Špičkový onkológ prehovoril: „Ivermektín sa preukázal efektívnejší než chemoterapia“


Špičkový onkológ prehovoril: „Ivermektín sa preukázal efektívnejší než chemoterapia“

(Baxter Dmitry, The People’s Voice) Podľa svetoznámeho kanadského onkológa Dr. Williama Makisa citovaním významnej medzinárodnej štúdie o rakovine preukázal, že ivermektín je účinnejší než chemoterapia a bez akýchkoľvek vedľajších účinkov oslabujúcich organizmus.

Dr. Makis tvrdí, že zistenia štúdie si vyžadujú zásadný posun v liečbe pokročilého karcinómu prsníka, keďže dôkazy ukazujú, že ivermectin dokáže výrazne prekonať tradičnú chemoterapiu.

Zbohom vysoký krvný tlak

Podľa Dr. Makisa, liek proti parazitom ivermektín zaznamenal ohromujúce výsledky – prekonal široko používaný chemoterapeutický liek paclitaxel a zničil rakovinové kmeňové bunky, čiže tie, ktoré sú zodpovedné za metastázy a recidívu ochorenia.

Doktor Makis zakladá svoju naliehavú prosbu na štúdii mexických výskumníkov z roku 2017, ktorá mala zásadne zmeniť liečbu rakoviny prsníka.

Štúdia publikovaná pod názvom „Ivermektín ako inhibítor rakovinových kmeňových buniek“ odhaľuje, ako ivermektín ničí kmeňové bunky rakoviny prsníka, čím ponúka novú nádej pacientom, ktorí bojujú s pokročilými štádiami tohto onkologického ochorenia.

Rakovinové kmeňové bunky sú síce malá, ale silná subpopulácia buniek v nádore. Na rozdiel od väčšiny nádorových buniek majú schopnosť neobmedzenej obnovy a sú do značnej miery zodpovedné za metastázovanie rakoviny do iných častí tela a recidívu po liečbe.

Tradičné chemoterapeutické lieky, ako je paclitaxel, sa primárne zameriavajú na bežné nádorové bunky, pričom kmeňové nádorové ponechávajú nedotknuté, čo umožňuje návrat alebo rozšírenie rakoviny.

V roku 2009 výskumníci z Massachusseského technologického inštitútu (MIT) a Harvardu zistili, že ďalší antiparazitický liek, salinomycín, dokáže v porovnaní s chemoterapiou znížiť počet kmeňových buniek rakoviny prsníka viac ako 100-krát (čiže na 1% pôvodného množstva).

Mexickí vedci na základe tohto objavu a po skríningu 1 623 zlúčenín identifikovali ivermektín ako molekulu, ktorá sa najviac podobá salinomycínu.

Štúdia zistila, že ivermektín nielenže zabíja kmeňové bunky rakoviny prsníka, ale pôsobí ešte oveľa účinnejšie než chemoterapia.

Podľa výskumníkov ivermektín prednostne inhibuje životaschopnosť populácií rakovinových kmeňových buniek v porovnaní s celkovou populáciou rakovinových buniek. Opačný priebeh bol pozorovaný pri liečbe paclitaxelom.

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Kľúčové zistenia štúdie sú:

1. Ivermektín prekonáva chemoterapiu (paclitaxel) – zameriava sa na rakovinové kmeňové bunky, ktoré sú odolné voči tradičnej liečbe.

2. Ivermektín ničí rakovinové kmeňové bunky – tieto kmeňové bunky sú zodpovedné za časté zlyhanie liečby rakoviny, metastázy a recidívu, vďaka čomu je ivermektín účinným nástrojom na prevenciu šírenia alebo návratu rakoviny.

3. Ivermektín znižuje expresiu „kmeňových génov“ – tieto gény sú vysoko exprimované v rakovinových kmeňových bunkách a ich potlačenie oslabuje schopnosť rakoviny regenerovať sa.

Štúdia tiež zdôrazňuje dlhodobý bezpečnostný profil ivermektínu, ktorý sa používa na liečbu miliónov pacientov s parazitickými ochoreniami, ako je napríklad onchocerciáza. Vzhľadom na svoj preukázaný bezpečnostný profil je ivermektín silným kandidátom na použitie pri liečbe rakoviny.

Napriek týmto pozoruhodným zisteniam sa ivermectin na liečbu rakoviny prsníka príliš nepoužíva.

Dr. Makis tvrdí, že príčina spočíva v systémových bariérach v rámci medicínskeho a farmaceutického priemyslu. Potenciál ivermektínu prekonať chemoterapiu totiž spochybňuje súčasný model liečby rakoviny, ktorý sa vo veľkej miere spolieha na drahé a málo účinné lieky.

Záver

Podľa doktora Makisa a štúdie z roku 2017 by sa ivermektín mal podávať všetkým pacientkam s pokročilou rakovinou prsníka.

Jeho schopnosť zacieliť a eliminovať rakovinové kmeňové bunky by mohla výrazne znížiť riziko zlyhania liečby, šírenia metastáz a recidívy ochorenia. Tým ponúka nový silný nástroj v boji s touto smrteľnou chorobou.

Prečo sa teda ivermektín nepoužíva? Ako hovorí Dr. Makis: „Myslím, že všetci poznáme odpoveď.“

Zahoďte okuliare a zlepšite si zrak

Autor: Baxter Dmitry, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Záver: Veľa rakovín sú parazity.

    • Marek Košice

      Otvorené dvere do domu = prítomnosť zlodejov, ktorí šli okolo a tie otvorené dvere uvideli……. Otvorili zlodeji dvere? Nie. Ale vďaka otvoreným dverám im napadlo vojsť do domu, pričom bez tých otvorených dverí by im to ani nenapadlo, nemali v pláne otvárať zavreté dvere, skúšať či sú zavreté na kľúč alebo nie, a v prípade že sú, tak vylomiť zámok.
      Kde je dôkaz, že to nie je rovnako so zlodejmi a parazitmi?

      Bacily sú prítomné pri chorobách, infekciách… Spôsobili chorobu/infekciu? Podľa zistení mnohých „alternatívnych doktorov“ (aj veľmi vážených) nie.

      Otázka znie : ČO VŠETKO môže byť považované za parazitov a pritom to parazitmi nie je?… To s parazitmi môže byť do obrovskej miery len STRAŠIAK……
      „Nechceš rakovinu? Odparazituj sa…Kupuj naše výrobky, pravidelne….“
      Môže mať antiparazitálna kúra vedľajšie účinky? SAMOZREJME…. Stojí za to ju pravidelne podstupovať? Nemyslím si.
      Parazity sa aj tak neuchytia na „zdravom mäse“… Lepšie je „mäsu“ nedovoliť, aby bolo choré…

  2. Ivermektin je toxín jako každý jejich lék, s ním rakovinu kterou způsobili jiné toxíny nevyléčíte .
    https://odysee.com/@hrdinovesteckou:d/ivermektin-pritel-nebo-nepritel:6

    • Ivermektín je tiež toxín pre parazitov. Pre telo je pôsobenie ivermektínu menší problém ako pôsobenie parazitov. Preto, aj keď je to toxín, prináša telu viac prínosov ako škôd.

      • Marek Košice

        Rovnako to bude so sardinkami vo vlastnej šťave z konzervy (nemyslím ten odporný hnus „Giana“, to by som nedal ani väzňom)… Vysokokvalitné bielkoviny, minerály, omega3 v najlepšej forme…. Kašľať tam na nejaké znečistenie. Telo sa prečistí do značnej miery samo, ale samo si nedodá tie živiny, ktoré obsahujú sardinky. Zároveň sardinky obsahujú najmenej ťažkých kovov z morských rýb, ktoré sa konzumujú. Na rozdiel od tuniaka…

        • To máš pravdu, keď sa mi, nejakým nedopatrením, dostane niečo s nápisom Giana, tak vtedy hľadám túlavých psov a mačky….

      • Já bych,ale opravdu byla trochu opatrná.Za prvé lidi mohou dávkování trochu přehnat,a za druhé v Africe ,kde průměrný věk je nízký, nedostatek čisté vody atd.,tak ty vedlejší účinky mohou být asi trochu zanedbatelné.
        khttps://odysee.com/@daadulka:5/IVERMECTIN_CZ:c
        A zajímavá krátká diskuse .
        Myslím, že další propaganda, proč nepoužívat nejlepší lék na Covid, jestliže nějaký existuje. Měl jsem jej asi 4x a Ivermectin mne z něho vždy dostal. Samozřejmě půst by byl asi taky účinný, ale nemám takovou vůli to vydržet týden…

        Pro odepsání se prosím přihlaste
        0
        0

        Skrýt odpovědi
        Osvícení (@daadulka)

        před 2 lety

        Máte právo na svůj názor. Jen podotýkám, že vydávat tento dokument za propagandu je asi trochu přitažené za vlasy. Když sečtete unikátní shlédnutí… vidělo ho maximálně pár desítek tisíc lidí … na celém světě. Propagandu sleduje denně miliardy lidí. Myslím, že v tom dokumentu je řečeno více než dost, fakta jsou fakta. Blízký kamarád si ho také moc pochvaloval a teď má těžkou dnu, revmatoidní artritidu, chronický zánět dásně, únavový syndrom… a začíná mu docházet jak to asi ve skutečnosti je. Člověk dokáže toxinům čelit … „celý život“ a tím se myslí těch 80 let průměrného dožití v západní Evropě. To je asi polovina toho, co by se mohl dožít, kdyby se všem těm toxinům dokázal vyhýbat (jídlo, nápoje, léky, chemtrails, náplasti, krémy, parfémy, sprchové gely, mýdla atd. atd.). jenže to „nikdo neví“ jelikož se civilizace každých cca 138 let RESETuje, vše se popře a přijde nějaký Rockeffeler a Rothschield a Soros a Gates a vymyje nám mozky dočista dočista skutečnou propagandou:) Nic ve zlém. Přeji pevné zdraví.

        Méně

      • Ivermektín na všetky druhy parazitov neúčinkuje. Moja sestra dlhodobo, aspoň raz do roka, užíva proti parazitom antiparzitiká pre psov. A to zatiaľ bez akýchkoľvek zdravotných, nežiaducich účinkov. Netreba za tým hľadať žiadny farma-biznis. Lekári antiparazitiká ľudom preventívne nepredpisujú. Skôr zastávajú názor, že ľudia bežne parazity nemajú a ani ich prítomnosť preventívne nevyšetrujú. Máloktorý lekár viní z nejakej choroby parazitov , čo je asi chyba.

      • Pro redakci. A není vám trošku podezřelé,že mají tak velkou starost i černoušky v Africe a lifrují jim tam kvanta Ivermektinu?
        Pročpak by tam trénovali depopulační vakcinaci?

  3. Zaujímavosť alebo zase „konšpirácia“ ako tie pred covid19?
    https://www.ac24.cz/komentare/bill-gates-vakcinace-mikrocipy-a-patent-060606/

  4. „Aby bylo možné uvést největší podvod v dějinách lidstva do praxe, bylo nutné samozřejmě systematicky falšovat data a na základě těchto falešných dat vytvářet klimatické modely.

    Studie, která zjistila značnou odchylku od oficiálně deklarované změny průměrné globální teploty, to považuje za chybu (tedy v podstatě omyl), nicméně ve skutečnosti šlo zcela jistě o záměr, který měl posloužit klimatické agendě.

    V rámci udržení narativu se totiž klimaalarmisté a jim poplatná média a politici neštítí jakýchkoli manipulací, aby mohli zdůvodnit zavádění šíleností v podobě uhlíkových odpustků, zákazu používání fosilních paliv, vybíjení dobytka či plánované změny jídelníčku…

    Co tedy nová studie zjistila?

    Zeměkoule se za posledních 140 let oteplila pouze o 0,41 až 0,83 °C.

    Podle nové studie se ukázalo, že údaje z meteorologických stanic neklimaticky a chybně zaznamenávají vyšší teploty, než je skutečnost, a to v důsledku stálého a neustálého procesu stárnutí, který je téměř univerzálně pozorován u teploměrů.

    Když bílá barva teploměru meteorologické stanice nebo bílý plast zestárne a ztmavne, umožní to absorbovat více slunečního záření měřidlem, než když je měřidlo jasně bílé a nové.

    V rozpětí pouhých 2 až 5 let bylo pozorováno, že měřidlo zaznamenalo maximální teploty o 0,46 °C až 0,49 °C vyšší než u měřidel, která neprošla procesem stárnutí.

    Toto umělé oteplování není v moderních souborech dat korigováno a časem se hromadí, i když jsou měřidla každých několik let vyčištěna nebo znovu obnoven povrch.

    Pokud by tyto chyby systematického umělého oteplování měly být korigovány, spíše než ignorovány, 140letý (1880-1890 až 2010-20) trend globálního oteplování GISTEMP se propadne ze současného odhadu +1,43°C na +0,83°C, což je 42% diferenciál.

    Snížení teploty může být ještě výraznější – z +1,43 °C až na +0,41 °C – pokud se odstraní soubor konzervativních předpokladů (podrobně popsaných ve studii).“
    https://cz24.news/nova-studie-systematicka-chyba-v-merenich-globalni-teploty-v-letech-1880-2020-nafoukla-oteplovani-o-42/
    ——————————
    Ku tomu poznámka – už sa 20-30 rokov vyrábajú nové teplomery bez vloženého plastového pozadia – s bielo glazovaným pozadím.

    Tu si pozrite popis izbového teplomera – nízka tolerančná odchýlka -!+ 1 st. C ! Tak čo tie vonkašie meteorologické teplomery. Švindel, ktorý si všimne málokto! Navyše – priemerná teplota a všetky merania sa majú vypočítavať podľa špeciálneho vzorca – to nie je len zrátanie a vydelenie počtom meraní – tam sa počíta aj s odchýľkami zariadenia – napr. u váh ich váživosť, atď.

    https://gastromania.sk › kuchynske-teplomery › izbovy-teplomer-s-bielou-stupnicou-30-st-c-do-50-st-c-20-cm-bioterm-012600
    Izbový teplomer s bielou stupnicou (-30 st. C do +50 st. C) 20 cm …
    Pokiaľ hľadáte presný a precízny izbový teplomer s minimalistickým dizajnom, máme pre vás ten správny produkt. Tento izbový teplomer má nízku toleranciu odchýlky +/- 1 °C a široký rozsah merania od -30 °C do +50 °C a od -20 °F do +121 °F.

    • Objektívne

      Meracie sondy nepoužívajú izbové teplomery, všetko je to digitalizované. To si fakt niekto myslí, že v 21.storočí niekto chodí okukuváť teplotu v búdkach a zapisovať na papier?

      • Nečítaš s porozumením!!!
        “ ignorovány, 140letý (1880-1890 až 2010-20) trend“

        Tak si vyber, odkedy to meriaš ty v pohode kadibúdky. A ked už je to digitálne, tak je to svetové. A keď je to svetové – kto narába s údajmi? Kto ich kontroluje, kto ich porovnáva. A vôbec – načo je národná meteorológia, keď všade môžeš do riti napchať tie svoje digi zázraky. Odrazu si múdry, lebo si digitálny. Daj si digitálny sex!

  5. Ak je toto pravda: https://cz24.news/the-expose-sokujici-vladni-zpravy-jsou-ockovani-c-19-nachylni-k-onemocneni-aids/ ! Tak mnohí dostanú pod stromček nulovú imunitu! A po novom roku bude najväčší biznis pohrebníctvo…

  6. Dmitrij Medveděv: Jaderné rozhovory s USA jsou „jako vyjednávání s Hitlerem“

    https://aktax.cz/dmitrij-medvedev-jaderne-rozhovory-s-usa-jsou-jako-vyjednavani-s-hitlerem/

  7. FBI: Diddymu hrozí trest smrti za vraždu Michaela Jacksona

    https://aktax.cz/fbi-diddymu-hrozi-trest-smrti-za-vrazdu-michaela-jacksona/

  8. racionálny

    Má niekto skúsenosti s užívaním ClO2 (oxid chloričitý) na rakovinu?

    • Musíš zaklopať na Nebeskú bránu.

      • Tam sa neklope, pri Nebeskej bráne majú digitálny zvonček na dialkové ovládanie °°°°°°

        • Doplním tému v iných frekvenciách:

          https://www.youtube.com/watch?v=lRca7evReSs

          P.S: Ako hovorím – všetko so všetkým (priamo, či nepriamo..) súvisí, takže z pozemskej deštrukčnej rakoviny, sme sa myšlienkovým Skokom ocitli – „U nebeských bran“, ergo – v inej (duchovnej) dimenzii..

          Snáď to natoľko – nevadí!

      • racionálny

        Čakal som skôr normálnu reakciu, nie kreténsku…
        Možno, tu niekto taký je, čo užíval ClO2 na rakovinu resp. niekoho takého pozná.
        Občasné užívanie ClO2 vo vodnom roztoku rádovo v 1/100 promile nie je škodlivé.

        • racionálny,

          ja osobne skúsenosť (čo sa týka užívania ClO2 na rakovinu) nemám (i keď – som ho užívala z iných dôvodov a – úspešne..), ale chcela som Ti dať odkaz na knihu (ktorú možno poznáš):

          „Zakázané zdraví“ od Andreasa Kalckera,

          v ktorej popisuje liečbu podľa protokolov, či sa jedná o rakovinu:
          pečene, žalúdku, prsníka, kosti, vaječníkov, prostaty, slinivky, pľúc, štítnej žľazy, ladvín, maternice..
          Čiže – téma na dlhšie..

          P.S: Určite je dobré mať túto knihu doma..

          https://www.pantarhei.sk/185436-zakazane-zdravi-andreas-ludwig-kalcker

          Len toľko – na margo Tvojho dotazu..

  9. Par mesiacov nas5 som objavoval krv v stolici,dosť ma to vystrašilo.Najprv som mal podozrenie na hemeroidy tak som nasadil taku mastičku,bolo to nepravidelne a stav sa nezlepšoval.Potom som si spomenul,že mam doma Todicamp,tak som ho nasadil na asi tri tyždne a dnes kakam ako babetko.Je to trochu neprijemne lebo je to lekarensky petrolej s vyťažkom z mliečnych orechov a potom smrdite ako po nafte,ale pomohlo.Da sa objednať z Moldavska,20e flaštička.Je to protirakovinovy liek.

Pridajte komentár

*