Čo vám lekári o chemoterapii nepovedia


(Dr. Vernon Coleman, Expose News) Pred desiatimi rokmi sa lekári zhodli, že každý tretí človek na svete dostane rakovinu. Dnes nám tí istí lekári hovoria, že už každý druhý človek dostane počas svojho života rakovinu.

V tejto jednoduchej štatistike je kompletný dôkaz, že takzvaná „Vojna proti rakovine“ je úplným zlyhaním. Obrovský multimiliardový rakovinový priemysel pomohol veci zhoršiť a nie zlepšiť.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

Sedemnásť druhov rakoviny je dnes medzi mladými ľuďmi oveľa bežnejších ako kedysi. A nie je ťažké pochopiť, prečo rakovinový priemysel zlyháva.

Pod pojmom „priemysel“ mám na mysli výnosné sprisahanie farmaceutických spoločností, charitatívnych organizácií na boj proti rakovine a zdravotníckych zariadení – všetci z nich na svojom „zlyhaní“ veľmi zbohatli.

A zlyhali preto, pretože väčšinu svojho úsilia vložili do výroby chemoterapie – formy „liečby“, ktorá takmer určite zabije viac ľudí, ako zachráni, a malé alebo žiadne úsilie venovali iným formám liečby a prevencie.

Rakovinový priemysel aktuálne míňa stovky miliárd ročne, ale ak by bol posudzovaný podľa reálnych výsledkov, zajtra by skrachoval.

Žiadny lekársky alebo ošetrovateľský časopis sa neodváži recenzovať moju novú knihu (knihu Dr. Vernona Colemana – pozn. redakcie). Žiadna mainstreamová publikácia sa neodváži diskutovať o jej obsahu. Nikto si so mnou nedovolí urobiť rozhovor.

Recenzie mojej knihy budú z veľkej časti pozostávať z jednohviezdičkových recenzií na Amazone, ktoré nie sú sprevádzané žiadnymi skutočnými recenziami – a ktoré budú pravdepodobne pochádzať od robotov pracujúcich pre rakovinový priemysel.

Avšak moja kniha obsahuje dôkazy publikované napríklad v časopise JAMA Oncology, ktoré jasne preukázali, že nevyliečiteľne chorí pacienti s rakovinou skončili horšie, ak dostávali chemoterapiu.

Mnohé štúdie ukazujú, že úmrtnosť medzi pacientmi s rakovinou sa zrýchľuje, keď sa pacientom so zlým zdravotným stavom podáva chemoterapia. Americká spoločnosť klinických onkológov uviedla, že chemoterapia by mala byť obmedzená na relatívne zdravých pacientov, ktorí dokážu odolať jej toxickým účinkom.

Predĺženie prežitia po chemoterapii je medzi 2,5% a 5%. Na druhej strane chemoterapia zabíja veľa tých statočných duší, ktoré chemoterapiu podstúpia.

Toto nie sú moje čísla. Nájdete ich v literatúre. Ak nechcete čítať moju knihu, kľudne siahnite po záplave pro-chemoterapeutickej propagandy. Napriek všetkému onkológovia presadzujú chemoterapiu (niekedy až do bodu donútenia) a novinári a iní sa len uškŕňajú nad pacientmi, ktorí si spravia vlastný výskum, chemoterapiu odmietnu a zvolia si iné typy terapie.

Veľa novinárov a aj nie málo lekárov verí rétorike, že chemoterapia je bezpečná. Prečo sa potom lekárom a zdravotným sestrám vydávajú komplexné krízové ​​postupy, ktoré sa musia dodržiavať v prípade rozliatia chemoterapeutických liekov?

Ak je tá látka nebezpečná, keď sa rozleje na podlahu, čo do pekla potom asi narobí v ľudskom tele?

Problémom je, že toxické vlastnosti chemoterapie na bunky môžu byť smrteľné. Nie sú to len rakovinové bunky, ktoré zomierajú. Novinári sa všeobecne domnievajú, že jediným problémom je vypadávanie vlasov. Ach, keby to bola pravda!

Chemoterapeutické lieky môžu poškodiť kostnú dreň, centrálny nervový systém, tráviaci systém, obličky a močový mechúr. Môže sa vyskytnúť osteoporóza a hormonálne zmeny.

Poškodenie srdca je také časté a také vážne, že mnohí pacienti liečení chemoterapiou zomierajú na srdcové problémy. Tieto úmrtia sa zvyčajne neuvádzajú ako dôsledok chemoterapie. A chemoterapia môže poškodiť aj imunitný systém – presne to, čomu sa chcete vyhnúť, ak bojujete s rakovinou.

V jednom lekárskom časopise som našiel toto: „Zdá sa, že predbežné použitie chemoterapie neovplyvňuje celkový výsledok choroby.“

Akadémia Royal Medical Colleges kritizovala zástancov chemoterapie za to, že vyvolávajú falošné nádeje a spôsobujú viac škody ako úžitku. Zrejme ste prekvapení, že existujú aj ľudia zvnútra rakovinového priemyslu, ktorí sú voči nej kritickí.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

A ak by vás to zaujímalo, preventívna chemoterapia je celkom iná potvora ako druh chemoterapie, ktorá sa bežne odporúča pacientom s rakovinou.

Prečo vojna proti rakovine skončila neúspechom?

Rakovinový priemysel odmieta hľadať možné vysvetlenia explózie množstva prípadov rakoviny. So zvyšujúcou sa mierou zaočkovanosti sa zvýšili aj počty úmrtí na rakovinu, avšak tvrdenie, že očkovanie môže spôsobovať rakovinu, sa považuje za kacírstvo – a to aj napriek tomu, že očkovacie programy nie sú dostatočne testované.

Nie je ani trochu iróniou, že vlády všade vo svete potichu vyplácajú miliardy ľuďom poškodeným očkovaním, ale verejnoprávna televízia BBC odmieta poskytnúť vysielací priestor každému, kto spochybňuje bezpečnosť očkovania.

Existuje jednoduchý, lacný a ľahko dostupný liek, ktorý dokáže pomôcť pacientom s rakovinou, keď sa užíva vo veľmi nízkej dávke. Nazýva sa aspirín.

V štúdiách zahŕňajúcich milión pacientov s 18 rôznymi druhmi rakoviny asi štvrtina pacientov užívala 75 mg aspirínu denne. Analýza u nich ukázala zníženie úmrtnosti o 21%.

Lekári sa však stále veľmi zdráhajú odporučiť ľuďom profylaktické užívanie aspirínu – napriek jeho preukázanému protizápalovému účinku a užitočnosti pri ochrane pacientov s rakovinou a pacientov náchylných na infarkt.

Malá denná dávka aspirínu je mimoriadne lacná a funguje dobre, no predaj obyčajného, ​​bežného aspirínu neprináša prakticky žiadny zisk, a tak farmaceutické spoločnosti nemajú oň záujem. Medicínsky establišment vždy robí iba to, čo mu farmaceutický priemysel prikáže.

V novembri 2023 uverejnil časopis British Medical Journal článok s názvom „Aspirín a liečba rakoviny: systematické prehľady a metaanalýzy dôkazov pre a proti“ .

Autori (bolo ich desať) dospeli k nasledovnému záveru:

„…vzhľadom na relatívnu bezpečnosť a priaznivé účinky aspirínu sa zdá byť jeho použitie pri rakovine opodstatnené a z etických dôsledkov toho vyplýva, že pacienti s rakovinou by mali byť informovaní o súčasných dôkazoch a povzbudzovaní, aby nastolili túto tému so svojím ošetrovacím tímom.“

Zaujímalo by ma, koľko všeobecných lekárov alebo onkologických oddelení sa obťažovalo kontaktovať svojich onkologických pacientov, aby im oznámili túto dobrú správu? Podľa mňa žiadni.

V novembri 2022 článok Kráľovskej spoločnosti v Londýne dospel k ztomuto áveru:

„Sme presvedčení, že séria štúdií, o ktorých sme informovali – a najmä dôkazy o relatívnej bezpečnosti aspirínu – poskytli dostatočné dôkazy na odôvodnenie odporúčania aspirínu pacientom s rakovinou. Našou úlohou je teraz presvedčiť onkológov, aby preskúmali tieto dôkazy.“

Je smutné, ale to bude pravdepodobne náročný boj, pretože mnohí onkológovia sú neprimerane ovplyvnení farmaceutickým priemyslom, ktorý nevidí žiadnu hodnotu v presviedčaní pacientov, aby užívali aspirín (ktorý je, samozrejme, generický produkt dostupný veľmi lacno).

A nezabudnite, že veľké charitatívne organizácie sú často veľmi úzko prepojené s farmaceutickými spoločnosťami.

Existuje mnoho ďalších vecí, na ktoré by sa onkológovia mali zamerať. Pri rakovine by sa mal aplikovať princíp marginálnych ziskov (tak úspešných v športe).

Výsledky biopsií a skenov by mohli a mali by byť k dispozícii v priebehu niekoľkých minút, a nie týždňov alebo mesiacov. (Jedna žena zomrela po dvoch rokoch čakania na výsledky.)

Existuje bežne dostupný nápoj (káva), ktorý zrejme pomáha niektorým onkologickým pacientom. Strava je nesmierne dôležitá – pričom mliečne výrobky majú zjavne silný vplyv na mieru prežitia pacientov s rakovinou prsníka. A tak by sme mohli pokračovať ďalej.

Záver

Neponúkam magické riešenia. Neobhajujem nejakú divnú, nevyskúšanú alternatívnu terapiu. Som však presvedčený, že si musíme klásť otázky o tom, ako liečime rakovinu, a najmä otázky o používaní chemoterapie.

Žiaľ, mám podozrenie, že v tom zostanem sám. Globálny medicínsky establišment a zvyšok rakovinového priemyslu sa stali veľmi úspešnými v rozdrvení tých, ktorí kladú zložité otázky.

Prírodná liečba osteoartritídy

Dr. Vernon Coleman, Zdroj: expose-news.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Právě v knize Jima Humbleje, se dočtete, že rakovina byla vyléčitelná už v 60 letech ale VHO by nedopustilo léčbu. Už vakcinací rakovinu podporují, nikoliv léčí. Ale dočtete se, tam i o indiánské černé masti Blacksalve – vyléčí kožní rakovinu i rakovinu prsů při potírání. Manželovi vyléčila znaménko. Je součástí článku v knize – Jim Humbley -MASTER MINERAL SOLUTION – PŘEVRAT V LÉČENÍ NEMOCÍ.O černé masti najdete na str. 240, její název str,194,složení 232. Právě si s tou mastí léčím bulku na prsu. Humbleových knih je víc. Chtějte právě tuhle knihu, je nejpodrobnější. Ale kupte i ty novější navíc k vůli inovacím v míchání MMS, Dám BOHU dík, když tímto zachráním alespoň jeden lidský život.Nemusíte věřit zkuste to. http://www.blacksalve.cz Zde najdete informace, Mast musí mít falešný krycí název, jako, že je na impregnaci pláten. Jinak by jich naše hodné lékařství zavřelo.

    • Čierna masť – funguje, MMS je tiež nápomocné -funguje.

      A je aj kopec skvelých lekárov a normálnych zdravotníkov, síce ubúdajú, ale ešte stále sú.

      • holistický prístup

        Jediná možnosť, ako sa dostať k prameňu, je plávať proti prúdu.

        PS: medicína voľakedy vyžadovala od svojich absolventov celistvejší prístup – každý absolvent absolvoval na všetkých oddeleniach prax – stomatológovia toho mali viac, pretože len oni mali navyše stomatológiu. To znamená, že každý MUDr. aj odrodil presný počet detí, ošetroval zlomeniny, … Niekedy dokonca taký „obyčajný“ dedinský lekár mal aj sadu nástrojov na extrakciu (trhanie) zubov. Dnes už len máloktorý „zubár“ smie vytrhnúť zub a o chirurgických zákrokoch – napriek mnohým „titulom“ – nemôže byť ani reči.

        Dnes je bytosť rozkúskovaná na jednotlivé malé oddelené časti – každú má na „starosti špecialista“ – už žiaden holistický prístup = celistvý prístup = prístup k celku (ešte tak MVDr zverolekári sú holistickí) … – to je dôvod prečo ICH je furt MÁLO, málo, málo, …

        Poznám konkrétnu situáciu, kde sú vedľa seba tri „ambulancie“ zubárov – jeden – ten najstarší (viac, ako 80 r.) je len MUDr., ale ako jediný môže nielen trhať zuby a korene, ale vykonávať aj náročné stomatochirurgické zákroky. Ďalší dvaja mladí (s mnohými titulami) svojich „klientov“ posielajú k tomu najstaršiemu (ak si zákrok zaplatia v plnej sume, pretože to nie sú jeho „poistenci“), alebo MUSIA za „odborníkom“ do okresného, prípadne krajského mesta a to opakovane. Takto to vyzerá s našim „zdravotníctvom“.

        • holistický prístup

          Je dôležité znať ČO TO JE tzv. „rakovina“.

          Mnohí lekári plávajúci proti prúdu to dávno pomenovali – ukázali, doložili a ponúkli jednoduché riešenia – každý z nich bol prenasledovaný a mnohí zavraždení!

          V časoch môjho detstva, mladosti a rannej dospelosti bol k dostaniu v lekárni prípravok na odčervenie – bolo to v tvare a farbe čokolády – dokonca to aj chuťou pripomínalo čokoládu – malo to 5X5 štvorčekov a jedenkrát týždenne sa požil jeden štvorček (u nás sobotný rituál) – takže 5-členná rodina mala jedno balenie na 5 týždňov – cena za balenie bola 5,- Kčs (korún – čo v tej dobe bolo pomerne veľa, pretože zemiaky stáli 0,80 Kčs/kg, 3 kg chlieb 5,60 Kčs, …, voda a el. energia boli halierové záležitosti, električenka na mesiac pre študenta 30 Kčs na mesiac; vyprážaný syr s poctivou tatarskou a hranolkami bol v luxusnej reštaurácii (II-há cenová a skutočne príjemné prostredie) stál 4,0 Kčs a pod.

          Jedného dňa tie „čokoládky“ zmizli z ponuky a odvtedy ich nieto. Podotýkam, že niekedy o tzv. „rakovine“ nik ani len netušil.

          Platí: Vytvor problém (otráv, poškoď organizmy) a ponúkni „riešenie“ = daj tomu poškodeniu „meno“ a ponúkni ďalšie jedy ako „liečivá“ – takto vytvoríš ďalšie poškodenia – tie následne „pomenuješ“ a ponúkneš ďalšie jedy sťa „liečivá“, … a takto pokračujú KROK ZA KROKOM.

          Vitajte v distopickom „svete“; vo svete krivých zrkadiel.

          Nie preto padá sneh, aby človeka zahubil, ale aby každé zviera v ňom zanechalo stopu svoju.
          Všetko je ináč, ako sa javí (zrkadlí vo svete JAVI).

      • holistický prístup

        V minulosti každý dedinský doktor robil menšie chirurgické zákroky; predpisoval medikáciu ZLOŽENÍM lieku – na základe predpisu na recepte tento „liek“ bezplatne pripravili lekárnici – niekedy v krátkej dobe, niekedy to trvalo dlhšie. Dnes? – škoda klávesnicu drať.

        A začalo sa to tak „nevinne“ – 1,-Kčs akože za recept a kam to až zašlo … KROK ZA KROKOM.

    • „rakovina byla vyléčitelná už v 60 letech ale VHO by nedopustilo léčbu“ – nie WHO, ale Rockeffeler.

    • Dobrý den, je možné, že by černá mast fungovala i na lipomatózu, tedy na lipomy? Má její užívání nějaká rizika? Děkuji.

  2. Účelom bielej mafie je akýmkoľvek spôsobom vyvraždiť čo najviac ľudí. Majú obrovskú moc a miliardy k tomu. Viem liečiť rakovinu len troma spôsobmi. Už som ich tu niekoľko krát popisoval. Tých spôsobov liečby je podstatne viac. Stále tvrdím, že liečenie rakoviny je jednoduché, len treba chcieť. Kto sa zverí do rúk bielej mafie, dlho si nepožije.

    • Vsetko je podvod, skolstvo, sudnictvo, politika, kultura, sport, historia, sudnictvo, zdravotnictvo,… To uz na tych lekarskych skolach im vymyju mozgy

    • Vladimíre, já bych prosila to popsat ty 3 metody znova nebo odkaz, kde jste to popisoval…zajímá mě to a určitě i mnoho dalších lidí..tak určitě zdravá strava
      bez průmyslových potravin a bez pití alkoholu, kávy, energet.nápojů a dalších lákadel, pohyb na zdravém vzduchu a pozitivní myšlení kde má člověk naději v životě i po životě, v práci, ve vztazích…

      • Nič nenapíše lebo to nevie.

      • Zakázaná liečba liečivou rastlinou konope siate. U nás je úplne zakázané a Vás čiastočne. Všetky používané spôsoby užívania sú účinné, najviac maceráty zelenej rastliny. Treba si zohnať pravé konope, nie GMO, to nemá účinky. Najúčinnejšie sú nízke odrody.

        V našich zemepisných šírkach rastú stovky druhov jedlých húb. 20% z nich majú liečivé účinky proti rakovine. Hríby, kuriatka, bedle aj pôvabnice majú antirakovinné účinky aj varené aj surové. Pozor na pôvabnicu, tá sa surová nesmie jesť, lebo za surova je jedovatá – rozkladá červené krvinky.

        Megadávky prírodného vitamínu C sa už desaťročia alternatívne a veľmi úspešne používajú na liečenie rakoviny. Dávkovanie 2g až 6 g vitamínu C denne. Samozrejme samotný vitamín C nestačí. Ak ho dodávate v surovom ovocí a surovej zelenine v BIO kvalite (zo svojej záhrady a podobne) nemusíte špekulovať nad vyváženosťou, lebo inštinkt každého človeku po niekoľkých dňoch takejto diety začne fungovať a začne si pomocou zdravých chutí sám dopĺňať stravu o tú ktorú skutočne potrebuje. Ako zdravé tuky a zdravé bielkoviny treba telu dodávať čerstvo rozlúsknuté orechy tepelne neupravené. Tak isto tiež doporučujem častú aj každodennú konzumáciu varených strukovín. Ak máte zelený hrášok alebo staré odrody bôbu ( nie farebné – tie sú za surova jedovaté) v čerstvom surovom stave. Ak máte staré odrody obilnín aj iných semienok v skutočne BIO kvalite, tak ich podávajte naklíčené. Napríklad: pšenica, ovos, raž, jačmeň, hrach – zelená odroda, sezam, ľan, šošovica (veľká zelenšia odroda) a ďalšie.

        Veľmi účinná liečba je aj hladovkami, ale je potrebné na pacienta dohliadať a správne zaraďovať hladovky medzi diety a pozorovať stav. Dlhodobé hladovky sú najúčinnejšou liečbou rakoviny.

        Ak som na niečo zabudol, doplním to, lebo teraz nevidím celý text (píšem to na živo) tiež sa v tejto tématike vyzná aj „Emily“, tá ma dokáže správne doplniť.

        • Niet ani veľmi čo doplniť; myslím že si to zhrnul postačujúco.
          Možno len uvediem niekoľko otázok na zamyslenie sa: Prečo voľne žijúce zvieratá netrpia tzv. „dedičnými“ ani civilizačnými chorobami, ani „nechytia“ žiadny „vírus“? Preto, lebo žijú v prirodzenom prostredí, dýchajú ešte aký-taký čerstvý vzduch, konzumujú čerstvú a prirodzenú potravu, nefajčia, nechlastajú, nedrogujú, zbytočne nevysedávajú a nevylihujú, nevozia sa v klimatizovaných autách, ale sú v pohybe, dôsledne sa starajú o svoje mláďatá, ktoré pravidelne a opakovane vrhnú v niekoľkonásobne väčšom počte, ako privedieme za celý náš život na svet my matky, aj postarať sa o ne dokážu oveľa lepšie, ako my ľudia…ale predovšetkým: Nikto ich (a to ešte ešte pred prísunom kolostra od vlastnej matky) šialenými naočkovávaniami znižovačov imunity neošklbal o ich vrodený inštinkt tak, ako nás, ľudstvo, naši bieloplášťoví mučitelia (dnes už x-násobní vrahovia). Sledujme týchto zvieracích, milých spoluobyvateľov našej šialenej planéty, ktorí nechodili do školy a napriek tomu nás vo všetkom, do života potrebnom, dávno predbehli. Vezmime si príklad z ich rebríčka hodnôt, spojme naše sily a zabojujme:
          Postupne prejdime na viac-menej surovú stravu. Jedzme prirodzené, tepelne neupravené potraviny v čo najväčšom množstve a pime iba obyčajnú vodu. Zrušme doma klimatizáciu a
          vetrajme oknami. Dajme prednosť pešej chôdzi a bicyklu všade, kde je to možné. Zameňme sledovanie TV za pobyt v prírode. Zaobstarajme si domáceho miláčika – zvieratká dokážu človeku dodať mimoriadne veľa energie. Na spestrenie sa stretávajme s ľuďmi, ktorí nám majú čo povedať – a my im takisto: lebo tak, ako správna potrava lieči mozog i telo, zdravo podporovaná psychika upevňuje aj utešuje našu dušu.

      • +Tekutiny: Maceráty čerstvých liečivých bylín, správne pripravené bylinkové čaje (nie varené, pripravené pri nižších teplotách, aby sa zachovali esenciálne látky a vitamíny), odchlórovaná pitná voda (aj vodovodná 24 hodín odstáta). Kto znesie môže piť aj odšťavenú surovú zeleninu a ošťavené surové ovocie.

        Na začiatku opísaných liečebných postupov sa zvyčajne mierne zhorší zdravotný stav, ale následne sa veľmi rýchlo zlepšuje.

        Pri hladovkách treba postupovať obozretne, pozorovať často pacienta a niekedy je aj prospešné hladovky skracovať, hlavne pri obéznych pacientoch. Im hrozí toxicída vlastným tukom.

        • holistický prístup

          Vladimír,

          to nie je intoxikácia vlastným tukom, ale tuk je niečo ako úložisko toxínov (je to samoochrana organizmu), teda ide intoxikáciu organizmu uvoľnenými toxínmi z „rozpúšťajúcich“ sa tukov – veľmi laicky a veľmi zjednodušene podané. Pri hladovkách je veľmi dôležité vedieť odstraňovať uvoľnené jedy (toxíny) z organizmu, v opačnom prípade sa znovu začnú „zabudovávať“ do organizmu (ohrozený hlavne mozog) – vhodné sú dlhšie kúpele (teplé až horúce napr. aj so sódou bikarbonou), sauny, dlhé vychádzky – kto môže aj s nejakou záťažou, výplachy, zvýšený príjem tekutín (voda), aktívne uhlie, spirulina, chlorela, výplachy, …, dostatok spánku. Dôležitá je aj dôvera v to, čo robím – teda aj nejaké relaxačné „cvičenia“ – sú rôzne techniky a predstavy. Je možné nájsť aj opravné matrice – už tu boli zmieňované. Metód je mnoho – stačí si vybrať tú, ktorej bez výhrad UVERÍŠ – uveríš bez akýchkoľvek pochybností.

          • holistický prístup

            Ďakujem za doplnenie. O to tu ide, spoločne sa dopracujeme k absolútnej pravde. Viem, že som nespomenul všetko, na to by mi nestačil ani celý deň. Ľudia musia začať nad všetkým rozmýšľať, potom si inštinktívne budú vedieť pomôcť aj sami bez chamtivej bielej mafie, ktorá následne zanikne. Iba som načrtol základy môjho úsudku…

          • Hodnotné a nápomocné info od Vladimíra a aj od holistický prístup.

            Je toho samozrejme ešte viac, čo sa dá zapojiť do pomoci zregenerovať telo z nejakej choroby, CA alebo čohokoľvek. Vyžaduje si to individuálny prístup pre každého človeka.

            Moja sestra mala celkom zaujímavé výsledky, aj keď nakoniec odišla, ale to je na dlhú debatu.

          • U delších hladovek je důležité pomoct s detoxikací tělu teda i játrům klystýrem z uriny nebo bio kávy . Tenhle detox pomáhá i u rakoviny. Obecně platí že nemoc je odpovědí organizmu na zvýšenou toxicitu v těle a taky v mysli. Zvlášť u rakoviny je důležitá víra a vůle v uzdravení protože hlava komunikuje s tělem a buňkami a jaký signál jim mysl vyšle tomu “ naslouchají“ a reagují negativně nebo pozitivně. Proto onkolog v pacientovi vzbudí beznaděj aby ho přiměl vzít si jedy a všechno pak bude fajn . Lidi zapomínají že své zdraví mají jen a jen ve svých rukách a umí se vyléčit změnou svého života.

      • „bianka“ ma dopredu výborne doplňuje.

      • Anka, vo vážnych prípadoch veľmi pomôže 100%-ne surová strava. Ideálne je začať (a niekoľko dní pokračovať) iba pitím šťavy z čerstvej zeleniny; pri slabšom žalúdku je možné riediť ju nechlórovanou (alebo aspoň 12-24 hod. odstátou) vodou.
        Nie všetky druhy zeleniny sa môžu kombinovať, preto (z mojich vlastných skúseností) treba začať odšťavenou mrkvou+cviklou+uhorkou (alebo šťavou v kombináci mrkva+cvikla+kaleráb). Do nápoja pridať niekoľko kvapiek šťavy z čerstvo prekrojeného citróna. Kombinovať max. 3 druhy zeleniny v jednom nápoji. A pozor – nie každý druh zeleniny sa navzájom znáša s iným druhom zeleniny.
        S očistou organizmu je ideálne začať krátko po Splne Mesiaca – vtedy organizmus najlepšie detoxikuje.
        P.S.: Z môjho uhla pohľadu najnešťastnejšou kombináciou je cibuľa s cesnakom v jednom jedle.

        Z množstva odborníkov na túto, hádam najpodstatnejšiu tému týkajúcu sa nášho zdravia, mi najviac „sadla“ Johanna Paunggerová (niektoré z jej kníh je ešte možné nájsť v antikvariáte).

      • Anka prečítajte si tiež koment od
        ajša
        11/10/2024 at 18:18

        Dnes je tu celkom pokojná diskusia priamo na tému.

        Denne sa v priemernom ľudskom tele tvorí minimálne tisíc rakovinotvorných buniek z ktorých každá dokáže narásť na nádor a metastázovať. Proti tejto chorobe musíme bojovať každý deň spôsobmi, ktoré sú popísané v spomínaných komentoch pod týmto článkom a ďalšie rozumné ešte možno pribudnú.

  3. Tá čierna masť to je ichtoxyl?

    • holistický prístup

      Nie, je to pravdepodobne

      https://biopotravinyraj.sk/4203-black-salve-cierna-mast-25-ml

      pozri na zloženie – už to veľa napovie.

      • Marek Košice

        „Super“ cena… 25ml za 38€ …. Zaujímalo by ma aká je výrobná cena… Niečo mi hovorí, že nie viac ako 3€… Ale veď ako inak, RAKOVINA JE MEGABIZNIS aj pre „alternatívnu medicínu“ a „alternatívny farmaceutický priemysel“…

      • Nie, nie je to ichtoxyl (ktorý obsahuje 4 liečivá: ichtamol, perboritan sodný, oxid vápenatý a síran draselno-hlinitý). Základom čiernej masti sú dve najdôležitejšie rastliny a to krvavček kanadský (Sangiunaria canadensis) a chaparral (Larrea mexicana, resp. Larrea tridentata). Tieto vysušené byliny sú zmiešané v mierne sa variacej vode so základom na báze chloridu zinočnatého (ZnCl2), malým množstvom glycerínu a DMSO. Moderné verzie pridávajú koreň galangalu (Alpinia officinarium) alebo koreň zázvoru (Zinbiger officinale) a niekedy aj listy gravioly (Annona muricata).
        Čierna masť je vraj jednou z kontroverzných a nebezpečných metód boja proti rakovine kože, najmä nebezpečnému malígnemu melanómu.
        National Cancer Institute v USA dospel po laboratórnych testoch k záveru, že rastlina chaparral má nepopierateľný proti nádorový účinok. Krvavček kanadský (koreň) bol jedným z najpopulárnejších liekov medzi indiánmi a neskôr ho používali aj európski kolonisti.

  4. Ja osobne jsem se starala o onkologicky nemocnou pacientku a jsem presvedcena ze chemoterapie ukoncila jeji zivot predcasne. Vezmete v potaz co je to chemoterapie. To je naredeny Yperit, tedy bojova latka a Cyklon B, ktery se pouzival ve sprchach v koncentracnim tabore v OSWIETIMI. Jinak cetla jsem co je onko nemoc. Onko nemoc je vlastne houba a prekyseleny organizmus. Houby v lese take rostou na kyselych pudach. Kdyz 26. 04. 1986 v 01 23 minut vybuchla Cernobylska elektrarna v Pripiati, tak predikovali zvyseny rust hub kvuli spadu kyseleho deste. Telo samo se snazi udrzovat spravne pH. Jinak by ani nemohlo byt funkcni. A myslim si take, ze vysetrovaci metody a testy jsou falesne pozitivni. Netvrdim ze kazde vysetreni mamografem jednak velmi skodliva vysetrovaci metoda, ukaze symptomy teto nemoci jako zhoubne. Naopak, tado metoda ozarovani je schopna vyvolat onko nemoc. Tak jako vakcinace proti onko delozniho cipku. Onko nemoc kazdopadne neni viroveho puvodu a ani nemuze byt, neni prenosna, neni nakazliva, bud ji clovek ma nebo ne. Ja jsem se vubec nechranila pri osetrovani te nemocne pacientky, nebyl duvod. Tak proto nesouhlasim s aplikaci vakciny proti onko delozniho cipku. A jeste i chlapcum z duvodu oralnich sexualnich aktivit aby se nenakazili a nemeli onko hrtanu. Tyto vakcinacni roztoky jsou hlavne k usmrceni vajicek a spermii, vedouci k trvale neplodnosti. A i mozne diagnostice onko nemoci. Farmabyzness je nenasytne monstrum chtive penez a prebornici v depopulacni agende. At si prestanou hrat na ochranu lidskeho zdravi. Vyroba dozivotnich pacientu vakcinami jim je malo? Depopulacni agenda 2030 jede ve velkem stylu i diky jejich lecbe onko nemoci, ktere umyslne pridavaji do vakcin.

    • 95 % chorôb vzniká z prekyslenia

      rakovinové bunky sa aktivujú a prežijú len v prekyslenom prostredí, nikdy
      v zásaditom, preto základom zdravia je udržiavať si acidobázickú rovnováhu !!!

      prekyslenie je dôsledok psychiky – zlosť, stres, úzkosť, nenávisť, … , káva, cukor,
      GMO – potraviny, … ochutené vody, alkohol, cigarety, …

      ak je človek veľmi prekyslený, ukladá si množstvo vody, ktoré riedia kyseliny,
      neuvoľnuje vodu z tela – priberá, …

      takže piť len čistú vodu, uspokojiť sa, pohybovať sa, pozor na stravu, pokoj v duši, lásku v srdci

  5. mariankosnac

    Tu je popis čiernej masti z wikipedie, dosť proti tomu zbroja, takže nebude ľahké/lacné ju zohnať. Pokiaľ viem to sa používalo na odstránenie bradavíc. Ja ju nepotrebujem tak hľadať nebudem ale možno je dobré mať ju v lekárničke.

    Black salve či Cansema (nebo zjednodušeně černá mast) je název nebezpečného kontroverzního výrobku k alternativní léčbě rakoviny. Jedná se o leptavý, místně aplikovaný krém černé barvy, neboli eschariotikum, který spálí a rozloží kožní tkáň a zanechá po sobě silný černý strup nazývaný eschara.[1] Leptavé přípravky byly široce užívány k ošetření kožních lézí v prvních desetiletích 20. století, ale poté byly nahrazeny bezpečnějšími a efektivnějšími způsoby léčby[2]. Eschariotika jako Black salve jsou v současné době nabízena některými obchodníky v oblasti alternativní medicíny jako léčba rakoviny kůže, často je jejich prodej podpořen nepodloženými svědectvími a tvrzeními o jejich účinnosti[3].

    Úřad pro kontrolu potravin a léčiv, vládní agentura USA, eviduje Black salve jako „falešný léčivý prostředek pro rakovinu“ a varuje spotřebitele před jejím použitím.

    • FDA varuje spotrebiteľov pred použitím čiernej masti. Nedávno tvrdila, že ivermektín nie je účinný proti covidu-19. Naopak, mRNA vakcíny Pfizeru a Moderny sú podľa FDA proti covidu účinné a bezpečné. Je evidentné, že FDA slúži predovšetkým farmaceutickému priemyslu. James Vern Humble píše, že všetky dnes používané čierne masti, vrátane Cansema, nespôsobujú rozleptávanie tkaniva a možno ich bezpečne aplikovať aj na najcitlivejšie miesta zdravej pokožky.

  6. Kto napíše, že pozná univerzálny liek na rakovinu, je podvodník.

  7. Každý človek je konkrétny čo jednému “ pomôže “ druhému môže ublížiť. Aj nemoci majú svoje vlastnosti a v každom organizme sa prejavujú Inak . Podstata liečenia je nájsť príčinu – zdroj ohrozenia života a zdravia. O to by sa mali lekári najviac zaujímať.
    A potom pomôcť liečením. a možno aj liekmi

  8. mariankosnac

    Rakovina vzniká aj z nenávisti – keď v sebe máte nenávisť k niekomu alebo niečomu (niekedy aj sebe). Preto na ňu zomiera toľko liberálov, nemajú pokoj v duši.

    • 95 % chorôb vzniká z prekyslenia

      rakovinové bunky sa aktivujú a prežijú len v prekyslenom prostredí, nikdy
      v zásaditom, preto základom zdravia je udržiavať si acidobázickú rovnováhu !!!

      prekyslenie je dôsledok psychiky – zlosť, stres, úzkosť, nenávisť, … , káva, cukor,
      GMO – potraviny, … ochutené vody, alkohol, cigarety, …

      ak je človek veľmi prekyslený, ukladá si množstvo vody, ktoré riedia kyseliny,
      neuvoľnuje vodu z tela – priberá, …

      takže piť len čistú vodu, uspokojiť sa, pohybovať sa, pozor na stravu, pokoj v duši, lásku v srdci

  9. Německý europoslanec vyzval k zatčení Viktora Orbána

    https://aktax.cz/nemecky-europoslanec-vyzval-k-zatceni-viktora-orbana/

  10. Liečiť rakovinu vedeli už v stredoveku. Konkrétne sv. Hildegarda z Bingenu. Dnešní lekári ju neliečia a sami hovoria iba o predlžovaní prežitia. Rakovinu liečil aj český lekár Kneipp a to čistou vodou. (Kneippova velekniha) a mal vyše 90% úspešnosť. Známy český experimentálny psychológ Břetislav Kafka odporúčal tzv. Suchú dietu. Popisuje ju v knihe Nové základy experimentálnej psychológie. V Taliansku ju liečil ešte v 90. rokoch lekár vpichovaním látky podobnej kuchynskej soli do nádorov. Mal asi 98% úspešnosť. Za to ho odsúdili a dostal tuším 7 rokov.

    • Nevpichoval ten lékař do nádorů jedlou sodu?
      Sůl by se proti rakovině dala spíš používat ve formě 10-9% obkladů.

      • Ano, myslim že to bol Simoncini a bola to sóda bikarbóna, a tá sa vo fyziologických roztokoch používa normálne aj v liečbe od „bielych plášťov“ a simoncini dostal za to 5rokov. v knihe jedlá sóda (unikátní přírodní léčba) od dr.mark sircus, je to dostatočne opísané a ktorý to tam rozoberá

  11. 🛎 PÁN DRUCKER, O ČO IDE? Zaujimavy koment z telegramu…

    Tomáš Drucker (HLAS-SD) aktuálne hovorí, že fungovanie splnomocnenca vlády Petra Kotlára sa má riešiť za koaličným stolom.

    „Zaoberá sa vecami, ktorými by sa nemal,“ opäť dnes kritizoval Drucker Kotlára. To, že je stále vo funkcii, hoci požadoval jeho koniec, dnes Drucker priamo nekomentoval.

    Pán Drucker, my by sme Vás radi vyzvali v občianskom združení, aby ste pána Kotlára nechali tak a skôr vysvetlili adresu Jarošova 1.

    Ako OZ sme na to poukázali už TU.

    Mali ste na tejto adrese sídlo strany DOBRÁ VOĽBA, až kým ste sa zázračne nezlúčili so stranou HLAS – SD.

    V Bratislave sú tisícky kancelárií a sídiel na prenájom a predsa – boli ste tu. Tu má svoje sídlo aj firma zabezpečujúca vakcinačnú kampaň; firma AMI COMMUNICATIONS SLOVAKIA, ktorá dodávala kampaň VAKCÍNA JE SLOBODA.

    Presne na tejto adrese má sídlo aj DENNÍK N.

    A do tretice – na rovnakej adrese Jarošova 1 sídli aj firma A-MEDI MANAGEMENT, ktorá organizuje vakcinologické kongresy na Slovensku, ktorých generálny sponzor je firma PFIZER a medzi prednášajúcimi sú dobre známe mená – páni Jaseňák či Mikas, alebo pani Krištúfková.

    DENNÍK N, AMI COMMUNICATIONS SLOVAKIA, A-MEDI a sídlo Vašej bývalej strany DOBRÁ VOĽBA sú z jednej a tej istej adresy, čo je na Bratislavu neuveriteľná náhoda, keďže opakujem – tu existuje tisíc iných možností, kde dať svoje sídlo.

    Pán Drucker, prečo sa ako minister školstva SR tak intenzívne zaujímate o Petra Kotlára? Čo má školstvo spoločné so splnomocnencom vlády?

    Alebo si chystáte priestor, ako dostať vakcíny v blízkej budúcnosti – pri možnej novej pandémii – na školy – a potrebujete odstraňovať prekážky?

    Alebo ako člen izraelskej obchodnej komory máte nejaké bližšie, historické väzby na vakcinologické firmy? O čo ide?

  12. O „bolestivej“ téme: rakovina a jej „liečba“, by sa dalo rozprávať a písať hodiny. Tak len kratučko uvádzam niečo málo – v rámci môjho príspevku..

    Rakovina – tichý zákerný zabiják. Nevieme, kedy a kde sa objaví. Napadá zo zálohy, rozkladá tkanivá, šíri sa smrtiacimi metastázami. Každý rok u nás na ňu zomiera desiatky tisíc ľudí (pozn.: a po vakcinácii proti C-19, sa počty umrevších i na tzv. turbo-rakovinu ešte rádovo navýšili.)

    Niektorí doktori radia radikálne operácie, ďalší ožarovanie, iní chemoterapiu alebo hormóny. A stále sa spoliehame, že nás súčasná „veda“ zachráni.

    Farmaceutické koncerny (vraj) vynakladajú miliardy na výskum a vývoj nových liekov proti Ca.

    Ovšem – počty pacientov sa napriek tomu úmerne zvyšujú. Agresívna liečba zasahuje nielen nádorové bunky, ale aj tie zdravé. Túžobne očakávané víťazstvo nad rakovinou, je (zámerne) stále ešte veľmi vzdialené.

    Pozn.: Je zaujímavé, že jazyk, ktorým hovoríme o rakovine, dnes používame aj na ďalší problém, ktorého riešenie sa zdá byť tiež v nedohľadne. Globálny (vojnový) terorizmus – je vraj tiež choroba, nádor na tele (globálnej) spoločnosti. Z úst politikov počúvame, že je potrebné odstrániť ho radikálnym chirurgickým rezom, pomocou sofistikovaných zbraní. Výsledok? Fyzická likvidácia jedného teroristického centra, vyvolá bujnenie ďalších „teroristických buniek“ na inom mieste. Na jedného zabitého teroristu pripadnú desiatky civilných obetí (akoby – zdravých buniek).

    Navzdory nasadeniu obrovskej vojenskej sily, Svet stále nie je zdravší. Ďalší postup? V boji „za mier“, predsa musíme vytrvať! Len potrebujeme viac Času a ešte viac zbraní (viď – UA, BV),

    Synonymá: Rakovina a Terorizmus.
    Možno nastal Čas, zamyslieť sa nad Zmenou Stratégie. Stále viac doktorov si uvedomuje, že rozšírená predstava o rakovinovom bujnení nezodpovedá realite. Ignoruje totiž mentalitu protivníka, prehliada komplexné príčiny jej vzniku. To, čo chýba, nie sú totiž len nové lieky, ale chápanie problému v Súvislostiach, pretože choroba obyčajne NIE JE príčinou, ale naopak, dôsledkom ich životných starostí a STRESU!

    Napriek tomu, že je vplyv stresu na ľudské zdravie dobre známy, bio-technologická medicína mu stále neprikladá zodpovedajúci význam. Čo to je vlastne – Stres? V bežnej reči sa chápe ako dôsledok toho, že sa nedokážeme vyrovnať s nárokmi prostredia. Ľudia sa dnes stresujú kvôli práci, rodine, financiám, bývaniu a už i kvôli zložitej spoločensko-politickej situácii za oknami nášho bytu, domu..

    Prejavy stresu ľudia „dusia“ v sebe, stres sa nemá ako „vybiť“, ale „ukladá sa“ do chrbtových svalov, spôsobuje bolesť a krútenie hlavy, neistotu, hučanie v ušiach, ťažobu na hrudi, zovretie hrdla, bolesti žalúdka a celkovú slabosť. Stačí pár rokov v takomto kolotoči a naša imunita slabne, začíname byť náchylní na rôzne infekcie. Telo si tak pomaly sami pripravujeme na vážnu diagnózu.

    Čiže – rakovina nie je len dôsledkom napadnutia organizmu zvonka, ale súčasne aj jeho zrútením sa – zvnútra. Liečba sa preto musí zameriavať nielen na orgán postihnutý nádorom, ale na CELÉHO človeka.

    Okrem tzv. medicínskej liečby, treba riešiť aj problém pacientovho života a posilniť jeho vieru v úspešnú liečbu. Ak je totiž pacient odhodlaný chorobe čeliť, potom sa tento pocit prenesie aj do biologických procesov jeho tela. Tie začnú obnovovať stresom narušenú rovnováhu imunitného systému, rozmnožovanie rakovinových buniek sa spomalí a telo znovu získava kontrolu nad sebou samým.

    Rakovina, rovnako ako – terorizmus, je tiež výpoveďou o tom, v akom prostredí človek žije a ako zaobchádzame so svojím životom. Len použitie sily a zbraní (liekov, ožarovania, chemoterapie) na nápravu – nestačí. Bez podpory samo-uzdravovacích schopností celého organizmu, je nádej na vyliečenie mizivá.

    P.S: Preto ma tu sem-tam „počuť“, ako všetkým ľuďom dobrej vôle – prajem POKOJ v DUŠI (pozn.: a nie je to, prosím – žiadna „spoločenská fráza“, ale – STAV BYTIA).

    Vďaka za pochopenie!

    • Ešte krátky dodatok:

      Včera som si „zostrihla“ z pozemku mladú jesennú žihľavu, z ktorej mám v t.č. uvarený čaj, zozbierala som si šípky, za hlboký tanier hríbov – michalky a začala som užívať už tu – spomínanú pitnú kúru z cviklového kvasu – prvý 1/2 dcl – panák nalačno, druhý panák navečer..

      P.S: Takže beriem si s pokorou len to, čo mi Príroda v mojom životnom prostredí ponúka a – som jej za to vďačná..

    • Ako v malom, tak aj vo veľkom.

      Smaragdová doska Hermesa Trismegistosa.

      Upravený preklad textu od Pierra de Lasenic:

      1. Jest pravdivé, jest isté, jest skutočné, že to,
      čo jest dole, jest ako to, čo jest hore a to, čo
      jest hore, jest ako to, čo jest dole, aby dokonané boli divy veci jedinej.
      2. A ako všetky veci boli učinené z jediného, za sprostredkovanie jediného, tak všetky veci
      zrodili sa z tejto jedinej veci prispôsobením.
      3. Slnko jest otcom jeho, Mesiac matkou jeho, Vietor nosil ho vo svojich útrobách, Zem je jeho živiteľkou.
      4. On jest otcom univerzálneho telesmatu celého sveta.
      5. Jeho sila jest celá, keď bola premenená v zemi.
      6. Oddelíš zem od ohňa, jemné od hrubého, opatrne a nanajvýš múdro.
      7. On vystupuje od zeme k nebu a opäť znova zostupuje z neba na zem a prijíma silu veci horných i dolných.
      8. Takto budeš slávu mať vesmíru celého; veškerá hmota prchne pred tebou.
      9. Tu sídli sila, zo všetkých síl najmocnejšia, ktorá prekoná každú jemnú vec a prenikne každou vecou pevnou.
      10. Tak bol stvorený vesmír.
      11. Odtiaľ vzídu prispôsobenia podivuhodné, ich spôsob jest tu.
      12. Preto som bol nazvaný Hermes Trismegistos, majúc tri časti filozofie celého vesmíru.
      13. Čo som povedal o magistériu Slnka, jest úplné.

  13. co dodat ku tejto teme,len tolko,ze mi nepotrebujeme sa zaoberat liecbou rakoviny,lebo my vytvorena ludska rasa od vrchu az nadol sme nadorom pre tento priestor ktory obyvame.spomente si na clanky od KOVIDBARONA.vlak v ktorom mi ludstvo sme cestujuci sa prave vybral smerom do priepasti.pozrite sa okolo seba ,co sa deje.namiesto toho ,aby sme zacali budovat nove ludske spolocenstvo-globalne v harmonii tak cinime opak.zjednotit sa nedokazeme a ak nie sme schopny najst riesenie urobi to za nas umela inteligencia,ale potom sa staneme este bezvyznamnejsi.a k danej teme vitamin B17 amalgadin nachadzajuci sa v horkych marhulovych jadrach

    • holistický prístup

      Rocky,

      ak sám seba vnímaš sťa „nádorovú bunku“, tak si zrejme ňou. Príspevok s nízkou (až zápornou) vibráciou – až na B17-ku – to je jediná správna pripomienka.

    • Pri vete vlak v ktorom sa my ľudstvo rútime do priepasti ma napadla spomienka na sci-fi film „Ľadová archa (z r.2013)“. Je to film o zániku Zeme, vezú sa v ňom ľudia rôznych spoločenských vrstiev, bohatí aj chudobní a rovnosť nie je ani po zániku Zeme, keď zostala len hŕstka ľudí.

    • Mne sa zas pri spomenutom vitamíne B 17 vynoril v mysli „vtip“, ktorý som počula ešte ako malé dieťa: „Jano, čo to chrúmeš?“
      „Jadierka z jablka.“
      „A načo?“
      „Aby som mal rozum.“
      „Daj mi jedno.“
      „Iba za päť korún.“
      Ďurko vytiahol päťkorunáčku, podal ju Jankovi, zjedol jadierko, potom sa udrel po čele a vykríkol: „Ja somár, veď za päť korún som mohol mať kíl jabĺk!“
      Janko na to: „No vidíš, hneď ti rozum pribudol.“

      Amygdalín sa nachádza v kôstkach a jadrách množstva druhov nášho ovocia – čo sa mňa týka, koľko zjem marhúľ, sliviek, čerešieň… toľko zjem obsahu ich kôstok; pri konzumácii jabĺk je to päťnásobný počet jadier…a, veru, veľakrát sa mi po nich krútila hlava v takej miere, že som si radšej šla ľahnúť, skôr, ako skončím s anafylákom. V malom množstve si ich však doprajme, kvôli prísunu vitamínu (je to vitamín?) B17.

  14. Je dôležité, aby sa ľudia vzdelávali a učili, ako si napomôcť .

    Dobrý známy, ktorý učí na lekárskej fakulte, nás informoval o najnovšom trende. Už sa od budúcich lekárov vôbec nebude vyžadovať samostatné myslenie v zmysle chápania vzájomných súvislosti procesov v ľudkom organizme. Žiadna celostná medicína. Ale dodržiavanie „guide line“, ktoré budú stanovené. Kým asi ?

    Takže ak svet nejakým spôsobom pôjde ďalej, tak ďalšie generácie si „plne vychutnajú“ plody svojho prístupu k životu.

    PS : Ja osobne mám skvelého zubára (cca. 40 ročný) robí všetko sám a bravúrne, neočkovaný (žeby náhoda ?)

  15. O rakovině ,věnované hlavně ženám. https://www.facebook.com/michal.ci/videos/7402850229775906

Pridajte komentár

*