Dr. Malone hovorí o 30-tisícovom proteste v Japonsku proti samoreplikujúcim sa mRNA vakcínam: „Volajú ich tretia atómová bomba“


Dr. Malone hovorí o 30-tisícovom proteste v Japonsku proti samoreplikujúcim sa mRNA vakcínam: „Volajú ich tretia atómová bomba“

(Ramon Tomey, Natural News) Vynálezca mRNA technológie Dr. Robert Malone opísal protest proti samoreplikujúcim sa mRNA „vakcínam“ (sa-mRNA), ku ktorému došlo počas jeho nedávnej cesty do Japonska.

O podrobnostiach zhromaždenia sa podelil v rámci podujatia „Rescue the Republic“ (Zachráňte republiku), ktoré sa konalo 29. septembra 2024 vo Washingtone. Podľa Malonea sa na spomínanom zhromaždení v krajine vychádzajúceho slnka 30 000 ľudí vyslovilo proti tomuto novému druhu vakcín.

Prírodná liečba osteoartritídy

„Práve som sa vrátil z Tokia, kde mali zhromaždenie s 30-tisícami účastníkmi, pretože v krajine sa chystajú nasadiť samoreplikujúce sa mRNA vakcíny.

Japonsko sa momentálne používa ako pokusný králik pre túto novú technológiu. Japonci jej hovoria aj tretia atómová bomba,“ povedal Malone účastníkom podujatia vo Washingtone.

(Súvisiace: Ako Japonsko plánuje zničiť svet novou samoreplikujúcou sa mRNA „vakcínou“. )

Dr. Malone povedal, že samoreplikačná vakcína s názvom ARCT-154, určená proti Covidu-19, je výsledkom spolupráce troch spoločností – Arcturus Therapeutics so sídlom v americkom San Diegu, CSL so sídlom v austrálskom Melbourne a Meiji Seika Pharma so sídlom v Tokiu (MSP).

Vakcína sa-mRNA proti Covidu-19 bola vyvinutá spoločnosťami Arcturus a CSL, no distribuuje ju firma MSP – exkluzívny japonský partner týchto dvoch firiem, ktorý získal schválenie od japonského ministerstva zdravotníctva, práce a sociálnych vecí vlani minulý rok v novembri.

„Schválenie z novembra 2023 predstavuje historický a vzrušujúci míľnik, keďže bola zaregistrovaná prvá sa-mRNA vakcína na svete, čo podporuje prísľub spoločnosti CSL chrániť globálne zdravie,“ uviedol Dr. Jonathan Edelman, senior viceprezident CSL pre inovácie vakcín.

„Zaviazali sme sa spolupracovať so zdravotníckymi orgánmi na celom svete, aby sme zabezpečili, že táto dôležitá vakcínová technológia bude dostupná pre ľudí ohrozených Covidom-19.“

Medzitým generálny riaditeľ spoločnosti Arcturus Joseph Payne povedal:

„Toto schválenie sa-mRNA vakcíny proti Covidu-19 je veľkým úspechom. Sme nadšení, že sa môžeme pustiť do budúceho úsilia využívajúc našu inovatívnu platformu vakcín sa-mRNA spolu s naším globálnym exkluzívnym partnerom CSL.“

Prírodná liečba osteoartritídy

Malone: ​​Generálny riaditeľ firmy MSP hrozí, že pôjde po kritikoch samoreplikujúcich sa vakcín

Malone tiež povedal, že generálny riaditeľ firmy MSP pohrozil, že pôjde po tých, ktorí kritizujú takzvanú samoreplikujúcu sa vakcínu, hoci japonský výrobca liekov netuší, do akej miery sa bude jeho mRNA injekcia proti Covidu-19 replikovať.

Malone ďalej uviedol:

„Generálny riaditeľ japonskej spoločnosti mal nedávno tlačovú konferenciu. Čo povedal? Povedal, že po každom, kto bude šíriť dezinformácie, pôjde legálne a pokúsi sa ho uväzniť v prípade, ak tento kritik povie čokoľvek proti ich vakcínovej sa-mRNA technológii, ktorá nebola nikdy dôsledne testovaná.

Nevieme, či to nakazí aj iných ľudí. Nevieme, či sa to rozšíri. Vieme, že sa to bude replikovať. Nevieme, či sa to dostane do mozgu starších ľudí v Japonsku. Vieme však, že ak o týchto obavách niečo povieme, generálny riaditeľ pôjde po nás a pokúsi sa nás zavrieť do väzenia.

Chcú nás zavrieť. Chcú nám zabrániť hovoriť. Chcú úplne ovládať prejavy a chcú byť schopní nasadiť psychologickú vojnu na vás všetkých, aby vás ovládali, trénovali, chcú aby ste reagovali na ich strašenie o vtáčej chrípke a opičích kiahňach a o čomkoľvek, čo chcú ďalej nasadiť.

Chcú vás úplne ovládnuť, chcú vás naučiť držať hubu, sadnúť si, zostať vo svojich domovoch a robiť to, čo vám prikážu. Nepáči sa mi to, nemyslím si, že s tým vy súhlasíte a dúfam, že sa k nám všetkým pridáte v boji proti tejto novej tyranii.“

Záver

Navštívte stránku VaccineWars.com, kde nájdete ďalšie podobné články o sa-mRNA vakcínach.

Tiež si pozrite nasledujúce video (v angličtine) varujúce pred samoreplikujúcimi sa sa-mRNA vakcínami proti Covidu-19, ktoré majú byť nasadené v Japonsku:

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Ramon Tomey, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

    • co je v COVIDvaxu (z uvedeného odkazu):

      Jeho úsilí spolu se specializovaným výzkumným týmem odhalilo překvapivé důkazy, podpořené tisíci informátorů, které poukazují na plánovanou epidemii Marburgu – událost, která již byla za peníze amerických daňových poplatníků zaplacena prostřednictvím loňského zákona PREP.

      Callender odhalil znepokojivé tvrzení: v lipidových nanočásticích mRNA vakcín COVID se nacházejí spící patogeny včetně E. coli, Marburgu a eboly.

      Je to plánováno na rok 2025-2028

      • Oni to už asi skúšajú.
        3.októbra
        Podozrenie na vírus Marburg spôsobilo, že hamburská hlavná stanica bola uzamknutá. Symptómy u 26-ročného mladíka z Rwandy. Nebezpečný vírus má v africkej krajine už 26 potvrdených prípadov a 8 úmrtí.
        https://www.quotidianosanita.it/m/governo-e-parlamento/articolo.php?articolo_id=124760

      • Na oficiálnej stránke Pfizeru, ako som už viac krát písal, kto chcel a poňúral, nebolo to úplne na prvej strane, ale v sekcii info pre lekárov, bolo presné zloženie šmakulády.

        Všetci, čo podpísali informovaný súhlas zbavili zodpovednosti výrobcu aj podávajúceho.

        A to ešte plus nejaké degeneračné mRNA procesy + nejaké tie nanočastice + iné zložky, ktoré sa klasicky nedajú odhaliť.

        Teraz sa už len vymýšľajú ďalšie blbosti ako akože odstrániť následky, respektíve čím skôr dostať do hrobu šmakuládových, nakoľko sú pre systém neefektívny.

        Otázka iba stojí, čo príde skôr, alebo sa všetko udeje takmer súčasne. Či už na individuálnej alebo globálnej úrovni.

        Kto má záujem a snahu pochopí. Kto nie, pochopí tiež, ale inak.

    • škoda, že tam není zmíňka o těch co se nechalit testovat PCR, antigenem do nosánku… PCR rvali až do moyku – aspoň někteří „šťáralové“…

  1. Že si tí protagonisti kovid viery nepripadajú ako idioti! Život s respirátorom to je ako procesia! A testy testy testy – lebo inak nemôžeš byť členom kovid klubu. Ja už nad ich hlúposťou nemám zľutovanie. Niečo je tu špatne!

    Covid dál sílí a zabíjí. Za necelých pět let vymřelo středně velké město

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-epidemie-ockovani-rousky-zakaz-navstev-prymula-dlouhy.A241008_115443_domaci_iles
    —————–
    Novinárske svine!

  2. Najlepšie bolo v lete, vtedy mali aj médiá útlm a nevypisovali o šírení sa Covidu. Teraz od jesene bude len Covid až do jari budúceho roka. Vraj sa už šíri variant Covidu – XEC. Ľudia majú v pamäti covidovú tyraniu testovania, nosenia rúšiek, locdowny, a toto všetko sa im čítaním o Covide v pamäti môže vybavovať, vzniká stres, oslabí sa imunita. Lepšie by bolo dávať články ako predchádzať respiračným ochoreniam, ako posilniť imunitu a nielen propagovať očkovanie.

    • Už keď sme na 2 tábory – mali by sme byť tí aktívni a agresívni!

      Zvrácenost strachu Horor / Thriller / Kanada, 2020, 93 min CZ Dabing HD
      https://duckduckgo.com/?q=+cz+dabing&t=h_&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DNYkruNd3UnA

    • V prvom rade by sme sa mali polepšiť a zapracovať na sebe, na svojich neduhoch a nedostatkoch. Taký pohľad je však v tomto prípade akoby odveci. Nielen požadovať od druhých aby sa polepšili, poľudštili ale vyžadovať to aj u seba. Lenže do toho sa nikomu nechce a radšej by bol revolucionárom kdekoľvek kde nieje spokojný – aleže sám má toho na rováši až až tak to vidieť nechce. Potom svoje strachy a hnevy ako ich príčinu hľadá u iných vrátane kovid mafie. Spoločnosť odráža stav elít alebo predstavených a nieže nie. Človek človeku vlkom a ne bratom je heslom dnešného mimoruského sveta a tento individualistický mor sa šíri aj doňho. Ale to už nieje o elitách a „náleve“ ale čiste len o ľuďoch samých.
      Ak by bolli ľudia lepšími tak by spoločnosť omnoho organizovanejšie a cielavedomejšie zvládla kovityraniu a tiež zacelenie duševných rán. Lenže nedisponuje ako celok potrebnou úrovňou dobrého chcenia a tak je odkázaná trpieť v strachu…a o to to majú ľahšie kovidmafiáni. Ľahko je v emóciách utekať s nožom na vakcinátora alebo pederasta ale čo z toho vznikne – len prilatie oleja do ohňa.
      A keď už nejaká pomsta či riešenie tak iba v tom prípade ak človek koná spravodlivo. Avšak spravodlivos[ nesmie byť z krátkozrakosťi pretože v takom prípade človek pracuje za záujmy zla a nie za tie svoje.. a už vôbec nie za zájmy svojich blízkych.

      • Nech sa polepší každý žid, tyran, psychopat, zločinec – potom sa polepším aj ja! Toto je kázanie schizofrenika, indoktrinovaného tzv. dedičným hriechom! Teda židobiblickým projektom. Ja si mám sypať popol na hlavu, lebo to povedal zaklínač Achnaton. Choď 5 cm tam odkiaľ si vyšiel! A zvýš si pritom vibrácie! Tfuj!

        • Zatiaľ to zhrniem na 2 slová – si pánbičkársky židoboľševik.

          • Zdravím Bratislavsko – maďarské podsvetie a jeho intelektuálnu spodinu, ktorá možno ale len možno siaha po členky sestrám Vašáryovým. Keď si spomeniem na stretnutia so skutočne zrelými a vyššími ľuďmi, ktorí majú aj VŠ vzdelanie (alebo aj nie) a porovnám ich s tvojimi prejavmi tak musím povedať, že mi je z tých tvojich na zvracanie. Jednoducho čistý hnus!
            Hlavne, že tu chrlíš erudované články za článkom ale že by si sa tu k niekomu niekedy choval ako človek tak to sa nedá povedať. A že niektorí s tebou komunikujú? Stačí ak by ťa mali chvíľu za suseda alebo ak by si sa ocitol v ich rodine tak by sa hneď prebrali – hneď by zistili čo si za darček. A to tvoje obhajovanie vulgarizmov ako niečoho čo je prirodzené ? To ako myslíš vážne že tu niekoho presvedčíš, že je to niečo čo by človek mal začleniť do svojej kultúry? Bež na západ, to toho brlohu alebo na okrajinu kde je kultúra celého vládneho uskupenia samý lotor, ochlasta a žrebec kde vulgarizmy sú niečím úplne normálnym, niečím odvekým.
            Bež tam medzi svojich. ved preto im tak dobre rozumieš.

  3. Zjistuji, ze umiraji dalsi lide vylepseni vakcinami. Je velmi smutny pohled na lezici pacienty v nemocnicich. Je videt, ze ty biologicke zbrane ve forme vakciny opravdu funguji. Jeden z zadoucich nezadoucich ucinku je mimo jine diabetes melitus. Ze zdravych jedincu se po aplikaci vakciny stali nemocni se slinivkou brisni. Indispozice natrvalo. Ale co tim chci rici, po nemocnicich lezi nepocet pacientu bez nohou. Pravdepodobne diabeticka noha. Je to hruzny pohled. Ja jsem pred mnoha lety predikovala ucinek siti 5G na lidsky organizmus. Nikdo me neveril, meli me a maji za dozolatku, konspiratorku a nevim za co jeste. A to predevsim ti, kteri se dali vylepsit vakcinami. Nedavno jsem slysela nazor na obhajobu vakcin. Podstoupila jsem vakcinaci proto, cituji abych nenakazila zbytek rodiny, pratele a zname. A takto vylepseny clovek je maximalne spokojeny. Abych nenakazila lidi v mem okoli. Mela jsem sto chuti rici ze vy vylepseni biologickou zbrani jste nebezpecni pro nas cistokrevne. A jeste jeden poznatek na kterem jsem se schodla s vicero lidmi. Zakazali koureni v hospodach a restauracich. Je pravda ze ten kour v tech restauracich byl citit, a dnes? silny zapach ze zabodanych rozumej vylepsenych vakcinami. Stokrat nebezpecnejsi nez kour z cigaret. Nikdo z takto vylepsenych nevi jakou sarzi vakciny dostal a s jakymi ucinky. Ale vakciny obsahuji kapsle ktere se aktivuji zvysenim vykonu siti 5G. Sama vim a to nejen ja, kdyz operator ten vykon zvysi. Masova genocida v plnem proudu a plnici se vlhky sen globalistu na vylidneni planety.

  4. A takto nás náhle opúšťajú, ale o väčšine ani slovko v médiách…
    https://sportovy.cas.sk/clanok/2972359/tajomna-smrt-mladej-atletky-23-otec-jej-kamaratky-prehovoril/

  5. Milí diskutujúci, ďakujeme za odkazy…( Ja si tu vždy niečo nájdem…)

  6. Německo: V mnoha spolkových zemích tvoří více než polovinu vězňů cizinci

    https://aktax.cz/nemecko-v-mnoha-spolkovych-zemich-tvori-vice-nez-polovinu-veznu-cizinci/

  7. Slovenský premiér Robert Fico varuje před členstvím Ukrajiny v NATO

    https://aktax.cz/slovensky-premier-robert-fico-varuje-pred-clenstvim-ukrajiny-v-nato/

    • holistický prístup

      Hlavne, že podporuje vstup tzv. „ukrajiny“ do nacistického spolku pomenovaného EÚ; že si pozvyšovali – ako „služobníci“ národa (sami sebe bez povolenia národa) – platy a rôzne iné výhody (benefity – doživotné renty, doživotné ochranky, bezplatné bývanie, …), že vytvoril „neziskovku“ pre svojho „synáčika a okamžite mu poskytol fondy v sume niekoľkých stotisíc judášov; že predávajú našu dedovizeň – vodu, pôdu – číňanom a iným otrokárom a zároveň ich dotujú na úkor zadĺženia národa; že …, že, …, že obludne a megalomansky rozširujú to, čomu hovoria „štátna správa“, že sa zaviazal prijímať na účet národa rôznych parazitov (tzv. „migrantov“), že budujú zbrojovky na plnenie nábojov do diel pre „ukrajinu“, že na „ukrajinu“ posielajú miliardy, že pre „ukrajincov“ a iných parazitov je všetkého nadbytok, …; ale pre našinca sú len a len zvyšovania daní a rôznych odvodov, že už z domácich žmýkajú aj posledné kvapky krvi, …, že podporujú agendu LBGTXYZQ…, …

  8. Kotlárovu výzvu k zákazu mRNA vakcín podpořil i sám premiér Fico. „Všichni víte, že já osobně jsem byl vždy proti očkování experimentálními vakcínami proti COVID,“ uvedl Fico ve svém projevu k národu zveřejněném o víkendu na Facebooku.

    Dodal, že má „mnoho známých“, kteří měli po očkování proti COVIDu značné zdravotní problémy. A vyzval Kotlára, aby zjistil, kdo se na Slovensku obohatil „zbytečným nákupem zdravotnického materiálu a vakcín“.
    https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/slovensko-chce-zakazat-mrna-vakciny/

    • Galaxia andromeda

      kotlara uz napichane zvery fyzicky napadli , jednoznačne fuckcina požiera mozog tym ludom uplne preplo su plní nenavisti a hrozy.Vidim v nich zombikov bez mozgu od kedy sa začalo pichať pachaju sa tie najvačšie zverstva vid žid zelensky vid židia v izraeli su odtrhnutí ako z retazi toto už nie su ludia stratili empatiu ludskosť a sucit stavaju sa z nich bezcitni masovi vrahovia a najťažší zločinci.

Pridajte komentár

*