„Dni Billa Gatesa sú spočítané,“ hovoria japonskí vedci po objave potratových látok v covidových vakcínach


„Dni Billa Gatesa sú spočítané,“ hovoria japonskí vedci po objave potratových látok v covidových vakcínach

(Ethan Huff, Natural News) Japonskí vedci bijú na poplach ohľadom genocídnej agendy miliardárskeho eugenika a „filantropa“ Billa Gatesa, ktorý kontaminuje „vakcíny“ liekmi vyvolávajúcimi potraty.

Svetoznámi odborníci, ako je popredný japonský onkológ Dr. Masanori Fukushima, naliehajú na medzinárodných prokurátorov, aby Billa Gatesa postavili pred súd.

Zbohom vysoký krvný tlak

Volajú po tom najmä teraz, keď vládna pracovná skupina na prešetrenie covidu odhalila množstvo usvedčujúcich dôkazov, že spoluzakladateľ Microsoftu sa pokúša masovo vyvraždiť globálnu populáciu.

„Varujú, že existujú presvedčivé dôkazy, ktoré ukazujú, že Bill Gates ešte neskončil a v blízkej budúcnosti má v pláne spôsobiť ešte väčšie škody,“ napísal na sociálnej sieti X (bývalý Twitter) užívateľ TPV Sean (@tpvsean) z portálu The People’s Voice.

„Nastal čas, aby sa svet zjednotil a postavil ho pred súd!“

(Súvisiace: Vedeli ste, že zabudovanie vakcín do potravín je spôsob, akým Bill Gates plánuje hromadne „zaočkovať“ svet svojimi jedmi – a ľudia ani nebudú vedieť, že jedia jeho ohavnosti.)

Doktor Fukušima žiada, aby všetky covidové mRNA injekcie boli okamžite stiahnuté z trhu

Po odhalení množstva vedeckých dôkazov preukazujúcich, že „vakcíny“ proti covidu ničia ľudské životy, Dr. Fukushima vydal verejnú žiadosť, aby všetky druhy mRNA vakcín, t.j. Pfizer a Moderna, boli okamžite stiahnuté z trhu (podobne ako u nás MUDr. Kotlár).

Dr. Fukušima nazval covidové vakcíny „zlom“, ktorého dopad na ľudstvo nebol ničím menším ako masové vraždenie. Ich uvoľnenie na trh by nebolo možné, keby Trumpova administratíva nezrýchlila ich zavádzanie prostredníctvom operácie Warp Speed (masové očkovanie v USA) a ďalších tyranských opatrení zavedených počas „pandémie“.

Farmaceutické firmy, Tony Fauci (americký Mikas), Rochelle Walenská (riaditeľka CDC – Centra pre kontrolu a prevenciu ochorení) a mnohí ďalší sprisahanci sú vinní za svoje úlohy, ktoré zohrali pri uvoľnení na trh týchto smrtiacich jedov pod rúškom „núdzovej situácie“ – ktorá, úprimne povedané, neexistovala.

Prírodná liečba osteoartritídy

Bude niekto z nich (a samozrejme aj zo slovenských a českých covidových zločincov) niekedy čeliť spravodlivosti za svoje zločiny proti ľudskosti?

„Pracoval som s Japoncami roky a aj práve teraz mám s nimi aktívny projekt. Japonci majú najvyššiu integritu,“ povedal Dr. Peter McCullough z The Wellness Company Alexovi Jonesovi v nedávnom rozhovore pre portál Infowars o dôveryhodnosti posledných vyhlásení z Japonska proti Billovi Gatesovi.

„Viete, oni (japonskí vedci) robili štúdie, ktoré ukázali, že rutinné PCR testovanie je úplne zbytočné. Tiež vrátili milióny fľaštičiek Moderne a Pfizeru kvôli viditeľným kontaminantom. Aktuálne Japonci požadujú, aby všetky vakcíny boli stiahnuté zo svetových trhov“.

Problém je samozrejme v tom, že tieto injekcie už boli vpichnuté miliardám ľudí, takže ich odstránením z trhu sa nič nedosiahne. Výzva, aby sa to stalo, však vysiela správu do sveta, že Japonsko pozná pravdu a chce, aby ju vedeli aj všetci ostatní.

Nová japonská vláda však neschvaľuje to, o čo sa Dr. Fukušima snaží. Správy naznačujú, že on a ďalší tamojší vedci sú čoraz častejšie vystavovaní útokom za to, že sa pokúšajú vyslať svetu dôležitú správu o smrteľných následkoch covidových „vakcín“.

Napriek rozsiahlym protestom vedeckej komunity a ľudí vo všeobecnosti, nová japonská vláda pokračuje v plánoch na uvoľnenie prvej „samo sa replikujúcej“ covidovej mRNA vakcíny na svete, ktorá by mohla otvoriť úplne novú Pandorinu skrinku z hľadiska zdravia verejnosti.

Samotný Bill Gates je smrteľný vírus, na ktorý zúfalo potrebujeme nájsť liek. Zistite viac na stránke Globalism.news.

Zbohom vysoký krvný tlak

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Pravdepodobne aj po zvolení Trumpa za prezidenta sa divadlo bude hrať ďalej:

    US special: SPISY TRUMP – Spasitel, nebo součást Deep State?
    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cs&id=30800&date=2024-10-19

    • Jasné, že sa bude hrať. S drobnými obmenami, ale pôjde sa ďalej.

      Sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú.

      A raz, keď zavrieme nadobro oči, možno až potom „uvidíme“. Alebo aj nie.

      Bude krásny deň. Prítomnosť je TU a TERAZ. Pre niekoho možno nejak zlomový, pre niekoho možno posledný a pre niekoho možno ešte zatiaľ nie. Kto ho vie.

      Tento svet je tak nádherne vymyslený a ľuďá nevedia čo od dobroty…

      • Marek Košice

        „Tento svet je tak nádherne vymyslený“ …sám tomu neveríš… 😀 😀 😀

        Nádherne vymyslené kradnutie detí ,detská prostitúcia, obchod s bielym mäsom (ženy nútené do prostitúcie), starnutie so vštekými neduhmi končiace smrťou v tele polomúmie, často krát neprekonateľné rozdiely medzi mužmi a ženami, nutnosť vybrať si len niečo čo stihneme, a zmierať sa s tým, že na mnoho, mnohoooo vecí si nenájdeme čas, atď, atp…….

        Tá tvoja prítomnosť „tu a teraz“ je na h*vno tomu kto trpí od hladu. A ten, kto je v moment „tu a teraz“ znásilňovaný (hlavne malé dieťa, brrrrr), ten by ťa zastrelil za tie tvoje sr*čky. Rovnako človek, ktorý sa „tu a teraz“ dozvedel, že ho partner dlhoročne podvádza.

        • ale no taaak…tento tvoj výgrc hovorí o tvojom psychickom rozpoložení…dávaj pozor, aby sa ti to nepremietlo do tvojho zdravia…

          • Marek Košice

            Aký „výgrc“? Opisujem OBJEKTÍVNU realitu, ale nemôžem za to, že zo zbabelosti pred ňou väčšina ľudí zatvára oči… Aké psychické rozpoloženie? Myslíš REALIZMUS? … Kritizovať realistický pohľad na svet hovorí veľa O TEBE, a nič pozitívne.

        • Vy ste neskutocny kreten. A podstatu absolutne nechapete aj ked mate nacitanych hovadin do aleluja. A objektivnu realitu, ktoru opisujete, vytvaraju presne kreteni ako ste vy.

      • Ak bude nasratých mnoho ľudí, stane sa to čo DEEP STATE nenaplánovali.

        Momentálne v BA prebieha protest na podporu vládneho splnomocnenca Peťa Kotlára, škoda že som to nevedel, že je niečo také naplánované.

        Mediálne sračkomety samozrejme túto akciu zdehonestujú, ak vôbec o nej budú informovať.

        • Nebola som na zhromaždení na podporu vládneho splnomocnenca MUDr. Petra Kotlára. Som z daleka, ale určite zo všetkých síl podporujem jeh snaženie a prácu! Podobne ako Martinka Šimkovičová, si zaslúži veľkú poklonu a uznanie, za to čo robia pre národ a ľudí celkovo!
          Aj touto cestou im veľmi ďakujem a podporujem ich!

  2. Paradox “demokracie” (presnejšie zastupiteľského systému):
    Vlády konajú vždy proti vôli vlastného obyvateľstva.
    Vlády konajú vždy v súlade s vôľou nadnárodných korporácií a nevolených “elít” (presnejšie amorálnych zbohatlíkov).

    • Marek Košice

      Vo výsledku sú ľudia nespokojní, produkujú záporné emócie, strácajú energiu (tými zápornými emóciami), a kŕmia ňou (pretože energia nemizne, len sa presúva) Stvoriteľa tohto Pekla. A o to presne ide.

  3. A čo Franta z Vatikánu, ktorý tak hnal ovečky pod ihlu? Aby sa nezabudlo ani na neho a všetkých jeho verných služobníkov, pokiaľ je to pravda ! Potraty sú totižto jednou s naväčších urážok Boha, na čo už neraz poukazovala v zjavenia Panna Mária !
    A tu ešte bonus, pre slovenských „odborníkov“ a nielen : https://cz24.news/argentina-pozaduje-zakaz-mrna-pote-co-byl-v-injekcich-nalezen-arzen-a-dalsi-smrtici-chemikalie/ !

  4. Stav světa nás od jeho prvopočátku přesvědčuje o tom,že zlo je stále o jednu stopu dál než dobro. Asi to bude vlastností tohoto světa.

    • Marek Košice

      PRESNE TAK, JANKA. Je to vlastnosť tohto sveta. Tento svet je totiž „mlynček na mäso“, bez ohľadu na to, že to popierajú kresťania a ezoterici, atď…
      Aj samotná „panenská príroda“ je mlyčnek na mäso plný utrpenia.
      Čím viac tiel v tomto Pekle (Zem), tým aktívnejší mlynček na mäso a tým viac mletého mäsa trpiacich, utýraných (životom, systémom).

    • Miroslav Čižmár

      Svet bol stvorený na obraz dobra. Každá duša prichádza na svet s vierou v dobro. Odlíšenie dobra od zla vedie k životu. Spochybňovanie dobra vedie k smrti.

      • Marek Košice

        Miroslav, prijmi fakt, že ŽIJEŠ V BLUDE. Na obraz dobra je stvorená krutá príroda, hej? 😀 😀 😀 ……. Na obraz dobra je stvorený bolestivý pôrod a dieťa špinavé od zmesy boh vie čoho všetkého, ktoré by po pôrode spadlo aj do kakačky, keby žene neurobili klystír… To je obraz dobra? To je VÝSMECH tým, ktorí sa rozmnožujú. Ale ani to ich neodradí. Ani otrasné umieranie, ani otrasné rodenie sa.
        „Na obraz dobra“ krvopotne otročíš na svoje telo aby si prežil, pričom zmysel života v tele na Zemi NEEXISTUJE. Zmysel to má len pre Stvoriteľa, ktorý z nás čerpá energiu, pre nás však nie – neprinesie nám to NIČ dobré. TU VôBEC NEJDE O TO, ako to človek vníma. Človek tým realitu nezmení… KAŽDÝ ČLOVEK NA SVETE môže byť presvedčený o tom aký je svet krásny, ale nič to nezmení na starnutí, otročení na telo, a na všade prítomnom „mäsomlynčeku“.

        • Miroslav Čižmár

          Zalez do diery, wolbachik.

          • Marek Košice

            Reakcia malého decka, ktorému povedali, že dedo mráz nenosí darčeky…

          • Štefan Priekopa

            Ty vole, že wolbachia. To je asi tak „reálna“ choroba ako kovid.

          • Ľudia nakazení wolbachiou sa nechcú rozmnožovať a chcú brániť iným aby sa rozmnožovali. Sú nebezpeční sebe aj okoliu. V minulom storočí sa táto choroba považovala za psychiatrickú deviáciu. Nakazení boli pod dohľadom alebo zavretí v psychiatrickej liečebni.

            Wolbachiu spôsobuje bakteria. SarsCov2 je údajne vírus.

  5. Objektívne

    Fukušima a jemu podobní nepochopili, že Gates vakcíny nevyrába, len s nimi obchoduje. Zrejme by mali vyriešiť prečo každý štát tie vakcíny nakupuje. Gatesovi je šuma fuk s čím bude obchodovať, podstatné je, aby to hodilo dobrý balík dolárov.

    • Superbohatým už nejde len o peniaze, ale hlavne o moc. Ak sú k tomu aj psychopati, začínajú si o sebe myslieť, źe sú bohovia povolaní rozhodovať o osudoch iných. Gates je takýto psychopat.

      • Tomu psychopatovi sa plány nedaria keď hovoril ze ak spravíme dobrú prácu s vakcínou podarí sa nám znížiť počet obyvateľov na zemi o 15 percent

      • Objektívne

        Ak by tie vakcíny štáty nenakupovali, o Gatesovi by nepadlo ani slovo. Gates len zistil, že v tomto sektore dokáže zarobiť hromadu prachov. Na zbrane, ropu a drogy sa nechytá, to majú pod palcom už iní. Gates nič nevyrobil, dokonca ani ten DOS nenaprogramoval, ale každého presviedča, že jeho OS je najlepší a každý si ho musí nainštalovať. Tipujem, že aj vy bežíte na systéme od Microsoftu, ktorý vám bol nanútený tak ako mnohým tie vakcíny.

      • Miroslav Čižmár

        Nepodceňoval by som chamtivosť bohatých.

    • Presne tak, treba odtat hlavy hydry a vsetky! Takze zacat slobodomurarmi a vsetkymi podobnymi tajnymi satanskymi spolkami az po sponzorov a planovacov! Inak sa nic nevyriesi, presne ako po druhej svetovej vojne, vtedy hl akteri (priemyselnici, bankari, slobodomurari…) zostali v tieni a vyhli sa spravodlivosti! Preto neboli korporatni nacizmus a fasizmus porazene!

  6. Slováci už taky o tom veřejně mluví, Jen tady v kotlině všichni chrápou.
    BTW: Popravou Gatese to neskončí. Za ním je sionistická hydra.

  7. mariankosnac

    Bill Gates povedal, že chce znížiť budúcu populáciu o 10-15%. Podľa odhadov OSN mala ľudská populácia stúpnuť na 10 miliárd a Gates na to povedal, že ak sa im podarí spraviť dobrú prácu s vakcínami, tak populácia nestúpne na očakávaných 10 ale len trebárs na necelých 9 miliárd – to je to zníženie o 10-15%. Takže tu nejde o vraždenie ľudí vakcínami – ale o znižovanie pôrodnosti.

    Takže potratové látky v covidových vakcínach dávajú logiku. V podstate nie sú potrebné ani potratové látky, to je moc okaté, ale stačí aby vakcíny vyvolávali všemožné zdravotné problémy, chorí ľudia sa skorej rozhodnú nemať deti. Prípadne vakcíny spôsobia aby sa rodili nejak postihnuté či zlé deti a keď ľudia uvidia aké deti sa rodia, tak radšej nebudú riskovať mať dieťa.

    • Marek Košice

      Rozmnožovanie sa ľudstvu ZJAVNE neprospieva. Ale zaslepení to nechcú vidieť. Čím viac narodených, tým viac zabitých rôznymi spôsobmi („elity“ ich vymysleli neúrekom). A keď sa to vymkne spod kontroly a ľudstvo sa ešte viac premnoží (keby mRNA vakcíny nekoniec výrazne neznižovali plodnosť), tak pre zlovestného Stvoriteľa Zeme a tiel (ktorého zlovestnosť sa prejavuje bez zásahu človek všade v prírode – nakoľko STVORIL zvieratá tak, aby sa krvilačne medzi sebou zabíjali) nebude žiaden problém pustiť na nás „Potopu“, alebo iným spôsobom „zresetovať“ život na Zemi……

      • Skap! Zdochni!

      • Tresty Božie sú už na ceste a šváb ako ty sa im zrejme už nevyhne, ver mi ! Ešte stále však máš málinko času sa navrátiť a robiť pokánie za svoj doteraz nezcenný život… tak nestrácaj poslednú šancu ! Inak si v prdeli aj s celou svou psychopatickou narcistiskou zvrhlou slávou !

        • Marek Košice

          „Tresty božie“ – ako sa ty líšiš od cigánov v osadách, ktorí sú ROVNAKO SLEPO POBOŽNÍ ako ty??? Otvorím si nejaké profily na Pokeci patriace rómkam (z názvu nicku to nie je vždy poznať), gramatika na úrovni grotesky, ale až príliš často je tam spomenutá láska k Bohu a k Ježišovi………. Je čas sa nad tým zamyslieť, nemyslíš? 😀

          Takže Šváb sa nevyhne božím trestom po smrti tela…………..Ako je možné, že ani on ani ostatné „ľudské hyeny“ od „no name“ masového vraha nevinných po tie „najváženejšie“ elity s konexiami v každej oblasti spoločenského života NEVEDIA O TOM, že sa ich duše budú po smrti tela smažiť v Pekle?…
          KEBY TO BOLA PRAVDA, VEDELI BY O TOM, A NEKONALI BY POTOM ZLO……
          Lenže oni vedia aká je pravda – a pravdou je, že po smrti tela KAŽDÁ DUŠA JE ROVNAKO SLOBODNÁ A IDE (hoci len na chvíľu) HORE DO RAJA…a potom šup znova do tela (lebo sa rozmnožujete)……

          • Ak je svet len samé utrpenie a mäsomlynček, prečo to tu nezabalíte, neodídete a ako osvietený sa sem ako duša už nikdy nevrátite? (To v žiadnom prípade nie je navádzanie na samovraždu).

          • Ľudia nakazení wolbachiou sa nechcú rozmnožovať a chcú brániť iným aby sa rozmnožovali. Sú nebezpeční sebe aj okoliu. V minulom storočí sa táto choroba považovala za psychiatrickú deviáciu. Nakazení boli pod dohľadom alebo zavretí v psychiatrickej liečebni.

            Mal by si sa obrátiť na odborníka, aby ťa vyliečil. Necítiš sa ako úchylák s tými svojimi zvrátenými komentami?

        • Štefan Priekopa

          Neboj nič XXL, každý bez výnimky bude súdený a posúdený, ale bude to dosť inak ako si možno myslíš. Hlavne pokoj, žiaden strach. Že ako skončí svet? V radosti a smiechu. Lebo ako inak môže skončiť miesto žiaľu a sĺz?

  8. Už som tu raz písal, že najbohatší ľudia na našej planéte sú nedotknuteľní. Napríklad ani na jedného z bankárov, ktorí založili FED, nebol spáchaný atentát, na rozdiel od JFK, ktorý chcel na FED siahnuť . To, že „dni Billa Gatesa sú spočítané“ môže poslúžiť ako bombastický nadpis článku, ale od reality je to veľmi, veľmi ďaleko. Ani D. Trump, ak bude opäť zvolený prezidentom USA, neskriví B. Gatesovi vlas na hlave.

    • Miroslav Čižmár

      Smrti neuniknú.

      • Marek Košice

        A akože ČO že smrti neuniknú? To má byť akože čo za reakciu? NIKTO neunikne smrti. Ani najväčší svätec, ani najväčšia ľudská hyena…
        Ahaaaa…asi chceš operovať „Peklom po smrti“……..ty dieťatko, ktoré má rado rozprávočky……. A samozrejme Gates s 200 miliardami a konexiami všade po svete, známosťami v tých najvplyvnejších kruhoch NEVIE O TOM, že jeho duša sa bude po smrti tela smažiť v Pekle, že? … 😀 😀 😀 …..KEBY TO TAK BOLO, nikto zo svetoznámych „elít“ by nekonal zlo, pretože by vedel, že sa sa jeho duša bude smažiť v Pekle…. ALE NEJAKÝM ZÁHADNÝM SPôSOBOM to je akosi každej krvilačnej „elite“ JEDNO…….Prečo asi? Žeby preto, lebo VEDIA, že ŽIADNE PEKLO ich dušu po smrti tela nečaká?

        A samozrejme miesto toho, aby si OPONOVAL mi len napíšeš, že mám zaliesť…..

        • Elita robí veci tak, aby ich to karmicky nezasiahlo. Oni nikomu nasilu nevpichovali vakcínu. Každý slobodne podpísal informovaný súhlas. (To, že tam boli rôzne formy vydierania a nátlaku, nie je podstatné). Navyše, nevydieral Gates, ale Mikas vo vyhláške. Karmické bremeno nesie blbý Mikas a jemu podobní, ktorí si na tieto karmické veci nedávajú pozor.

          • Miroslav Čižmár

            Karma je výmysel ázijských otrokárov na vysvetlenie zlej životnej situácie svojich otrokov.

          • Miroslav Čižmár
            20/10/2024 at 19:14
            Ak sa ti nepáči názov karma, je to zákon kauzality – čo zasajes, to pozbieras… zákon príčiny a následku

          • Miroslav Čižmár

            iana

            Sila akcie sa rovná sile reakcie. To je Newtonov zákon a vzťahuje sa na fyziku, nie na morálku. Fyzikálne zákony nepotrestajú morálne prehrešky ľudí.

      • ani,, Janosik,, neunikol smrti a mnohi vo svete,ktori sa postavili proti.Marek ma v celku pravdu o tomto svete.a v sucastnej dobe sa mladym nechce velmi rozmnozovat.uztivat ano

        • Miroslav Čižmár

          Ježiš Kristus unikol smrti. Každý, kto verí v dobro, uniká smrti. Niekto zomrie a bude žiť. Niekto zomrie a nebude žiť. Marek nemá pravdu o svete.

  9. Uz ponukaju vakciny namiesto tabletiek. V buducnosti vraj uz nebudu ziadne tabletky ale iba vakciny.

    • A psychopatickí zločinci tlačia na pílu, lebo sa cítia byť nedotknuteľnými, ale realita im zjavne uniká… Predsa dôkazov proti ich „pravde“ je už toľko a aj ich kumpán Fauci to priznal, že škoda slov. Krásne sa strácajú vo vlastných klamstvách a ani nevnímajú čo už prezradili a čo nie ! Babráci a chudáci… peklo sa ich už nevie dočkať !
      https://cz24.news/za-nadmerny-pocet-umrti-od-zavedeni-covid-vakcin-mohou-podle-who-konspiracni-teoretici-kvuli-skodlivym-dezinformacim/

      • Marek Košice

        😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

        Nepríde ti divné, ŽE TÍ PSYCHOPATICKÍ ZLOČINCI VôBEC NERIEŠIA PEKLO?????? ……. Nebude to preto, že hoci sú to psychopatickí zločinci (na rozdiel od teba), tak predsalen VEDIA TO, ČO TY NIE (a zároveň to, čo ja ÁNO), a teda to, že PEKLO PO SMRTI TELA PRE DUŠU NEEXISTUJE??? A na základe toho sa aj správajú…….

        ALE ABY UDRŽALI PLEBS AKO-TAK POSLUŠNÚ, tak ho ich výtvor (náboženstvá) STRAŠIA PEKLOM. A ty si tomu naletel ako desiatky až stovky miliónov iných oviec.

        • Když prodali duši ďáblu tak se pekla nebojí.Třeba je ten jejich Lucifer ochrání.

          • mariankosnac

            Alebo je ateista (ako asi väčšina ,,s vedeckým myslením“) a vie že po smrti nič nie je, takže ho nejaké peklo netrápi.

  10. zapredanaSR

    Musím všetkých sklamať, Gates je len marioneta marionety. Až potom je riadiaci globálneho prediktoratu. ROTCHILDOVCI a Rokefellerovci je sú jednoduchý ako väčšina konzumentov mainstreamu. Gates, ako Soros a Soros junior sú len spotrebný materiál na vykonávanie ich plánu.

  11. zapredanaSR

    OPRAVA: Musím všetkých sklamať, Gates je len marioneta marionety. Až potom je riadiaci globálneho prediktoratu. ROTCHILDOVCI a Rokefellerovci NIE sú jednoduchý ako väčšina konzumentov mainstreamu. Gates, ako Soros a Soros junior sú len spotrebný materiál na vykonávanie ich plánu.

  12. BONUS:
    Toto je pozdrav vrcholných satanistov: https://www.inenoviny.sk/caputova-pouziva-pozdrav-ako-hitler-ktory-oznacuju-ako-satanisticky/ iste si ho už neraz všimli ! To sú tí istí čo tlačili aj „vakcíny“ ! Hitler v koncentrákoch.
    A teraz je tu otázka, či podivný kríž súčasného pápeža Františka tiež neznamená to čo vyššie, a že jeho oficiálny význam nie je skutočný. Kristus na kríži predsa neniesol ovcu, ale na ňom kruto zomieral !!!
    https://www.facebook.com/SaletiniRozkvet/posts/všimli-ste-si-aký-pápežský-kríž-používa-pápež-františek-alebo-náš-posledný-prísp/1948150585249900/
    Nuž záver ponechám na každého samého…

    • Miroslav Čižmár

      Abrahám niesol baránka na miesto, kde Šalamún postavil chrám. Dnes tam stojí mešita al-aksa.

      • Miroslav,
        vzhľadom na Tvoj koment, ktorý si tu dovolím „prekopčiť“ (viď nižšie)

        Miroslav Čižmár- 29/09/2024 at 17:30
        „Dostal som nápad pomocou kvadratickej rovnice vyrátať netriviálne korene funkcie zeta. Premenné hodnoty odvodím z riešenia Collatzovej domnienky. Musím ich rozložiť na súčin prvočísel. Premenné hodnoty pre prvý koreň by mohli byť tieto: a= log(16)5; b=-a; c=5^3-16/2
        Intuitívne tuším riešenie, ale musím nájsť správne premenné hodnoty do rovnice.“

        – si dovolím postnúť svoj koment v nasledovnej matematicko-fyzikálnej veci.

        P.S: Ak môžem niečo v Pokore napísať, tak radšej Ťa čítam ako „ hmotného matematicko-fyzikálneho vedátora“ (myslené – úprimne), ako náboženského „mysliteľa“. Ale neber to prosím negatívne, určite si rada prejdem Tvoje komenty také i onaké, lebo si UVEDOMUJEM, že v každom úprimnom človečenskom Výroku sa nachádza „1+n puzzle“ pozemskej Pravdy.

        Ale o Inom som chcela :

        Mám v t.č. rozčítanú knihu, v ktorej je riešená tzv. „Fibonacciho krivka“, kde okrem toho, že sa jedná o postupnosť čísiel, v ktorej nasledujúce číslo je súčtom dvoch predchádzajúcich čísiel a vyzerá to napr. takto: 0,1,1,2, 3, 5, 8, 13, 21.., pričom výsledné pomery oscilujú okolo čísla 1,61803. A je to číslo s nekonečným desatinným rozvojom a ako prvý ho použil Euklidus, pretože bolo veľmi dôležité v geometrii pravidelných pentagramov a pentagónov.

        V súčasnosti je označované ako φ –číslo ZLATÉHO REZU, alebo v prípade kreacionistov – „božská proporcia“ (golden riato/divine proportion). Pomocou „zázračných“ matematických operácií dostávame algebrický zápis: φ = (1+ √5)/2 = 1,6180339887…

        Otázka z pohľadu Vesmírnej Existencie znie: Zaujíma ma – Tvoj odborný názor – z pohľadu Fibonacciho krivky (v tvare 69) – že či bod „Počiatku“ vzniká až po prejdení celej cesty po páse Mobiusa v bode „Konca“.

        Záver: Čiže z daného vyplýva, že – bod KONCA – je zhodný s bodom POČIATKU (a – to by mohlo byť – matematicky – z pohľadu Existencie – „veľavravné“..)

        Aký je Tvoj názor v danej veci, prosím?

        https://cdn.vectorstock.com/i/1000v/07/01/fibonacci-spiral-golden-ratio-vector-22560701.jpg

        Ďakujem za (ne)Pochopenie a rozumiem tomu, ak nebudeš reagovať (vzhľadom na max-špeci-odbornú tému..)

        Vďaka!

  13. K téme redakčného článku: Bill Gates:

    Ak sa chceme vymaniť z plánovanej dystopie, musíme poznať, odkiaľ pochádza, pričom primárne – nie sú to Bill Gates alebo Klaus Schwab, ktorí priťahujú toľko pozornosti alternatívnych médií.

    Do určitej miery právom, ale v skutočnosti sú to len bohatí a vplyvní psychopatickí jedinci, ktorí plnia úlohu „prevodovky“ v rukách „reálnych“ Inžinierov skrytých v Úzadí za Oponou, ktorí ani nemusia byť – homo sapiens.

    Z Billa Gatesa vyrobil Globálny Kult – „vynálezcu – génia“ na všetky možné i nemožné vedecko-technologické, klimatické, zdravotné a iné výdobytky – ovšem – určené predovšetkým – PROTI – ľuďom.

    Aktuálne – B.G. vlastní už i patent na úpravu Hurikánu.

    B. Gates – tzv. majster geo-inžinierstva, je najnovšie jeden z vynálezcov a držiteľom patentu na metódy, ktoré dokážu posilniť a ovládať hurikán „LEGGER“.

    Gates a jeho tím plánujú použiť flotilu lodí na chladenie teplých povrchových vôd.
    Toľko posledné správy..

    Tí istí ľudia, ktorí propagujú príbehy o klimatických zmenách, sú držiteľmi patentov na Weather Control (kontrola počasia).

    Čiže heslá typu: „Dni B.G. sú spočítané!“, mi prijde také – “tadescovské”, kde už mali byť všetci globálni sektári na Guantanáme aspoň 3 x popravení..

    A verme, prosím tomu, že i keby bol B.G. nebodaj skutočne fyzicky odstránený (zavraždený), tak pre Satana a spol. – TO – neznamená žiaden závažnejší problém..
    Vyrobí si iného Gatesa, iného Schwaba..

    P.S: Bill Gates/Schwab/Soros skončia svoju „profesionálnu i životnú púť“ presne vtedy, akonáhle sa stanú nadbytočnými z hľadiska požiadaviek Kultu, alebo by sa stali potenciálnym nebezpečenstvom pre jeho Program, tak až potom budú okamžite obetovaní a podhodení vlkom, pokiaľ to pomôže a ochráni ich vlastné démonické Dielo vekov.

    Tak – krátko na margo!
    Ďakujem za pochopenie!

    • Nechcem sa identifikovať, tak nemenujem. „Gates a jeho tím plánujú použiť flotilu lodí na chladenie „.

      Pôvodný nápad je slovenského vynálezcu, ktorý pracoval v Hydrokonzulte, a bol – že chcel chladiť oko hurikánu špeciálnymi hasičskými plavidlami. V USA z toho bolo haló, ale vyšumelo. Oponoval som mu to tým, že nemá pojem o tak ťažkopádnom inak stabilnom plavidle, ktoré by sa v rozbúrenom oceáne /plávajúca striekačka/ dokázalo pohybovať rýchlosťou hurikánu – teda aj 300 km/hod. Akože fyzikálnu logiku /chladiacu/ to má, ale technicky zatiaľ nemožné! Leda tak s UFO. Ale tí to neriešia. Gates je zlodej nápadov, tentokrát ukradol hovadinu – aby bol zaujímavý a „tvorivý“. Ten nápad má 20 rokov.

Pridajte komentár

*