Nový Zéland hlási 15-násobný nárast problémov so srdcom po masovom očkovaní proti covidu


Nový Zéland hlási 15-násobný nárast problémov so srdcom po masovom očkovaní proti covidu

(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Plne zaočkovaný Nový Zéland zaznamenal od zavedenia vakcíny proti Covid-19 medzi mladými ľuďmi prudký nárast srdcových problémov, najmä bolesti na hrudníku a srdcových núdzových stavov.

Oficiálne údaje odhaľujú, že hlásenia o bolestiach na hrudníku vo vekovej skupine do 40 rokov raketovo vzrástli – viac ako pätnásťnásobne, pričom čísla stále stúpajú.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Odpoveď ministerstva zdravotníctva na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám odhalila nárast hlásení bolestí na hrudníku a srdcových príhod u mladších ľudí. To vyvolalo zmiešané reakcie Novozélanďanov, z ktorých mnohí vyjadrili šok a zhrozenie z tohto zistenia.

Mnohí si teraz kladú otázku, ako sa mohla taká závažná zdravotná kríza rozvinúť bez rozhodnejších krokov zo strany úradov. V skutočnosti úrady aj mainstreamové médiá bagatelizujú alarmujúce čísla a odmietajú ich ako obyčajnú zhodu okolností.

„V tomto roku na pohotovosť prišlo viac ako 30 000 ľudí s bolesťami na hrudníku v porovnaní s iba 2 000 ľuďmi pred pandémiou,“ povedal novozélandský lekár Dr. Guy Hatchard.

„Je ťažké pochopiť rozsah tejto katastrofy, ale údaje o bolestiach na hrudníku a srdcových príhodách nie sú izolovanou štatistikou.“

Koncom roku 2023 mal Nový Zéland extrémne vysokú zaočkovanosť proti covidu. Približne 94 až 95% oprávneného obyvateľstva (vo veku 12 a viac rokov) dostalo aspoň jednu dávku vakcíny.

Nedávne zistenia z prieskumu Medsafe, ktorý sa uskutočnil pred dvoma rokmi, ale bol zverejnený len nedávno, zdôrazňujú, že jedným z najrozšírenejších dlhodobých následkov očkovania je zápal srdca (myoperikarditída).

Prieskum zahŕňal takmer 300 pacientov, ktorým bola diagnostikovaná myoperikarditída po podaní vakcíny proti Covid-19 od spoločnosti Pfizer.

Výsledky sú znepokojujúce: 96% účastníkov uviedlo pretrvávajúcu bolesť na hrudníku a mnohí tiež pociťujú únavu, dýchavičnosť a závraty celé mesiace po prvotnej diagnóze.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Narozdiel od skorších vyhlásení zdravotníckych úradov, že srdcové problémy spôsobené očkovaním budú mierne a krátkodobé, mnohí pacienti stále zápasia s vážnymi príznakmi.

Stredný vek postihnutých pacientov je len 36,5 roka, pričom väčšinu tvoria muži. Niekoľko pacientov sa podelilo o svoje skúsenosti – od neschopnosti pracovať alebo cvičiť až po boj s každodennými činnosťami, ako je napríklad starostlivosť o svoje deti.

Mnohí uvádzajú, že lekári spočiatku odmietali ich symptómy ako psychické problémy alebo úzkosť, čím len odďaľovali správnu diagnózu a liečbu.

Očakáva sa, že viac ako 30 000 ľudí sa tento rok ohlási na pohotovostných oddeleniach nemocníc s bolesťou na hrudníku, v porovnaní s iba 2 000 pred pandémiou. Rozsah tohto problému je doslova ohromujúci.

Napriek alarmujúcim číslam však verejnosť zostáva do značnej miery neinformovaná. Oficiálne údaje sa objavujú pomaly a mnohí sa domnievajú, že plné následky srdcových problémov súvisiacich s očkovaním sa stále bagatelizujú.

To u ľudí vyvoláva vážne obavy o transparentnosť novozélandských zdravotníckych úradov a budúcnosť monitorovania bezpečnosti vakcín.

Záver

Zatiaľ čo mnohí ľudia sú stále povzbudzovaní, aby sa dali preočkovať novou verziou vakcíny proti aktuálne kolujúcemu kmeňu koronavírusu (podobne ako na Slovensku), niektorí odborníci požadujú prehodnotenie používania mRNA vakcín proti Covid-19.

Prinajmenšom je najvyšší čas na to, aby sme ako spoločnosť úprimne diskutovali o ničivých následkoch týchto nebezpečných vakcín.

Liečba osteoporózy

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Marek Košice

    https://otevrisvoumysl.cz/ucitelka-z-irska-odhaluje-silenou-indoktrinaci-deti-ve-skolach/

    Len pre silné žalúdky, ja to po 4. minúte vypínam…… Nemôžem na to ani myslieť, pretože sa rozrevem……

    • Štefan Priekopa

      Žiaľ, so zdravím a celkovou vitalitou hlavne mužskej časti populácie (najmä na Západe) to pôjde ešte viac dolu vodou. Nuž, matrix sa riadne bojí keď už deti na ZŠ treba nabádať aby „dvere tam dole“ mali permanentne otvorené a tak budú permanentne strácať „elixír“. Ešteže čo aby nám tu pribúdali jednotlivci žijúci s vedomím Ducha a teda v podstate nezotročení. Ále vlastne, nič nové pod slnkom.

      • Marek Košice

        VEĎ TO, satanistom (a Matrixu) ide o to, aby deti už od toho najútlejšieho veku skratovali svoju s*xuálno-duchovnú energiu, aby maximum svojej duchovnej energie vkladali do s*xuality, na základe čoho sa NIKDY V ŽIVOTE (pokiaľ s tým poučené „neseknú“) ani len „nedotknú“ duchovného života… A presne takých „NEDUCHOVCOV“ chce tento Matrix. Pretože sú najľahšie ovládateľní a sú ukážkovými biorobotmi.

    • Keby si videl indoktrináciu Rusov na okraji Ruska v podaní západu – indoktrináciu deciek, ktoré sotva vedia rozprávať ako kričia „zabijem Rusňu“ (Rusov) tak by si videl prečo musí SVO pokračovať až do úplného úspešného zavŕšenia… a musí padnúť meč na hlavu každej antiruskej sviňi, nielen tej banderovsko – benderovskej.
      Stále sa uvedomuj..skoby aktualizuj, nespi lebo ak ťa nedostane jeden svojimi lžami tak ťa dostane druhý inými lžami.

  2. Všetky štáty sveta vrátane Ruska, Iránu a Číny prijali OSN agendu pre budúcnosť ako cestu k svetovej totalite a kontrole
    „Napriek vojnám a divadelným “nepriateľstvam” ak ide o zavádzanie green dealu, sledovania populácie, digitálnym mien, v tom si všetky štáty sveta rozumejú a zhodnú sa.

    22.septembra 2024 často korupčne a podvodom zvoleni vodcovia štátov prijali konsenzom Pakt pre budúcnosť.“

    „A keď si to detailne prečítate, zistíte, že všetci v tom idú. Ukrajinu Rusko napadlo pravdepodobne pre to, aby odstranila nepohodlných ľudí, ktorí by s tým nesúhlasili (bola tam najnižšia zaočkovanosť na COVID-19). A preto Putin robí v Ukrajine také kroky, ktoré sú krokmi agendy 2030 – ničí tepelné elektrárne, aby ľudia si nakúpili panely, meniče a podobne.“

    „Možno to nakoniec dopadne tak, že celý svet sa akože dohodne na obnove Ukrajiny. Obnova bude vytvorenie totalitného projektu pod úplnou kontrolou, kde všetky nepohodlné osoby akože zahynú vo vojne… ale dobre navádzaný dron, zabije každého s nesprávnym názorom.“
    https://www.inenoviny.sk/vsetky-staty-sveta-vratane-ruska-iranu-a-ciny-prijali-osn-agendu-pre-buducnost-ako-cestu-k-svetovej-totalite-a-kontrole/

    • Marek Košice

      Čo na to niektorí rusofili z tejto diskusie na bádateľovi? Budú si pred tým zakrývať oči? …

      • Šéf jednotky vytvořené Íránem pro boj s Izraelem byl agentem Mossadu
        https://cz24.news/sef-jednotky-vytvorene-iranem-pro-boj-s-izraelem-byl-agentem-mossadu/
        ————————-
        Takéto hlboké prieniky nie sú možné u skutočne znepriatelených strán. Modus operandy – ako Gorbačov – jedna slobodomurárska banda, ktorá hýbe svetom. He – čo je to vlastne bezpečnostná previerka? Fraška, resp. ide o predom určenú „príslušnosť“:

        • hľadač pravdy

          Niekoľko mien osôb, ktorí počas svojho života boli alebo sú najvyššie postavení nadnárodní slobodomurári v Iráne!!

          Nižšie uvedené mená sú z prvotného zdroja uvedeného v závere – z novembra roku 2014.
          =====================================================
          * Mohammed Mossadek (1882-1967), zastával v rokoch 1951-1953 funkciu predsedu vlády, nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „IBN ARABI“.
          * Mohammad Rezá Šáh Pahlaví (1919-1980), bol iránsky šach z dynastie Pahlaví a zároveň posledný monarcha na perskom tróne (1941-1979), nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóží ,,LEVIATHAN”, tiež „IBN ARABI“ a neskôr zasvätený aj v pra-lóži ,,THREE EYES”. V roku 1953 násilne zosadil svojho ,,progresívnejšieho” pra-lóžového brata Mohammeda Mossadeka, za čo bol z pra-lóže „IBN ARABI“ vyhodený.
          * Shapur Bakhtiar (1914-1991), politik, veľmi krátko bol premiérom, nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „IBN ARABI“.
          * Akbar Hášemí Rafsandžání (1934-2017), bol politik, spisovateľ, 4. prezident Iránu (1989-1997), v rokoch 2007-2011 stál v čele vplyvnej duchovnej organizácie (ajatolláh), nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „HATHOR PENTALPHA“.
          * Gholam-Hossein Mohseni-Ejei (*1956), politik, právnik, štátny zástupca, zastával viacero vládnych funkcií, v rokoch 2005-2009 bol ministrom spravodajských služieb. Od 1.7.2021 zastáva funkciu predsedu najvyššieho súdu v Iráne, nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „HATHOR PENTALPHA“.
          * Heydar Moslehi (*1957), iránsky duchovný a politik, ktorý v rokoch 2009-2013 zastával funkciu ministra spravodajských služieb, nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „HATHOR PENTALPHA“.
          * Mahmoud Alavi (*1954), iránsky konzervatívny politik, bývalý minister spravodajských služieb v rokoch 2013-2021 vo vláde Hasana Rúháního, nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „HATHOR PENTALPHA“.
          * Valiollah Seif (*1952), bankár, v rokoch 2013-2018 bol guvernér Iránskej centrálnej banky, nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóže „HATHOR PENTALPHA“.

          Niektorí ďalší členovia slobodomurárskej pra-lóže „HATHOR PENTALPHA“
          https://www.verlag-anton-schmid.de/images/small/9783946271109__r.jpg

          Obrazom pár ďalších najvyššie zasvätených slobodomurárov:
          https://www.illibroignorante.it/wp-content/uploads/2016/07/Massoni.jpg

          https://giacintobutindaro.org/wp-content/uploads/2014/12/superlogge-magaldi.jpg

          Zdroj:
          Johannes Rothkranz, Světu vládnou superlóže, PRO FIDE CATHOLICA (=ZA KATOLÍCKU VIERU). Z nemeckého originálu: Johannes Rothkranz, Superlogen regieren die Welt, Teil 1-5, Verlag Anton A. Schmid, Durach 2015-2016, český preklad Jaroslav Voříšek v roku 2017, str.52 a ďalšie strany v texte knihy:
          https://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Svetu_vladnou_superloze.pdf

          Prvotný zdroj:
          Prvotným zdrojom je Giole Magaldi, OFICIÁLNY autor knihy:
          Massoni – Società a responsabilità illimitata. La scoperta delle Ur-Lodges (prvé vydanie je z novembra 2014).

          * Giole Magaldi (*1971), veľmajster talianskej lóže ,,Grande Oriente Democratico” a člen najstaršej nadnárodnej slobodomurárskej pra-lóže sveta ,,THOMAS PAINE”.

          Ďalší neoficiálni spoluautori sú napríklad Zbigniew Brzezinski a Jacques Attali:

          * Zbigniew Brzezinski (1928-2017), politik a politológ, niekdajšia pravá ruka dynastie Rothschildovcov, stál na vrchole celosvetového výkonu moci. Spoluzakladateľ po dlhú dobu (niekoľko desaťročí) najmocnejšej pra-lóže sveta ,,THREE EYES” (založil ju oficiálne v r.1968 spolu s D.Rockefellerom a H.Kissingerom). Spolu s Kissingerom a Rockefellerom manipuloval niekoľkými prezidentmi USA. V r.1967 na Kolumbijskej univerzite v New Yorku založil pra-lóžu: ,,LUX AD ORIENTEM” (v preklade ,,svetlo na východ”) v ktorej úradoval, ako jej prvý Majster stolca. Neskôr založil aj pra-lóžu ,,MAAT” (2009), do ktorej boli napríklad prijatí Barack Obama a taktiež v tejto pra-lóži bol zasvätený aj Joe Biden.

          * Jacques Attali (*1943), bol poradcom francúzskych prezidentov Mitteranda a Sarkozyho, člen lóže B´nai B´rith a zároveň šesťnásobný nadnárodný slobodomurár, člen pra-lóží: ,,DER RING”; ,,VALHALLA”; ,,PARSIFAL”; ,,JOSEPH DE MAISTRE”; ,,EDMUND BURKE” a ,,MONTESQUIEU”.

          • Miroslav Čižmár

            Hneď sa mi nezdal ten dátum raketového útoku na Izrael. V americkom kalendári je to 10.1. Akoby to naplánovali ilumináti. lol

          • Miroslav Čižmár

            Kissinger raz na Davose povedal, že Izrael nebude existovať v roku 2025. Žirinovský pred začiatkom ŠVO povedal, že na Ukrajinu sa zabudne, lebo tu bude Izrael. Títo ľudia boli zasvätení. Vedeli čo je naplánované, ale nevedeli, že sa toho nedožijú. Iluminát mieni, a Boh mení.

          • Miroslav Čižmár

            Existencia štátu Izrael mala význam pre USA v dobe studenej vojny. Američania mohli vďaka Izraelu oslabovať vplyv ZSSR na blízkom východe. Po rozpade ZSSR sa existencia Izraela stala pre svetový poriadok nadbytočnou. Izrael je ako neriadená strela, je ťažké ho ovládať zvonka. Izrael si ide svoje, čaká na mesiáša, chystá sa stavať tretí chrám a vládnuť svetu. Možno preto ilumináti naplánovali jeho zánik. Ako som však už spomenul vyššie, iluminát mieni, ale pán Boh mení.

          • Marek Košice

            MČ : To tvoje „Niekto mieni, ale pán Boh mení“ je vyslovene SMIEŠNE a tak ďaleko od pravdy že až…… PREČO PÁN BOH NEMENÍ (NEZASTAVUJE) to, čo mienia/robia tí, ktorí zotročujú ľudí na prácu (napr. v krajinách tretieho sveta, aj deti), ktorí obchodujú „s bielym mäsom“ (ženy, deti), ktorí robia svetový biznis s drogami ktoré ničia jednotlivcov a ich rodiny, atď, atp… ?
            LEN PRETO, aby si počkal kým napr. 100 ľudských hyen zabije 100 000 ľudí („Dal som im slobodnú vôľu, nebudem zasahovať do ich SVäTÉHO zabíjania…“), a potom ich potrestá TAM, KDE SI TO NIKTO NEMôŽE OVERIŤ (v neexistujúcom posmrtnom „Pekle“)???
            Jasne preukazuješ vo viacerých príspevkoch, že to čo považuješ za pravdu si NEVYBERÁŠ na základe zdravého rozumu/zdravého úsudku/logického uvažovania, ale na základe PRIANIA, ABY SPRAVODLIVOSŤ EXISTOVALA…. Mimochodom, keď je podľa teba spravodlivosť nechať ľudskú hyenu zničiť množstvo životov len preto, aby bola potrestaná až PO SMRTI TELA (čo aj tak nebude) v zmysle „1000 životov za 1 život“, tak máš veľmi zvrátenú predstavu o spravodlivosti. Rovnako, ako ten tvoj vymyslený Boh.

      • Áno, áno tu som, trafil si ma ako klinec po hlavičke, ty ťulpas!
        Stále ti nedošlo, že jedna vec je, že čo chcú satanisti a druhá čo chcú ľudia?
        A potom – ako sa tí ľudia majú správať keď sú obklopení satanistickou chátrou?
        Maju si svojimi priamymi vyjadreniami azda maľovať terče na chrbát? Už tu predsa bolo napísané, že zo z.rdmi treba v.yjebať a nie si maľovať terč na chbát.
        Sak si konečne zober niečo s týchto komentárov ako poučenie a nebuď akoby si sa narodil práve dneska!

    • Objektívne

      To je jasné, že všetci v tom idú, pretože oni vedia, čo príde a potrebujú zvládať masívne protesty. No veď preto existuje plán na prevzatie moci v rámci núdzového stanného práva na celom svete v prípade rôznych „komplexných globálnych otrasov“.

  3. LEGENDA NBA DIKEMBE MUTOMBO, KTERÝ VNUTIL COVID „VAKCÍNY“ MILIONŮM AFRIČANŮ, ZEMŘEL NA TURBO RAKOVINU (VIDEO)
    https://cz24.news/legenda-nba-dikembe-mutombo-ktery-vnutil-covid-vakciny-milionum-africanu-zemrel-na-turbo-rakovinu-video/
    ——————
    Už podľa ksichtu – vypatlaný primitív – 2-metrová opica skáčuca na kôš – biorobot. To, čo si treba uvedomiť je – že stále pokračuje ovládanie strachom vždy určitej časti populácie. Na striedačku – strach z neznámeho /xenofóbia/, strach zo známeho. Stále prebieha test inteligencie. Výsledok spoznáme, až tie neviditeľné „neslávne“ masy pochopia súvislosti.

  4. Ukrajinská armáda je ve špatném stavu, více než polovina rekrutů přežívá jen několik dní

    https://aktax.cz/ukrajinska-armada-je-ve-spatnem-stavu-vice-nez-polovina-rekrutu-preziva-jen-nekolik-dni/

    • Však chtějí pozabíjet i mladé lidi, kteří by mohli mít děti a to satanisti nechtějí, prý je nás moc a už to vtloukli do hlavy mnoha lidem..No když se nenechali hromadně na-ckovat tak to chtějí udělat takto.. A všechny vlády i ta naše je prošpikovaná zednáři a ilumináty, kteří plní plán nadřazených v těchto tajných spolcích a patří k nim i amer.vládci i Putin a spol.a nám hrají akorát divadlo a budí v lidech vášně a nenávist k jedné nebo druhé straně a pak je jednoduché vyvolat válku a nahnat tam nenávistné lidi nebo i z donucení a vládních nařízení ..ještě to bude husté, plány na snížení populace a ovládnutí lidí a nástroje mají.

  5. Marek Košice

    https://www.sharpshape.cz/vyhledavani/?w=tuba

    Ak chcete cvičiť, ale funkčne a zdravo, cvičiť „3D ZAŤAŽENÉ POHYBY“, tak si kúpte nejakú z týchto túb (ja mám 12kg a 6kg verziu)…
    Najväčšia zľava je na tej 12kg vážiacej… Tiež som si to kúpil na akciu, no už pred rokom. Akcia stále trvá, pretože OVCE sa boja nových vecí, a táto posilňovacia pomôcka je dosť „exotická“ (PRE NÁS v strednej Európe)…. Veľmi odporúčam.

    Na YouTube nájdete cviky s takouto pomôckou pod názvom : VIPR (nie je to preklep) EXERCISES ……

    • Marek Košice

      Dá sa uchopiť asi desiatimi rôznymi spôsobmi, čiže je možné dosiahnuť aj pákový efekt, aj tubu zvierať oboma rukami („drviaci úchop“), atď…

      • Ako tínejdžer som cvičieval – mimo posiľňovňu – s obyčajným judo-karate opaskom – čisto odporové /stiskom dlane/ cvičenie. Staré dobré činky a kalistenika, cvičenie s telom – v staršom veku sa treba vrátiť k cvikom zamladi – telo si toto pamätá a znova sa zreštartuje.

        Tá guma ti podvedome pripomína zväčšovanie penisu. Tak si ho naťahuj.

        • Marek Košice

          Tá guma (z ktorej je vyrobená tá „tuba“) sa nedá ani ohnúť, nie to naťahovať… A zväčšiť penis nepotrebujem.

          • Na čo je to guma potom – v krátkosti – ako s tým cvičíš? Stlačiť sa dá – keď sa nedá ani ohnúť, ani natiahnuť? Čo to je – kyjak? Ak je cvičenie založené na odpore – nerozumiem takejto pi.ovine. Navyše – nulová fantázia, nulová zábava. Kedysi som chcel vyrábať veslovací stroj na princípe vodného miešadla /chemická výroba/ – čím väčší záber a rýchlosť – tým väčší odpor – vyslovene ako rehabilitačný a na budovanie dynamickej sily – postupne. – potenciálny investor sa ukázal ako idiot. Asi sa do toho pustím z dedičstva.

  6. Bez ohledu na to, kdo vyhraje volby, OSN stále plánuje zavést nový „globální řád“ založený na totalitě

    https://aktax.cz/bez-ohledu-na-to-kdo-vyhraje-volby-osn-stale-planuje-zavest-novy-globalni-rad-zalozeny-na-totalite/

  7. Ak je také jasné, že všetci v tom idú, potom načo tie jalové komentáre? Cieľ je predsa jasný a k jeho dosiahnutiu (plánu globalistov, resp. slobodomurárov a iluminátov) nestojí nič v ceste.

  8. holistický prístup

    Tzv. slobodomurári a ilumináti sú len figúrky na „šachovnici“ – ťahajú nimi iní.

    • HP – viem, že nie si Harry Potter, ale
      1/ Žiaden MATRIX neexistuje!!! Neexistuje, ako surrealizmus! Ako nejaký „iný“ svet v ktorom sme zakliati!
      2/ To, čo sa nám tu podsúva ako MATRIX, je minimálne kombinácia rafinovanej sociálnej hypnózy /médiá. „autority“/ – jednotlivca aj spoločnosti, a potom – už len programovanie neslobodných. Ale žiadna surrealita!
      Tu prebieha reálna technológia sociálneho inžinierstva. Otázka – kto nakrútil film Matrix? Nie náhodou židáci z Hollywoodu? A tí ti dájú návod ako z ich pazúrov von?!

    • Ano, táhne je sám ďábel, který chce skrze ně ovládnout tuto Zemi a úplně vytěsnit zde Boha a jeho Zákon a až zde bude úplný chaoz a nemravnost, úchyláci všude, zdrogovaní, vraždy, podvody a zdecimovaná země, hospodářství, zemědělství tak zavedou satanisti nedělní zákon, aby se všichni povinně klaněli bohům ze dřeva a sádry ve sluneční den na znamení loalajnosti k mocnostem tohoto světa i ďábla a ty kteří se budou držet ustanovené Boží sobotě tak budou chtít úplně zlikvidovat,aby tu nebyl jediný slušný, mravní, čistý, svatý a Bohu věrný člověk..a to bude úplný konec tohoto systému, vše shoří a znova se nastolí klidný krásný Boží ráj a tím se potěšujme.

Pridajte komentár

*