Nová štúdia hovorí, že Slnko a nie CO2 poháňa klímu na Zemi


Nová štúdia hovorí, že Slnko a nie CO2 poháňa klímu na Zemi

(Rhoda Wilsonová, Expose News) Odborníci, ktorí analyzovali správu Medzivládneho panelu pre zmenu klímy (IPPC) Organizácie spojených národov, poukazujú na zmeny v albede našej planéty ako faktora spôsobujúceho nárast globálnych teplôt. Albedo znamená podiel energie Slnka, ktorú Zem odráža späť do vesmíru.

Správa IPCC naznačuje, že trend otepľovania Zeme nie je spôsobený aktivitami súvisiacimi s človekom, ale zmenami v albede planéty.

Prírodná liečba osteoartritídy

Ned Nikolov je vedec špecializujúci sa na klímu, kozmológiu a astrofyziku. Karl Zeller je klimatický vedec a Nikolovov dlhoročný výskumný spolupracovník. Títo dvaja vedci tvrdia, že interpretácia údajov IPCC je chybná a že atmosférický tlak zohráva významnejšiu úlohu pri globálnom otepľovaní ako skleníkové plyny.

Nikolov a Zeller naznačujú, že IPCC skreslil a potenciálne sfalšoval údaje zo systému CERES od NASA o slnečnom a dlhovlnnom žiarení, aby im to pasovalo do prevládajúceho príbehu o klimatických zmenách spôsobených človekom, konkrétne o úlohe CO2 a jeho vplyve na trendy absorpcie slnečnej energie.

Na základe svojej analýzy údajov z CERES Nikolov naznačuje, že všetko globálne otepľovanie pozorované za posledných 24 rokov možno pripísať zvýšenej absorpcii slnečnej energie v dôsledku zníženej oblačnosti, nie rastúcim hladinám CO2.

„Toto nie je moja teória,“ povedal Nikolov. „Pochádza priamo zo satelitných údajov, ktoré poskytla NASA. Je to na ich stránke.”

Zeller zasa kritizuje interpretáciu údajov IPCC a poznamenáva, že ich modely predstavujú zavádzajúce trendy invertovaním skutočných meraní, čo ukazuje na zvýšenie albeda.

Nikolov a Zeller tvrdia, že skleníkové plyny ako CO2 majú v porovnaní s atmosférickým tlakom zanedbateľný vplyv na globálne otepľovanie.

Zbohom vysoký krvný tlak

Ich výskum publikovaný v časopise Geomatics pripisuje nedávne oteplenie, vrátane extrémnej tepelnej anomálie v roku 2023, ktorú NASA označila za najteplejší rok v histórii, zmenám v slnečnom žiarení, nie skleníkovým plynom.

Tu je twít Nikolova na socialnej sieti X (bývalý Twitter), v ktorom oznámil publikovanie svojej správy:

„Tieto zistenia si vyžadujú zásadné prehodnotenie súčasnej paradigmy chápania klimatických zmien a súvisiacich sociálno-ekonomických iniciatív (ako Grean Deal – pozn. redakcie) zameraných na drastické zníženie priemyselných emisií uhlíka za každú cenu,“ napísali vedci.

Nikolov a Zeller požadujú väčšiu transparentnosť a kontrolu údajov o klíme, pričom uznávajú, že je ťažké spochybniť zakorenený globálny príbeh o človekom spôsobenom globálnom otepľovaní.

Tento článok je zhrnutím článku s názvom „Údaje IPCC ukazujú, že ľudská aktivita nespôsobuje globálne zvýšenie teploty“, ktorú napísal Adrian Norman a publikoval portál SCNR. Pôvodný článok si môžete prečítať TU.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Autor: Rhoda Wilsonová, Zdroj: expose-news.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Už sa nehovorí o otepľovaní, ale o zmene klímy vplyvom ľudskej činnosti.
    Klíma sa menila počas celej existencie planéty.
    Doba ľadová bola spôsobená ľudskou činosťou?

    • Boh zmrazil Zem za chvíľu.

      • Štefan Priekopa

        A potom ju zase za chvíľku rozmrazil, ako rybie filé.

        • To ochlazení a následná změna klimatu nastala v době celosvětově potopy před cca 5,5 tisíci lety….Před tím bylo tepleji a všemu rostlinstvu se více dařilo..

          • Skôr sa prikláňam k niekoľkým storočiam. Bol použitý hydrid metánu. Je ho dosť na Zemi aj dnes. Boli vytvorené ľadové kruhy.

          • Objektívne

            Ak budet vedieť princíp vzniku doby ľadovej budete vedieť aj to, kedy to bolo, pretože nestačí aby sa ochladilo o 20 °C.

          • Hydrid metánu zníži teplotu o 200 °C hneď a v celom objeme. Reakcia nastáva pri poklese tlaku. Anjeli niečo naliali do mora Thetys.

          • Objektívne

            A z čoho sa vytvorí to obrovské množstvo ľadu?

          • Archanjeli sú tak veľkí, že pre nich to nie je veľa. Novo vzniknutý hydrát má aspoň -200 °C. Je to ľad. A od neho zamrzne ďalšia voda. Ľadový polmesiac Sibír – Kanada má teplotu v jadre -100 °C.

          • Objektívne

            Nemusíte si robiť nádej, že to vedecká obec vie, keď ani v NASA nevedia ako sa vytvorí niekoľko kilometrová hrúbka ľadu po celej planéte. Všimnite si, že všetci začínajú svoje teórie o otepľovaní pri konci doby ľadovej, kedy sa ľady začínajú topiť. Doba ľadová je pre nich niečo, čo bolo veľmi dávno pred stovkami tisíc rokov aj keď vedia, že to nie je pravda, ale uvádzajú to tak preto, aby nemuseli vysvetlovať ako vzniká. Tí, čo tvrdia, že doba ľadová bola pred niekoľkými stovkami rokov, tiež nemajú žiadne vysvetlenie.

          • Objektívne: Si troll? Nezaujíma ma akási vedecká obec.

          • Objektívne

            No veď ty si tiež nič nevysvetlil, pretože takmer nikto to nevie. Nie je to zapísaneé v morfogenetickom poli tak ani tí tvoji archanieli to nevedia.

          • Ťažko je diskutovať s ľuďmi, ktorí nepoznajú Boha.

          • Objektívne

            Ak by si vedel, kto je to ten tvoj Boh, tak by si od neho neprijímal informácie, pretože hlas, ktorý ti to našepkal ťa zmiatol dokonale.

          • O teba nič nepotrebujem. Nevieš sa poďakovať, tak máš smolu.

          • Objektívne

            Poďakovať, a za čo? Za tie bludy na tretiu? Nemáš ani zdania aká entita k tebe prehovára, pretože učenie je pre teba niečo, čo je fuj. Tu máš príklad. Táto osoba si tiež myslí, že k nej prehovára tá najvyššia entita v celom vesmíre. https://www.youtube.com/watch?v=h7xQEXa55v4

  2. A este jedna sprava z USaaa…
    https://www.hlavnydennik.sk/2024/10/06/patdesiat-nasobok-umrti-mladych-po-vakcinacii-proti-covidu-hlasia-usa ! Ti co mali menej davok, ziskali viac casu v porovnani s tymi, co ich maju viac?! Ci?!

  3. Mňa zaujala príčina nedávnych povodní v Európe, hlavne vo východnej Európe.
    Tentoraz to klimatické zbrane veru neboli.
    Každý národ vo svojom štáte dostal varovanie – kontakt Hora. Poliaci a Česi by mali nad čím rozmýšľať…ale keď sa to tak vezme – kto takto rozmýšľa v súvislosti s klimatickými zmenami / katastrofami? Aká časť svetovej európskej populácie?
    Video sa dá nájsť aj na stránke KO.B.FÓRUM

    https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/8rmXt.caa:8

    • .. kontakt z Hora…

      • .. kontakt z Hora je vlastne stále ale ľudia si ho nevšímajú a preto musia prísť ako varovanie – na to možno budú počuť.. a možno pochopia….ale iba možno…

        • Marek Košice

          Achnaton, tým „kontat z Hora“ myslíš varovanie Boha?

        • mariankosnac

          Myslíte 7 posledných rán? Neviem, či tam patria záplavy – tie sú skorej taká normálka, ale to Slnko je tam spomenuté.

          Slnku je dané spáliť ľudí ohňom. Pri zaznení štvrtej trúby bola čiastočne znížená inten­zita slnka, čo zapríčinilo čiastočnú temnotu na zemi (viď. Zj 8,12). Avšak štvrtá rana je vo svo­jom efekte úplne rovnaká ako ostatné – intenzita slnečnej žiare je nesmierne zvýšená násled­kom čoho ľudia horeli od veľkej žiare.

          Ľudia preklínajú Boha, teda si uvedomujú Božiu ruku stojacu za týmito ranami. Nie sú však schopní činiť pokánie, pretože Duch Boží už viac nepôsobí na ľudské srdcia.

          • mariankosnac

            Ale tak šak nás zachránia s chemtrails postrekom proti slnku, s tým Boh nepočítal.

    • Že to chytlo zrovna Moravu .Tam jsou lidí trochu jiní.Můj otec je z Moravy,tak tu atmosféru jsem jako dětsko víc vnímala.Řekla bych,že i jsou trochu víc orientovaní na východ.Kdyby to opravdu mělo být varování,tak to spláchne Prahu.

      • Marek Košice

        Žiadne „varovanie“ od Boha to nebolo… Čo by to bolo za ****ta (vyhviezdičkoval som si to sám), keby miesto selektívnych trestov „ľudských hyen“ (napríklad blesk do Ursuly, Diddyho, Netanjahua, atď, atp…) by nechal zaplaviť oblasti, kde žijú obyčajní ľudia, ktorí sú radi že žijú a bývajú….

        • Taky to jako za varování od Boha nepovažuju.Kdesi kdo spekuloval cosi za odplatu za odsunuté Němce .Ale to je dle mě taky blbost

          • mariankosnac

            Keď si niekto nájde bývanie v záplavovej oblasti, tak s tým proste musí počítať (aj keď to môže prísť trebárs len raz za sto rokov). To nie je trest ale daň za domček pri rieke resp na Moravě, kde názov je odvodený od rieky Moravy, ktorej meno je predslovanského pôvodu s významom voda, močiar. Za odplatu za odsunuté Němce to môže považovať jedine nejaký trafený libtard.

        • Marek, k tvojej úvahe „Žiadne „varovanie“ od Boha to nebolo… Čo by to bolo za ****ta…“
          No a tento Boh Sionu robí jedno a to isté po šesťtisíc rokov, ako sa datuje (neviem, ako dôsledne) čas od stvorenia človeka. A po celé toto obdobie sú tu vojny, nepokoje, nešťastia, záplavy alebo extrémne suchá, choroby zámerne spôsobované tzv. lekármi atď. Skrátka – trestanie ľudstva za neposlušnosť. No a koho potrestal Ježiš? – a hovoril, že „robí to isté, čo videl u svojho Otca, ktorý je v nebi“.
          Marek, nespájajme kontroverzného, narcizmom trafeného pozemského „Boha“ SIONU do jedného celku so Stvoriteľom Otcom žijúcim mimo našej planéty – nemajú súhlasný ani jediný znak či skutok, nijakú vlastnosť…a už vôbec nie zhodnú citovú výbavu: zámerná zámena pomenovania (a zďaleka nie jediná), slúžiaca evidentne na to, aby sme boli neustále vo „vojne“ jeden proti druhému, lebo „Rozdeľ, a panuj“ je heslom – železného Ríma. A rovnako aj tzv. „lekári“ – čo majú spoločné s Hippokratom? – teda okrem pomenovania ich zvrátenej Prísahy.

      • Pohoda, treba pozrieť ten kúsok videa jak je to podané. Na začiatku je kraťučký vstup pána Buzeka (Buzka) a potom to hneď začína. Ten rozsah škôd v zmysle kde a koľko bolo je zrkadlom toho ako sa ľudia v rôznych lokalitách svojim konaním – teda aj cítením odkláňajú od Božieho poriadku a to aj v náväznosti na ich politické presvedčenia. No a ČR a Poľsko sa dosť výrazne „snaží“ pomôcť pre USA vytvoriť podmienky na likvidáciu Ruska jadrovými zbraňami. Globalisti to vidia ako hrozbu a vidí to aj Boh ako niečo čo by hrozilo zánik ľudstva.
        Preto nielen v tejto dobe, ale povezdme odpočiatku evolučneho vyvíja ľudstva na Zemi býva ľudstvo varované z Hora rôznymi prírodnými katastrofami – varované keď pohár Božej trpezlivosťi je vyčerpaný – keď ľudia dlhšie prekračujú meze Božieho dopustenia. Také katastrofy bývajú osobné, lokálne ale aj globálne. Pohoda, treba ten kúsok videa pozrieť, moje vysvetlenie nestačí, mnoho akoby „bočných“ vecí sa Vám osvetlí.
        Isteže existujú klimatické zbrane a ovplyvňovanie počasia ale toto bol varovanie z Hora pretože situácia je úplne na hrane a to na všetkých úrovniach riadenia. Ak by začala jadrová vojna tak Rusko odpovie a nieže nie, žiadny kolaborant v Rusku nezabezpečí neopetovanie jadrovej odvety na ciele agresora (západu) a to by potom hrozilo zničenie celej civilizácie a v takom prípade by Boh musel zasiahnuť nepredstavitelnými prírodnými katastrofami tam a onam aby sa zachránila aspoň časť ľudstva – samozrejme v tých oblastiach kde žijú ľudia najbližšie Jeho Zámeru.
        Preto by sa mali bmv Európe spamätať všetci aby tak nepodporovali podpindosníkov v Rusku, ktorý pripravujú podmienky na všeničiaci útok Západu na Rusko. Lenže keď som bol v ČR na pochodoch mieru v čase výročia oslobodenia miest Červenou armádou tak keď sme stáli u pamätníkov tak okoloidúci ľudia práve tam – v ČR boli na nás oveľa hnusnejší ako na Slovensku.

        • Marek Košice

          „No a ČR a Poľsko sa dosť výrazne „snaží“ pomôcť pre USA vytvoriť podmienky na likvidáciu Ruska jadrovými zbraňami. Globalisti to vidia ako hrozbu a vidí to aj Boh ako niečo čo by hrozilo zánik ľudstva.“

          Achnaton, to sú rovnaké teórie, ako napr. „teória relativity“… Nedáva to tedaabsolútne žiaden zmysel, len jeden veľký nezmysel.

          Takže Boh bude radšej vylievať vody za pomoci silných a dlhotrvajúcich dažďov, než aby udrel bleskom do vybraných mocných krvilačných ľudí, alebo ich jednoducho „vypol“…..
          Takže Boh bude radšej zaplavovať domy a majetok tých, ktorí v tých oblastiach bývajú, miesto toho, aby selektívne trestal jednotlivcov….

          VŠETCI VIEME, ŽE SELEKTÍVNE TEN VÁŠ „BOH“ NIKOHO NETRESTÁ… Viete to aj vy kresťania, veď predsa Boh „dal každému slobodnú vôľu“… ALE JE ZAUJÍMAVÉ, že zrazu siaha na „slobodnú vôľu“ povodňami…. 😀 😀 😀 …..
          Takže keď už TRESTÁ, tak miesto toho aby trestal KONKRÉTNE OSOBY, tak trestá tým najprimitívnejším spôsobom, ktorý uškodí obyčajným ľuďom a nie konkrétnym krvilačným mocným….
          To je tá „božia dokonalosť“, za Fialu a podobne potrestať niekoho kto môže byť silno proti Fialovi a žije v oblasti záplav………… TO SNÁĎ NEMYSLÍŠ VÁŽNE…
          Pouvažujme, prečo tu prispieva dokopy 15-20 ľudí (z toho pravidelne len takých 10)……. Možno preto, že sa nechcú zapájať do tejto ZGRCANEJ diskusie, kde vládne (až na mikrovýnimky) slepá viera a absencia zdravého rozumu….

          K tomu všetkému si ešte presvedčený, že Rusko je tá najlepšia voľba……. Neskutočné…….. Preto je tam MENŠIA sloboda prejavu než na Slovensku, že? 😀 😀 😀
          TAKŽE BOH NEPOMôŽE RUSKU PRIAMO, on uvrhne záplavy na Česko a Poľsko…………….ktoré zničia obyčajných ľudí, ktorí nemajú s vojnou NIČ spoločné……….

          😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

          Mám fakt dojem, že ste tu viaceré klony pochádzajúce z jednej debility….

          • Miroslav Čižmár

            Myslím si, že zgrcanú diskusiu tu vytvárajú osobné útoky namiesto argumentov.

      • Galaxia andromeda

        80 percent čechov a moravakov voli 5 koalciu alebo babiša!!! uvedomujete si to???? V cechach a na morave neexistuje lavica iba korporatni fašisti je uplne jedno kde sa to vyleje možu za to všetci čo tam žiju. ČR zablokovala odsudenie madsakru žien a deti v libanone ta krajina si porivolava totalnu temnotu. Slovaci dopadli podstatne lepšie!

    • ŠOKUJÍCÍ VIDEO Z METEOROLOGICKÉHO RADARU! ČR se stala obětí neuvěřitelné meteorologické anomálie, která připomíná účinky zařízení HAARP! Odborníci kroutí hlavou a říkají, že tohle není normální přírodní úkaz!
      https://cz24.news/sokujici-video-z-meteorologickeho-radaru-cr-se-stala-obeti-neuveritelne-meteorologicke-anomalie-ktera-pripomina-ucinky-zarizeni-haarp-odbornici-krouti-hlavou-a-rikaji-ze-tohle-neni-normalni-prirod/

  4. Objektívne

    Tomuto mnohí alternatívci neuveria, pretože veľa z nich je pomýlených a tvrdí, že klíma sa na zemi už nejaké desaťročia robí Haarpom.

    • Ten Haarp klima nemění.Ale může způsobovat lokální ovlivňování počasí.Rozdíl mezi pojmem klima a počasím je velký.

      • Objektívne

        No veď o to ide, pretože zmena klímy je skutočná a nemyslím, že by bolo menej oblakov ako v minulosti. Keď Slnko viac hreje, tak sa z vodných plôch odparuje aj viac vody, čo vytvára viac zrážok. Celý ten kolobeh vody je dynamickejší. NASA má ale v tých grafoch skutočne chybu, nezapočítali vliv zvýšeného UV žiarenia.

        • Zvýšenie oblačnosti pri vyššej teplote sa nazýva aj „negatívna spätná väzba klímy“ – je to akýsi termostat, ktorý udržuje klímu stabilnú. Avšak chemtrails a iné faktory môžu tento proces narúšať.

          • Objektívne

            Môže, ale to, čo potrebujú s niektorými projektami ako napríklad SRM urobiť je primárne odkloniť UV žiarenie. A to, že sa to bude musieť robiť vedeli už niekedy na začiatku 70-tich rokov minulého storočia kedy sa rozhodovalo o tomto procese. Mali na výber dve možnosti, nechať to tak, čo by spôsobilo v budúcich desaťročiach hladomor vlivom spálenia produkcie potravín na poliach a sadoch, alebo sa pokúsiť s tým niečo urobiť aj za cenu ničenia životného prostredia. Po preskúmaní vzoriek donesených z mesiaca vedeli, že do polovice 21.storočia dôjde k veľkej aktivite slnka a budú to musieť robiť len do tohoto času, keďže potom slnko prejde do režimu menšej svietivosti.

  5. O 0:40 som sa vrátila zo záhrady (zamykala som bránku) a mrkla som na Nebo. Tisíce svietiacich „hviezd“ nad mojím domom, jedna silnejšie svietiaca, iné slabšie, ale – ak som na jednu – tú najviac svietiacu – zamerala svoj zrak a pozorovala ju dlhšie.. (bez akýchkoľvek vedľajších myšlienok), tak tá „hviezda“ sa mi začala pohybovať v „Priestore“..

    No – pre mňa nanajvýš zaujímavá a pritom nádherná dnešná nočná Obloha..

    Pozn.: Dúfam, že Obloha a (redakčné) Slnko sú vo vlastnej koherencii a koment je – „regulérny“. 😏

    Vďaka za pochopenie!

    Prajem Dobrú Noc!

    • Štefan Priekopa

      Ahoj Ajša, tak nočné nebo keď vidno hviezdy je vždy úchvatné 🙂 Je to dobrá pripomienka, ktorá vedie človeka k inému mysleniu než k tomu egoistickému („Hviezdne nebo nado mnou a mravný zákon vo mne.“). A chcem sa ti ospravedlniť keď som tam napísal, že ste s Marošom mimo. Aj keď tu v diskusii sme k sebe otvorení tak stále sa dá tá diskusia viesť bez hnevu – hnev tak či tak zastiera zrak a človek potom nevidí dobre 🙂 Som s tebou za jedno v tom, že treba mať v živote aj iné veci a nesedieť 20 hodín denne len za počítačom na nejakých fórach – človeku potom z toho prepína 🙂 A teraz jeseň je tak krásna, a dýchať ten vzduch. Čiže len toľko som chcel. Keď už ten egoizmus tak buďme my iní a veďme diskusiu smerom k priateľskému duchu 🙂 PS1: Prepáčte redakcia, viem, že to nie je celkom k téme článku. PS2: Neskôr pri vhodnejšej príležitosti odhalím trochu viac z mojej „identity“ pretože sa mi zdá, že som tu trochu niekoho vyrušil za posledné dni a chcem to dať trochu na poriadok. Zatiaľ len toľko, že Priekopa nie je moje priezvisko ale mestská časť mesta Martin kde bývam 🙂 A je tu veľmi fajn bývanie, v tejto Priekope 🙂 Tak zatiaľ sa maj. PS3: Sorry, keď už píšem tak píšem. Chodím sem písať len sporadicky lebo mám aj iné dôležitejšie aktivity, a som na to aj trochu pohodlný, tak píšem len vtedy keď sa mi to zdá dôležité. Pekný deň 😉

      • Štefan,
        vďaka za Tvoje riadky, konštruktívne myšlienky, ktoré mi určite v tento večer – „vyrobili“ príjemnú náladu a fajn pocity..

        P.S. Niekedy si hovorím, že by to tu chcelo na Bádateľovi novú „krv“, ergo – ďalších komentujúcich s ich vlastnými životnými tézami, filozofiou, názormi, duchovným aspektom tak, aby Niečo odovzdali i tým, ktorí len čítajú a nekomentujú (ako napr. donedávna Štefan z Martinskej Priekopy..)

        V tomto smere držím všetkým palce a prajem, aby písali v prvom rade pre Seba (lebo to podporuje kreativitu myslenia a tvorenia) a následne zdieľali svoje fakticky-prežité „Múdra“ i ostatným..

        Budeme sa tešiť na Tvoje ďalšie komentáre! 😏

    • Ajša.
      Táto informácia je zásadná pre ľudí s rakovinou. Už tu bolo spomenuté, že ivermektín likviduje spike proteíny – teraz toto.

      F. Bergman: PACIENTI S RAKOVINOU HLÁSÍ ZÁZRAČNÉ UZDRAVENÍ PO LÉČBĚ IVERMEKTINEM
      https://cz24.news/f-bergman-pacienti-s-rakovinou-hlasi-zazracne-uzdraveni-po-lecbe-ivermektinem/

      Treba 5 denných dávok tohoto /rakovina prostaty napr./
      https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/ivermectin-exeltis-3-mg-389462.html
      ———————–
      Tou svojou autocenzúrou si ma vyložene sklamala a stratila si autoritu „bojovníčky“. Článok je síce o klíme, ale aj keby nebol, tak to sem dám pre nádej ľudí, ktorí sú už bez nádeje – a nielen preto, že Badatel je akože aj web o zdraví. Kto stále nechápe – využijem definíciu zdravia podľa našich nepriateľov WHO – že zdravie je stav fyzickej, mentálnej a sociálnej pohody = sociálnej, teda spoločenskej, a do toho patrí aj politika, fašizmus dystopia, ktorú momentálne podporuješ aj ty – ako nákazu „dobrovoľnej“ neslobody skupinového myslenia!

      https://infosecurity.sk › disinfobasics › co-sa-v-skutocnosti-skryva-pod-pojmom-cenzura-disinfo-basics
      Čo sa v skutočnosti skrýva pod pojmom cenzúra (DISINFO BASICS)
      10. 12. 2023Autocenzúra – vedomé zdržanie sa vyslovenia osobného názoru, myšlienky alebo presvedčenia zo strachu pred negatívnymi následkami. Ľudia v autokratických režimoch často cenzurujú svoje názory

      https://kapital-noviny.sk › dystopia-ako-kriza-sucasnosti-a-identity
      Dystópia ako kríza súčasnosti a identity – kapital-noviny.sk
      V literatúre, kinematografii aj videohernom priemysle sa dystópia vyformovala do rýchlo a ľahko rozoznateľného žánru. Deziluzívna budúcnosť, represívna spoločnosť, temné a apokalyptické scenérie, boj jedinca proti autokratickému systému. Prekrásny nový svet, Blade Runner, Šialený Max, Loganov Útek, Soylent Green, Mechanický Pomaranč, 12 opíc, alebo videohry ako …
      ——————–
      Fantozzi žil vo vyloženej dystopii, na čom sme sa ako na absurdnosti smiali, lebo sme žili v „pracovne bezpečnom“ /sociálne/ prostredí, ale zároveň sme žili v dystopii komunistickej totality. Nič sa nezmenilo – fašizmus a komunizmus sú len dve strany jednej mince. Byť dobrovoľne neslobodným, to je nastavenie mysle – druhá fáza rozkladu. Takže dumaj, čo to urobí s tvojím fyzičnom. Aspoň to tu nešír!

      Německý voják odmítl očkování korona vakcínou a už sedí v „chládku“…
      https://cz24.news/nemecky-vojak-odmitl-ockovani-korona-vakcinou-a-uz-sedi-v-chladku/

      Ten nemecký vojak určite nie je dobrovoľne neslobodný.

      7 rokov na úteku z gulagu za rodinou z Východnej Sibíri do Nemecka.
      Bílé peklo CZ Dabing
      https://duckduckgo.com/?t=h_&q=Thriler+cz+dabing+You+Tube&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DB14zt_QVxCs

      • Ajša, niekedy to dosť klame – ten ich pohyb alebo náhly pohyb keď sa človek pozerá na hviezdy. Stačí ak blízko nejakej pomaličky preletí nejaký svetelný objekt tak sa mi stáva, že sa začína hýbať., že sa zrazu hýbu obe. Potom sa hneď musím zorientovať, pozrieť na horizont a na celú oblohu a to trvá síce len sekundu ale hneď vidím, že je to inak než sa mi zdalo.
        Chcem len povedať, že dosť vecí na oblohe niesú záhadné žiadne čudá ale na druhú stranu musím napísať, že niektoré úkazy na nočnej oblohe, ktoré som videl rozhodne neboli „Normálne“. Nanič je, že trvajú len okamžik a človek ich nestihne zachytiť aj keby mal akýkoľvek aparát.
        Ono koľkokrát sa človek nezvratne zhodí pred nejakým popieračom ak vyhlasuje, že videl niečo nevšedné a jak na just sa mýlil a vysvetlenie je úplne jednoduché a ostatným pochopiteľné vrátane neho samého. A rovnako je to aj s náboženstvami – pôvodne boli čisté a neboli vytvorené len ako nástroj Globalistov. No ale tak ich korupčníci zamorili, že od inich uteká každý normálny človek a utiekajú sa k nim len pomýlení. No a tie diskusie o globálnom otepľovaní a zmene klímy tak to je téma sama o sebe, ktorá rozdeľuje a rozoštváva absolútne všetkých – a aj bude lebo je v tom viac než tvrdia iba tábory – teda tí, ktorí tvrdia, že globálne otepľovanie existuje a tiež tí, ktorí tvrdia opak…Ono ak o nejakom jave nevieme všetko čo obsahuje a naše poznanie je ešte neúplné tak sme odsúdení sa žrať navzájom keďže sme si zvykli robiť unáhlené závery.

        • Achnaton,
          tiež Ti patrí Vďaka za spätný Koment.

          Čo sa týka „včerajších hviezd“ – tak to bola len taká moja „akčná-nočná“ spontánna reakcia na úžasnú „divadelnú Oblohu“, v ktorej každá z tých hviezd nosí zrejme tiež svoje konkrétne meno, ako každý človek tu na Zemi..

          P.S.: Nepoznáme z pohľadu ľavej mozgovej hemisféry ani len jedno promile z obsahu témy: Vesmír a nad ním – ďalšie Vesmíry (už vôbec – nehovoriac o Stvorení), aby sme sa dokázali na danú tému relevantne a pravdivo vyjadrovať..

          P.S. Dnes už je – „Nebo nado mňou“ – zamračené, takže pre Dnešok – Nebeská Opona – zatiahnutá.. Zrejme si v noci pustím nejakú klasickú komédiu, Fantozziho – nevynímajúc..

          Prajem Ti ešte príjemný večer!

          • Ajša, prepáč – som to na začiatku môjho komentu domotal.. ale Ty patríš k tým, ktorí vedia jak som to myslel. Mám jeden vcelku dosť dobrý mobil, ktory používam len fotenie a to hlavne v noci (bez blesku). Je tam svetelnosť 1/4 a na plný manuál sa dá aj s ruky už dačo vyfotiť. Ale na státie je to výborné. No a prečo to píšem – ja neviem prečo ale len v noci niekedy mraky tvoria rôzne tvary aké nikdy cez deň na oblohe niesú. Niekedy som to fotil. A tiež je zaujímavé, že si to žije vlastným životom, často to nikam neletí a nemení sa to ako bežné mraky. A tiež je zaujímavé ako sa to chová keď cez to preletí lietadlo.
            Inak tá hviezdna obloha je fakt niečo nádherné zažiť a to najmä vtedy keď je teplá jesenná noc a máš s kým ňou brúzdať. Nedávno som sa odhodlal zájsť na jedno jazero okolo ktorého som roky rokúce jazdil autom. Všetky vodné plochy v našom okolí som už navštívil (baví ma to u vody) ale toto som odkladal od mojich mladých čias. Predstav si gumennú plachtu a polož do nej nejaký ťažký tanier – tak v takom doslova krátere – jame sa to jazero nachádza. A v blízkom okolí niesú žiadne mestá a dediny sú okrem jednej až za horizontom. Nikdy v živote som vonku v prírode nepočul také ticho ako tam. Musím tam zasa ísť, až tam som pochopil ako ticho lieči. Normálne som sa cítil ako na svetelné roky vzdialenej planéte. Aj vietor tam znel inak, tak zamatovo a necítil som tam žiadne poryvy a to ani jeho ofukovanie oklo uší.
            Ono aj keď tam chodí pár rybárov tak tam skoro nik nechodí, je to tak nelákavo umiestnené mimo civilizácie a zároveň v civilizácii – uprostred nej. Niekedy tam teraz zájdem na noc keď je teraz ešte teplo. Myslím, že tam bude malo svetelného smogu a tak by mohli byt dobre vidieť hviezdy.

      • Napadení parazity a zapouzdření jejich larev bývá často zaměňováno za rakovinu. Pak třeba taková chemoterapie,která likviduje i tyhle nežádoucí potvory, může pomoc.Tady bych tomu ivermektinu věřila.

      • Tak, Maroš – predsa len sa mi chce poďakovať za Tvoju spätnú väzbu (viď koment vyššie) a zrejme Ťa -„nanovo“ – po pár hodinách – privítať na Bádateľskom fóre..

        Pozn.: Nemám u mňa doma rada takých hostí, ktorí mi zazvonia pri bránke a sami nevedia, či chcú ísť dovnútra, alebo sa baviť – diskonfortne – „na stojáka“ a bez občerstvenia – jednou nohou na ulici a druhou na mojom pozemku..

        Takže som v podstate rada, že si si tu našiel znovu svoju stoličku a – „posadil sa“..

        K téme, že som Ťa sklamala ako „bojovníčka“. Tak – trochu ma to mrzí, ale nie až natoľko, aby som kvôli tomu nespávala.. Vieš, už som si v mojom Živote zvykla, že človek nedokáže vyhovieť svojím myslením a konaním – každému človeku okolo, vr. online priestoru.

        U mňa je relevantné to, aby som vyhovela vnútorne – v prvom rade – Sama Sebe (a nehľadaj v tom, prosím – žiaden egoizmus) a následne, ak si niekto niečo vnútorne prevezme ďalej, fajn.. Ak nie – tak sa určite nič zásadné – pre mňa – nedeje. Lebo sa snažím akceptovať Myslenie a životné názory i ostatných komentujúcich.

        A ten „reálny boj“ sa odohráva Dnes – na úplne Iných „frekvenčných vlnách“ ..

        A či ja tu dnes postnem svoj koment k redakčnej téme: „Klimatická Zmena“, alebo k mimo-redakčnej témy, napr.: 3.WW, ev. Vakcinácia, až také enormné obmedzenie Slobody to pre mňa – neznamená.. (Pozn.: na aktuálne „fleshky“ si kliknem „u susedov“.)

        Vďaka za Tvoje pochopenie!

  6. V atlantiku je „ostrov“ z plastov – hovorí sa o jeho rozlohe porovnateľnej s rozlohou Európy. Odrazivosť takého ostrova je ďaleko nižšia ako odrazivosť vodnej hladiny….
    Tiež sa vie aj o tzv. Milamnových cykloch (cca 20 rokov), no zákulisníci dosť tvrdo presadzujú bájku o globálnom otepľovaní a s tým spojenej zelenej agende! Viete prečo?

    • V pacifiku je plastový ostrov o rozlohe minimálne 500 000 km a jeho rozloha sa stále zväčšuje. O atlantickom som zatiaľ ešte nikde nepočul. Tie ostrovy alebo skôr plastové svetadiely majú z čoho vznikať. Ročne sa do oceánov dostávajú milióny ton nových plastových odpadkov.

  7. Pokolra Veluk

    Nie iba Slnko, ale aj pohyb slnečnej sústavy v galaxii – v tom známom špirálovom tvare. Jedna „otočka“ potrvá zhruba 12 krát 2150 rokov, čo sa na Zemi prejaví ako precesia zemskej rotačnej osi https://sk.wikipedia.org/wiki/Precesia_(astron%C3%B3mia), ako dosledok gravitačného efektu stredu galaxie (tzv. galaktického centrálneho „slnka“) – a nie gravitačného efektu Slnka a Mesiaca, ako tomu veria naši astronómovia)

    Niekedy v 19. storočí sa začala 2150 ročná doba Vodnára, t.j. prechod slnečnej sústavy energeticky velmi stimulujúcou oblastou galaxie, čo má výrazný vplyv na slnečnú aktivitu, a tým aj na počasie na Zemi, ako aj na mysel ľudí (nakolko sa jedná o dost silné elektromagnetické energie). Všimli ste si, že aj Venuša svieti ovela svetlejšie od začiatku 21. storočia? Tiež je to v dosledku ovela výraznejšej energetickej stimulácie planét v slnečnej sústave.
    https://pokolraveluk.info/2020/05/06/zavrsi-sa-bozie-tajomstvo-5-cast/ Podľa Billyho Meiera za biblické koncové časy či „posledné dni“ sa považuje obdobie medzi 1844-2029. Rok 1844 sa považuje za začiatok doby Vodnára. A tak to aj naozaj vyzerá, že do roku 2029 bude tretia svetová a „koniec“ (tejto babylonskej civilizácie)

    • Marek Košice

      Pokolra Veluk,
      NEEXISTUJE ŠTÚDIA/EXPERIMENT, KDE BOL POTVRDENÝ POHYB ZEME……….HĽADAJ, NENÁJDEŠ. A teraz stačí použiť štipku zdravého rozumu – čo bude nehybné, „Zemeguľa“, alebo plochá Zem (ktorá sa logicky otáčať a nakláňať nebude)???

      • Vietor je jeden z dôkazov pohybu Zeme.

      • Točime sa do lava prečo mal som pevný bod strom tesne nad vrcholom hviezda ktorá za čas 2 hodiny posunula o hodný kus otázka ako rýchlo sa ,,otáčame,, lebo tá drahá pohybu rýchlosť nemôže stačiť na 24 hod okolo osi V pohybe sme ale v akom?

        • Miroslav Čižmár

          Hviezdy na oblohe sú obežnice a stálice. Obežnice sú planéty, ktoré žiaria jasne. Stálice sú vzdialené hviezdy, ktoré blikajú. Okrem toho zo Zeme vidíme aj niektoré umelé družice.

          • Miroslav,
            ďakujem za profi-vysvetlenie (i keď adresované pre iného komentujúceho..)

            P.S: Tvoje tunajšie vedecké informácie ma takmer vždy vedú k – zamysleniu sa.. 😏

    • Objektívne

      Billy Meier nikdy neštudoval Bibliu, to všetko mu našepkali jeho vesmírny priatelia. Ak by tak robil, vedel by o časovom rozpätí koca dní o hodne viac a presnejšie. Tiež by vedel kedy nastane súdny deň, pretože Biblia drží tento dátum, ale nie je v bežne čitateľnej forme. Jeho vesmírny priatelia to tiež nevedia, pretože informácia nebola daná do morfogenetického poľa aj keď už minimálne od r.2007 existovala.

    • Miroslav Čižmár

      20.12.2029 nastane úplné zatmenie Mesiaca, ktorý bude prechádzať nad pyramídami v Gize. Mesiac, Zem, Slnko a stred galaxie budú ležať na jednej priamke.

  8. Už dávno píšem a tvrdím že klímu ovplyvňujú Slnečné erupcie a ich nárast ku koncu 5.veku slnka, ked je slnko “ jaguarim slnkom či levím s hrivou v ohni“ , kedy nase Slnko na obeho okolo centra galaxie prechadza “ fotónovym lúčom“ energii vyzarovaních z centra nasej galaxie cez čiernu dieru zo stredu galaxie…Toto vsetko vplyva aj na magneticke pole Zeme a prepólovaním sa Slnka, príde aj k prepólovaniu Zeme, keď sa osa otáčania Zeme nahle posunie k mahnetickému pólu! Max.vzdialenost oboch od seba je 1152 km, teda 720 míľ, tiez znamy a zakodovaný fakt o nasej planéte žijúcej v cykloch galaxie a vesmíru!

    • Marek Košice

      BLABLABLA…
      Vysvetli mi len dve veci (zo stoviek) :

      1. Prečo DOTERAZ nebol NIKDY DOKÁZANÝ pohyb Zeme? Hľadaj, NENÁJDEŠ………..
      2. Prečo je v lete za slnečna u nás dajme tomu 35 stupňov, a vo výške 30km nad tým istým miestom (kde bola nameraná teplota 35 stupňov) je mráz? TÁ TERMOSFÉRA (vo výške okolo 200km +) s teplotami 1000 až 2000 stupňov je TOTÁLNY BLÁBOL, KTORÝ NIKDY NEBOL DOKÁZANÝ, a má za cieľ jediné : OKLAMAŤ OVCE, že Slnko je žeravá guľa. V skutočnosti Slnko nie je žeravé, a nie je obrovské. Funguje na elektromagnetickom princípe, je stvorený len a iba na osvetlenie a otepľovanie plochej Zeme.
      Ja viem, že to píšem zbytočne…….ZOMBÍKOM NEVYSVETLÍM………..
      Takže na povrchu 35 stupňov celzia….Vo výške 30km (oveľa redší vzduch) mráz…….Vo výške 300km (ÚDAJNÁ termosféra, údajné vákuum) 1000-2000 stupňov celzia…….. K tomu aby človek veril takej totálnej k***tine, je nutná SLEPÁ VIERA……A slepou vierou môže disponovať len človek BEZ ZDRAVÉHO ROZUMU.

    • Objektívne

      Čierne diery asi nebudú až tak čierne a zrejme to nebudú ani diery. Čo my vieme? Zisťujeme, že v podstate ešte málo toho vieme. Neúprosný zástanca čiernych dier Stephen Hawking vo svojej poslednej práci pred smrťou priznal, že sa celý život mýlil s čiernymi dierami a pripustil možnosť, že vesmír funguje na holografickej báze. Táto práca bola vydaná po jeho smrti a nebola vydaná pod jeho menom.

      • Čierne diery – no tam nakoniec poputujú najväčší bezfuchí rozumári – ak sa včas nespamätajú. Namiesto dosiahnutia ich večného života definitívny koniec.
        Ale je to fér – ved každý ide len tam kam sám chce.

  9. Generálporučík Igor Kirillov: Ukrajina připravuje chemický útok pod falešnou vlajkou

    https://aktax.cz/generalporucik-igor-kirillov-ukrajina-pripravuje-chemicky-utok-pod-falesnou-vlajkou/

  10. WEF požaduje zákaz pěstování vlastních potravin, aby se zastavilo “globální oteplování”
    „Pro splnění “cíle” se města C40 zavázala, že jejich obyvatelé budou dodržovat následující seznam závazných pravidel:

    “0 kg [spotřeby] masa”

    “0 kg [spotřeby] mléčných výrobků”

    “3 nové kusy oblečení na osobu ročně”.

    “0 soukromých vozidel” ve vlastnictví

    “1 zpáteční let na krátkou vzdálenost (méně než 1500 km) na osobu za 3 roky”.

    Jak informoval server Slay News, na začátku tohoto roku newyorská demokratická generální prokurátorka Letitia Jamesová, která je proti Trumpovi, tuto agendu posunula dál tím, že podala žalobu na největšího světového producenta hovězího masa.“
    ——————
    Už to vidím, ako to nebude vadiť vegetariánom, lebo oni mäso pravdaže nejedia a vajíčka tiež nie sú mäso, hoci ich znáša operené mäso. Oboznámte sa s problematikou nedostatku bielkovín v rozvojovom svete a vplyvu na vývin mozgu. Čo myslíte – prečo je tam inteligencia výrazne nižšia, aj keď zase ja neviem striľať z luku – lebo nemusím. A vôbec – už si tu konečne nastavte priority a urgencie.

    Wilderizácia pokračuje!
    Systém verejného tajomstva hlási občiansky odpor realizovaný partizánskym spôsobom. Mor ho!
    https://www.podtatransky-kurier.sk/mor-ho/system-verejneho-tajomstva-hlasi-obciansky-odpor-realizovany-partizanskym-sposobom-mor-ho

    Poznámka k redakcii – môžete prestať používať globalistické zaklínadlo – „nová štúdia“? No lebo kto takúto štúdiu zaplatil a za čo takáto štúdia má lobovať. Vhodnejší termín by bolo zistenie, výskum. Len nie britských vedcov! /ustálený mediálny zvrat pre gaučistou pred telkou.

    https://www.techbyte.sk › 2024 › 09 › prisny-zakaz-naftovych-aut-eu-januar-2025
    Prísny ZÁKAZ naftových áut v EÚ: Od januára 2025 už nebude stačiť ani …
    24. 9. 2024Od januára 2025 vstúpia do platnosti nové emisné pravidlá Európskej únie, ktoré významne ovplyvnia používanie naftových vozidiel. Tieto pravidlá zasiahnu milióny áut s naftovým pohonom, vrátane tých, ktoré aktuálne spĺňajú prísne emisné normy Euro 5 a Euro 6.
    —————-Takže rozdiel medzi hoaxom a pravdou bude necelé 3 mesiace.

    • Nech mi to najprv súdruh šváb predvedie. Nech sa najprv vzdá svojho majetku a začne chodiť pešo. Potom toho sociopata už ľahko chytím a dzignem mu.

      • Šváb nikdy súdruhom nebol ale je to len bandita – a bandita nikdy nemá starosť o druhého banditu na pokiaľ nejde vlastný prospech. Nemám rád banditov a hlavne tých sebavedomých, bojovne naladených, inteligentných, ktorých poháňa vlastné gigantické ego cez ktoré nevidia nič. Šváb však takým úplne nieje, on je však taký zvrhlý a malý, že sa mu to čo mu nakážu kdákať náramne páči a mysli si že osobne niečo riadi. Mimochodom včera som cca 2 min pozrel P. Pavla v nejakom TV rozhovore kde boli diváci a dosť mi pripomínal A. Kisku keď rozprával svoje nehanebné bludy študentom na nejakej škole.

    • Galaxia andromeda

      Prebieha depopulacia čomu sa vlastne divite? O akom masa totu píšete? Mrtvi nepotrebuju jesť a maso už vobec ale dobre sa s tym straší.Najprv treba znižiť iq aby si ludia neuvedomovali že pojdu na smrť. Až sa AI začne využivať masovo ludia budu zbytočníííí.Pozrite sa do činy tam už su androidi na nerozonanie od ludi.Eutanazia kapsule smrti otravena voda vzduch mrna geneticka smrt žiarenie 5 G a 6 G lgbt, znižovanie porodnosti vojny hlad, všetko do seba krasne zapadas a tych hlupych ludi kolko pribudlo aj jaj.

  11. Je to dávno známe a vedecky dokázané, primitívna tlač si zase našla bláznov aby sa s tým zaoberali z pohľadu nevedomosti

  12. Bill Gates: Novináři mají „morální povinnost lhát zuby nehty“ o změně klimatu

    https://aktax.cz/bill-gates-novinari-maji-moralni-povinnost-lhat-zuby-nehty-o-zmene-klimatu/

  13. Miroslav Čižmár

    Už sa to začína. Britské stíhačky letia smer blízky východ. Americké tankovacie lietadlá vzlietli z Kataru. Netaniahu a jeho kabinet sú v bunkri.

  14. Ajša, keď sa človeku stane, že v jeho živote prídu všelijaké ťažké časy, zrážky s blbcami a osobné katastrofy a nejak to zvláda len z polovice alebo skoro vôbec tak musí vedieť, že si musí udržať dobrý stav psychiky – ako-takú psychickú pohodu, proste držať sa psychicky. A to aj vtedy keď sa mu všetko sype a okolo neho sa doslova zavrela hladina a nevidí ako z toho von. Dokonca to musí urobiť tak, že si musí taký stav dobrých, ľahkých a veselších myšlienok nanútiť a vedome začať ignorovať ťaživé myšlienky a tiež negatívnych ľudí a to aj v tom prípade ak je im ešte čokoľvek dlžný. Tie myšlienky a problémy, ktoré treba vyriešiť a ľudia nikam nezmiznú ale nenechať si nimi otravovať celé bytie. Jednoducho ľudská psychika je veľmi dôležitá aby človek mohol riešiť problémy.
    A práve toto sa mi na Tebe páči keď Ťa tak čítam, že nie z váhavosti ale kvôli rešpektovaniu hlasu intuície a tej pravej opatrnosti sa tu nepúštaš do žiadnych extrémnych vyjadrení aj keď sa dotýkaš tém doslova pekelných. Kto však činí opak tak ten si ukladá v sebe riadnu skládku výbušného odpadu a okolo takých treba chodiť oblúkom – kvôli vlastnej bezpečnosťi…a hlavne k ničomu dobrému to nevedie.

    • Bolo pre Ajšu.

    • Achnaton,

      nedá mi nezareagovať na Tvoj spätný koment (za ktorý – ďakujem) a na margo neho – snáď len veľmi-veľmi kratučko, čo sa týka mojej životnej filozofie, lebo si do nej tak trochu vo svojom komente – v Dobrom – „zabŕdol“:

      Základom Vedomého stavu Mysle je – Uvedomenie si toho, čo sa deje práve v odohrávajúcom sa momente bez toho, aby sme to súdili, kritizovali alebo si želali, aby to bolo inak. Minulosť je ilúzia. Budúcnosť ešte nenastala. Jediná vec, ktorá je skutočná je tá, ktorá sa odohráva práve TU + TERAZ v zmysle toho, kde sa práve daný človek nachádza a čo konkrétne činí (koná).

      P.S:1 – Ty sám už poznáš z môjho písania tu (pozn.: ospravedlňujem sa, ak sa v tejto téme za 2 ½ roka – cca 6-ty krát opakujem..) moju cca 30-ročnú životnú filozofiu – pomerne striktne – zameranú vo vlastnom Vedomí na Prítomný Okamžik (pozn.: podporený i v PG) tak, aby sa Ti hlavou nevírili zbytočné myšlienkové floskule, ktoré s touto Tvojou – nikdy nekončiacou sa prítomnou minútou Tvojho Bytia, nemajú absolútne NIČ spoločné.

      Tie floskule – mňa osobne – v mojom živote enormne vyrušujú, zaťažujú a zhoršujú mi mentálno-duchovnú kvalitu vlastného Vedomia – ergo: Celostného Bytia.

      Teda: Robím VŠETKO pre to, aby som tie – 24/7 – „cudzorodé a expanzívne myšlienkové nálety“- atakujúce moje vlastné JA, vnútorne – svojím Duchom – eliminovala.

      A ver mi, prosím, že mnoho-krát je skrotenie Vetra a Dažďa jednoduchšie, ako utíšiť vlastnú Myseľ a následne sa ocitnúť ZA tou – „3D-Oponou pozemského diania“, z ktorého čerpám svoj vlastný POKOJ V DUŠI (bez strachu a obáv), ktorý úprimne prajem každému človeku so ŽIVOU Božskou Iskrou..

      Lebo – a to už je Záver: Život je príliš krátky na to, aby sme ho strávili rozčúlení, depresívni, frustrovaní, nahnevaní, alebo – iným spôsobom – nas*atí (pozn.: áno – a to i napriek odohrávajúcim sa externým deštruktívnym Udalostiam, ktoré vnímame svojimi 5-timi zmyslami..)

      P.S: Tak len toľko k téme – netéme..
      Snáď to vo všeobecnosti až natoľko nevadí.. (že som si tu – „vykopala skratku“..)

      Vďaka za pochopenie!

      • Komentár sa stratil a tak len toľko, že aj po polepšení/zmene a odmietaní myšlienok istého druhu pôsobia ešte dosť dlho – má to svoju zotrvačnost – na základe sily ukotvenia v tebe. Rozum to neoklame – energie istej úrovne ťa budú ovplyvňovať na základe skutočného stavu tvojho vnútra. Ale toto môžeš vedieť a rozumom môžeš ovplyvňovať ich výber.
        Ale tá tým rozumom musí stať prianie vnútri inak by rozum nevedel co má odmietať a čo nie.

        • Ale za tým rozumom..

        • Achnaton,

          v zmysle Tvojho – pre mňa osobne v t.č. – kontraverzného komentu vyššie – sme zrejme – diametrálne – MIMO – spoločného mentálno-DUCHOVNÉHO- chápania a myšlienkovitého diania súčasného (online) Života.

          Lebo – kráča tu presne o to, či si Ty – Pánom svojho vlastného Vedomia (ktoré Sám duchovne tvoríš), alebo Tvoje – „duchovno-materiálne“ Myšlienky – riadia (ovládajú) Teba. To je – v Podstate – Celé, o čom to z mojej strany v t.č. – chcelo BYŤ!

          Vďaka za Tvoje Pochopenie!

          Teším sa na Tvoje ďalšie príspevky!

Pridajte komentár

*