska pôda na celom svete je celé desaťročia znečisťovaná a postrekovaná chemickými pesticídmi, rakovinotvorným glyfosátovým herbicídom (RoudUp) a fluoridovanou vodou (hlavne v anglosaských krajinách).

Kde sú všetci tí bohatí filantropi a mocní politici, ktorí by financovali zmeny v obrábaní pôdy? Nikto z nich nepodporuje dobré zdravie a ukončenie všetkých civilizačných chorôb, ktorým sa dá predchádzať a ktoré pramenia z chemicky znečistenej pôdy bez živín?

Viac ako 90% potravín sa pestuje v pôde, ktorá je takpovediac – pre nedostatok lepšieho termínu – mŕtva. Najhoršie je, že je znečistená chemikáliami, ktoré spôsobujú rakovinu a demenciu.

Ľudia tieto chemikálie denne konzumujú v konvenčných potravinách, vrátane mäsa a mliečnych výrobkov, ktoré pochádzajú zo zvierat chovaných a žijúcich na tejto toxickej pôde.

Ak nie ste za zmenu starostlivosti o pôdu, ste problémom pre seba i ostatných.

Naozaj podporujete špinavé jedlo a skazenú vodu pre ľudí? Potom musíte byť „antivedecký“, pretože veda hovorí, že keď ľudia jedia chemické látky na ničenie hmyzu a buriny (glyfosát v RoundUp-e), ich čistiace orgány ako pečeň a obličky sú preťažené a časom dostanú rakovinu a demenciu.

Okrem toho sa plodiny často zalievajú fluoridovanou vodou (hlavne v anglosaských krajinách), pričom fluorid spôsobuje zníženie IQ (to je aj dôvod, prečo sa ľudia nechajú oklamať) a tiež rakovinu, krehké kosti a demenciu.

Podporujete GMO (geneticky modifikované organizmy) meniace DNA v potravinárskych plodinách? Potom ste zrejme jedným z tých „domácich teroristov“, ktorí napomáhajú a umožňujú kriminálnej kontaminácii zásob potravín. Hanba vám!

Prírodná liečba osteoartritídy

Začnite podporovať nejaké hodnotné veci, namiesto tých falošných založených na hoaxoch, falošnej vede a bohatých ľuďoch, ktorí sa stávajú bohatšími, kým my ostatní trpíme.

Pomôžte podporiť zmenu starostlivosti o pôdu nákupom biopotravín, pestovaním vlastných potravín v organicky obhospodarovanej pôde a používaním filtrovanej vody na všetko.

Západná medicína je už celé storočie skazená toxickými liekmi na predpis a očkovaním, ktoré ničí zdravie a šíri choroby

Ste jedným z tých „protivedeckých“ ľudí, ktorí podporujú pokračujúcu korupciu medicíny zo strany regulačných úradov FDA, AMA, CDC, USDA v USA či EMA (Európska medicínska agentúra) v EÚ?

Možno ste nikdy nečítali históriu Americkej lekárskej asociácie (AMA) a toho, ako pred storočím dosadili zločinca do vedenia regulačnej agentúry. Áno, hanebný Morris Fishbein zakázal prírodné liečivá, pretože pre medicínu sa stali všetky chemické, v laboratóriu vyrobené jedy, príležitosťou na zarobenie veľkých peniazí.

Lekárske fakulty postupne prestali učiť budúcich lekárov o výžive. A je tomu tak dodnes. Veľké farmaceutické firmy financujú a prevádzkujú lekárske fakulty, nemocnice a atestácie lekárov.

Dnes je veľa liekov na predpis vyrobených zo zdraviu decimujúceho jedu (peptidov) z jedovatých hadov, slimákov, žiab, škorpiónov a pavúkov.

Čo, vy ste nevedeli? Je to pravda – spoločnosť VenomTech má obrovskú databázu a zásoby toxických jedových peptidov, ktoré farmaceutické firmy menia na „lieky“ pre ľudí.

Prečo si myslíte, že všetky lieky na predpis uvádzajú strašné vedľajšie účinky a varujú pacientov pred zlyhaním životne dôležitých orgánov, srdcovými problémami, sterilitou, potratmi, úzkosťou, depresiou, samovražednými pocitmi a tak ďalej?

Pomôžte podporiť zmenu medicíny tým, že sa budete vyhýbať toxickým „liekom“ od farmaceutických firiem, smrtiacim vakcínam a budete si robiť vlastný výskum a nakupovať prírodné lieky, ktoré fungujú už tisícročia.

Nezapadajte do radu so všetkými ostatnými ovcami, ktoré zvádzajú zo strmého útesu takí ako Al Gore, Bill Gates a veľká farmaceutická kabala zločincov zodpovedných za plandemické a mRNA smrtiace „vakcíny“.

Liečba osteoporózy

Autor: S.D Wells, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Celý headline je hovadina!
    1/ Nevidím dôvod meniť tradičné poľnohospodárstvo!
    2/ Vidím dôvod zmeniť tú sku.venú židomedicínu!

    Ale vy to zmiešaním paralyzujete!

  2. Marek Kosice

    https://koktejl.azet.sk/clanok/1hAwf5P/najhorsie-obavy-sa-naplnili-syncek-8-mes-znamej-cesky-prehral-boj-s-nevyliecitelnou-chorobou/?utm_source=pokec.sk&utm_medium=homepage_promo

    Mozno to tak chcela „vyssia sila“ (ale vybrala si samozrejme odporny sposob)….To je tak, ked dvom lezbam (nic proti lezbam, pokial sa nerozmnozuju) je malo mat jedno dieta a chcu deti dve… Proti prirode je aby mali coby len jedno dieta. A asi sa ta priroda v tom druhom pripade ozvala…

    • No musí to byť niečo až nadextrémne čo musí zažívať dieťa, ktoré vychovávajú dvaja buzerant.i./ky. Pod tým stupňom je stupeň „výchovy“ kde sa obaja rodičia – muž a žena nemilijú ale ani nenávidia, nekomunikujú medzi sebou a ani s dieťaťom, pod tým je úroveň kedy doma prevláda krutosť a domáce násilie všetkého druhu. Tá druhá úroveň je horšia ako tretia. No a keď sa vrátim k tým buzikom tak keď sú takí pokrokoví tak aby ukázali, že to myslia vážne ten „pokrok“ a otvorenost – tak prečo si oficiálne nevezmú do opatery napriklad práčku alebo nafukovaciu Anču / Ančáka? No lebo parazit a kazíisvet potrebuje likvidovať len to čo je prirodzené a zdravé – na tom sa dá parazitovať a dá sa s tým aj manipulovať – v prípade človeka pôsobí na jeho vôľu – že by mal to a ono a že by nemal to a ono. Ono to síce robia aj dobrí ľudia ale len z dobrých pohnútok a nie z vypočítavosti ako to robia Paraziti.

      • Israismael

        Učiteľka sa pýta v škole prváčika : meno otca ? : odpoveď prváčika: JANKO..meno matky ? Odpoveď : PALKO ..Nasleduje smiech deti a hanba prváčika ..A takto by to vyzeralo keď by si odpoptovali dieťa dvaja fuzači ..Najväčšiu traumu by si zažilo to adoptované dieťa ..Teraz však neviem či je alebo nie je zákonom schválená adopcia malých detí osobami rovnakého pohlavia .Myslim,ze za určitých podmienok je..

        • To musí byť pre dušu, ktorá sa za trest dostane do takých pomerov strašné utrpenie – myslím aktívnu dušu, ktorá pred narodením o to žiadala aby sa v takom prostredí po narodení ocitla – aby sa hľadaním pravdy o vzťahoch zdravých vzťahoch narovnala z pokrivenia. My ako ľudia v tom gender šialenstve vidíme hlavne utrpenie ale Globalizátori to používajú ako nástroj. – a za pomoci takýchto nástrojov rozvrátili a zlikvidovali všetky doterajšie impériá, ktoré vybudovali.
          No a dnes je na rade Západ… ale horšie je, že sa toho Západu, ktorý Globalisti rušia – že sa tej mŕtvoly drží všetka prozapadná chátra vo svete a tak sme na pokraji…

          • Miroslav Čižmár

            Karmu si vymysleli otrokári, aby otrokom zdôvodnili ich zlú životnú situáciu. Naprav si dušu, a v budúcom živote budeš ty otrokárom. Ale zatiaľ mi slúž, inak ti odseknem ruku.

          • Miroslav Čižmár

            Život je dar od Boha, ktorý sa dáva len tým dušiam, ktoré veria v dobro. Žiadna duša nepríde na svet za trest. Karma je výmysel otrokárov z Ázie, ktorí vymysleli kastový systém. Naprav si karmu službou otrokárovi, a v budúcom živote sa narodíš do vyššej kasty. Ale kto vymyslel kastový systém? Predsa otrokár, ktorý vymyslel aj karmu na zdôvodnenie zlej životnej situácie svojich otrokov.

          • Marek Košice

            Miroslav Čižmár : To tvoje „žiadan duša nepríde na svet za trest“ je blud, pretože PRÍDE…. Za trest, ktorú na ňu uvalili ľudia (konkrétna žena a muž) tým, že sa rozmnožili a tá duša sa dostala do tela novonarodeného dieťaťa…
            Ak by sem duše šli z dôvodu „učenia sa“, tak to učenie sa by malo byť predsa VYUŽITÉ…….A kde bude využité? NIKDY A NIKDE…len v konkrétnom živote. Ani v druhom živote, ani „tam hore“ (lebo „tam hore“ je duša dokonalá, nepotrebuje sa nič učiť)…. Tu na Zem ide duša do tela (bremeno) A IDE ŽIVIŤ SVOJOU ENERGIOU NESPOKOJNOSTI A ŤARCHY Satana, ktorý stvoril Zem a telo….
            Podľa teba si VŠETKY duše vybrali narodiť sa do tela, ktoré starne a ktoré sa na konci života buď zadusí, alebo dostane krvácanie do mozgu, alebo niečo podobné? A pred smrťou ešte roky rokúce (ak sa dožije staroby a nezomrie pri tragickej nehode) spomínať na staré časy ako bolo dobre, lebo v starom tele je to nakkt (touto informáciou sa nechcem nijak dotknúť s tarých ľudí)…

          • Vidím to podobne, Miroslav.
            Karma je podvod ako covid. Prvé aj druhé menované slúži na zatemnenie ľudskej mysle a vrhnutie nás do pút otroctva. A všetky náboženstvá sveta – aj Darwinova, rovnako na hlavu postavená „teória“ – detto. Inými slovami – klamaní sme od Raja…alebo „od opice“? A Pravda mlčí, dodnes pribitá na kríži… Aspoň že Bádateľ túto našu, prebúdzajúcu sa partiu, akotak drží pri viere, že z tohto bludného kruhu sa spoločnými silami raz isto vymaníme.

        • Israismael

          Oprava: adoptovali .nie odpoptovali ..nejaký nezmysel transformuje zo slova môj tablet .Pardon

  3. Digitální revoluce je primárním prostředkem tyranie

    https://aktax.cz/digitalni-revoluce-je-primarnim-prostredkem-tyranie/

  4. Nadměrná kontaminace DNA v mRNA vakcínách způsobuje turbo rakovinu, tvrdí 52 vědců a akademiků

    https://aktax.cz/nadmerna-kontaminace-dna-v-mrna-vakcinach-zpusobuje-turbo-rakovinu-tvrdi-52-vedcu-a-akademiku/

  5. 4 zákony jedlého ovocného lesa:
    https://ekozahrady.com/4-zakony-jedleho-ovocneho-lesa/

  6. Julian Assange preho oril pred EU vyborom ľudských prav v Strasburgu, ze žurnalisti Európy maju NULOVU OCHRANU zabranit ich vydaniu do USA alebo právo na Slobodu slova…

  7. Ludstvo ma aj tak uz poriadne nasliapnute do haja, ale vacsina stale riesi len prizemne veci a svoje ego a nepodstatne potreby… Vsak ked vacsine dopne, bude neskoro na cokolvek… ! Proroctva a posolstva sa naplnaju, ale narcisticki ignoranti co ich ani nepoznaju tu budu stale mudrovat… 🤣
    https://www.armadnymagazin.sk/2024/10/01/zmeny-v-bezpecnostnej-rade-naznacuju-jedinu-vec-putin-sa-pripravuje-na-globalny-konflikt/ !

  8. „Proroctva a posolstva sa naplnaju“ – myslela si snáď plány.

    • Miroslav Čižmár

      Božie plány sú vyjavené v proroctvách.

      • Presne tak. Ten čo ich čítal, vie o čom sa tu točí ! A čo ich nečítal, nech začne napr. tými z Quita (niekoľko storočná) cez La Salette a Fatimu až po japonskú Akitu ! Ateistu, ale aj tak väčšinou nič nepresvedčí, až smutná a nezvratná realita po jeho smrti… kedy už bude neskoro čokoľvek zmeniť.

        • holistický prístup

          Každý, kto „číta“ tzv. „proroctvá“, NAPĹŇA program temných – posilňuje nimi vytvorené energetické pole – nimi vytvorený egregor. A vidím, že takých je príliš mnoho aj v týchto diskusiách.

          • No – nevidieť problém znamená nechať ho – realitu – prebehnúť podľa vôle a predstáv takýchto tvorcov. Tak ako je rakovina – podľa GNM – nespracovaný konflikt, tak to treba proaktívne a kreatívne uchopiť a nájsť tomu vlastné riešenie – vlastnú predstavu. Čo znamená – najprv problém prijať a potom ho zmeniť. S pozitívnou a blaženou víziou. Čiže ani žiaden fatalizmus „lebo proroctvá“.

          • holistický prístup

            Maroš,

            to je o tom, ako kto uchopí to, čo číta, čomu sa venuje – ako kto vnútorne prijme, či odmietne danú informáciu (formovať z vnútra). Tunajšie „diskusné fórum“ je dlhodobo jasná odpoveď – a naprogramovaní strašia, udržujú egregor ničenia nielen pri živote, ale ho aj aktívne TVORIA. Zvrhlo sa to na sektárske orgie. Príspevky odo mňa (bez ťažkých invektív, bez ohováraní, osočovaní, urážaní, … a iných primitívnosti) sú „moderované“ – na druhú stranu ťažkí sektári, bludári, ohovárači, nadávajúci konkrétnym bytostiam, majú stále „svoju slobodu“ písať stále tie isté bludy. Komu a čomu to slúži?!?

          • Ako viete, že ich príspevky nie sú moderované? Keď napíšete 20 komentárov, v ktorých si s iným diskutujúcim navzájom nadávate, tak áno, budú vaše príspevky moderované.

  9. To jen ten pravý co už před dekádami si po plamenných kampaních zakoupil rezidenci půl metru nad hladinou oceánu. No a co, prostě nic? 🙂

Pridajte komentár

*